bilo bi dobro da se tekme igraju navečer u 20:30 jer bi bilo fora igrat tekmu pol sata da traje duže, a ne 10 minuta :)
Definitivno se slazem s idejom da tekma traje npr. 2*10min(12min, ili cak 15min)
Origin ID : Separathor
Klub : AS Roma
Bome sam se namučio razmišljajući.
Definitivno se slazem s idejom da tekma traje npr. 2*10min(12min, ili cak 15min)
Brutalno mi je igrati FIFU 90min jelda ? pa nek bude 50 - 40 rezultat na kraju... Dajte ljudi ne pricajte gluposti.
Brutalno mi je igrati FIFU 90min jelda ? pa nek bude 50 - 40 rezultat na kraju... Dajte ljudi ne pricajte gluposti.
Ovo
Cek cek... 2*10=90?!?! (zbunjeni smajlic sa ogromnim WTF iznad glave)
O cem ti pricas?????
Da ne bi bilo špekuliranja odmah da vam kazem, da ce se igrati uobicajeno 6min-poluvrijeme i jedino sto treba provjeriti ili namjestiti je "online squad".
BTW., detaljnije informacije cu zakaciti u početni post nakon zavrsetka prijava. Bitno je da nas ima dovoljno, da mozemo odigrati sustav za koji je potrebno 16 ekipa, sve ostalo je bonus.
Neznam kolike su sanse da nas se skupi jos 5, pa da zaigramo sustav od 24 ekipe raspređenih u 6 grupa, iz kojih bi dalje išli prvo i drugo plasirani kao i 4 najbolje trece-plasirane ekipe. Mislim da se tako igralo na SP 1994 u SAD-u.(???)
Onda bi pretkolo za ulazak u grupnu fazu bilo suvišno.
a onda najbolje 15-20 min...al to mogu samo oni koji nemaju pojma u obrani odigrat 50-40
Napiso sam sarkasticno da se igra 90min onda.
Dam se kladit da pola ne zna igrati obranu kako treba i to na nista nebi licilo... Koliko vidim 18 nas je... podijelimo u 3 skupine po 6 i prva dva idu dalje...
EDIT: 19, nisam vidio....
Ma kako god bilo, samo nek nam ne bude disconnecta... :D
A ostalo, manje bitno... Bitna je zabava i lijep virtualni nogomet.
Napiso sam sarkasticno da se igra 90min onda.
Dam se kladit da pola ne zna igrati obranu kako treba i to na nista nebi licilo... Koliko vidim 18 nas je... podijelimo u 3 skupine po 6 i prva dva idu dalje...
EDIT: 19, nisam vidio....
ja je, nije da se hvalim :D, znam igrat jer najčešće primim il 1 il 2 gola il nijedan
ORIGIN ID : lazicki88
TEAM : Newcastle
20 nas je...Idemo lagno do 24
Origin ID: raonic999
Team: FC Porto
Origin ID : strbi_zg
Klub: Swansea City
ako tko želi neka me doda na origin pa.... ono,da vidimo kaki smo ;)
kako stvari stoje bit će nss 32. :D
Evo i ja..
Klub: AS Monaco
Origin ID: cro_randic7
Prihvatite me na originu koje sam dodao milaninjo1988
Polako, znam da ste nabrijani Njavjerovatnije krecemo u subotu(99%).
e škrti ( samo se zezam :D ) njavjerojatnije (ti si tako napiso:D) bi bio nabrijan da daješ nagrade :D

e škrti ( samo se zezam :D ) njavjerojatnije (ti si tako napiso:D) bi bio nabrijan da daješ nagrade :D
Ja sam ovo organizirao radi ekipe koja voli i cjeni FIFU. Kada vidim tko se sve prijavio, onda mi ne preostaje nista drugo nego da uzivam skupa sa svima vama. Igra se zbog Časti i Ponosa, uz Respect prema protivniku, a to je vaznije nego bilo kakva nagrada. Ja da imam nekih 200 000-300 000coinsa, vjeruj da bi ih stavio kao nagradu a da ne bi okom trepnuo, jer meni to ne predstavlja ništa. Ja jednostavno volim nogomet, kako stvarni tako i ovaj virtualni. Valjda me razumijes???
odakle ti toliki coinsi?
odakle ti toliki coinsi?
On ti je službeni balkanski diler tamnoputim igračima.
Detaljnije o pravilima imate u početnom postu. Moguce su izmjene ali otom-potom. Bacite oko.
Lijep pozzz svima
Origin Id: dexus_one
Club: SL Benfica
junkieHD - CSKA Moskva
didovic - Bayer 04