World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.302.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
World of Tanks

Velik porast artiljerije u mečevima, otvorene mape su sad jako opasne. Ali ako se uspije probiti put između zaklona do baze, onda postaju laka lovina, dosta puta ih jednostavno zgazim. Ali nema većeg gušta nego uletjeti među zgrade i tamo se fajtati sa protivnicima, urbane mape bi mogao igrati stalno.

IS-4 mi je dosta spor, ja sam više za IS-3 način igre, brzo premještanje i napadanje kao medium, dok oni stoje i gledaju u stilu ''wtf to je heavy, nije medium'' :D

Valjda će mi IS-7 bolje odgovarati.

2 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
IS7 je faking formula tak da ti bude sigurno odgovarala. IS7 je best buy heavy.
17 godina
moderator
NEW_MAN kaže...
IS7 je faking formula tak da ti bude sigurno odgovarala. IS7 je best buy heavy.

Super mi se čini, mada vidim da ljudi uopće ne koriste tu mobilnost nego stoje negdje pa dobiju batine. A uopće ne može istrpiti batine ko Maus ili čak možda i VK4502.

Sviđa mi se i brži load topa, IS-4 je fakin slooow u loadanju (fali mi malo love za rammer).

17 godina
Da ne planiram uzet T30 uzel bi IS7.
Vjerojatno budem uzel IS7 jednog lijepog dana jer mi je predobar, vjerojatno nakon kaj mi T30 postane TD.
17 godina
moderator

Samo će mi biti pain kad ostavim ovu istreniranu posadu sa 3 vještine u IS-4, a dobijem njubare u IS-7 bez repaira i firefightinga.

A kako planiraju to prebaciti u TD? Biće jedini turreted TD (samo ga pomjeriti u tu granu stabla) ili će ga fizički promijeniti? Zanimljivo će biti ako ubace T28 super heavy tank/T95 gun motor carriage iz BF1942 SW.

16 godina
World of Tanks

Imali su ameri još tenk destroyera koji mogu okretati kupolu. Evo jedan: M18 Hellcat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Je to bude jedini TD s turretom i vjerojatno mu budu skinuli nesto HP-a.
Baš me zanima kak bude to ispalo. T34 bude promjenjen i dobili budemo neku zamjenu.
Planiram kupit T34 i T30 prije patcha tak da dobijem jos dva tenka za badava.
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Samo će mi biti pain kad ostavim ovu istreniranu posadu sa 3 vještine u IS-4, a dobijem njubare u IS-7 bez repaira i firefightinga.

A kako planiraju to prebaciti u TD? Biće jedini turreted TD (samo ga pomjeriti u tu granu stabla) ili će ga fizički promijeniti? Zanimljivo će biti ako ubace T28 super heavy tank/T95 gun motor carriage iz BF1942 SW.

Onda neka stave i sturmtigera i još nešto na rusku stranu! :)

p.s. kupio sam si panzera 35,upgradeao sve osim zadnjeg radija i motora(jer su skupi),a top mi je flak gun,i danas napravio prva dva killa sa time...Od njemaca bih volio kupiti panzer IV,Tigera i Mausa naravno(a i ako stave sturmtigera nekada)...od rusa t-34,t-54 i IS 7,a od amera M4 shermana,t-28(ako stave)...

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 11:37 (g12356).
16 godina
World of Tanks

Ovako bi trebalo izgledati stablo kod amera nakon promjena LINK

A kolko vidim nuta je i taj M18 znači da t30 neče biti jedini TD sa rotirajučom kupolom, a možda ih ima još koji je okreču.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

T30 lupa strašno, jučer smo bili u čoporu na Steppes mapi i pokrivali ga, lik je odvaljivao bubrege protivnicima (a zna i bouncati poneku).

EDIT: Znači ubacili su dvije TD grane (turreted i turretless), vidim da je T95 tier10, uz T30.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 11:37 (DrNasty).
16 godina
World of Tanks

g123456 tko kaže da nebudu stavili još TDeva na svaku stranu? Evo planirana stabla kakve misle napraviti sa promjenama, naravno ne sve od jednom ali sa svakim patchom nešto sve dok ne dođu do toga kako je zacrtano:

USSR

Germany
USA ali njih sam već gore stavio

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 11:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel taj patch ovaj što ga najavljuju krajem mjeseca ili je onaj poslije njega (ako se dobro sjećam, ovaj drugi je)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

g123456 tko kaže da nebudu stavili još TDeva na svaku stranu? Evo planirana stabla kakve misle napraviti sa promjenama, naravno ne sve od jednom ali sa svakim patchom nešto sve dok ne dođu do toga kako je zacrtano:

USSR

Germany
USA ali njih sam već gore stavio

Sturmtiger bi u dva hica trebao trgati mausove...a još da jednom stave p1000 i p1500 to bi bio overkill...

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina

Sa svakim patchem po nešto. Sad pred kraj mjeseca izlazi v6.5 u ima napisano koje će promjene raditi.

A poslje toga v6.6 nezna se još kad izlazi ali ima već ono što namjeravaju promjeniti

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 11:50 (Jack Sparrow).
17 godina
made kaže...

Evo najbolja partija dosad {#} igraci sa MAUSOM IS7 prvi poginuli

I ja sad ne kuzim kak oni ocekuju da skupim 45000 exp za is kad me mecu u OVAKVE hebene runde de nemogu izvuc vise od 250 exp

Nedaj se obeshrabriti. Ne bude takvih puno. Sada nekako gledam da ne žurim s IS-om nego da istražim do kraja oba guna pa onda tek na IS jel mi je sada KV-3 postao uživancija. Jutros prije posla sam imao takav fenomenalan fight s KV-3 i takvi su mi sve češči sada. Ista stvar mi je bila s T-34 s kojim sam redovito bio zadnji na listi i nisam ništa mogao napraviti. Zamrzio sam ga a bio mi je naj tenk u beti, a kada me ubaci u normalan tier gazim.

16 godina
World of Tanks

Eto kako su i T34-85 dovezli na E3:

Ovo zadnji tenk kojeg su doveli na E3, barem mislim da je zadnji.

Izgleda da su ga ostavili kao šečer na kraju.{#}

EDIT: predobar je zvuk paljenja tenka{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 16:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ne znam koliko će klanu trebati, ali Leopard [light tank] mi je preodličan, il sam vođa ak me stave s manjim tierovima (4 zaredom pobjede) ili scout (već drugi put uspješan/preživio/pobijedili) {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
xhopeon kaže...

ne znam koliko će klanu trebati, ali Leopard [light tank] mi je preodličan, il sam vođa ak me stave s manjim tierovima (4 zaredom pobjede) ili scout (već drugi put uspješan/preživio/pobijedili) {#}

sad imao frontalni s njim(t 34 85).Izgorio je :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 17:42 (Kill Frenzy).
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
    sad imao frontalni s njim(t 34 85).Izgorio je :D

treba znat igrat s njime

čim naiđe nešto jače, skrivanje, i tu i tamo proviriti da artiljerija i TDovi imaju metu {#}

16 godina

evo napokon kupio bl9 top za is3 i u isto vrijeme sam istrazio i za t34 i kupio ga,za sad mi je na stocku ali bude se i to popravilo uskoro :)

a sad je vrijeme za testiranje novog topeka :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
World of Tanks

is3 sa bl9 totalno drugi tenk.najveci neprijatelji su mi idioti koji igraju ovu igru i neznaju pokrit drugi flank kad padne. kupio jagdpanthera,koji ljep tenk.kad mu stavim jaci top hehe ima da odvaljuje inkarat od bubrega. ali trenutno mi je is3 opet napet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Imate preporuku za kakav dobar dokumentarac o tenkovima?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Patton 360 (jucer cini mi se bila premijera)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Sa svakim patchem po nešto. Sad pred kraj mjeseca izlazi v6.5 u ima napisano koje će promjene raditi.

A poslje toga v6.6 nezna se još kad izlazi ali ima već ono što namjeravaju promjeniti

inace pogledaj prvo sta ti pise u igri koja je verzija

v 0.6.4 = betica

16 godina
DamageHigh kaže...

evo ti nešto od mojih starih playlista, naravno već samo ovo postao ovdje oko 5 puta minimalno{#}

i jedna nova playlista

ccfly kaže...

inace pogledaj prvo sta ti pise u igri koja je verzija

v 0.6.4 = betica

Ne vidim kakve to veze ima sa mojim postom?

Mogao sam ja napisati i v0.6.5 ali se razumijemo i tako bez te 0 :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 19:20 (Jack Sparrow).
16 godina

kratki dojmovi o topu

bl9=mrcina,u zadnjih 5 bitaka sam unistio sigurno jedno 12 tenkova{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
World of Tanks

I meni je danas bilo lijepo. Uzeo premium i za 2 sata izgrindao 5k exp-a do Jagdpanzer IV. Prodao Stuga, kupio Jagpanzera. E sada treba grindati za nove gusjenice, pa da montiram topinu na Jagdpanzera. I naravno treba premium potrošiti na gridanje za Panzer II/III i Hummela

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

netko je tamo pitao o prijavljivanju pa evo link na istu temu ak se nekom ne da guglat Reporting in World of Tanks

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

https://www.youtube.com/results?search_query=tank+documentary&aq=0&oq=tank+do

16 godina
Darky kaže...
DamageHigh kaže...

https://www.youtube.com/results?search_query=tank+documentary&aq=0&oq=tank+do

Thank you Sherlock, znam i sam nać dokumentarce na YouTube-u...:P

Pitah za preporuku..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice