Warhammer dawn of war

poruka: 26
|
čitano: 3.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Warhammer dawn of war preko Hamachi-ja

Probam sa prijateljem igrati ovu igru preko hamachi-ja i problem je u tome sto mozemo izabrati samo 2 rase ili nekrone ili tau empire..

help pls?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2008 14:24 (iKAR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer dawn of war preko Hamachi-ja

Stvar je u tome što moraš imati instaliran i prvi DOW i DC ako hoćeš imati sve rase - instaliraj oba (predpostavljam da sada imaš samo Dark Crusade instaliran) pa ćeš u multiplayu imati sve frakcije. Koji su podatci za spajanje preko hamaša da odigram koju s vama? slomio sam se tražeći nekoga da hoće igrati...

Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.
17 godina
neaktivan

Predpostavljam da se radi o Dark Crusade nastavku,ako je tako ti i frend morate ukucati ključeve od Dawn Of War i nastavka Winter Assault.Igra bi vas trebala pitati za ključeve kad je prvi put pokrenete ili kad se prvi put odlučite spojiti na multiplayer (znači nisam siguran kad bi vas igra trebal pitati za ključeve,ali je sigurno da vam trebaju ključevi ako želite igrati i sa drugim rasama).Tau i Necrone samo imate zato jer su oni došli sa standalone ekspanzijom Dark Crusade.

Failure is never an option
17 godina
neaktivan
random_storm kaže...

Stvar je u tome što moraš imati instaliran i prvi DOW i DC ako hoćeš imati sve rase - instaliraj oba (predpostavljam da sada imaš samo Dark Crusade instaliran) pa ćeš u multiplayu imati sve frakcije. Koji su podatci za spajanje preko hamaša da odigram koju s vama? slomio sam se tražeći nekoga da hoće igrati...

Ovo nije točno,ne trebaju mu prijašnji nastavci.Samo mu trebaju ključevi prijašnjih nastavaka,jer je Dark Crusade standalone ekspanzija kao i Soulstorm.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2008 15:27 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

ista stvar...može instalirat pa igrat oba nastavka i u singleplayeru ili može samo unijeti ključeve...mada za ovo unošenje ključeva neznam baš - ja sam imao samo DC pa me nije pitao za ključeve sve dok nisam instalirao WA...pa ti vidi

Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.
17 godina
neaktivan
Warhammer dawn of war

uredu kako da ukucam te kljuceve..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
random_storm kaže...

ista stvar...može instalirat pa igrat oba nastavka i u singleplayeru ili može samo unijeti ključeve...mada za ovo unošenje ključeva neznam baš - ja sam imao samo DC pa me nije pitao za ključeve sve dok nisam instalirao WA...pa ti vidi

Nije ista stvar,jer će ga igra pitati za ključeve imao on instalirane prijašnje nastavke ili ne.Ako želi igrati u Dark Crusadeu sa drugim rasama mora unjeti ključeve,a to je zato jer igra nakon instalacije ima dva direktorija.Jedan direktorij je Dawn Of War,a drugi je Dark Crusade (ovo vrijedi jedino ako ima instalirane original plus standalone ekspanziju,a ako ima sam standalone ekspanziju bit će samo jedan direktorij).Kao što sam rekao Dark Crusade je standalone ekspanzija tako da nema veze da li on ima prijašnje nastavke.Ključevi su jedino bitni za multiplayer i mrežnu komponentu igre,a ne za single.

Ovo za unošenje ključeva vrijedi samo za multiplayer i mrežu,a ne za singleplayer. 
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer dawn of war
iKAR kaže...

uredu kako da ukucam te kljuceve..

Pa jesi li se pokušao spojiti na multiplayer komponentu,igra bi te morala pitati za ključeve.
17 godina
neaktivan

pa probao sam ali nije mi trazilo nikakve kljuceve a onda sam na internetu nasao neki registry i unio ga u reg editor i mogle su mi sve rase osim space marines ali pisalo je da igra nije dobro instalirana

17 godina
neaktivan

Ako želiš igrati sa Space Marines trebati CD-key od vanila DOW-a.Za drugi link obratiti pozornost pod multiplayer.

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=113713

http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Crusade#Multiplayer

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2008 21:04 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Warhammer dawn of war

Eh sada kupio sam winter assault ali ne moze da mi nadje ovaj dark crusade nikako a dark crusade mi je na particiji D: imam jos i C:

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iKAR kaže...

Eh sada kupio sam winter assault ali ne moze da mi nadje ovaj dark crusade nikako a dark crusade mi je na particiji D: imam jos i C:

Dark Crusade ti je standalone ekspanzija,što znači da ju možeš instalirati bilo gdje na kompu,imao ti na C-particiji vanilu DOW i Winter Assault ili ne.Kao što sam ti rekao,dao linkove,ne trebaju ti vanila DOW i Winter Assault biti instaliran na kopmu.

Ponovit ću ti još jednom (imaš linkove),ako želiš igrati multiplayer,LAN sa SM-ovima,CSM-ovima,Eldarima,Orkovima,IG-ovima u Dark Crusade-u trebaju ti samo ključevi od vanila DOW-a i Winter Assaulta,ne moraš instalirati te igre.
"Due to its nature as a standalone expansion pack, the player may only play as the Tau or Necrons in multiplayer. They may enter their original Dawn of War CD key to gain access to the original four races. Likewise, a Winter Assault CD key is needed to access the Imperial Guard."
http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Crusade 
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2008 15:26 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Warhammer dawn of war

Moram ti reći (vidim da imaš Winter Assault),da ako samo ukucaš ključ od Winter Assaulta da ćeš otključati samo IG  (znači imat ćeš Tau,Necrone i IG kao moguće igrajuće rase u multiplayeru i LAN-u).

Ako želiš ostale četiri rase,moraš ukucati ključ od vanile DOW-a.Ako imaš problema sa kucanjem ključeva u Dark Crusade-u probaj dotični deinstalirati,i nanovo instalirati.Igra te mora pitati za prijašnje ključeve,jer drugačije nećeš moći igrati sa ostalim rasam u multiplayeru i LAN-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

trik je u tome sto me nikada ne pita za kljuceve a instalirao sam je 10 puta i trenutno imam dawn of war,dark crusade instalirano a winter assault ne mogu nikako instalirati

a error mi je ovakav "You are attempting to patch the wrong version of Dawn of war.Please be sure that you have installed all patches between version 1.0 and the current patch version"

17 godina
neaktivan

Winter Assault nij stand alone verzija,ako hoćeš dotičnu ekspanziju insatalirati moraš instalirati i vanilu DOW.Koliko vidim,shvaćam ti pokušavaš instalirati WA na DC,moram ti reći da pored toga što je DC standalone ekspanzija,da je i ekspanzija koja je došla nakon WA (WA-Winter Assault).Dakle ne možeš zakrpati DC sa WA,i ne možeš zakrpati WA sa DC jer je DC standalone ekspanzija.

Dakle još jednom, sa WA možeš jedino zakrpati vanilu DOW, a ne DC.

17 godina
neaktivan
Warhammer dawn of war

Ne ne ja imam DAWN of war i dark crusade na racunaru i kada probam instaliratu winter assault nece :) pise onaj gore error

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warhammer dawn of war

imao sam isti taj problem , skini Soulstorm race unlocker upises cd-key za svaki nastavak i imas sve raseCool

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=184816

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iKAR kaže...

Ne ne ja imam DAWN of war i dark crusade na racunaru i kada probam instaliratu winter assault nece :) pise onaj gore error

Jesi li zakrpao vanilu DOW?
17 godina
neaktivan

vanilu?

Nisam krpao nista DOW je frisko instaliran

17 godina
neaktivan
iKAR kaže...

vanilu?

Pa možda bi trebao zakrpati igru,budući da ti daje ovu poruku svaki put kad pokušavaš instalirati WA (mislio sam na vanilu).

"You are attempting to patch the wrong version of Dawn of war.Please be sure that you have installed all patches between version 1.0 and the current patch version"
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
iKAR kaže...

vanilu?

Pa možda bi trebao zakrpati igru,budući da ti daje ovu poruku svaki put kad pokušavaš instalirati WA (mislio sam na vanilu).

"You are attempting to patch the wrong version of Dawn of war.Please be sure that you have installed all patches between version 1.0 and the current patch version"

Ja mislim da je problem u redoslijedu instaliranja. ako se ne varam Winter Assault je verzija prije DC-a.
Preporucio bi da instalira igru redoslijedom kojim su izasle, znaci prvo Dawn of War, zatim Winter Assault i na kraju DC (skini patcheve za igre nakon sto sve instaliras, nemoj nista prije patchati)
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
MegaMass 2000 kaže...
iKAR kaže...

vanilu?

Ja mislim da je problem u redoslijedu instaliranja. ako se ne varam Winter Assault je verzija prije DC-a.
Preporucio bi da instalira igru redoslijedom kojim su izasle, znaci prvo Dawn of War, zatim Winter Assault i na kraju DC (skini patcheve za igre nakon sto sve instaliras, nemoj nista prije patchati)
  Nema to nikakve veze što se tiče DC-a.Dark Crusade je standalone ekspanzija koja se može instalirati na bilo koju particiju diska,i može se instalirati prije vanila DOW-a i Winter Assaulta.Mora jedino paziti kod instaliranja vanile DOW-a i WA (znači prvo vanila DOW,zakrpe,zatim WA).
17 godina
neaktivan

@IKAR:

Probaj sa ovim.

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=12844

http://www.haven4gamerz.com/?p=298

Jedno pitanje IKAR,da li si igru kupio preko Steama?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 13:33 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

@IKAR:

Probaj sa ovim.

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=12844

http://www.haven4gamerz.com/?p=298

Našao sam race unlocker pa probaj:

http://rupirat.forum-log.com/razno-f26/dark-crusade-t5294.htm

Jedno pitanje IKAR,da li si igru kupio preko Steama?

17 godina
neaktivan
Warhammer dawn of war

joj da, u trenutku to zaboravim, isprike onda.

nego sad mi je palo na pamet nesto, da on mozda nije krekao DoW prije nego sto je isao instalirati WA?

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

joj da, u trenutku to zaboravim, isprike onda.

nego sad mi je palo na pamet nesto, da on mozda nije krekao DoW prije nego sto je isao instalirati WA?

Čini mi se da si ti ipak bio upravu (sorry zajeb).Kad sam došao sa posla prvo sam instalirao DC, ali mi nije ponudio da unesem ključeve.Nakon toga sam koristio race unlocker (uspješno),a zatim sam deinstalirao DC i instalirao vanilu DOW i WA.NAkon instalacije vanile DOW-a i Winter Assaulra mi je Dark Crusade (nakon što sam ga ponovo instalirao) ponudio mogućnost da unesem ključeve.Izgleda da igra registrira (premda ne krpa vanilu i WA) da su na računalu instalirani prijašnji nastavci.Uglavnom ako netko ne želi instalirati prijašnje nastavke (ne želi žonglirati sa dvd diskovi),a želi u multiplayeru i LAN-u koristiti sve rase u DC-u,onda mora koristiti race unlocker.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice