Lollik care nemoj žuriti na IS-a, otključaj prvo oba topa na KV-3 100mm D10T i onu ubicu od 122 mm...a sad ono zašto ? zato.. :)
pa ako kreneš sa ISom i stock ili ti default topom u velikoj si banani, jer sa 85mm topom možeš samo sjesti i plakati. Ovako kreneš sa 100mm D10T( jer ne trebaš novu kupolu i podvozje ) i onda ti nedostaje oko 15k expa da staviš kupolu i podvozje a nakon njih 122mm top...e sad ovo je samo preporuka, jer sam tako sebi istraživao i nisam zažalio. Slično radim i na Tigru, tamo sam istražio 2 dodatna motora i sad krećem na Tiger II, znači sve što mogu koristiti na tenkovima većeg tiera ja istražim na manjem i dosada mi se to pokazalo OK taktikom.
otkljucao sam ovaj 122 vec,samo bi onda valjda trebao i taj d10t...
imam oko 22 hiljade xp-a na kv3,mislio sam sto prije otic na is da se rijesim toga..al dobro,sad mi nije hica,vec sam mogao bit i na pola puta do is3
al bitno je da je net napokon tu,sad imam vremena za dalje zaj*ebavat se,jedino mi je bed sta mi je premium iscurio sam tak,imam jos tjedan dana a imao sam jedno 2 i pol tjedna :/