- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vi koji ste preorderali na g2play-u jeste li dobili key za dlc ?
Meni su došla 2 mejla sa slikama codova ali su oba ista odnosno samo za igru.
Čudni su mi ovi koji se bune što je igra bugovita, svaka, ali baš svaka igra je prepuna bugova kad izadje. Drugi proizvodjaci to samo nazovu "open beta" i onda su svi sretni i zadovoljni, jer eto nije to prava igra, to je open beta. To sto si ti open betu ionako platio jednako kao i 1.0 igru nekako svi smetnu s uma. Ono sto mene vise ljuti, vrijedja i zabrinjava je fenomen DLC-ova. Pogotovo u strategijama.
Sve nacije u Romu2 funkcioniraju samostalno i u potpunosti funcionalno, dokaz je sto turn traje malte ne kolko i moj, (identican primjer je CK2 koji takodjer imam) i onda nakon sto platim 50+ eura za igru, neke nacije su mi nista drugo nego samo zakljucane, iako postoje i rade u igri no ja samo moram pljunut jos 7-10e da bi mi oni omogucili da igram s njima, bez ikakvih znacajnijih drugih izmjena u igri.
Jel još nekom bloksa između turnova? Evo triput u tri dana mi se dogodilo. Nije kraj svijeta al rađe bih da se ne dešava. :)
Vi koji ste preorderali na g2play-u jeste li dobili key za dlc ?
Meni su došla 2 mejla sa slikama codova ali su oba ista odnosno samo za igru.
Pošalji im e-mail da si dobio dva puta code od igre ali ne i dlc i odmah će ti poslat na email, tako su meni.
Jel još nekom bloksa između turnova? Evo triput u tri dana mi se dogodilo. Nije kraj svijeta al rađe bih da se ne dešava. :)
Ne bloka mi, mislim dok traje turn ostalih frakcija trza pomicanje ekrana ali ne bloka.
Ne bloka mi, mislim dok traje turn ostalih frakcija trza pomicanje ekrana ali ne bloka.
Meni sve stane i mogu se karat. :) Dvaput nisam mogao ni ugasit igru kroz task manager, a jučer jesam.

300 traje kampanja.

Frend uzeo tablet, veli neam šta radit dok turnovi traju.
Doživio sam doslovno game breaking bug! Jer tako se nemože igrat; mislim može, ali dali je ntko dovoljno lud da to radi...
Kod obrane jednog grada, neprijateljki brodovi su zapeli o stjene i samo stajali tamo dok su kakva tri bataljuna jedinica samo stajali na mapi i nisam mogao dati naredbu da ih napadnem jer kao da ih nema tamo! Dakle, iako bi pobjedio jedini izlaz iz ovoga je ESC i priznati poraz...
To me je tako razočaralo zbog dosadašnjih pozitivnih dojmova i nekih stvari šta su mi se više svidjele nego prije...
Nadam se da će sve to pokrpat jer tada će igra biti epic, a do tada.. Hvala ljepo, dođite nam opet...
I igra ima njanoviji patch...
Ne, prodati alfu, u betu je pretvoriti sa 3-4 patcha i onda trpati dlcove na nju.
Ovo je žasu.
Najbolji i najiskreniji review...i najgore je što u 43min nije ni sve uspio navest.
Ne znam kako će ovi fijasko završit ali nikad više prednarudžba prije nego probam igru.
Šteta, najbolje razdoblje u Total War serijalu, bar meni, uprskali su skroz. Nisu u pitanju samo bugovi i glup Ai nego i druge stvari kao diplomacija, porodično stablo, skill tree generala (više me nije briga oće li mi general preživit bitku ili ne).
Previše je toga "pogrešno" u ovoj igri da bi se dalo popravit zakrpama.
Trebalo bi prepravit igru a sumnjam da će za nešto što su već dobili lovu utrošit i dio tog na prepravljanje jer tu ne vide "kruva" ne kao u budućim "DLC".
Šteta... :(
Najbolji i najiskreniji review...i najgore je što u 43min nije ni sve uspio navest.
Ne znam kako će ovi fijasko završit ali nikad više prednarudžba prije nego probam igru.
Šteta, najbolje razdoblje u Total War serijalu, bar meni, uprskali su skroz. Nisu u pitanju samo bugovi i glup Ai nego i druge stvari kao diplomacija, porodično stablo, skill tree generala (više me nije briga oće li mi general preživit bitku ili ne).
Trebalo bi prepravit igru a sumnjam da će za nešto što su već dobili lovu utrošit i dio tog na prepravljanje jer tu ne vide "kruva" ne kao u budućim "DLC".
Pa koliko bugova i gluposti ima trebaju nanovo radit cijelu igru, meni danas dvije jedinice, zapele za ogradu i nemogu se maknit a neznaju zaobic ogradu, iako ih teram, da krenu ništa se ne događa, toliko mi više ne smeta ni ta grafika jadna, ali ovo je ne igrivo, sramota da tako nešta danas izbace i da im ljudi plate za to.
Proba igru i nemogu se jos nacudit kako je neoptimizirana.. Warscape engine koriste jos od empire i umjesto da ga ispoliraju do savrsenstva ono ovako podbace. U napeleonu je bilo sve tako optimizirano, ima sam bolje prefomanse sa ovom svojom sugavom konfiguracijom nego u rome 1 i mediveal 2. Moga sam cak na high seting igrat bez lagga. Ovde mi lagga i na campaing mapi
.
Nisam nesto igra, pa o gameplayu nemam sta komentirat. Sto se tice dizajna, ui mi se nesvidja, pogotovo one crno-bijele slicice vojnika. Pogledajte rome1 i sve ce vam bit jasno.
mislim da ce biti ista situacija kao i sa empire total war
tj da ce tek nakon expanzije svi dobiti ispoliranu igru koju su prizeljkivali (skoro)
Jel netko tražio povrat love? Koliko sam vidio ekipa to masovno počela raditi.
Najjače je kad ubaci ono mazanje očiju od developera i onog idiota za AI što kao radi AI za bf. Umirem od smijeha kad kažu da je igra optimizirana za low end mašine. Kako je AI napredan. Kako je igra grafički superiorna...nikome igra ne može izgledati kako su je oni pokazali.
Sve je odvratno pastela zelenekasto i radi preloše na 3-4 mašine koje sam probao.
Razočaranje je ogrmono, jer brat, par kolega i ja smo se baš veselili zaigrati i planirali uzeti nakon što probamo pirata, srećom da nismo uzeli odmah.
Evo upravo sam prošao prolog i par turnova sa Rimom, uzeo sam Cezarovu familiju.
Grafika mi izgleda odlično, nemam problema sa lošim teksturama ili zombi facama. Igra se loada strahovito brzo, upali se za oko 10 sec, a za loading kampanje i bitke najviše što mi je trebalo je 20 sec. Znači doslovno je što se toga tiče 10 puta brže nego u Šogunu. Tamo mi je trebalo skoro 10 min da uopće upalim igru, haha.
O AI-u netrebam ništa reći jer svi imamo istu situaciju.
Igra je jako loše optimizirana. Npr od ETW-a se koristi isti engine i rekli su da će u R2TW-u biti najmanje zahtjevan a da će davati bolje performanse i grafiku. Pa sve prošle sam vrtio na ultra i to glatko, a ovdje vrtim na high (inače high je zlatna sredina jer ima još VH, Ultra i Extreme) i malo mi se čini usporeno na campaign mapi. Trebaju dosta doraditi tu optimizaciju.
Realno, niti jedan TW naslov nije imao dobar početak i uvijek se do popravljalo čestim patchevima, tak da nema brige, treba samo malo strpljenja.
dali mi može netko pomoći , kako da pojačam garfiku na igrici je mogu pojačati samo do medium ,kako da složim da mi radi na večoj grafiki ?
ovisi ako imas dobru konfu, ali ima dosta ljudi i ovdje na forumu koji imaju stani pani mašine pa igraju na low-medium iako u opcijama pise ultra, to igra sama odredi i dalje se mozes hebat... cekaj patch ako ti je ovo zadnje slucaj
dali mi može netko pomoći , kako da pojačam garfiku na igrici je mogu pojačati samo do medium ,kako da složim da mi radi na večoj grafiki ?
doktor1 kako stojis s fpsom na toj 650 ti? I na kojim detaljima igras?
Primjetio sam da mi igra koristi max 40% CPU i 45% RAM. Nadam se da će sa patchem omogućiti da više iskorištava.
Svakako, meni igra radi dobro na 2560x1440, Extreme postavkama. Jedino je strateška mapa malo spora s Grčkom (20-tak civilizacija), odnosno turn traje nekih 15s na Hardu. Sam AI je prilično dobar.
Nemaš blesiranja AIa?
Evo ja igrao, imao dosta bitaka i bio zadovoljan...., no onda ovi zadebilirali i izgubio volju te čekam zakrpe...
Kako blesiranja? Gdje? U bitkama reagiraju vrlo zanimljivo; napadaju kad treba, flankaju, bježe, pokušavaju me navući na lošiji teren i sl. U strateškome ista stvar: iskorištavaju kad sam neoprezan, kad ostavim nebranjeno... Doduše, igrao sam samo nekih 10-tak sati, tako da ne znam baš detaljno...