Evo ovdje pitajte sve što vas zanima o urban jungle,LINK za download...da pitam zašto nemogu ga naštimat na moj Logitechov volan? i dali postoje nekakve šifre za varanje? HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim hitan odovor! Zna li netko igru poput te a da radi na volanu? Radnja ista takva isto policija ovo ono...
sifre ti ne postoje to je sigurno barem nisu postojale dok sam ja igru tu igru...za igru sa volanom a da te murija lovi imas NFS a ovako nesto nisam vidio
sifre ti ne postoje to je sigurno barem nisu postojale dok sam ja igru tu igru...za igru sa volanom a da te murija lovi imas NFS a ovako nesto nisam vidio
Ma znam za nfs i tak to...no mene zanima isto tako da vozim po gradu i napravim prekršaj on mi naplati kaznu i vozi dalje...
Ma znam za nfs i tak to...no mene zanima isto tako da vozim po gradu i napravim prekršaj on mi naplati kaznu i vozi dalje...
Eh nevjerujem da to ijedna igra s autima ima osim ove.
Jedino sam nešto slično vidio u mafiji (nije igra s autima više je kao gta samo u starije vrijeme - policija te lovi ako prekoračiš brzinu, ne staneš na crveno, udariš neko auto...)
Imas 3D driving schooll..........
Besplatna je za skidanje............
EDIT: Nisam 100% siguran da radi sa volanom...........
ne, ne radi, a i ta igra je barem po meni jako nerealna u nekim pogledima, a sumnjam da mozes bas preko nje nauciti voziti auto, jedino pravila, i cini mi se da ima slican ili cak isti engine kao i Urban Jungle
Radi ili neradi, ali to je jedina slicna igra.........
Moze mi netko dati link za igru onaj sa njihvoe stranice mi neradi