Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 132.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Wildstar MMO

svako malo novi,to sad dok dodu novi ,dok se vidi kolko ce isto ljudi biti.pa kroz tj bi moralo biti sredeno sve i bez cekanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Wildstar MMO

Kakav je ovo CREED sustav? Znači ja za gold kupim taj CREED i to mijenjam umjesto mjesečne pretplate?

BTW da li će netko možda imati viška guest pass key kad izađe igra? Ako bi mogao poslati na PM. Hvala!

Kako se čini igra vama koji već igrate?

12 godina
thechosenfreak kaže...

Naravno da se ne isplati, imas daleko boljih free to play MMO igra.

Kojih?

Eternal Lands, bolja grafika, bolji gameplay, end game, jedino je zvuk bolji u Wildstaru.

17 godina
Wildstar MMO

A lol {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
steelman kaže...
thechosenfreak kaže...

Naravno da se ne isplati, imas daleko boljih free to play MMO igra.

Kojih?

Eternal Lands, bolja grafika, bolji gameplay, end game, jedino je zvuk bolji u Wildstaru.

Kako ga trollas to je strasno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO
Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 22:41 (NoniCRO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

joj majku mu i ovaj stalker je dobar. ako mi vrate war ne znam s kojim cu nastavit.makar sam tek 4 lvl al ajd vidjet cemo kakav bu na vecim lvl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kaj ne vidis da je bolja grafika? Jedino je problem sa zvukom jer ga nema, tak da mozda wildstar pobjeduje u tom segmentu.

17 godina
SimeKZ kaže...

Odlican je ovaj pre-release i vidi se da su bili pripremljeni jer imaju hrpu servera za otvoriti.

Ajde mi pojasni sto je tocno odlicno kod ovog pre-releasa?

Que? Lag/delay na skilovima? Que? Cinjenica da nisu znali koliko ljudi im serveri mogu podnijet pa su navrat-nanos otvarali servere tokom releasea - kad su guilde vec dogovorile server na kojem ce igrat? Que?

To se ne radi tako, ako se mene pita dosta amaterski su to izveli... Nisam nedavno bio na ovoliko losem releaseu. Jedino sto im moram priznat je da i dalje ne vidim nekog buga u igri... Ali sam prerelease je bio katastrofa. S time da je to ekipa koji imaju vanilla WoW iza sebe pa bi trebali znat kako izgleda prerelease... ne mogu tvrdit ni po cemu da ih je iznenadilo.

13 godina
Rhodin kaže...
SimeKZ kaže...

Odlican je ovaj pre-release i vidi se da su bili pripremljeni jer imaju hrpu servera za otvoriti.

Ajde mi pojasni sto je tocno odlicno kod ovog pre-releasa?

Que? Lag/delay na skilovima? Que? Cinjenica da nisu znali koliko ljudi im serveri mogu podnijet pa su navrat-nanos otvarali servere tokom releasea - kad su guilde vec dogovorile server na kojem ce igrat? Que?

To se ne radi tako, ako se mene pita dosta amaterski su to izveli... Nisam nedavno bio na ovoliko losem releaseu. Jedino sto im moram priznat je da i dalje ne vidim nekog buga u igri... Ali sam prerelease je bio katastrofa. S time da je to ekipa koji imaju vanilla WoW iza sebe pa bi trebali znat kako izgleda prerelease... ne mogu tvrdit ni po cemu da ih je iznenadilo.

Ja nemam nikakav lag/delay na skillovima, sasvim normalno igram. Jedino onaj prvi dan nisam, ali sada sasvim normalno sve ide. Cak mi je i DPS nesto visi. 

Za mene odlican pre-release. Zato jer su bili spremni sa serverima, otvarali su koliko im je trebalo... i jos ce. Nikakvih crasheva niti ista tome slicno. Od kud znas da je navrat nanos... pa sigurno su imali u rezervi i jos imaju. 

Pa hebiga sta su guilde dogovorile server, dogada se... krenut ce sve bolje pa ce se valjda guilde moc dogovorit i vratit na servere na kojima su htjeli igrat.

17 godina
Wildstar MMO

pa kad se pogleda koja nije imala problema,ali da brzo rjesavaju da.vidjet cemo ipak kak ce biti kad "svi" dodu u igru.Do kraja tj cemo saznat sta i koliko su uspjeli ili nisu. prvi dan je bio muka ali kasnije ok,ceka se naravno,ali to je za sad jedini problem koji sam imao,bar ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Ti ne shvacas da svi imaju mogucnost otvaranja novih servera? Da to nije nesto pretjerano zahtjevno? Pa nece servere trazit/narucivat kad usfali - to bi stvarno bio fijasko da su rekli "sorry, nemamo infrastrukturu spremnu".

Mislim to nije nista novo, samo je skupo odrzavat stvari koje su poluprazne pa ih se generalno ne treba u releaseu otvorit previse.

Ono sto se njima desilo je da su ih otvorili PUNO premalo - 1 en PvP server!?!??! - sto se pokazalo u prvim satima prereleasa, u 10:30 ujutro je vec stajala najava da se otvaraju novi jer im postojeci nisu dovoljni... to je bio fijasko. Da je to napravio neki indie developer bih reko da je bio fijasko, ovo su napravili decki iz starog blizzarda.

Que times cak i danas, 36 sati nakon prereleasa, nakon sto je dosta ljudi nevoljko prelazilo na nove servere i slicno.

Mislim bilo je gorih prereleasa... Ali od ekipe koja cijeni svoju igru 45€ odnosno 75€ i trazi dodatnih 13€ mjesecno, te imaju WoW iza sebe, ovo nisam ocekivao.

Eto vidi samo forum i koliko ljudi je otislo na server koji nije bio dogovaran, pa im je nekima u medjuvremenu i zao... Sad zamisli one koji su dio guilda, i 1/3 guilda ode na hazaak po dogovoru, ima lvl 7-8 likove, leaderi i officeri su tamo, a ti prvi dan provedes u que... sto se dogodilo svakom iole ozbiljnom guild memberu i raideru. Prepuni forumi su slicnih gluposti.

ako gledas striktno iz svoje perspektive - spojio si se i oso na prvi slobodan server na koji si mogo upat, OK, vjerujem da je bilo dobro... Ako gledas iz perspektive 2/3 ljudi koji su jucer jedva i dobili sansu igrat, a i danas ne teku med i mlijeko... pa bas i nije dobro proslo.

To kaj su otvarali nove servere NAKON pocetka ne znaci nista guildama... ne moze se usred releasea kad imas ljude koji vec levelaju i one koji nisu ni bili online, dogovarat novi server...

Opet, svi to znaju, ljudi koji iole zive u guildu i raidaju to znaju, a oni su se ponijeli ko da im je to prvi glas..

Totalno amaterski, ponavljam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
I dalje ga deres ko maksim po diviziji. Ovo je mila majka za vecinu igara... a to sta ce proci tjedan dana da se stabilizira pa da guild igra skupa... Dogo orit ce se sve... Sta si se zapalio.
12 godina
Rhodin kaže...

To kaj su otvarali nove servere NAKON pocetka ne znaci nista guildama... ne moze se usred releasea kad imas ljude koji vec levelaju i one koji nisu ni bili online, dogovarat novi server...

Opet, svi to znaju, ljudi koji iole zive u guildu i raidaju to znaju, a oni su se ponijeli ko da im je to prvi glas..

Totalno amaterski, ponavljam.

Sigurno će za par dana omogućiti free server transfer i bok. No big deal.

Po meni je ovo ispalo puno bolja varijanta, nego npr. u SWTORu gdje su se splašili gužve na serverima i otvorili valjda 20 novih servera koji su za mjesec dana zjapili prazni.

Bilo bi najbolje da su predvidjeli u igrača tko će igrati na kojem serveru i koliko će se ljudi spojiti, ali nije to baš tako lako za odrediti. Mislim da ih je iznenadio broj ljudi koji žele na PvP server.

Ali velim, malo po malo su otvarali nove servere i to je OK. Radije neka bude malo gužva prvih para dana nego da kasnije plačemo da su serveri prazni.

Edit: Evo i na Redditu su devovi rekli da će biti free transfera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 1:29 (DeniZg).
13 godina
Hvala bogu, sasvim normalan potez. Nego 20 polupraznih servera.
Jos ovaj free transfer, bit ce to lijepo poslozeno, cak cemo se i mi sa foruma uspjet skupit...

For the exiles :)
16 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Eh, pa ko je mogo očekivati da će tolko ljudi zapeti za PVP servere. Douše trebali su odma u startu staviti 2 PVP servera ali brzo nakon launcha su dodali novi server. Ak se mene pita prošlo je dosta dobro, jučer je bilo dosta neigrivo zbog dugih queova i bugova sa loginanjem al danas nisam imo nikakavih problema, sve skupa sam mozda pola sata bio u que. Neznam zašto ste svi zapeli za taj hazak i opčenito PVP servere, ne vidim neku preveliku zabavu u klanju random ljudi po mapi, ak mi se igra pvp ići ću u arene, a ak hocu klat mobove i setat se po mapi onda mi i nije bas neka fora da moram paziti da me neko ne zaskoči iz dosade. Bit će sigurno free transfera za koji tjedan tako da neće biti problema sa okupljem igrača/guildi na istim serverima.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
Hvala bogu, sasvim normalan potez. Nego 20 polupraznih servera.
Jos ovaj free transfer, bit ce to lijepo poslozeno, cak cemo se i mi sa foruma uspjet skupit...

For the exiles :)

Transfer se može odraditi i sa polupraznih servera, s tom razlikom da nema frustracije oko spajanja na servere u startu.

Tako da je ovakvo opravdavanje bez veze

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Dobro, iz perspektive dogovorenih guildova malo je kaotično bilo. Ali pazi , meni u 2 dana ( lvl 16 medic ) igra možda pukne dva puta ako se dobro sjećam...  Ako to nije dobar relase , neznam što je... Nikakvo gašenje servera, nema gold sellera, botova... Thyad nema laga ( što me začudilo a masa ljudi u njemu ) ...  Ono, skoro savršeno u usporedbi sa mukama ostalih igara.. Po meni čisti profesionalizam....

0 1 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Evo brat, frend i ja igramo na Ravenous-u, Exile. Brat esper healer, frend engineer i ja warrior (levelam kao dps ali cu bit tank). Svo troje smo 22 trenutno.. Imena su Gaapster, Madbones i Rathdarr - pa ako imate Cro guild kakav slobodno pm/inv :)

Ako nekog zanimaju specsi i perfomanse igre: Meni na kompu (pod moj pc @ home) radi savrseno bez ikakvog dropa igdje za sada, konstantno average 60+ fpsa, network lag nisam primjetio. Frend igra na i5, 8gb i r9 290 ista stvar, nikakvih problema. Brat igra sa dual core 2.8, 4gb rama i gtx 560ti - na full hd medium/high nije mu jos zatrzala igra ili palo ispod 25-30fpsa.

Mislim da je prilicno dobro ispolirana uzevsi u obzir da je izasla pred 2 dana. Jako sam zadovoljan :) - I da, super je igra!

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 11:15 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Wildstar MMO

Kako vam se čini igra, vi koji igrate, u usporedbi sa ostalim aktualnim MMO-ovima tipa WoW, GW2 itd.?

Paragon

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Evo brat, frend i ja igramo na Ravenous-u, Exile. Brat esper healer, frend engineer i ja warrior (levelam kao dps ali cu bit tank). Svo troje smo 22 trenutno.. Imena su Gaapster, Madbones i Rathdarr - pa ako imate Cro guild kakav slobodno pm/inv :)

Ako nekog zanimaju specsi i perfomanse igre: Meni na kompu (pod moj pc @ home) radi savrseno bez ikakvog dropa igdje za sada, konstantno average 60+ fpsa, network lag nisam primjetio. Frend igra na i5, 8gb i r9 290 ista stvar, nikakvih problema. Brat igra sa dual core 2.8, 4gb rama i gtx 560ti - na full hd medium/high nije mu jos zatrzala igra ili palo ispod 25-30fpsa.

Mislim da je prilicno dobro ispolirana uzevsi u obzir da je izasla pred 2 dana. Jako sam zadovoljan :) - I da, super je igra!

Dodaj Jacks i WeWe :) stalker i spell slinger lvl 20 ( jos malo do 21 ) i mozemo krenit sa instancama haha iako i ja sam dps trenutno :D

16 godina
Dekinho14 kaže...

Dodaj Jacks i WeWe :) stalker i spell slinger lvl 20 ( jos malo do 21 ) i mozemo krenit sa instancama haha iako i ja sam dps trenutno :D

Jucer sam probao prvu instancu na lvl 20 u pug-u... ja ti ne mogu opisat koja strahota :D znaci lvl 20 instanca ima mehanike ko heroic raidovi u wowu.. wipali smo strasno. Sve me nesto stegne kad raidove zamislim ovdje :) - iznenadio sam se koliko je difficulty cap veci nego u drugim igrama - stvarno je hardcore.

Ali anyway, ne isplati se radit instance u Wildstaru trenutno. Jako puno vremena treba, dugo je, a XP nikako ne ide naprijed :) Questanje je jedini koliko toliko brz nacin za izlevelat (iako je brutalno brutalno sporo naspram drugih igara - 2 cijela dana igramo i tek 22).

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
14 godina
mrsmith kaže...
... Jako puno vremena treba, dugo je, a XP nikako ne ide naprijed :) Questanje je jedini koliko toliko brz nacin za izlevelat (iako je brutalno brutalno sporo naspram drugih igara - 2 cijela dana igramo i tek 22).

To onda ide brzinom svijetlosti naspram ESO-a, tamo bi ti vjerojatno trebalo 2 tjedna za lvl 22.

Ja sam na  Veteran 4 lvlu, a igram evo skoro 2 mjeseca, 3-4h dnevno.

Jucer sam krenuo i sa Wildstarom, i prema vidjenom totalno drugacija igra naspram ESO-a, nema ih smisla usporedivati...

Obe igre ce imati svoju publiku, Wildstar prilagodjen sirim masama i onima koji se zele makniti sa WoWa bez veceg šoka, dok ESO cilja na Elder Scroll fanove i hardcore igrace.

a.k.a. ukiy
17 godina
Wildstar MMO

Free server transfers su objavili NAKON pocetnog kaosa. Dakle prvi dan nitko nije znao nista o tome. Cinjenica da sad to znamo je krpanje rupe, a ne unaprijed smisljeno rjesenje za koje su ljudi u que znali - inace ne bi bio toliko dug. Vjeruj da nitko od ljudi koji su cekali u hazak que ne bi bio tamo da su rekli "sorry, imamo poteskoca, evo otvaramo 10 servera, spojite se gdje hocete, kad patchevima uklonimo trenutne probleme migrirat cemo vas na server po vasoj zelji".

Njihovo razmisljanje je da ce EU igraci sigurno htjet igrat na serveru za njihovo govorno podrucje... sto je situacija u valjda 50% slucajeva.

Samo 1 en PvP server... ponavljam - strasno losa odluka. Nadalje, jednako EN i DE servera, mislim WTF!? Ko im je provodio istrazivanje, Angela Merkel? Cijela europa osim njemaca ce otic radije na EN server nego DE, a i poprilicna kolicina njemaca takodjer. Cude se ko pura dreku sto je bila navala na Hazak ko da nisu vidli kakva je bila navala na EN PvP servere u Vanilla woW-u prije 10 godina.

Ne znam cemu opravdanje i cemu tvrdit da je ovo bio Bog zna koliko dobar prerelease...

Vama nije pucalo, ja sam cak oko 11 bio u igri, napravio lika, loadao na brodu izmedju 2 mjesta i nije htio zavrsit load, stajao je bar na 100% - onda sam izisao i pokuso se odmah ulogirat, zapeo na network erroru, a kad me konacno pustio nutra bio sam ponovo u que dok je frend igrao. Da mi je netko reko da cu od 9 ujutro do 15:30 bit u que (nisam doduse sjedio pred ekranom vec bauljao po stanu sa zenom i klincima se bavio) ne bih ni pokusavo. I nisam jedini... I sad me netko tko je uso i igro uvjerava kak je bilo super.

Da ne velim da je bilo hrpa problema sa rezerviranim imenima, beta rewardima i ne znam cime sto necu ni spominjat jer nekih problema je bilo za ocekivat da ce bit - i to je u redu, to je ono sto se ocekuje, ali da 2 dana rjesavaju probleme sa que, to ne.

Jednam kad sam uso u igru je sve bilo vise manje dobro... osim povremenog stekanja/laganja na nekim djelovima i laga na skilovima/mobovima (tipa pad njihovog HP-a, pozicije, lagani delayevi i slicno) - koje ima i frend sa i5 4670k i R9 280x, pa nije stvar samo mog "prastarog" racunala (na kojem igru vrtim na solidnih 40-50fps-a u vecini situacija)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Wildstar MMO

Ja ću pretpostavit da su broj servera za govorna područja radili prema pre-orderima, ali SAMO 1 PvP server za EN, to jednostavno nema logike {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Dekinho14 kaže...

Jucer sam probao prvu instancu na lvl 20 u pug-u... ja ti ne mogu opisat koja strahota :D znaci lvl 20 instanca ima mehanike ko heroic raidovi u wowu.. wipali smo strasno. Sve me nesto stegne kad raidove zamislim ovdje :) - iznenadio sam se koliko je difficulty cap veci nego u drugim igrama - stvarno je hardcore.

Ali anyway, ne isplati se radit instance u Wildstaru trenutno. Jako puno vremena treba, dugo je, a XP nikako ne ide naprijed :) Questanje je jedini koliko toliko brz nacin za izlevelat (iako je brutalno brutalno sporo naspram drugih igara - 2 cijela dana igramo i tek 22).

ja i brat digli lvl 16 na Hazzaku i jucer rerollali na Ravenous, evo sad smo 20 lvl uskoro 21..brzo nama ide ! :D

17 godina
mrsmith kaže...
Dekinho14 kaže...

Sporo? To je brzina svjetlosti u usporedbi s nekim MMO-ima koje sam igrao

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ja ne mogu reći da imam loše iskustvo s ovim pre-release-om. Igrao dva dana po cijeli dan. Niti jedno rušenje niti network error ili nešto slično.

Jednom je samo onako muški bilo zalagalo. Naišao na jedan zbugan kvest. Na world bossu u raidu sa 20 ljudi je sve šljakalo kao podmazano

što se tiče fps.

Ljudi kukaju, plaču, jako su uvrijeđeni ali nije tu samo stvar do igre. Imaju svakakve kopjutere, veze, itd.. Milion faktora je u igri da li će nešto radit kak spada ili ne.

Gejmeri su postali toliko razmažena, nestrpljiva i ne tolerantna grupacija da inače u širokom luku zaobilazim bilo kakve forume jer mi ide na živce čitajući kenja...

i prenemaganje jer je netko morao čekat sat vremena da uđe na server i sad je jako uvrijeđen odlučio svima reći I'm done with this game.

2 1 hvala 0
17 godina
Wildstar MMO

Nemojte pretjerano zurit sa levelima. Ima se vremena za sve. Necete nista izgubit ako krenete radit dungeone za 3 tjedna umjesto za 2, a samo jednom cete prolazit kroz pocetne zone i radit questove (osim alt freekova, ali oni ce na slijedecim playthroughovima bit boostani najverojatnije) - uzivajte u krajoliku, u prici, u questovima...

Kad je jucer popodne prvi engie dobio "server first lvl 50" nije mi nis bilo jasno - ja sam bio lvl 17. Onda kasnije esper - bio sam lvl 20. OK, isli su u grupama po 2-3, radili questove 2-3 levela iznad sebe, igrali dan i noc na smjene vjerojatno (ili sami u komadu ako su dovoljno ludi), znam da su cijelu igru ionako vidli u poduljoj beti.

EDIT: @mlitavi meni sa druge strane jako na zivce idu ljudi koji tvrde da igraci za svoje pare nemaju pravo dobit proizvod koji je bio reklamiran (ovo ne govorim konkretno o wildstaru nego o rastucem trendu poluproizvoda koji se plasiraju na trziste, a jedini cilj im ju must novac od igraca), dok ih ostatak zajednice, zajedno sa developerima zovu "razmazenima"

Gamer sam od vremena kad nije bilo patcheva jer maltene nije bilo interneta i igra je morala bit gotova i doista radit u trenutku kad si ju kupio - samim time bilo je manje takvih poluproizvoda koji su se prodavali po principu "kupite ju sada, pa cemo ju krpat u narednim mjesecima, a onda cemo vam prodavat jednako zbugane "DLC"-ove po povoljni cijenama, iako je vecina trebala biti dio izvorne igre.

Takodjer me smetaju ljudi kojima je nesto radilo pa onda tvrde da su razmazeni i nerazumni oni koji se bune da su "sat vremena" cekali u redu (iako sat vremena su sretnici, bilo ih je koji cijeli dan nisu prosli que jer se svako malo resetirao i izgubili su red preko nekoliko puta)

To sam samo ja

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 12:23 (Rhodin).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Nemojte pretjerano zurit sa levelima. Ima se vremena za sve. Necete nista izgubit ako krenete radit dungeone za 3 tjedna umjesto za 2, a samo jednom cete prolazit kroz pocetne zone i radit questove (osim alt freekova, ali oni ce na slijedecim playthroughovima bit boostani najverojatnije) - uzivajte u krajoliku, u prici, u questovima...

Kad je jucer popodne prvi engie dobio "server first lvl 50" nije mi nis bilo jasno - ja sam bio lvl 17. Onda kasnije esper - bio sam lvl 20. OK, isli su u grupama po 2-3, radili questove 2-3 levela iznad sebe, igrali dan i noc na smjene vjerojatno (ili sami u komadu ako su dovoljno ludi), znam da su cijelu igru ionako vidli u poduljoj beti.

Bas tako, slazem se s navedenim. Iako, ja sam zurio za vikend jer sada preko tjedna vjerojatno necu igrati mozda 10h sve skupa sto zbog posla, sto zbog drugih obaveza. A ovi sto su vec max lvl imaju puno puno iskustva gdje, kako i sta, naravno iz bete.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice