Usporedba survival igara

poruka: 3
|
čitano: 1.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Usporedba survival igara

Nisam nikada igrao niti jednu survival igru niti čitao išta o njima.

Izbor je ogroman za razliku od fpsa gdje se sve vrti oko counter stirkea, call of dutya i battlefielda.

Ovo su neke od popularnijih koje zadnjih dana viđam na youtube:

7 Days to Die

DayZ

H1Z1

Rust

ARK: Survival Evolved

Stranded Deep

Arma 3 - exile

Nadam se da ovdje ima netko tko prati ovu scenu, pa da napiše koja survival igra je trenutno najigranija, koje su razlike među njima, kako donijeti odluku koju igru kupiti i slično. Svaka informacija je dobrodošla. Slobodno spomenete i neku igru koju ja gore nisam naveo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Usporedba survival igara
b00 kaže...

Nisam nikada igrao niti jednu survival igru niti čitao išta o njima.

Izbor je ogroman za razliku od fpsa gdje se sve vrti oko counter stirkea, call of dutya i battlefielda.

Ovo su neke od popularnijih koje zadnjih dana viđam na youtube:

7 Days to Die

DayZ

H1Z1

Rust

ARK: Survival Evolved

Stranded Deep

Arma 3 - exile

Nadam se da ovdje ima netko tko prati ovu scenu, pa da napiše koja survival igra je trenutno najigranija, koje su razlike među njima, kako donijeti odluku koju igru kupiti i slično. Svaka informacija je dobrodošla. Slobodno spomenete i neku igru koju ja gore nisam naveo.

A gle,i ove igre bi mogao podjelit na neke podskupine. Recimo igre u kojima preživljavaš protiv neprijatelja i igre u kojima preživljavaš protiv prirode.

Ali, ja glasam za stranded deep ili subnauticu. MC bi se također mogao nazvat surivalom. Tu je još i forest i the stomping land.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 22:46 (zerocool12).
15 godina
Usporedba survival igara

Uf. Zanimljiva tema zato što sam fan survival igara, ali njih toliki broj ima da je ovo sam vrlo mali broj. I mora ih se nekako podjelit zato što toliko razlicitih survival igara ima da ih ne možeš staviti u isti kalup.

Recimo nikako ne možeš usporedit The Long Dark i Ark , ali obje su zapravo u osnovi Survival igre. Ali to je isto kao usporediš Call of Duty sa Counter Strike samo zato što su Fps, ali u pravilu su totalno drugačije mehanike i način igranja. Po toj logici bi mogao biti svaki drugi early acess na steamu survival igra, jer čim imaš elemente preživljavanja u nekoj dozi onda bi trebala svaka takva igra biti dio survival žanra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice