Patch tri je vani vidim, jel šta popravlja? Jel igriva?
Naravno da je....
Naravno da je....
Nisam konkretno pitao tebe kojem igra radi super već mjesec dana već neke možda koji su imali problema, ali hvala na odg.
Na mom PCu imam ispod 20 FPSova na kampanjskoj mapi sa patchem 3. I to nakon svježe instaliranih Windowsa 7 x64 i drivera, disk defragmentiran ali nije mi ništa bolje :/
Promjena postavki na low ne pomaže, rezolucija 1920*1080, video memory na unlimited.
Naravno da je....
Nisam konkretno pitao tebe kojem igra radi super već mjesec dana već neke možda koji su imali problema, ali hvala na odg.
Igriva je otkad je izasla...
Oni koji su imali probleme imaju ih vjerojatno i sada...
Graphic junky-ma je i dalje katastrofa
Sve zavisi u koju skupinu spadas...
Naravno da je....
Igriva je otkad je izasla...
Oni koji su imali probleme imaju ih vjerojatno i sada...
Graphic junky-ma je i dalje katastrofa
Sve zavisi u koju skupinu spadas...
Meni radi ok na high, kampanja je 30-40, što je igrivo, burazu sa slabijim kompom nema šanse očito.
Šteta jer sam se ponadao da bi mogli šta srediti tim patchevima...
Igra je igriva na stroju od 1000 evra pa na više, bogme su fulali sa minimum config...
kako je moguće da se meni igra sa ovim pečem (4)na kampanjskoj mapi vuče kao crknuta mačka a u bitci radi ok(pod ovim ne mislim da mi igra ne radi na extreme ili ultra nego je na svim postavkama jednako).nabijem ja njih,njihovo znanje i onog tko im dao da se bave tim čim se bave.debili kretenski.
igram jučer shoguna i igra ide kao podmazana.
Da, bitka mi radi na extreme bez beda, ali kampanja jedva 30 fps uz neke pogašene i smanjene postavke, sramota.
Meni su se performanse digle dosta sa ovim trecim patchom. Takodjer, turnovi su pre kratki :))
Da, bitka mi radi na extreme bez beda, ali kampanja jedva 30 fps uz neke pogašene i smanjene postavke, sramota.
pa to ti je zbog velike 3D mape sa vojskama koje se kreću u animiaciji po toj ogromnoj mapi
(mapa u taktičkoj borbi je relativno malena naspram karte svijeta)
pa to ti je zbog velike 3D mape sa vojskama koje se kreću u animiaciji po toj ogromnoj mapi
(mapa u taktičkoj borbi je relativno malena naspram karte svijeta)
Da, to mi je inače jako bitno, u prijevodu, zašto to nisu optimizirali kako spada?
Da, to mi je inače jako bitno, u prijevodu, zašto to nisu optimizirali kako spada?
Pa možda za "optimizaciju" cijele goleme mape trebaš možda 4-6 GPU a ti imaš samo 1 GPU?
koliko sam ja shvatio cijela legija je predstavljena (svaki čovjek) na golemoj mapi, dodaj tome sve frakcije, sve vremenske uvjete, sve što se treba simulirati u realnom vremenu
također agenti i njihovi utjecaji, a onda dodaj i populaciju sa njihovim efektima, održavanje vojske
jednostavno jedinstvena mapa je overkill za današnja normalna računala
Pa možda za "optimizaciju" cijele goleme mape trebaš možda 4-6 GPU a ti imaš samo 1 GPU?
koliko sam ja shvatio cijela legija je predstavljena (svaki čovjek) na golemoj mapi, dodaj tome sve frakcije, sve vremenske uvjete, sve što se treba simulirati u realnom vremenu
također agenti i njihovi utjecaji, a onda dodaj i populaciju sa njihovim efektima, održavanje vojske
jednostavno jedinstvena mapa je overkill za današnja normalna računala
Dakle morao bih minimum imati 5-6 grafičkih kartica da igra radi kako spada?
Mene ne interesira prijatelju kako će to izvesti, mene zanima zašto nisu. Zašto rade tako ogromno ako to ne mogu optimizirati da radi kako spada.
Kupiš više nego odlično računalo, iznad prosjeka koje vrti sve, jede sve i onda jedan rome radi kao krepana mačka? Zašto zato jer su oni qurca optimizirali. Bitno da su minimum zahtjevi navukli mnoge da pomisle da će im igra raditi....sramota neam šta reći nego sramota.
eh prijatelju imam za tebe par pitanja
a) da li si ikada programirao ili bio član jedanog velikog projekta?
b) da li znaš koliko je novaca uloženo, i da investitori traže povrat novca a ne odgode?
Budimo realni
98% igara se danas pušta na tržište kad je igriva a ne kad je savršena
pa sam WOW koji je i dan danas kralj igara i dalje je daleko od savršenosti
Kad smo kod TOW II Rome
jel ti znaš da kad pokreneš borbu sa 4000 likova (2x po 2 legije) da CPU i GPU moraju sve to redenrerirati u realnom vremenu, svih 4000
onda tome dodaj detalje, sjene, sunce ili kišu vezano uz svakog čovjeka
Generalno ti uopće ne cjeniš kaj su oni napravili, već samo prigovaraš....
eh prijatelju imam za tebe par pitanja
a) da li si ikada programirao ili bio član jedanog velikog projekta?
b) da li znaš koliko je novaca uloženo, i da investitori traže povrat novca a ne odgode?
Budimo realni
98% igara se danas pušta na tržište kad je igriva a ne kad je savršena
pa sam WOW koji je i dan danas kralj igara i dalje je daleko od savršenosti
Kad smo kod TOW II Rome
jel ti znaš da kad pokreneš borbu sa 4000 likova (2x po 2 legije) da CPU i GPU moraju sve to redenrerirati u realnom vremenu, svih 4000
onda tome dodaj detalje, sjene, sunce ili kišu vezano uz svakog čovjeka
Generalno ti uopće ne cjeniš kaj su oni napravili, već samo prigovaraš....
Imam i ja pitanje za tebe. Kada odeš u trgovinu i kupuješ proizvod, dali očekuješ da je ispravan i kvalitetan, ili se kockaš hoće li uopće raditi?
Neke igre puštaju bete, alfe i razne demo-e i sa time kupe feedback i to. Nemožeš stvaiti sistem flag capture u ovakvu igru, pa nije to cod.
Želim samo reći da su se kurčili, kako će igra raditi na low end mašinama a ne radi kako spada na većini. Naravno da ima ljudi koji igraju bez beda, ali uvijek onima kojima ne radi dobro i koji nisu zadovoljni.
CIjenim igru, koja izgleda dobro, ali mi je pun qurac preseravanja sa optimizacijama, super AI i te fore a od toga ništa.
Ako nisu mogli to napraviti kako spada nisu ni trebali forsiirati miljardu jedinica i miljardu pokrajina...super pohvale za detaljizaciju, ali ako to ne možeš izvesti kako spada onda čemu uopće forsrirati.
Želim samo reći da su se kurčili, kako će igra raditi na low end mašinama a ne radi kako spada na većini. Naravno da ima ljudi koji igraju bez beda, ali uvijek onima kojima ne radi dobro i koji nisu zadovoljni.
CIjenim igru, koja izgleda dobro, ali mi je pun qurac preseravanja sa optimizacijama, super AI i te fore a od toga ništa.
Ako nisu mogli to napraviti kako spada nisu ni trebali forsiirati miljardu jedinica i miljardu pokrajina...super pohvale za detaljizaciju, ali ako to ne možeš izvesti kako spada onda čemu uopće forsrirati.
pa igra radi na low end mašinama sa očekivanjima koja su za to napravljena
ja nemam neki ultra stroj (Q8300; 2 GB RAM; ATI 5750) i radi mi sasvim ok na medium postavkama na 1680*1050 i nije mi jasno tvoje plakanje
i da uredno sam platio igru (ne igram pirata)
pa igra radi na low end mašinama sa očekivanjima koja su za to napravljena
ja nemam neki ultra stroj (Q8300; 2 GB RAM; ATI 5750) i radi mi sasvim ok na medium postavkama na 1680*1050 i nije mi jasno tvoje plakanje
i da uredno sam platio igru (ne igram pirata)
Yebga neki imaju sreće neki očito ne, meni je samo žao što sam očekivao puno od igre, a zgadila mi se sama neoptimiziranost i AI prije svega te je stvarno na dnu hdd-a i praktički je ni ne diram.
Nisam srećom puno dao za nju, ali žao mi je što jesma uopće. No dobro nećemo spamati više, slažemo se da se ne slažemo i bok.
LP.
palo mi je na pamet dok sam igrao bf4 betu.Mozda je problem do same optimizacije za određeni os,jer vidim doktor i tonći koji vrte igru bez problema imaju osmicu,dok neznam na kojem igra ostatak ekipe koji imaju probleme.Ja sam na sedmici i real time battle mi dobro radi no imam veliki lag na campgain mapi?
palo mi je na pamet dok sam igrao bf4 betu.Mozda je problem do same optimizacije za određeni os,jer vidim doktor i tonći koji vrte igru bez problema imaju osmicu,dok neznam na kojem igra ostatak ekipe koji imaju probleme.Ja sam na sedmici i real time battle mi dobro radi no imam veliki lag na campgain mapi?
Nope, imao sam sedmicu pa sam stavio osmicu i nema nikakve razlike.
nema veze šta ti stavis extreme u bitci kad ti igra automatski downgradea performans
zato ljudi koji igraju na visokim postavkama kazu da igra izgleda ko smece,a zapravo igra downgradea grafiku da bi sve sljakalo.
nema veze šta ti stavis extreme u bitci kad ti igra automatski downgradea performans
zato ljudi koji igraju na visokim postavkama kazu da igra izgleda ko smece,a zapravo igra downgradea grafiku da bi sve sljakalo.
Ne znam koliko puno mora downgradeati kad imam 7950+4670k, ali ok.
Ne muči mene konkretno izgled igre, nego to što loše radi a izgleda kao smeće, to. Da je ona lošeg izgleda i fluidno, to bih prihvatio nego stavio low high isključio sve uključio isti rac.
Ne znam koliko puno mora downgradeati kad imam 7950+4670k, ali ok.
Ne muči mene konkretno izgled igre, nego to što loše radi a izgleda kao smeće, to. Da je ona lošeg izgleda i fluidno, to bih prihvatio nego stavio low high isključio sve uključio isti rac.
kak ti radi igra na tvom procu planiram ga kupiti
Ne koristi ga ni 50% praktički.
Proc kao proc je fantastičan, guta igre i uopće se ne znoji kako su mi neki ljubomornici govorili.Hlađen je sa cm212 i temperature su od 20-40, na stocku je.
Klokat ću kad budem imao vremena.
UGl. svakako preporuke, uzmi preko koolege, nema jeftinijeg.
http://www.uzishop.hr/intel-procesori/426-intel-core-i5-4670k.html
ja sam svog jučer naručio iz portia
Vidim da je od danas moguce skunuti patch4 beta. Dal je tko isprobao?
probo i obrisao igru.nebu mene niko jebal
p.s iz mog iskustva,AI je nekako najbolji na normal settingu.
ne na legendary
imam filing da su oni ocekivali da velika vecina i igrat na normal,nekako je najbalansiranije
nije da ti odma svi pocnu objavljivat rat (što je bezveze,i agresivno), sve nekako fino teče svojim tokom...
dosta AI bug fixova u novom patchu... It will be a good day to die....
Ne koristi ga ni 50% praktički.
Proc kao proc je fantastičan, guta igre i uopće se ne znoji kako su mi neki ljubomornici govorili.Hlađen je sa cm212 i temperature su od 20-40, na stocku je.
Klokat ću kad budem imao vremena.
UGl. svakako preporuke, uzmi preko koolege, nema jeftinijeg.
http://www.uzishop.hr/intel-procesori/426-intel-core-i5-4670k.html
bi mi mogao reci koliko fps-a imas u velikim bitkama na max postavkama (aa off) na svojoj konfi? kupujem slicni komp pa me zanima sto mogu ocekivati
također kako ti igra radi na campaign mapi?
EDIT: ocekujem da imas sva 3 patcha instalirana