World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.275.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Došla me 2 promo koda nakon 7 dana....još čekam 2 jer sam ih u istom danu poslao s razmakom od par sati

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Big_Spija kaže...
zrimo kaže...

Normalno ruska igra=najbolji tenkovi, ali ipak su malo pretjerali s tim patriotizmom. Unatoč tome ja samo igram sa Švabama i stiskam zube do Ferde a onda ima da crveni teškaši padaju ko kruške {#}

Samo ti sanjaj...Is-7 te sravni sa zemljom ko valjak asfalt :))

Znam da nemam šansu protiv IS-7 ipak je to najbolji tenk u igri bez konkurencije, ali mi nemoj rušiti snove da razvalim kojeg nižeg rangiranog Sovjeta ako ništa onako iz zasjede zamaskiran u grmlju {#}

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Došla me 2 promo koda nakon 7 dana....još čekam 2 jer sam ih u istom danu poslao s razmakom od par sati

Može meni jedan da se maknem od tog bt-7 fuuuuu ?

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nope, nikom ne dajem kodove...reko sam nećaku dat jer on nije stigao poslat kad je bilo "đabe"

Prvo familija pa onda ostali {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 19:05 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Okej srry neću više. Evo držim ti fige da rasturiš nekog KV-3, ili IS ili mene {#}

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nit je I7 najjači tenk niti su Rusi totalno over... Samo treba znati igrati ... Npr. Njemci imaju najbolje topove daleko i sa njima ne treba rushati nego polako u zasjedi čekati ili polako pushati. Top od Tiger 2 je ludnica (ako hoćete pushati obavezno poboljšajte mogućnost odbijanja metaka... ) , od Mausa da ne pričam ... ali ljudi griješe kada sa njihovom sporošću krenu u napad, a vidi se i u Japanu...

Najbolji tenkovi na kraju igre sigurno su svi medium tenkovi i to T54 za blisku borbu , Panther za brzo zauzimanje položaja i nevjerovatnu podršku i Pershing koji je nešto između... Ja igrao sa T34 -85 i kod mene bile sve mrcine i jedan is7 a na drugoj strani nabrijani medium tenkovi , nisam mogao vjerovati šta su im napravili medium tenkovi u bliskoj borbi  u gradu...

Jagpanzer 4 uopće nije loš , dapače kada se nadogradi to je možda uz STUG najbolji tenk u svojoj klasi (za lovce tenkova je totalna zvijer posebno sa pojačanom vidljivošću što svima preporučam da nadograde...) ... Okretan , brz , malen uz nevjerovatan top ... 1 na 1 sa ruskim lovcima tenkova pobjeda je zagarantirana... Kasniji njemački lovci tenkova su daleko manje okretni , zadnji koliko toliko okretan je Jagpanther i to pod uvjetom da je do kraja nadograđen... I da ljudi ako neki teži tenk ne možete oštetiti samo promijenite municiju, i gotovo svaki šus (HE) skida štetu i daje criticale koji uništavaju neki dio tenka što je od izuzetne važnosti...

Bit igre je prokužiti svaki tenk , a ne igrati npr. Tiger 2 isto ko i IS 3..., da ne pričam o medium i lovcima tenkova... Vidim ljude koji imaju lovce tenkova i prvi su u napadu ... To se zove tudumluk, posebno kada se zna da su kasnije lovci jako jako spori... Samo ostanite iza pushera i da vidite kako pada IS 7...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 19:51 (Busola).
14 godina
neaktivan
Busola kaže...

Nit je I7 najjači tenk niti su Rusi totalno over... Samo treba znati igrati ... Npr. Njemci imaju najbolje topove daleko i sa njima ne treba rushati nego polako u zasjedi čekati ili polako pushati. Top od Tiger 2 je ludnica (ako hoćete pushati obavezno poboljšajte mogućnost odbijanja metaka... ) , od Mausa da ne pričam ... ali ljudi griješe kada sa njihovom sporošću krenu u napad, a vidi se i u Japanu...

Najbolji tenkovi na kraju igre sigurno su svi medium tenkovi i to T54 za blisku borbu , Panther za brzo zauzimanje položaja i nevjerovatnu podršku i Pershing koji je nešto između... Ja igrao sa T34 -85 i kod mene bile sve mrcine i jedan is7 a na drugoj strani nabrijani medium tenkovi , nisam mogao vjerovati šta su im napravili medium tenkovi u bliskoj borbi  u gradu...

Jagpanzer 4 uopće nije loš , dapače kada se nadogradi to je možda uz STUG najbolji tenk u svojoj klasi (za lovce tenkova je totalna zvijer posebno sa pojačanom vidljivošću što svima preporučam da nadograde...) ... Okretan , brz , malen uz nevjerovatan top ... 1 na 1 sa ruskim lovcima tenkova pobjeda je zagarantirana... Kasniji njemački lovci tenkova su daleko manje okretni , zadnji koliko toliko okretan je Jagpanther i to pod uvjetom da je do kraja nadograđen... I da ljudi ako neki teži tenk ne možete oštetiti samo promijenite municiju, i gotovo svaki šus (HE) skida štetu i daje criticale koji uništavaju neki dio tenka što je od izuzetne važnosti...

Bit igre je prokužiti svaki tenk , a ne igrati npr. Tiger 2 isto ko i IS 3..., da ne pričam o medium i lovcima tenkova... Vidim ljude koji imaju lovce tenkova i prvi su u napadu ... To se zove tudumluk, posebno kada se zna da su kasnije lovci jako jako spori... Samo ostanite iza pushera i da vidite kako pada IS 7...

da se nadovežem: danas sam baš igrao partiju gdje je mene koji imama KV3 bacilo u borbu sa Mausom,Pantherom, T54 i slično. Uglavnom u mojoj ekipi je bio Maus i ostali teškaši a ovi T54 i ostali mediumi su nas istrjebili kao da nemamo oklopa..

u vremenu kad se heavy okrene ovaj ga je satrao da to nije normalno, imaju nevjerojatnu okretnost i brzinu tako da što se tiće bliske borbe heavy se može oprostiti i ići u staro željezo. naravno ako heavy dohvati mediuma prilična je vjerojatnost da se neće izvući

16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

da se nadovežem: danas sam baš igrao partiju gdje je mene koji imama KV3 bacilo u borbu sa Mausom,Pantherom, T54 i slično. Uglavnom u mojoj ekipi je bio Maus i ostali teškaši a ovi T54 i ostali mediumi su nas istrjebili kao da nemamo oklopa..

u vremenu kad se heavy okrene ovaj ga je satrao da to nije normalno, imaju nevjerojatnu okretnost i brzinu tako da što se tiće bliske borbe heavy se može oprostiti i ići u staro željezo. naravno ako heavy dohvati mediuma prilična je vjerojatnost da se neće izvući

Ah.. T54.

Još na pocetku sam dao svoj osvrt na T54 i ruske mediume opcenito, pa tko ne cita pocetak od novih na threadu - link je ovdje LINK

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
World of Tanks

Pa čovječe, ja ću izludjeti!!! Počeo sam stalno gubiti partije i to od kada imam KV (kilavo smeće). Imam točno 30 izgubljenih partija više od dobivenih! Sve mi se čini da ću kupiti ponovno Pzkpfw II i T-26, pa da dignem broj pobjeda.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Moj novi avatar u stilu tenkića.{#} Kako vam se sviđa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 20:43 (Jack Sparrow).
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Izzy kaže...

Pa čovječe, ja ću izludjeti!!! Počeo sam stalno gubiti partije i to od kada imam KV (kilavo smeće). Imam točno 30 izgubljenih partija više od dobivenih! Sve mi se čini da ću kupiti ponovno Pzkpfw II i T-26, pa da dignem broj pobjeda.

Nemoj gubit zivce, i skupljaj iskustvo za najbolji top i tada moze poceti festa :-)

World Of Tanks nick: TheChosen
15 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

doso 3kod jos bi jedan trebo doc mislim da kad aktiviram premium komp ide samnom na kupanje u ljeti :)!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ta akcija sa kodovima završila?

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Jel ta akcija sa kodovima završila?

kolko ja znam je!

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Fora! Sviđa mi se ova zbunjena faca od lika, ko da mu je čudno ak vidi da je nekaj grunulo (ona eksplozija iza).

16 godina
World of Tanks

Pa ovo nije normalno od zadnih 5 partija odigranih, 3 puta mi zapalili motor i tako me uništili.

Imam na A20 onaj motor sa 15% šanse za požar i oni mi dvije runde zaredom zapale motor. Poslje toga uzeo shermana dvije runde u redu i opet treču "your engine is on fire" i sa ~50% na 0%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 22:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas sam sa 122mm topom razvalio 3 StugIII,samo one shoot i gotov je,a oni meni tamo nesto pucaju,haha.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
World of Tanks

Imam stuart 3 s topom 3.7 cm. Da, nažalost. I stavi me protiv 3 KV-a i nekako se jedva izvučem i prezivim rundu. {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Busola kaže...

Ovaj dio me jako zasmetao,NHF,ali ja sa SU 85 i stock topom sam skinuo sam 100% Jgpnz 4,naravno on mi je skinuo dosta,ali ja sam mu u 3 udarca skinuo oko 30-35%.Takodjer njemci nemaju dobar TD do Jag 4,jer se Hetzer nemoze mjerit sa SU-85b,takodjer je kod mene vrjedilo i za prijasnje TD.Neznam ,ali SU 85 je daleko od toga da je los,jer doslovce moze skinut svakom tenku u igri u kojoj ce se naci po jedno 5%.Kasnije sam jacim topom to moze biti i vise.

15 godina
World of Tanks

ne diraj mi hetzera.....

sad sam bruta posadu kv3 i zapalija ga....

bio je na 100% i pričeka sam skriven da prođe kraj mene i zapuca mu he granatu u potiljak....

uzea sam mu 29% a ostalo je napravija požar koji nije ima ko ugasit jerbo sam usput pobio i svu posadu.....

u međuvremenu me rokla arty.... tako da sam mrtav dobio još jedan kil....

sa he granatama  na 105-ici manje tenkove one shotam, a većima svaki pogodak kritikal......

samo je top spor i prilično neprecizan, pa treba pribjeć gerila taktici....

a i skoro sam uvik na dnu.... jebe metchmaking.......

hacenanug
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Sanjao sam World of Tanks... :D
http://androoolog.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
http://www.bug.hr/vijesti/o-cemu-pisali/108642.aspx

Zamjetiše nas i redakcija (dno stranice)
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

bilo je i vrijeme da nas zamjete..World of Tanks to zaslužuje..

možda sad odluće napravit kakvu akciju sa promo kodovima {#}

1 0 hvala 0
16 godina
ushirlo kaže...

ne diraj mi hetzera.....

sad sam bruta posadu kv3 i zapalija ga....

bio je na 100% i pričeka sam skriven da prođe kraj mene i zapuca mu he granatu u potiljak....

uzea sam mu 29% a ostalo je napravija požar koji nije ima ko ugasit jerbo sam usput pobio i svu posadu.....

u međuvremenu me rokla arty.... tako da sam mrtav dobio još jedan kil....

sa he granatama  na 105-ici manje tenkove one shotam, a većima svaki pogodak kritikal......

samo je top spor i prilično neprecizan, pa treba pribjeć gerila taktici....

a i skoro sam uvik na dnu.... jebe metchmaking.......

Kod mene ista situacija, kao partizan sam, po šumama i kanalima čekam da netko naleti. Moj tier i niže oneshotam uvijek, a velike ako dobro pogodim poštenski oštetim. Jedino je nezgodno ako me jednom pogode, više manje sam gotov, odu odma gusjenice, a druga 2 pogotka me dovrše

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Mogao si to i bolje...ali za tebe je OK :)

xfire:rippercro
15 godina

Evo za sve koji jos kodove nisu primili(a vas je sigurno malo) sad sam 100% potvrdio da dolaze nakon tocno 7 dana.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

pokrenuo igru-15 fps avg. imate kakvu ideju za povećanje fpsa osim "kupi novi komp"?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

pokrenuo igru-15 fps avg. imate kakvu ideju za povećanje fpsa osim "kupi novi komp"?

Odi u postavke i smanji detalje, rezoluciju, isključi AA i filtere...

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
mind_challenge kaže...
djdomi kaže...

Ili kupi novi komp {#}

http://about.me/antesirkovic
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
djdomi kaže...

sve je već na low.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice