Evo već znam najmanje 3 domaća klana koja pretendiraju na hrvatsko virt. prijestolje, bit će nagužvanac!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo majn kapitan tj. comander vam salje radosnu poruku.
"Orin": Vrlo jednostavno, kao klan ste mali. Ako želite imati benificije ozbiljnog klana, dođite sada dok još imamo kojih 20-tak mjesta. Poslije toga, NHF, samo ste canon fooder. xD
fight za Hrvatsku, bit će zanimljivo
decki, imam problem: mis mi je preposjetljiv za wot (za surfanje mi je ok) i neznam kako da namjestim sensibility u igri, ima neki arcada i sniper klizac, pokusao sam sa sniper (logicno, ne) povuc do kraja, ali ne pomaze...
Evo majn kapitan tj. comander vam salje radosnu poruku.
"Orin": Vrlo jednostavno, kao klan ste mali. Ako želite imati benificije ozbiljnog klana, dođite sada dok još imamo kojih 20-tak mjesta. Poslije toga, NHF, samo ste canon fooder. xD
Imamo i mi jos mjesta, pa se pridruzite dok mozete...;)
Kao bi suradivali, a pokusavate ovakvim jadnim forama eliminirati potencijalnu konkurenciju...
Klan je prvotno zamisljen kao casual klan, cisto da se skupi ekipa...sad, dalje cemo vidjet...pocetkom praznika, kada cemo svi skupa imati vise vremena, cemo poceti nesto ozbiljnije...
Ja nisam jedan od onih koji idu linijom manjeg otpora, tako da klanovci, do raspustanja klana nece doci sigurno...;)
Ma ovo je više da se skupi ekipa pod istom zastavom (BOL), nego neko ozbiljno klansko igranje, ja prvi ne želim da imam obavezu za igranje. Ako se skupi kakva ekipica u vrijeme kad igram - super, ako ne - igram sam. Većinom nas ima za platoon, što je ok, pogotovo kad je ekipa na ventu.
kakva im je prica pomislis da je to neki veeelki klan, a ustvari imaju 75 clanova... pa imamo i mi 53 i jos rastemo :)
Kvaliteta klana nije u broju članova nego u tome s čim mogu izaći na bojište.
Bitke budu vođene sa Tier 10 tenkovima, 9 medium, T7 arty i T9 TD.
Kod mene u klanu imamo 4x Medium T9, uskoro 2x Heavy T10, 2x SPG T7 i 2x TD T9.
Blizu cilja su dva JagdTigra, jedan Mouse i još dva Mousa ali oni dolaze u garaže tek kroz dva do tri tjedna.
Uglavnom kratki smo sa top igračima osim toga treba više od 15 ljudi jer nemreš u rat sa ljudima na broj nego treba backup.
Ovim putem zovem sve ozbiljne igrače koji ne ovise o tome ako ih mama ili tata puste da igraju i koji imaju Tier 8+ vozila da nam se pridruže u ozbiljnom pokušaju Clan Warsa.
www.wotdogsofwar.com
Odete na site, gore je link za forum gdi se registrirate i napišete prijavu za ulazak u klan.
Imamo zakupljen Ventrilo sa 50 slotova tak da nas 50 može od jednom gore i laprdat do mile volje. Slotove mogu dokupit i ako treba uzel budem 100.
Znači svi ozbiljni igrači s odgovarajućom mehanizacijom voljni ozbiljne igre i neozbiljne zafrkancije www.wotdogsofwar.com
Gdje tvoj clan landa?
Jesu sve provicije jednake, odnosno da li donose isto golda (pa je svejedno gdje se iskrcati) ili imaju neke koje će biti bogatije, pa time i česta meta?
Sve landing pozicije daju 240 g ak se ne varam.
EDIT
Nije, ove u Africi daju manje.
Da, evo čitam, landing provincije daju isto golda, ali najmanje od svih. Imaju 3 vrste, Landing, Regular i Critical.
pretpostavio sam da će uvrstiti neke bogate provincije, tako će stimulirati broj bitki, jer će svi letiti da imaju kontrolu nad kritičnim provincijama.
Postoje bogate. Makedonija 1200, Israel 2400. Tak da bude par točaka oko kojih bude ratova ;)
Afrika ima par bogatih. Ima samo treba se probit do njih. Ne kužim kak se osvaja neutralni teren?
Jasno mi je da uzmeš landig poziciju kroz mali turnir ali kak onda na parcele gdi nema nikoga?
jao ja bi volio priliku da malo gola zaradim, ali nažalost ovisim o tome da me mama i tata puste da igram. jao bol ko ujed ljute guje u srce.
Gdje će rat nego na Bliski Istok :D
Samo još da te pitam, pošto nisam našao na stranici, taj iznos golda je po turnu (sat vremena)? Ako da, onda je isplativo biti u klanskim ratovima, ali i konkurencija će biti žestoka.
EDIT: Koliko sam skužio, na neutralne terene će klanovi ulagati čipove, pa će se generirati turniri. Ko pobijedi, valjda je vlasnik. Štur je onaj opis mehanike warsa.
Možeš napast sa 15 komada i onda ko jači taj tlači.
Gold se generira na dnevnoj bazi i djeli po turnovima. Znači ako držiš Izrael koji daje 2400 i držiš ga 10 sati = 10 turnova dobivaš 1000 golda. Sve se dijeli na 24 kolko je sati u danu zato su sve vrijednosti generiranja golda djeljive sa 24.
Evo kupio sam t-34 85 , koji top preporučujete i dali se isplati uzet novi motor ?
uzmi prvo top od 122 mm - panzera 4 one shoota a KVa uija u dva hica, ali se nemoj onda zaletavati naprijed, jer mu je reload time katastrofa (6)
Evo kupio sam t-34 85 , koji top preporučujete i dali se isplati uzet novi motor ?
Ideš na 100 mm D10T.
Onaj 122 mm je smeće i svi dmg topovi su smeće.
Uvijek se uzima top s najviše penetracije.
Ovaj top kaj sam napisal da uzmeš budeš koristil sve do T54, znači taj top je OBAVEZAN.
Ja jedva čekam BL9 na IS3, D2-5T ne može proći ni kroz prednji dio hulla T29 kad pucam na par metara (a zeleno na nišanu). Tigeri i King Tigeri na čistini me siluju, zato sam uvijek od kuće do kuće, od kamena do kamena. Ali IS3 mi se najviše sviđa, bounca, mobilan, a i udari pošteno (iako mi je 30% win rate s njim).
Stavio sam novi brzi turret i obrijao preko 2 tone. Spreman za grindanje.
Ja jedva čekam BL9 na IS3, D2-5T ne može proći ni kroz prednji dio hulla T29 kad pucam na par metara (a zeleno na nišanu). Tigeri i King Tigeri na čistini me siluju, zato sam uvijek od kuće do kuće, od kamena do kamena. Ali IS3 mi se najviše sviđa, bounca, mobilan, a i udari pošteno (iako mi je 30% win rate s njim).
Stavio sam novi brzi turret i obrijao preko 2 tone. Spreman za grindanje.
Pa kaj nije najbolje i najkriticnije kad je nisan CRVENI
Ne, tad ti je bounce zagarantovan (samo okreni nišan na kupole američkih heavyja, vidjećeš šta mislim ;))
ti to ozbiljno..??
naravno da nije najbolje kad je nišan crveni jer mu tad nečeš ni farbu ogulit
po mogučnosti čekaš da bude zeleno pa ti se šanse za penetracijju drastično povečavaju ili ako bude narančasto al će teško probit..
zeleno- dobro, narančasto i crveno baš i nije
ti to ozbiljno..??
naravno da nije najbolje kad je nišan crveni jer mu tad nečeš ni farbu ogulit
po mogučnosti čekaš da bude zeleno pa ti se šanse za penetracijju drastično povečavaju ili ako bude narančasto al će teško probit..
zeleno- dobro, narančasto i crveno baš i nije
Hvala,
ma onda sam ja na slucajnost iso, i to bas sam sa t-28 - 30% helta skinul T1Heavy-u a bil mi je crveni cross ( gado sam spoj kupole i tenka )