Wargame: Red Dragon

poruka: 180
|
čitano: 23.827
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Wargame: Red Dragon

danas nemrem igrat,al sutra navečer dodjem pa mozemo jednu tutorialsku bacit

ostavi mi svoj steam pa te dodam.

13 godina

NuclearDisaster, titova slika je gore... pa me dodajte...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sime prihvati poziv od mene (2slow), pa da baci noob na nooba :)

opet poraz vs compa. Postavim napocetku trupe i kad stisnem launch battle, više nemogu dozvat menu sa pojačanjima?! Pred kraj borbe sam opet mogao i kasnije opet nisam.

Ima tko ideju?

Nije da nisam imao bodova ili nešto. Niti sam ih sve posijao napočetku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 21:44 (Dala).
14 godina
neaktivan

nabavio igru, upravo se skida.

pa eto, ako ima neki njub zainteresiran tu i tamo za početak da bacimo neki co-op protiv kompa (ako to postoji) neka se javi, prije nego krenem u pvp svijet :D

0 0 hvala 0
13 godina
Zvonzi kaže...

pa eto, ako ima neki njub zainteresiran tu i tamo za početak da bacimo neki co-op protiv kompa (ako to postoji) neka se javi, prije nego krenem u pvp svijet :D

Odmah me dodaj na NuclearDisaster :D 

16 godina
Zvonzi kaže...

Koji ti je nick isti kao i tu? Il pozovi i mene (2slow), newbs united! ;)

14 godina
neaktivan

daj ti mene dodaj na Zvonzi - 2slowova ima valjda stotine. šime mi već poslao Bibliju Wargamea pa malo čitam dok se skida. :)

0 0 hvala 0
16 godina

Nema još Zvonzi-ja, a 2slow je samo 1 :)
Upravo mi se crashao game, a taman sam mislio dobit prvi win vs compa :)

Dal se i vama ruši?

http://prntscr.com/3862j0

13 godina

Dala daj me dodaj... NuclearDisaster, budem ja s tobom vs. comp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dodao sam te ojš jučer druže Tito, al ne trzaš, prihvati request.

13 godina

Ne vidim ngidje da si me dodo.. .ajde mi poruku posalji... simekz/NuclearDisaster.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pod Profile... Nemogu ti poslat poruku ingame.
Odi u igru, pa na glavnom meniju-Profile-Friends i tamo me potvrdi.

Dodao vas i na steamu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 20:11 (Dala).
13 godina
Dala kaže...

Sime prihvati poziv od mene (2slow), pa da baci noob na nooba :)

opet poraz vs compa. Postavim napocetku trupe i kad stisnem launch battle, više nemogu dozvat menu sa pojačanjima?! Pred kraj borbe sam opet mogao i kasnije opet nisam.

Ima tko ideju?

Nije da nisam imao bodova ili nešto. Niti sam ih sve posijao napočetku.

AI skirmishi su odnedavno tek u igri.moguce da ima bugova...

iskreno,nisam nijedan protiv AI bacio u ovom wargameu. samo multi

11 godina
protjeran

koliko vas ima trenutno da igra

http://www.balkan-portal.com.hr/
16 godina

Jučer prvi puta da nisam poražen- neriješeno vs compa :). A i imao sam jedan zabavan 4vs4 meč...

Pitanje za iskusnije- kako da sa artijem gađam mete u dometu, a koje ne vidim? Tipa gađaj mi onu šumu tamo, jer znam da se tamo nešto skriva...

Kada god to pokušam moj arti krene vozit prema meti/šumi umjesto da puca...

13 godina
Dala kaže...

Jučer prvi puta da nisam poražen- neriješeno vs compa :). A i imao sam jedan zabavan 4vs4 meč...

Pitanje za iskusnije- kako da sa artijem gađam mete u dometu, a koje ne vidim? Tipa gađaj mi onu šumu tamo, jer znam da se tamo nešto skriva...

Kada god to pokušam moj arti krene vozit prema meti/šumi umjesto da puca...

Uhm s artijem uvijek koristis fire position opciju. Shortcut je T.

Čak i kad imas vision unita,nikad ne right clickas .

Ako right clickas i izgubis vision prestace pucat. Najbolje je fire position. Takodjer kad fire positionas na neku šumu ili bilo gdje uvijek poslije toga stisni shift na tastaturi i right clickni (move komanda) malo lijevo ili malo u desno. Ilitiga cim zavrsi salvo pucanja pomaknuce se. Kad igras protiv drugih ljudi vidice otkud pucas s artijem,ako ga ne pomaknes coutnerbarragat ce te i ode skup artillery piece. :)

P.S dodajte me ingame : Argus. 

pomognem vam kad mogu,i TS ima.

13 godina

Update od 1.2gb...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
16 godina

BUG FIXES wrote:- fixing a frequent crash occurring in solo Skirmish only

jučer imao jednog, prijavio i danas već patch?! :)

Šalu na stranu, pošto je taj skirmish jedini tutorial gdje se nemoraš blamirat pred ljudima, ovo je ok.
Kasnije kada usvojiš osnovne pokrete odeš pa se blamiraš :).

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 13:32 (Dala).

0 0 hvala 0
13 godina

basically par stvari koje bi svako trebao koristiti/znati.

bindajte si unit information na tab key. Tako kad vidite nešto novo na terenu a po imenu neznate jos prepoznati što je samo kliknete lijevom na njega i stisnete tab. odma vidite kolko jedinica košta,kolko armora ima,koje oruzje ima.

Druga stvar,kako DMG funkcionira u igri. HE dmg je high explosive dmg,AP je armor penetration. Armor penetration radi na iducu foru: Tenk ima Recimo 10 armora. Vi imate ATGM (anti tank guided missile u bilo kojem obliku,infantry,vehicle,na tenku,helikopter...) koji radi 13 AP dmg. Jedan pogodak ce raditi 4 dmg. Uvijek je AP+1 kad se oduzme armor. Ako tenk ima 10 a atgm ili vaš tenk radi 10 AP onda cete napravit 1 dmg. 10 je potrebno da se penetrira i radice 1 dmg. Ako imate ATGM od recimo 20 one shottat cete tenk.

i sa HE mozete raidt dmg tenku ali teško,drukciej se obracunava dmg,penalty je teški. Ali pošto tenk ima recimo samo 2-3-4 Top armora onda ga bombarderi mogu oštetiti ako imaju high HE loadout. Recimo bombe od 1 tonu mogu napraviti dmg jer udaraju odozgora. Isto vrijedi za artiljeriju od 10 HE dmg (203mm) ako pogode direkt.

Uglavnom je sljedece : HE je za infantry i transporte koji nemaju armor, AP je za sve što je oklopljeno.

Armor je naravno bolje imat što više jer svaki unit ima 10 HP u igri (osim nekih helica koji imaju 4-5-6) i infantrya kojeg ima od 2-15.

Isto tako ako sakrijete unitse u šumu na sredinu šume i na rub,kad su na rubu onda mogu pucati i imaju line of sight,ali ih je lakše uocit,kad su u sredini šume nemogu od sume pucati ali su bolje skriveni itd...

14 godina

Evo bas sam i ja kupio Steam Gift Game key preko Kinguina. Odem na mail kliknem na link za aktivaciju na Steamu, kad ono igra za rusku regiju, a lijepo je tamo pisalo Worldwide, sreca pa sam okinuo SS. Odmah sam digao dreku na live chatu i preko Face-a, i sve sam im lijepo objasnio i poslao screen shottano. Kazu da ce kontaktirati dobavljaca te da cu dobiti odgovor u roku od 48h, nadam se da cu dobiti ono sto sam kupio inace cu ih naci i je**t im mamicu, joooj, sto sam zivcan i ljut...{#}. Sta mislite kako ce ova saga zavrsiti, ima li sanse da dobijem pravu verziju ili da tredam s nekim za verziju koja ce raditi?

0 0 hvala 0
11 godina

Ja sam bio n00b i kupio CD-KEY preko kinguina za AirLand Battle RU verzija, nakon toga sam se logiro na steam preko ruskog proxy-a i uneso CD KEY bez problema.

14 godina
filter160 kaže...

Ja sam bio n00b i kupio CD-KEY preko kinguina za AirLand Battle RU verzija, nakon toga sam se logiro na steam preko ruskog proxy-a i uneso CD KEY bez problema.

i mogao si igrati s ekipom iz ostatka svijeta bez da moras stalno biti na ruskom proxyu?

13 godina

Mislim da si vidio worldwide, ali nisi kupio worldwide... Zna se lako fulati ako se cita jos jedno par puta. Bas pise kad je worldwide a kad je ruska verzija. Nadam se da ces rjesiti problem.

Momci, ajde idemo dogovoriti jedan termin pa da se svi nademo i da gejmamo ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

100% je Worldwide, bile su samo dvije aktivne ponude i okinuo sam SS kao sto rekoh. I ja se nadam {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 18:19 (scipion).

0 0 hvala 0
13 godina

Nazalost ne vidim vise jer je sve prodano, ostalo je samo ovo po 30€... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa vidis da sam stavio SS u prosli post {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da vas se tu dosta muči s osnovama... Preporučam cjelovečernje štivo:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153388204

Radi se o vodiču za AirLand battle, jedinice su nešto starije, ali je core mehanika jednaka...

0 0 hvala 0
13 godina

to je taj holy bible.

obavezno štivo! Wargame ne prašta!

16 godina

FOB je automatski na terenu svaki put, bez njega ništa. Onda je on obavezan i u decku?
Koliko komandnih jedinica imate? Artija?

Od artija osobno imam samo 1 i to onu raketnu verziju, čini mi se dobra, samo nakon 2 salva ostane prazna (držat blizu FOb-a i riskirat protuudar).

Imate li radarsku AA memoriranu, pa kada vidite da dolazi SEAD gasite radare? Ima li hotkey za pogasit radar?

Sinoć u 2vs2 me je jedan lik propisno izmanevrirao i došao s boka, straga, neznam samo kak se supplajo (helici ili kamioni).

I helići me užasno živciraju, većina ih ima domet vs helića veći od mog MI-24, pa moram dovlačit protuzračnu, a i od nekih njih imaju veći domet... Avioni su dosta neučinkoviti vs njih ili skinu 1 pa odlete u neprijateljsko područje pa ili EVAC ili rušenje=neisplativo.

Morat ću vidjet što u korejsko-kineskom decku imam od helića za borbu vs helića (nadam se nešto pokretljivije, manje i s većim dometom od MI-24).

Inače igra mi se sviđa i već vidim gdje ću ulupat x sati... ;)

Neznam tko je pisao za RU key, ako si kupio i pisalo worldwide i imaš SS od toga, digni graju, buni se kao što jesi i gnjavih ih mailovima dok ne srede. Ako ne, a čuj probaj se đorat s nekim rusom koji je zabunom kupio EU ili worldwide...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 8:13 (Dala).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice