World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zaja kaže...

razocaran sam bugom,ocekiva sam da ce nas spomenut ili bar par podjelit nesto kodova

Nisu spomenuli niti ogroman broj glasova za igru u top listi, dobila igra lošiju ocijenu od Dragon Age 2, cak je i portal 2 dobio istu ocijenu kao DA2...vise ni ne citam te recenzije

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj napokon 152mm top na KV  e top je prva liga jedino sto puni ko arty al nema veze jace temkove od sebe sa 100-200m  kresnem iz prve!

Ali zato granata kosta ko dragi kamen !

0 0 hvala 0
15 godina
CRT kaže...

Damage, pozivam te da sto prije ucunis cistku u klanu i malo organiziras to, jer nemamo taktike, nismo uvjezbani ni uigrani, a maksimum nas se 10 skupi u training room.

Hvala.

Već su ti kolege dobrim djelom odgovorile.

Znam da je sad frustrirajuća situacija, ali kažem, sada niti imam vremena niti ima smisla sređivati nešto. Za sad vam je zadatak samo nabaviti što bolje tenkove i uigrat se. Kada to postignemo, dalje ćemo lako. Bitno da skupimo mašine i iskusne igrače, a to se samo igranjem može postići.

Evo, ja prvi nisam htio uć u training room..zašto? Zato jer nabijam iskustvo i pare za pravu stvar koja će doć uskoro. Sad sam na Hummelu i Tigera uskoro kupujem (fali mi još para, researchan je, kao i prvi motor za njega, koji je i kupljen)...

Planirao sam složit jedan trening tjedno vikendom, kada bi odvrtili neke mape i prije toga dogovorili taktike. U svakom slučaju, strpljenja dok ostali igrači ne dođu do nekih pristojnijih tenkova..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Na zahtjev više članova foruma i klana otvorio sam novu TEMU u podforumu Klanovski kutak.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

E vidiš damage, upravo ovo uigravanje je problem. Meni uigravanje sa nekim NN u random battle ne znači ništa za igru sa clanom. Znam svaku mapu dovoljno dobro, ali tim nema uigranosti.  I to je problem, nije problem u tome što nemamo tier X.

Imamo dovoljno tier8+ tenkova za tim od 15 igrača. I još toliko tier 7 igrača.  S vremenom će doći i tier9/10 tenkovi u klan, ali ako mi nećemo bit uigrani, ni to nam neće pomoći.

Ni ja ne mislim robovati igri, ali da se od 50 tier6+ igrača ne može naći bar 20 za bacit 1-2 trening bitke, a online ih je i više, onda nema smisla postojanje klana.

Evo danas me jedan dečko pitao da li je BOLT za kakvu suradnju s njima po pitanju clan warsa, pa da budemo nešto konkurentniji. Rekoh mu da ću pričati s leaderom po tom pitanju, ali vidim da nema smisla išta. 

Naš problem nisu tenkovi, naš problem je nepostojanje timske igre.

Dao sam par savjeta po tom pitanju, probao skupit bar 20 ljudi za trening, pa da probamo par mapa i tako. No poboljšanja nema.

Ovo je neki moj mali vid stvari. Odsad pa na dalje više neću ni pomisliti da pokušam nešto napraviti na području timske igre. Igram svoju igru, grindam tenkove i čao.

lp, 0ptImus

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

E vidiš damage, upravo ovo uigravanje je problem. Meni uigravanje sa nekim NN u random battle ne znači ništa za igru sa clanom. Znam svaku mapu dovoljno dobro, ali tim nema uigranosti.  I to je problem, nije problem u tome što nemamo tier X.

Imamo dovoljno tier8+ tenkova za tim od 15 igrača. I još toliko tier 7 igrača.  S vremenom će doći i tier9/10 tenkovi u klan, ali ako mi nećemo bit uigrani, ni to nam neće pomoći.

Ni ja ne mislim robovati igri, ali da se od 50 tier6+ igrača ne može naći bar 20 za bacit 1-2 trening bitke, a online ih je i više, onda nema smisla postojanje klana.

Evo danas me jedan dečko pitao da li je BOLT za kakvu suradnju s njima po pitanju clan warsa, pa da budemo nešto konkurentniji. Rekoh mu da ću pričati s leaderom po tom pitanju, ali vidim da nema smisla išta. 

Dao sam par savjeta po tom pitanju, probao skupit bar 20 ljudi za trening, pa da probamo par mapa i tako. No poboljšanja nema.

Ovo je neki moj mali vid stvari. Odsad pa na dalje više neću ni pomisliti da pokušam nešto napraviti na području timske igre. Igram svoju igru, grindam tenkove i čao.

lp, 0ptImus

Jasno mi je sve, i hvala na trudu. Slažem se sa svakom tvojom.

Međutim, vjerujem da ste već svi skužili da sam školarac (zagrebački mioc, tak da nije baš da se zaj* u školi), a sad je kraj, tako da treba stisnuti i nemam baš vremena niti igrati, a ne još i sređivati klan.

Zato vas sve skupa molim za strpljenje, još ova dva tjedna dok se ne srede stvari. Zato sam i rekao da se za sada fokusirate na vozni park, nisam mislio da je to glavni problem klana, već je to trenutno najbolje što se može.

Još jednom, hvala tebi na angažmanu i svima na strpljenju!

Kažeš pitao te za suradnju...pa što imaš pričati s liderom, provjeri klansku poziciju..;)

Iako bi bilo dobro da kažeš što si dogovorio..:P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam t 34- 85 i još me nikada nije stavilo sa mausom , hoću vidjet to čudo od tenka u akciji !

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nixXxa kaže...

Imam t 34- 85 i još me nikada nije stavilo sa mausom , hoću vidjet to čudo od tenka u akciji !

Ja se borio protiv Mausa. Mislim da sam vozio KV-3...

Opak je Maus... {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

mausa ne mozes falit,samo ti treba top od 300mm :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

a sto se tice clana nismo uigrani i slazem sa optimusom.iskreno da bi bili uigrani ekipa mora htjet igrat skupa i bit na mumbleu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

citajuci temu, sjetih se Bovington muzeja i fenomenalnog show-a kojeg priređuju svake godine.  Nažalost oni koji bi čak i otišli, Bovington tankfest za ovu godinu je vec prošao, garant je bilo zakon:

Odabrao sam par clipova sa prijašnjih "susreta" baš za ovu temu, obzirom da se svi tenkovi nalaze u WoT-u, zanimljivo ih je vidjeti i cuti "uživo":

M5 Stuart

Hetzer:

Tiger I

King Tiger (hebote i danas izgleda za*ebano)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 4:36 (PureEntity).
Moj PC  
12 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
PureEntity kaže...

jbt koji zvuk motora da mi je to jednom vozit {#}

14 godina
neaktivan
mystik kaže...

lp, 0ptImus

potpisujem svaku riječ

16 godina
neaktivan
World of Tanks

evo samo da se pohvalim... T-54 je nasao put do moje garaze {#}

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
mlinka93 kaže...
PureEntity kaže...

jbt koji zvuk motora da mi je to jednom vozit {#}

Uči, budi dobar u skoli i vozit ces...{#}

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
mystik kaže...

lp, 0ptImus

Jasno mi je sve, i hvala na trudu. Slažem se sa svakom tvojom.

Međutim, vjerujem da ste već svi skužili da sam školarac (zagrebački mioc, tak da nije baš da se zaj* u školi), a sad je kraj, tako da treba stisnuti i nemam baš vremena niti igrati, a ne još i sređivati klan.

Zato vas sve skupa molim za strpljenje, još ova dva tjedna dok se ne srede stvari. Zato sam i rekao da se za sada fokusirate na vozni park, nisam mislio da je to glavni problem klana, već je to trenutno najbolje što se može.

Još jednom, hvala tebi na angažmanu i svima na strpljenju!

Kažeš pitao te za suradnju...pa što imaš pričati s liderom, provjeri klansku poziciju..;)

Iako bi bilo dobro da kažeš što si dogovorio..:P

Ja sam takoder skolarac i nemam bas vremena za igru evo vec mjesec dana stojim na KV-u na 260 exp tek sam jucer kreno al kad skola zavrsi onda krecem zesce!

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da vas obavjestim da se *NOB* Mrcine iskrcavaju večeras u Norveškoj. Pa ako hoćete dođite i vi. Iskrcavanje je oko 20.30. a prijave do 20.00 (ako se nevaram).

Pozdrav i sretno

*NOB*.MRCINE

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Tanks

evo malo ruskih

MS-1{#}

SU-100

IS-3

IS-7

3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Poludim kad nas 5-6 idemo zajedno negde i onda nas arty gađa i uvek bas mene proga ide kresat a ja skroz desno koda sam magnet za rakete{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ima netko tu sa T-54 jos ? koji equipment bi mu bio dobar ?

imam trenutno mountan rammer, toolbox i camo net ( to je tek tolko da popuni mjesto )

pa me zanima sta uz rammera jos da stavim, vertical stabilizer ( +20% accuracy during movement ) i toolbox ili da izbacim toolbox i stavim umjesto njega enhanced gun laying drive (+10% to aiming speed ) ?

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Unbeliever kaže...

jel ima netko tu sa T-54 jos ? koji equipment bi mu bio dobar ?

imam trenutno mountan rammer, toolbox i camo net ( to je tek tolko da popuni mjesto )

pa me zanima sta uz rammera jos da stavim, vertical stabilizer ( +20% accuracy during movement ) i toolbox ili da izbacim toolbox i stavim umjesto njega enhanced gun laying drive (+10% to aiming speed ) ?

Vertical stabiliser je jako korisna oprema, pogotovo za medium koji se kreće i puca (ako kružiš oko heavyja i gađaš ga). Ja ga imam na IS-3, koristan je i za brzo provirivanje iz zaklona, pucanje pa povlačenje. Ventilacija ti je isto dobrodošla, jer diže skill za 5% i kad su već na 100%, pa će posada raditi posao malo brže. Rammer ostavi, svaki djelić sekunde skinut sa reloadanja je bitan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 13:10 (DrNasty).
15 godina
World of Tanks

Ne znam koji je kolega forumas spomenuo top od KV-3 na T28, ali spasio mi je zivot. :D Evo namontiran je gore, i sada min 3 killa po rundi, cca 20k kredita i cca 1k expa...ma milina

Samo ja nisam odma pokopcao da se moze uzet top od KV-3...mislio sam da prvo mroas doci do KV-3 da ga istrazis pa poslje moze ici na ovo cudo...a kad ono...fiiijuuu!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da-da znam, vertical je must have na mediumima, nego dilema mi je oko toolboxa, on , aiming speed ili ventilacija...

mada nevidim neku veliku korist ventilacije, no nisam ju nikad ni imao...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja od sinoc imam u garazi ISa...

namontirao sam na njega Rammer i Large Spall Liner... preporuke za posljednje? Ventilaciju ili npr. Gun Laying Drive?

posada je na 90%

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 13:39 (rebelsy).

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Unbeliever kaže...

da-da znam, vertical je must have na mediumima, nego dilema mi je oko toolboxa, on , aiming speed ili ventilacija...

mada nevidim neku veliku korist ventilacije, no nisam ju nikad ni imao...

Toolbox ti ubrzava popravljanje, ali sad kad je dosta teže trackati tenk, nije toliko koristan, pogotovo ako ti je posada istrenirana za repair. Aiming speed ti je beskoristan jer je -10%, pa ako ti je 3 sekunde nišanjenje, skidaš 0,3 sekunde, što je neprimjetno, pogotovo ako je ventilacija tu pa gunner brže nišani. A i to je samo kad tenk stoji, znači beskorisno na medium tenkovima (jedino kod spg-ova, oni imaju po 6 sekundi aim time a stoje). Uz ventilaciju će ti brže ubrzavati, nišaniti, loadati i veći view range imati.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

nasty znaci da ostavim ovak Rammer, Spall Liner i stavim jos Ventilation?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
rebelsy kaže...

Zavisi kakav ti je stil igre. Rammer i vent ostavi, ali ako si manje pokretan pa te arty voli gađati (kao i niži tieri sa HE), ostavi spall liner. Ali ako voliš agresivnu igru, pucati u pokretu i koristiti zaklone, razmisli o vert. stabilizatoru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 13:51 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
Ivan_T kaže...

Ne znam koji je kolega forumas spomenuo top od KV-3 na T28, ali spasio mi je zivot. :D Evo namontiran je gore, i sada min 3 killa po rundi, cca 20k kredita i cca 1k expa...ma milina

Samo ja nisam odma pokopcao da se moze uzet top od KV-3...mislio sam da prvo mroas doci do KV-3 da ga istrazis pa poslje moze ici na ovo cudo...a kad ono...fiiijuuu!!

Taj top je i mene spasio(i obogatio) jedino je problem t28 sto ima slab oklop a stavlja te u match sa zvijerima koje te oneshotaju{#}

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
rebelsy kaže...

Zavisi kakav ti je stil igre. Rammer i vent ostavi, ali ako si manje pokretan pa te arty voli gađati (kao i niži tieri sa HE), ostavi spall liner. Ali ako voliš agresivnu igru, pucati u pokretu i koristiti zaklone, razmisli o vert. stabilizatoru.

ali nemam ga u ponudi za kupiti kod ISa. Na Lowe ga mogu montirati....

edit: sad ga vidim u store-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 14:00 (rebelsy).
17 godina
neaktivan

Ovaj njemacki VK tier IX...Ufff osim što je neopisivno ružan, ima neopisivo debilan oblik i raspored komponenti ne može se mjerit niti sa jednim tenkom iz istog tiera. Treba napomenuti mnogo frustracija prije upgradeanog motora i topa. Naravno stil igre uopce nije ono što ja zamišljam za ovako visoki tier heavy tenka. Više je prema TDu nacin igre nego prema heavyu. Uzas...JEdva cekam onu E-75 / E-100 seriju ili kako ce se zvati. Ima netko ETA kada bi to trebalo doci? Do onda cu prec na ruse. Imam KV pa lagano prema IS.

Eh i da. King Tiger je neusporedivo bolji tenk od VKa iako je tier 8. A ja sam budala prodao taj tenk...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 14:09 (mislav_01).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice