World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
vertical, loader i ventilacija kod mene
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Popizd** cu !!!

Mece me vec 5 put na hebenu malinovku dns sa 5 arty i to gw panther !

0 0 hvala 0
15 godina
made kaže...
Ivan_T kaže...

Ne znam koji je kolega forumas spomenuo top od KV-3 na T28, ali spasio mi je zivot. :D Evo namontiran je gore, i sada min 3 killa po rundi, cca 20k kredita i cca 1k expa...ma milina

Samo ja nisam odma pokopcao da se moze uzet top od KV-3...mislio sam da prvo mroas doci do KV-3 da ga istrazis pa poslje moze ici na ovo cudo...a kad ono...fiiijuuu!!

Taj top je i mene spasio(i obogatio) jedino je problem t28 sto ima slab oklop a stavlja te u match sa zvijerima koje te oneshotaju{#}

Ma, pa zato moras se skrivati,ici zadnji. Evo sad bio u partiji zadnji na listi...ostetio 1 tenka i pobjedili smo. Dobio 500xp i 11k kredita, za prakticki nista igre. A kad sam u sredini liste onda redovito imam po barem 3 killa, osim ako ne napravim kakvu glupost. A neke mape jos ne poznajem dovoljno pa se dogodi da napravim krivi potez. No sa ovim topom ovo je solidan tenk, definitivni money maker...do KV-a sada nece biti problem doci. Kontam da necu kupiti KV sve dok ne budem imao dosta expa da i nj nadogradim odma u startu.

17 godina
moderator
rebelsy kaže...

ali nemam ga u ponudi za kupiti kod ISa. Na Lowe ga mogu montirati....

edit: sad ga vidim u store-u

A da, on je dostupan samo od tiera 8, moj bed. OStavi onda spall, ako nećeš nešto drugo.

16 godina
World of Tanks

Nakon ove borbe kupio sam onaj top za GW Panthera...

arty_party arty_party
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 15:06 (legend).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupola researchana na ISu, onda lagano gun pa motor, pa gusjenice pa radio...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

Kupola researchana na ISu, onda lagano gun pa motor, pa gusjenice pa radio...

{#}

kad se sjetim sta ja jos moram radit padnem u nesvijest 

*ebeni internet!{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Mislim da ti je pametnije ic prvo na gusjenice, pa onda na motor...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Mislim da ti je pametnije ic prvo na gusjenice, pa onda na motor...

Ovo je u velikoj vecini slucjaeva tocno. Zbog tezine modula. Tako da treba prvo provjerit tezinu. Ja sam se zeznuo istrazio i kupio kupolu i tek onda skonto da je preteska za suspenziju :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 16:52 (mislav_01).
15 godina
World of Tanks

Došao sam do IS-a. lijepo ga nadogradio i naravno lova slabo curi.Krenuo sam ruskim medium tenkovima i došao do t34.Tenk je zvijerka.Dovoljno brz,top 57mm roka ko mutav(još sam stavio 10% reload) i penetrira u sve.

Uživacnija za igrat.

mislim da je t34 proglašen najboljim tenkom u povijesti po (efikasnost i koliko je prevagu donio na bojištu) .Baš neki dan bilo na history-u.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 17:04 (Kill Frenzy).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Hhhhhh ,  prije su skupit uz jagdpanther nago za taj t-34 ..{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Došao sam do IS-a. lijepo ga nadogradio i naravno lova slabo curi.Krenuo sam ruskim medium tenkovima i došao do t34.Tenk je zvijerka.Dovoljno brz,top 57mm roka ko mutav(još sam stavio 10% reload) i penetrira u sve.

Uživacnija za igrat.

mislim da je t34 proglašen najboljim tenkom u povijesti po (efikasnost i koliko je prevagu donio na bojištu) .Baš neki dan bilo na history-u.

da tako je t34 je najbolji tenk svih vremena.

Eto cijelu listu:

https://www.youtube.com/view_play_list?p=EF916CC9F2DD64C2

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj 152mm top za Kv je sranje reload minutu a moze okinut samo tenkove slabije od sebe i to jedva !

ja reko to je sad topcina ima 700 probojnost kad ono kresnem ja po liku (sa IS) ovaj kaze da ga nisam ni ogrebo {#}

0 0 hvala 0
15 godina
made kaže...

Ovaj 152mm top za Kv je sranje reload minutu a moze okinut samo tenkove slabije od sebe i to jedva !

ja reko to je sad topcina ima 700 probojnost kad ono kresnem ja po liku (sa IS) ovaj kaze da ga nisam ni ogrebo {#}

Najbolji top za kv je onaj dugački što ide i na kv3.neznm sad točno kako se zove

Nemoj gledat samo najveći damage

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 18:47 (Kill Frenzy).
15 godina
made kaže...

Ak već igraš s tim topom, koristi HE.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Na t-34 -85 sam stavio 100 mm gun , malo duže relouda .. . kupio sam ono 10 % manji reload al nemogu koristit , valjda zato jer još tenk nije elintni status .

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
made kaže...

Ja imam na svom KV-u onaj 107 i uspio sam maznut cak i jednog T32.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo sa IS-3 dobio Reaper sa 7 killova

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jos nek tak naprave bitke s brodovima i avionima i imamo kaj igrat slijedecih 5 godina :) a mislim da i uopce nebi bilo lose kad bi to sve uspjeli sklepat u jednu igru

edit: btw mozete mi reci kaj mislite o tigeru? trenutno imam PZIII i cilj mi je doci do tigera.. makar sam krenuo razvijat tank destroyere i imam Hetzera sad jer s PZIII sam izgubio volju za igranje dok me stavi s KV i KV-3 i ostalim heavy tenkovima... tako da cu igrat s TD-ovima (vjerojatno s Stugom III) dok se ne oparim a onda cu krenut u researchanje PZIV, onog VK te tako do tigera

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 19:50 (nani_cropes).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Damir u Bug-u uopce nije spomenuo BOLT,a nije spomenuo niti ikakve igre,a mi ovdje raspravljamo vec skoro 100 strana.

Za KV napocetku mi je jako dobar 122mm,pristojno skida i ne reloada dugo.Ako pak sigurno ides na KV-3 onda prvo razvij 107mm jer ce ti trebat na KV3.

Ako zelite saznat sto razvit na kojem tenku,googlajte WoT forume jer tamo ima dosta iskusnijih igraca koji ce vam dat pravi savjet.

A KV3 je u par dana kad sam imao internet,postao je jos vece govno.Tip me puca sa T-34 i skine mi 2HP i plane cijeli tenk,na kraju mi je skinuo 340HP,e da,pucao me u kupolu.Jako je spor,kupola se malo brze okrece.Ali ova vatra me je zahvatila vec par puta i ide na zivce.

Moze savjet kako igrat sa T-34.Igram kao skaut,oprezno,i svaki put naidje neki tip i one shootame,igram iza svih i bas mene pogode.Ostanem u bazi,pogodi me arty.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
Duche kaže...

e tu sam medalju i ja dobio sa T-44...

samo neznam sta ta medalja znaci ?

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
Unbeliever kaže...
Duche kaže...

Mislim da 5 (nisam siguran za točan broj) one-shootanih tenkova u nizu..;)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Reaper je 3 ili više uništenih protivnika u nizu jednim udarcem.

Ja sam neki dan dobio Kamikaze (ubijanje tenka višeg tiera rammanjem) :P

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo pošto san ima viška novaca, opet kupia M3 Lee, sad ću onako usput skupljat EXP za heavy tenkove.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Evo pošto san ima viška novaca, opet kupia M3 Lee, sad ću onako usput skupljat EXP za heavy tenkove.

Tako sa i ja kupio Pzkpfw 38 nA, koji je čista kanta za napucavanje.

Uvijek kad poletiš nebu nNe bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Unbeliever kaže...
Duche kaže...

Mislim da 5 (nisam siguran za točan broj) one-shootanih tenkova u nizu..;)

bezveze kaj nema nigdje medalja za to :/

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
16 godina
World of Tanks

Svemoguci IS izgleda ko sirocek pored T29 ;) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
mislav_01 kaže...

Ovaj njemacki VK tier IX...Ufff osim što je neopisivno ružan, ima neopisivo debilan oblik i raspored komponenti ne može se mjerit niti sa jednim tenkom iz istog tiera. Treba napomenuti mnogo frustracija prije upgradeanog motora i topa. Naravno stil igre uopce nije ono što ja zamišljam za ovako visoki tier heavy tenka. Više je prema TDu nacin igre nego prema heavyu. Uzas...JEdva cekam onu E-75 / E-100 seriju ili kako ce se zvati. Ima netko ETA kada bi to trebalo doci? Do onda cu prec na ruse. Imam KV pa lagano prema IS.

Eh i da. King Tiger je neusporedivo bolji tenk od VKa iako je tier 8. A ja sam budala prodao taj tenk...

tijekom 7 mjeseca cini mi se..

15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
rebelsy kaže...

lollik koliko ti fali do isa?

a neznam,posto sad nemogu trenutno na internet kod sebe doma,imam nekih problema s konekcijom...sad sam kod cure na kompu

al mislim da mi treba jos negdje oko 15-ak tisuca iskustva i oko 80 tisuca kredita.nista sto se nebi moglo u jednom danu sredit...vec sam ga mogao i imat ali eto,sta je tu je :(

Lollik care nemoj žuriti na IS-a, otključaj prvo oba topa na KV-3 100mm D10T i onu ubicu od 122 mm...a sad ono zašto ? zato.. :)

pa ako kreneš sa ISom i stock ili ti default topom u velikoj si banani, jer sa 85mm topom možeš samo sjesti i plakati. Ovako kreneš sa 100mm D10T( jer ne trebaš novu kupolu i podvozje ) i onda ti nedostaje oko 15k expa da staviš kupolu i podvozje a nakon njih 122mm top...e sad ovo je samo preporuka, jer sam tako sebi istraživao i nisam zažalio. Slično radim i na Tigru, tamo sam istražio 2 dodatna motora i sad krećem na Tiger II, znači sve što mogu koristiti na tenkovima većeg tiera ja istražim na manjem i dosada mi se to pokazalo OK taktikom.

xfire:rippercro
17 godina
moderator
World of Tanks

Ja sam izgrindao 100k xp-a od 168k koliko je potrebno za IS-4. Mislim da će mi faliti love jer sam potrošio 1,7 miliona na IS-3 opremu, ali ne žalim, jer tenk guzi sve živo (osim onih koji njega naguze).

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 8:26 (DrNasty).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice