World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.481
|
čitano: 9.256.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...
CRT kaže...

ovako, imam problem kako onaj free ex pretvorit u gold, jednostavno mi ne zeli....

Nikako..lol..

Gold se jedino za pare može dobiti..

Znaci oni tenkovi koji se prodaju za goldove su samo za premium usere? LAME

Eh da, kako te bodove za upgrade tenka iskoristit kad tenk dobije elite status? (naviknite se na pitanja, bit ce ih jos puno)

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
World of Tanks

Sa kojim tenkovima igrate? Ja san u nedoumici sa kojima da nastavin. Trenutno san sa njemcima.

18 Njemačka
14 SSSR
5 Amerika
http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CRT kaže...
DamageHigh kaže...
CRT kaže...

ovako, imam problem kako onaj free ex pretvorit u gold, jednostavno mi ne zeli....

Nikako..lol..

Eh da, kako te bodove za upgrade tenka iskoristit kad tenk dobije elite status? (naviknite se na pitanja, bit ce ih jos puno)

pogledaj video tutoriale na njihovom ofišl YT kanalu {#}

sve je jako jednostavno i opširno objašnjeno 

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
CRT kaže...
DamageHigh kaže...
CRT kaže...

Nikako..lol..

Tako je. Tj. ne moraju imati aktiviran premium account, bitno je da imaju dovoljno golda za kupit tenk.

Kada dobiješ elitni status, iznači u reasarchu kućicu gore desno "Accelerated crew training". To je sve što možeš napraviti s exp-om. Bar bez golda.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Cija je artiljerija naj nadmocnija? Da li je istina da su tu njemci glavni?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala na odgovorima.

Evo ja nasao jedan "glitch": mozete prodat pocetna tri tenka (doduse za nesto i sitno) i kupit ponovo ali za 0 credita (to vam uspijeva sam jednom, jer kada opet ides prodat, prodajes za 0)

Neznam dal je to vec bilo, ali mozda nekima pomogne ako im treba mali boost pri kupovanju nove metalne grdosije...

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

Nije. Podjednako su jaki kao i ruski. Ja sam imao S-51 i mogu rec da je odlican i u vecini slucajeva sam imao vise killova od njemackih SPG-ova.

Za amerikance ne znam kak oni stoje.

15 godina
neaktivan

U ovoj igri  balans zna stvarno biti u k**cu,danas na protivnickoj strani 5 hevy tenkova a kod nas 1, i tako jedno 15 puta danas.

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
Y2K2 kaže...

U ovoj igri  balans zna stvarno biti u k**cu,danas na protivnickoj strani 5 hevy tenkova a kod nas 1, i tako jedno 15 puta danas.

Ja sam takoder se nazivciro danas. Skoro 20 rundi za redom izgubio. Nekad ide ok, ali nekad stvarno na startu znam vec ishod.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
moderator
CRT kaže...

Hvala na odgovorima.

Evo ja nasao jedan "glitch": mozete prodat pocetna tri tenka (doduse za nesto i sitno) i kupit ponovo ali za 0 credita (to vam uspijeva sam jednom, jer kada opet ides prodat, prodajes za 0)

Neznam dal je to vec bilo, ali mozda nekima pomogne ako im treba mali boost pri kupovanju nove metalne grdosije...

To nešto sitno od prodaje ti je ona dodatna oprema što si namontirao na početni tenk, koja je opet ošla ispod nabavne cijene. Tako da si opet u gubitku ;)

Ja sam počeo aritljerijom, Bizon će mi sad služiti da namaknem lovu za t-28.

A Fact of Life: After Monday and Tuesday even the calendar says W T F. . .
17 godina
krayzie kaže...
thechosenfreak kaže...

Nije. Podjednako su jaki kao i ruski. Ja sam imao S-51 i mogu rec da je odlican i u vecini slucajeva sam imao vise killova od njemackih SPG-ova.

Za amerikance ne znam kak oni stoje.

Njemačka artiljerija radi najveći dmg, tj. top radi najveći dmg.

Ruska i USA artiljerija puca brže tak da kad bi svaki pogodak bio pogodak onda bi dps bio veći.

Meni u praksi Fata vrijedi više nego dva puta  (Fata je Fata ali dva put je dva put vic). Draže mi je nekoga oneshootat ili IS-7 uzet 45% nego nabadat dva puta.

Stock švabo radi dmg 1.050-1.750, amer 713-1.188 a rus 713-1.188. Švabo sa jakim topom radi 2500 dmga! To je da se usereš.

Tier VII a to je zadnji Tier kod artiljerije GW Tiger je po meni car bojišta i kad ga kupim za mjesec dana mogu ti pokazat :)

Kill nije mjerilo kvalitete nego čisto stvar gušta i kill se u igri ne boduje nego dmg na tenku. Imam 5 topgun medalja, samo dvije sam zaradil a ostalo sam pokupil usput.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 9:43 (NEW_MAN).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
NEW_MAN kaže...

Neko je komentiral zaradu pa reko evo da se pohvalim.

To si sad slučajno tako puno ili je to neki prosjek?

btw. Kolko vidim na popravak si potrošio 6k, a na moniciju 27k srebra. Zar si potrošio sve metke ili su tolko skupi i kolko si bio oštečen da ti je tolko uzelo?

Prosjek je 50k, nema boga da još koji put u životu tolko napravim.

popravak ti nije neka stavka na T8, municija je skupa. 1k je komad a 680 kredita HE municija. Viši Tier ima po 1250 ili tak nekak municiju.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa kakve vi monstrume imate?

Ja se šlepam sa t-26 i onim najjeftiniim amerskim medium tenkom T-2 cini mi se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma Heavy kaj imam je iz preordera a GW Tiger sam vozil u beti i mogu ga sanjat sljedećih mjesec dana, ali kad ga kupim onda ga budu drugi sanjali lol.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 9:53 (NEW_MAN).
15 godina

Jucer sam na onoj mapi gdje je grad,a pojavljuje se kad imas manji tenk(MS-1,Ltracktor...) sa T-46 doslovce rokao.Imao sam naravno 75mm top i ja se zaletoi u sredinu mape.Razvalio jedan M-2,pa onda jednu T-46 ali je bio na 23-25%,pa je dosao neki pocetnik sa Panzerjagerom i njega sam naravno sredio,ali me je uspio pogodit u gusjenicu,pa onda sam razvalio MS-1 i na kraju opet Panzerjagera I.Sad rezultat ove bitke je bio da sam izgubio jer sam ja na drugom kraju mape ubijao ove,a pola moje ekipe na samom kraju mape se vozika.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav!

Evo ja dns poco igrat i igra je odlicna !!
Moze mi samo eko rec koji bi od tenkova bio najbolji za krenut(kupit)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

igra je odlična a dali neko zna kad če izač onaj patch 0.6.4.? u njemu bi trebali doć novi tenkovi i mape

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DrNasty kaže...
CRT kaže...

Hvala na odgovorima.

To nešto sitno od prodaje ti je ona dodatna oprema što si namontirao na početni tenk, koja je opet ošla ispod nabavne cijene. Tako da si opet u gubitku ;)

Ja sam ga kupio ali me sad više razvaljuju nego dok sam bio na T46. I dalje mi je on najdraži :P

http://dizanje-ratia.info
17 godina
moderator
APazinjan kaže...

Ja sam ga kupio ali me sad više razvaljuju nego dok sam bio na T46. I dalje mi je on najdraži :P

Hehe, jučer smo gubili 11:14, ja zadnji sa Bizonom. Izjednačim na 14:14, ta 3 sam uništio dok su me gledali (1 tenk i 2 spg-a). Ovaj što je mene ubio je KV :D

Završio partiju sa 5 killova i puno damagea, mislim da mi je to najprofitabilnija partija. Samo što je skupa municija i za ovaj mali SPG, ne valja pucati ko budala, jer je profit onda minimalan.

A Fact of Life: After Monday and Tuesday even the calendar says W T F. . .
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bah supertest prijave su završile za EU server, dovraga

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 11:04 (PureEntity).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bla-bla111 kaže...

igra je odlična a dali neko zna kad če izač onaj patch 0.6.4.? u njemu bi trebali doć novi tenkovi i mape

Krivo gledaš, taj patch je več došao, tj. taj patch je još izdan u beti.

Znam da kirvo gledaš jer je sadašnja verzija igre 0.6.11{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 11:05 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

MOze mi neko obajsnit jednu stvar!!

Novi sam u ovoj igri pa neznam jos neke stvari al nekuzim kad kupujem novi tenk imam dosta para al nemrem kupit pise ISTRAZITI???

0 0 hvala 0
16 godina
made kaže...

Novi sam u ovoj igri pa neznam jos neke stvari al nekuzim kad kupujem novi tenk imam dosta para al nemrem kupit pise ISTRAZITI???

Prvo moraš u tech tree istražiti sve dijelove od starog tenka, da bi mogao kupiti novoga

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
made kaže...

Prvo moraš u tech tree istražiti sve dijelove od starog tenka, da bi mogao kupiti novoga

Ne mora. Samo mora istražiti onu granu koja vodi do tog novog tenka i njega istražiti.

http://dizanje-ratia.info
16 godina
APazinjan kaže...
mind_challenge kaže...
made kaže...

Ne mora. Samo mora istražiti onu granu koja vodi do tog novog tenka i njega istražiti.

Na to sam mislio, hvala što si me nadopunio

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
made kaže...

Trebaš ga istražiti, a istražiš ga pomoću iskustva, a iskustvo dobivaš kroz igranje. Ideš tamo desno gore istraži na određenom tenku i  istražuješ si jači djelove ili nove tenkiće.

15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
mind_challenge kaže...
made kaže...

hvala svima !!

15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
bla-bla111 kaže...

Krivo gledaš, taj patch je več došao, tj. taj patch je još izdan u beti.

Znam da kirvo gledaš jer je sadašnja verzija igre 0.6.11{#}

dvije pogreške:

1. trenutna verzija je 6.3.11

2. patch 6.4 nije došao iako su ga najavljivali ko release patch

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/30435-world-of-tanks-v064-update/

15 godina
neaktivan
World of Tanks

kako mrzim kad me pogode u rezervar ... omg

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

kako mrzim kad me pogode u rezervar ... omg

Kako obožavam kad nekog pogodim u rezervoar...:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice