Wolfenstein Lost Save

poruka: 17
|
čitano: 1.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Wolfenstein Lost Save

Pomazite ljudi upravo sam izgubio save a preso sam taman kad sam kokno Zettu nenzam kad je bilo check point i snimalo se meni nestade StrujePlačPlačPlač neznam sta da radim nasa sam u dokumentima pise : iD Softvare kopiram na deskop ko backup save i sad ne radi pomazite kako znaate molim vasPlač ne prelazi mi se opet :(

Za volanom guja a u krevetu oluja!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Wolfenstein Lost Save

Sta je ovo nece niko da pomogne Plač

0 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein Lost Save
CAPETAN PRICE kaže...

Sta je ovo nece niko da pomogne Plač

Problem je kaj postoji već tema pa valjda zato...

Na kolko je to otprilike % igre?

Ja sam trenutno na 34%, ak nije daleko od mene, dam ti ja sejvse

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein Lost Save

To je se znal desavat ljudima i nakon sto patch instaliraju. Izgube se sejvovi.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Wolfenstein Lost Save

omg preso sam pola igre doso u downtown i ode struja kad je check point a backup save NE RADIIIPlač

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 17:53 (CAPETAN PRICE).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein Lost Save

I ja sam prešo 30% i formatirao sam disk pa se save izbrisao dali zna netko gdje mogu nać savegame od oko 30%

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein Lost Save
caky kaže...

I ja sam prešo 30% i formatirao sam disk pa se save izbrisao dali zna netko gdje mogu nać savegame od oko 30%

igra poslje postaje tako glupa, da mi je žao što sam ju uopće igrao, ali ako baš hoćeš skini si save game ovdje, pa nastavi s onom misijom gdje si stao.

16 godina
neaktivan
Wolfenstein Lost Save

A gdje da ubacim save?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa valjda u my documentsu ima neki folder od igre u koji ide save game, ako nema onda je vjerojatno negdje u "documents and users"

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

pa valjda u my documentsu ima neki folder od igre u koji ide save game, ako nema onda je vjerojatno negdje u "documents and users"

ne mogu ga pronać kako je kod vas

17 godina
neaktivan
caky kaže...
robisierra92 kaže...

ne mogu  ga pronać kako je kod vas

nemam više tu igru, ali save game mora biti ovdje C:/Documents And Settings/Ime korisnika/Local Settings/Application Data/id Software/WolfSP/base/savegames, pa javi dali je tako.

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
caky kaže...
robisierra92 kaže...

ne mogu  ga pronać kako je kod vas

nemam više tu igru, ali save game mora biti ovdje C:/Documents And Settings/Ime korisnika/Local Settings/Application Data/id Software/WolfSP/base/savegames, pa javi dali je tako.

Ništa nisam našao 

17 godina
neaktivan

nakon što instaliraš igru, tamo se po defaultu radi save game folder, osim ako nisi prilikom instalacije mijenjao nešto. kada kažem "ime korisnika" onda mislim na to kako je nazvan korisnik računala, npr marko, dado, caky. možda je folder skriven, odi na show hidden folders opciju pa onda probaj ući u documents and settings.

16 godina
neaktivan
Wolfenstein Lost Save

Kod instalacije se nemože mijenjati gdje će bit savegame uopće , ne pita 

skrivene datoteke-ništa nisam našao uvezi toga 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
caky kaže...

Kod instalacije se nemože mijenjati gdje će bit savegame uopće ,  ne pita

skrivene datoteke-ništa nisam  našao  uvezi toga

nemoguće, evo ti najmanje tri odgovora s google klik, klik i klik i svi govre isto kako sam ti i ja rekao, dakle, odeš na tools-folder options i show hiddne folders (slika 1) i nakon toga ti se poaže nešto kao na slici 2, i tu potraži.

16 godina
neaktivan
Wolfenstein Lost Save

Hvala na trudu našo sam 

jeli možda znaš kako se zove misija kad naka čudovišta iskaču iz podzemlja,kad moraš pobjeć iz te zgrade 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
caky kaže...

Hvala na trudu našo sam

jeli možda znaš kako se zove misija kad naka čudovišta iskaču iz podzemlja,kad moraš pobjeć iz te zgrade

igru sam igrao još prošle godine, negdje na jesen, tako da se baš i ne sjećam više misija..a i nije mi se baš toliko svidjela..

drago mi je da sam ti mogao pomoći, ok frende, kao dobar forumaš klikni gore na gumbiće "hvala" i to je to Smijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice