World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
RipperCro kaže...

Lollik care nemoj žuriti na IS-a, otključaj prvo oba topa na KV-3 100mm D10T i onu ubicu od 122 mm...a sad ono zašto ? zato.. :)

pa ako kreneš sa ISom i stock ili ti default topom u velikoj si banani, jer sa 85mm topom možeš samo sjesti i plakati. Ovako kreneš sa 100mm D10T( jer ne trebaš novu kupolu i podvozje ) i onda ti nedostaje oko 15k expa da staviš kupolu i podvozje a nakon njih 122mm top...e sad ovo je samo preporuka, jer sam tako sebi istraživao i nisam zažalio. Slično radim i na Tigru, tamo sam istražio 2 dodatna motora i sad krećem na Tiger II, znači sve što mogu koristiti na tenkovima većeg tiera ja istražim na manjem i dosada mi se to pokazalo OK taktikom.

otkljucao sam ovaj 122 vec,samo bi onda valjda trebao i taj d10t...

imam oko 22 hiljade xp-a na kv3,mislio sam sto prije otic na is da se rijesim toga..al dobro,sad mi nije hica,vec sam mogao bit i na pola puta do is3

al bitno je da je net napokon tu,sad imam vremena za dalje zaj*ebavat se,jedino mi je bed sta mi je premium iscurio sam tak,imam jos tjedan dana a imao sam jedno 2 i pol tjedna :/

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
A_Stranger kaže...

Platun puno znaci. Kao prvo, to je dvoje ljudi s kojima mozes pricati. Kao drugo, da mozes sa 6 ljudi ici unutra to bi totalno eliminiralo balans i ubilo gameplay za sve random igrace. Troje se cini skroz OK broj. Trojica koji koordiniraju mogu u odredjenom postotku slucajeva odnijeti prevagu, IMO. Pogotovo ako imaju premium tenkove, koji izgleda ima malo prednosti kod matchmakinga ako sam dobro shvatio. Nije sve u pobjedi, koordinacija je zabavna. :)

Premium tenkovi su govno. Svi, osim novih - Lowe i KV-5 (donekle)...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
A_Stranger kaže...

Platun puno znaci. Kao prvo, to je dvoje ljudi s kojima mozes pricati. Kao drugo, da mozes sa 6 ljudi ici unutra to bi totalno eliminiralo balans i ubilo gameplay za sve random igrace. Troje se cini skroz OK broj. Trojica koji koordiniraju mogu u odredjenom postotku slucajeva odnijeti prevagu, IMO. Pogotovo ako imaju premium tenkove, koji izgleda ima malo prednosti kod matchmakinga ako sam dobro shvatio. Nije sve u pobjedi, koordinacija je zabavna. :)

Ma daj, dobri su u svom rangu. Postede te grinda. I puno vise para se s njima zaradi. Ne kuzim, na forumu od igre se neki zale na premium tenkove, ti se zalis da nisu dovoljno dobri, pa tko bi svima udovoljio :) 

15 godina

Lowe može dobit extra puno "batina", a uz to je kešmašina. I kad, gubi, a pogotovo kad pobjeđuje.

Svakako preporučujem!{#}

Sarma - the best dish you`ll ever get!
15 godina
A_Stranger kaže...
DamageHigh kaže...
A_Stranger kaže...

Ma daj, dobri su u svom rangu. Postede te grinda. I puno vise para se s njima zaradi. Ne kuzim, na forumu od igre se neki zale na premium tenkove, ti se zalis da nisu dovoljno dobri, pa tko bi svima udovoljio :) 

Lowe i KV-5 su OK...ostatak, vjeruj mi na riječ, ne valja! Ne možeš nikome ništa..samo možeš puno batina pobrat.

Imao sam RAM-II i prodao sam ga za 500k, a platio 1750 golda...-.-

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
protjeran

Sve ok, ali onaj T2 prasi, pa taj u par sekundi cijelu mapu prevali, i okrece se agilno za razliku od ovih sovjetskih light tenkova koje sam isprobavao i koji su brzi ako ides ravno al to je to. Meni je taj t2 zanimljiv upravo zato jer sam orijentiran na artiljeriju pa znam kolko dobar skout pomogne (ne mora, naravno, biti light tank), a kad stalno sjedim u grmu taman mi dobro dodje neki speedy gonzalez, promjene radi.

Nego daj se loginaj i prihvati me u klan (PLA).

ps: Evo kupio T2 ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 18:46 (A_Stranger).
14 godina
World of Tanks

Ova igra je zlo!

Noćas sam u 2 ujutro otvarao PayPal račun i kupio si gold   {#}

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Ova igra je zlo!

Noćas sam u 2 ujutro otvarao PayPal račun i kupio si gold  {#}

haha ja burazu po skrivečki uzo broj kartice pa si kupio malo zlata {#}

16 godina
protjeran
mlinka93 kaže...
smola3005 kaže...

Ova igra je zlo!

Noćas sam u 2 ujutro otvarao PayPal račun i kupio si gold  {#}

Lijepo covjek kaze - zlo.  :)

ps: Evo T2 je stvarno zabavan kako sam i ocekivao, zakon je tenk! Al mi je posada pocela sa 50%, sigurno ce biti jos bolje kad dodje na 100%.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 19:13 (A_Stranger).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam problem, instalirao sam igru odigrao prvu bitku te nakon sto je zavrsila nisam mogao uci u drugu. Izasao sam iz igre i sad kad pokusavam opet log in stalno pokazuje "Entering game". Imal tko kakvu ideju sta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja inace za sve krivim unbelivera! I uezo sam stari top 100mm na is3,onaj od 122 mm ubio me sa parama.Tek sad vidim da nije sve u dmg.Brz reload,dobra penetracij,po boku roka loweu 20-30% i jako precizan.Sa posadom na 100% i rammerom dode ko mitraljez :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Ja inace za sve krivim unbelivera! I uezo sam stari top 100mm na is3,onaj od 122 mm ubio me sa parama.Tek sad vidim da nije sve u dmg.Brz reload,dobra penetracij,po boku roka loweu 20-30% i jako precizan.Sa posadom na 100% i rammerom dode ko mitraljez :)

haha pa daj mi se skini vise :D

kaj mene krivis... ocito je nas platun uklet, ne SAMO ja :P

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
14 godina
mlinka93 kaže...
smola3005 kaže...

Ova igra je zlo!

Noćas sam u 2 ujutro otvarao PayPal račun i kupio si gold   {#}

Znači tako. Morat ću skrit karticu od buraza xD

15 godina
neaktivan
World of Tanks

taman skidam igru, očekujem dosta pošto je dobila 85/100 u Bugu {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Na početku kad probaš one male tenkiće možda izgubiš volju ali nemoj odustati , onda tek sljedi zabava .. . postaješ sve jači , taktiziraš i još mnogo toga {#}

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 20:46 (nixXxa).
15 godina
Nemojte ovo nikad živčani igrat, osvjedočio se upravo. Lijepo, lagano, dok imate vremena, smireno..

Btw već pola stoljeća XP skupljam za IS :D
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
16 godina
protjeran
nixXxa kaže...
Cerina15 kaže...

Na početku kad probaš one male tenkiće možda izgubiš volju ali nemoj odustati , onda tek sljedi zabava .. . postaješ sve jači , taktiziraš i još mnogo toga {#}

Skoro sam i sam odustao nakon tog prvog tenkica, ali onda sam probao artiljeriju i to mi se svidilo. Podsjetilo me na starije igre.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja se znam provozat sa bt-7 preko 60 km/h koja uživancija {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo neke slikice sa novim novcatim T-43 (koji je, budi rečeno čisto stock sranje):

@Duche: Ej, reko si da se motor za T-43 ne isplati uzet, zasto? Zar nije brzi i nema manji fire inpact (pitam jer sam prelijen pogledati u statistiku)?

Lebdim u zraku, maaaatrix Lebdim u zraku, maaaatrix
Najbolji rezultat sa T-43 do sad, među rijetkima branio zastavu dok su ovi isli u napad Najbolji rezultat sa T-43 do sad, među rijetkima branio zastavu dok su ovi isli u napad
Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 22:13 (CRT).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

a tek sa A-20 preko 70kmh {#}

grindam za t34, još 2k exp-a i 100k kredita, free exp sam već sakupio za gusjenice, jedva čekam{#}

15 godina
World of Tanks

900 xp i 32k za izgubljenu partiju.super sam odigrao :D

Nas 6 na njih 4 i mi idemo u njihovu bazu.Svi heavy,teški ,spori i ja napišem da se netko vrati u bazu pošto je bilo onih koji su bili puno bliži bazi i naravno "negative".I dogodilo se što se dogodilo .Oni su bili bliži našoj bazi i mi smo popušili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta kažeš,ne valja T-43?

15 godina
Loz kaže...

Šta kažeš,ne valja T-43?

istini na volju,koji tenk valja na stocku?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
thucydides kaže...
nixXxa kaže...

a tek sa A-20 preko 70kmh {#}

grindam za t34, još 2k exp-a i 100k kredita, free exp sam već sakupio za gusjenice, jedva čekam{#}

samo da te ispravim malo. grindaš za T-34 a ne T34. 

Inače, drago mi je se ljudi odlučuju na med liniju, dobro će nam doći u klanu. :)

17 godina
neaktivan

ma znam da je T-34, tipfeler :D

u beti sam pred sam kraj dogurao do Panthera II, sad sam odlučio isprobat ruse, pogotovo jer sam sa Pantherom I redovito gubio u dvoboju sa T-44.

također imam i stug-a, pa polagano skupljam exp za jagdpanzera.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

T-43 ima slabiju kupolu od t-34-85 , dajte malo bolji opis t-34 .. . skupljam za njega .

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 23:58 (nixXxa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Trebam savjet vozaca T-54, 20k xp-a sam udaljen od zadnjeg guna.

Jel bolje ici na engine ili tracks prvo ? mozda tracks zbog bolje okretnosti ? 

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

provjeri i da ti možda neće htjet taj novi top stavit ak je pretežak za gusjenice, često puta sam se i sam zahebo pa sad redom istražujem...

15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
RipperCro kaže...

Lollik care nemoj žuriti na IS-a, otključaj prvo oba topa na KV-3 100mm D10T i onu ubicu od 122 mm...a sad ono zašto ? zato.. :)

pa ako kreneš sa ISom i stock ili ti default topom u velikoj si banani, jer sa 85mm topom možeš samo sjesti i plakati. Ovako kreneš sa 100mm D10T( jer ne trebaš novu kupolu i podvozje ) i onda ti nedostaje oko 15k expa da staviš kupolu i podvozje a nakon njih 122mm top...e sad ovo je samo preporuka, jer sam tako sebi istraživao i nisam zažalio. Slično radim i na Tigru, tamo sam istražio 2 dodatna motora i sad krećem na Tiger II, znači sve što mogu koristiti na tenkovima većeg tiera ja istražim na manjem i dosada mi se to pokazalo OK taktikom.

otkljucao sam ovaj 122 vec,samo bi onda valjda trebao i taj d10t...

imam oko 22 hiljade xp-a na kv3,mislio sam sto prije otic na is da se rijesim toga..al dobro,sad mi nije hica,vec sam mogao bit i na pola puta do is3

al bitno je da je net napokon tu,sad imam vremena za dalje zaj*ebavat se,jedino mi je bed sta mi je premium iscurio sam tak,imam jos tjedan dana a imao sam jedno 2 i pol tjedna :/

pogledaj samo sa kojim bi topom počeo na ISu, smeće od 85mm, a s njim možda ubiješ ranjenu vranu ;)...istraži i taj d10t i onda idi na IS ;)

xfire:rippercro
16 godina
neaktivan
xhopeon kaže...

provjeri i da ti možda neće htjet taj novi top stavit ak je pretežak za gusjenice, često puta sam se i sam zahebo pa sad redom istražujem...

ma ide sve na njega bez gusjenica

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice