Probam sa prijateljem igrati ovu igru preko hamachi-ja i problem je u tome sto mozemo izabrati samo 2 rase ili nekrone ili tau empire..
help pls?
Probam sa prijateljem igrati ovu igru preko hamachi-ja i problem je u tome sto mozemo izabrati samo 2 rase ili nekrone ili tau empire..
help pls?
Stvar je u tome što moraš imati instaliran i prvi DOW i DC ako hoćeš imati sve rase - instaliraj oba (predpostavljam da sada imaš samo Dark Crusade instaliran) pa ćeš u multiplayu imati sve frakcije. Koji su podatci za spajanje preko hamaša da odigram koju s vama? slomio sam se tražeći nekoga da hoće igrati...
Predpostavljam da se radi o Dark Crusade nastavku,ako je tako ti i frend morate ukucati ključeve od Dawn Of War i nastavka Winter Assault.Igra bi vas trebala pitati za ključeve kad je prvi put pokrenete ili kad se prvi put odlučite spojiti na multiplayer (znači nisam siguran kad bi vas igra trebal pitati za ključeve,ali je sigurno da vam trebaju ključevi ako želite igrati i sa drugim rasama).Tau i Necrone samo imate zato jer su oni došli sa standalone ekspanzijom Dark Crusade.
Stvar je u tome što moraš imati instaliran i prvi DOW i DC ako hoćeš imati sve rase - instaliraj oba (predpostavljam da sada imaš samo Dark Crusade instaliran) pa ćeš u multiplayu imati sve frakcije. Koji su podatci za spajanje preko hamaša da odigram koju s vama? slomio sam se tražeći nekoga da hoće igrati...
ista stvar...može instalirat pa igrat oba nastavka i u singleplayeru ili može samo unijeti ključeve...mada za ovo unošenje ključeva neznam baš - ja sam imao samo DC pa me nije pitao za ključeve sve dok nisam instalirao WA...pa ti vidi
uredu kako da ukucam te kljuceve..
ista stvar...može instalirat pa igrat oba nastavka i u singleplayeru ili može samo unijeti ključeve...mada za ovo unošenje ključeva neznam baš - ja sam imao samo DC pa me nije pitao za ključeve sve dok nisam instalirao WA...pa ti vidi
uredu kako da ukucam te kljuceve..
pa probao sam ali nije mi trazilo nikakve kljuceve a onda sam na internetu nasao neki registry i unio ga u reg editor i mogle su mi sve rase osim space marines ali pisalo je da igra nije dobro instalirana
Ako želiš igrati sa Space Marines trebati CD-key od vanila DOW-a.Za drugi link obratiti pozornost pod multiplayer.
Eh sada kupio sam winter assault ali ne moze da mi nadje ovaj dark crusade nikako a dark crusade mi je na particiji D: imam jos i C:
Eh sada kupio sam winter assault ali ne moze da mi nadje ovaj dark crusade nikako a dark crusade mi je na particiji D: imam jos i C:
Moram ti reći (vidim da imaš Winter Assault),da ako samo ukucaš ključ od Winter Assaulta da ćeš otključati samo IG (znači imat ćeš Tau,Necrone i IG kao moguće igrajuće rase u multiplayeru i LAN-u).
Ako želiš ostale četiri rase,moraš ukucati ključ od vanile DOW-a.Ako imaš problema sa kucanjem ključeva u Dark Crusade-u probaj dotični deinstalirati,i nanovo instalirati.Igra te mora pitati za prijašnje ključeve,jer drugačije nećeš moći igrati sa ostalim rasam u multiplayeru i LAN-u.
trik je u tome sto me nikada ne pita za kljuceve a instalirao sam je 10 puta i trenutno imam dawn of war,dark crusade instalirano a winter assault ne mogu nikako instalirati
a error mi je ovakav "You are attempting to patch the wrong version of Dawn of war.Please be sure that you have installed all patches between version 1.0 and the current patch version"
Winter Assault nij stand alone verzija,ako hoćeš dotičnu ekspanziju insatalirati moraš instalirati i vanilu DOW.Koliko vidim,shvaćam ti pokušavaš instalirati WA na DC,moram ti reći da pored toga što je DC standalone ekspanzija,da je i ekspanzija koja je došla nakon WA (WA-Winter Assault).Dakle ne možeš zakrpati DC sa WA,i ne možeš zakrpati WA sa DC jer je DC standalone ekspanzija.
Dakle još jednom, sa WA možeš jedino zakrpati vanilu DOW, a ne DC.
Ne ne ja imam DAWN of war i dark crusade na racunaru i kada probam instaliratu winter assault nece :) pise onaj gore error
imao sam isti taj problem , skini Soulstorm race unlocker upises cd-key za svaki nastavak i imas sve rase
Ne ne ja imam DAWN of war i dark crusade na racunaru i kada probam instaliratu winter assault nece :) pise onaj gore error
vanilu?
Nisam krpao nista DOW je frisko instaliran
vanilu?
vanilu?
vanilu?
@IKAR:
Probaj sa ovim.
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=12844
http://www.haven4gamerz.com/?p=298
Jedno pitanje IKAR,da li si igru kupio preko Steama?
@IKAR:
Probaj sa ovim.
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=12844
http://www.haven4gamerz.com/?p=298
Našao sam race unlocker pa probaj:
http://rupirat.forum-log.com/razno-f26/dark-crusade-t5294.htm
Jedno pitanje IKAR,da li si igru kupio preko Steama?
joj da, u trenutku to zaboravim, isprike onda.
nego sad mi je palo na pamet nesto, da on mozda nije krekao DoW prije nego sto je isao instalirati WA?
joj da, u trenutku to zaboravim, isprike onda.
nego sad mi je palo na pamet nesto, da on mozda nije krekao DoW prije nego sto je isao instalirati WA?