Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 118.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Tomb Raider (Reborn)

Jbt da li ikad staje kiša i nevrijeme na ovom hebenom otoku, recite mi da se nadam barem

I kako u onom Mountain villlageu dođem na desnu stranu? Vidim gore na desnoj strani ima svega a nemogu se nikako popeti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 19:48 (KonorKenvej).

0 1 hvala 0
15 godina
Re: Tomb Raider (Reborn)
da, kad počne padati snijeg :D
15 godina
neaktivan

Doći ćeš s vremenom, kako priča bude išla dalje.

14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

skoro sam pri kraju.. odlicna je lara.. ziva..  super je kako interaktivno reagira na sve.. likovi su dobro napravljeni.. prica je super..cijela igra je eye candy.. visoko su digli ljestvicu.. svidja mi se jako.. igra vrijedi svake lipe definitivno.. i vidim potrudili su se krvavo za pc platformu.. malo koja igra danas izgleda i dise ovako ljepo i kreativno.. 9.5 /10 od mene.. {#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 21:52 (=xfact=).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
=xfact= kaže...

skoro sam pri kraju.. odlicna je lara.. ziva..  super je kako interaktivno reagira na sve.. likovi su dobro napravljeni.. prica je super..cijela igra je eye candy.. visoko su digli ljestvicu.. svidja mi se jako.. igra vrijedi svake lipe definitivno.. i vidim potrudili su se krvavo za pc platformu.. malo koja igra danas izgleda i dise ovako ljepo i kreativno.. 9.5 /10 od mene.. {#}

koliko sati igre?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

koliko sati igre?

Vidio sam da si i prije pitao za kolko se završi, ili je to bio netko drugi, kako god.

Uglavnom, ovdje možeš vidjeti za Tomb Raider, a na toj stranici imaš i za bilo koju igru. Prijavljuju igrači, pa imaš prosječna vremena u raznim kombinacijama.

http://howlongtobeat.com/gamebreakdown.php?gameid=1821

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

koliko sati igre?

Vidio sam da si i prije pitao za kolko se završi, ili je to bio netko drugi, kako god.

Uglavnom, ovdje možeš vidjeti za Tomb Raider, a na toj stranici imaš i za bilo koju igru. Prijavljuju igrači, pa imaš prosječna vremena u raznim kombinacijama.

http://howlongtobeat.com/gamebreakdown.php?gameid=1821

ja sam, ma zanima me da si znam tempirat da ne pređem prebrzo.

Hvala, super stranica.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Igra je i dalje odlična, nemam nekih većih zamjerki. Btw, jel itko rješavao onaj tomb gdje treba tajmirati skok onu "ljuljačku" s otvaranjem onih otvora kroz koje dere vjetar? 15 ebenih minuti na tome zapeo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Igra je i dalje odlična, nemam nekih većih zamjerki. Btw, jel itko rješavao onaj tomb gdje treba tajmirati skok onu "ljuljačku" s otvaranjem onih otvora kroz koje dere vjetar? 15 ebenih minuti na tome zapeo.

Ja sam taman malo prije bio na tom dijelu. Četiri puta sam pokušavao i radio ono što Vaas iz FarCrya 3 zove ludilom* i na kraju ipak uspio. Bedasta zagonetka.

*Insanity is doing the exact same fucking thing, expecting shit to change.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Ja sam se isto 10-ak min navlačio sa tim {#}

samo otvori jedan prozor, pa povuci "ljuljačku", pa zatvori, otvori drugi prozor, pa povuci "ljuljačku i dalje ćeš skužit

Uglavnom, meni se isto igra dopada, najviše odlična optimiziranost za PC, grafika odlično izgleda i na slabijim konfiguracijama, probao sam na ati 3850 512Mb na 1920x1080 sa tekturama i detaljima na high, sve ostalo low, vrti se oko 30-ak fps, nema frame-dropsa, baš se vidi da su odličan posao napravili... {#}

16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ma priša sam to već, samo mi je ostalo u glavi, jedini puzzle koji traži nekakav napor za rješavanje zasad.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tomb Raider (Reborn)

presao tr 2013, zadnjih pol chuke igre stvarno rula, i igra nije losa, samo ocekivao sam staru laricu, malo je previse napucavanja, a malo ogromnih dugih epic grobnica, puzzlova, nema epic atmosfere kao u ranijim dijelovima, loot su mogli puno bolje napravit, ovdje za nagradu kad prodjes "grobnicu" (tomb) za 20 sekundi  dobijes materijal za upgrade oruzja, malo bezveze al ajd, dizajn levela me nije nesto previse odusevio, boje su skoro sve nekako u jednom tonu, popiz.. sam sa onom vatrom, upali baklju da zapalis vrecu di opet ispadne materijal za upgrade oruzja, i tako u nedogled, uglavnom presao sam je just for the lolz, ocjena 6\10, pljunuti uncharted.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
odlicna igra
krivo ime
12 godina
Tomb Raider (Reborn)

Odlicna igra...cak iznenadjujuce dobra...ono najvaznije za PC da je odlicno i optimizirana..Sve osim kose...ali dobro to je pocetak te tehnologije.Stara Lara s ovom je otisla u zaborav...skoro pa ni gameplay nije isti..jedino misao da je ovo i dalje puzzle akcijski platformer...Ima slicnosti s vec nekim navedenim naslovima ali opet je to sasvim drugacija igra.Najveci minus mi je klikanje tipki u brzim sequencama...Square Enix je i dalje napravio odlicne animacije kao sto on samo to zna...Tek poceo igrati i za sad je odlican dojam..Thumbs Up za Novu Laru !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Zanima me nešto....fanovi serijala koji igraju laru godinama kakva je sve od tamo početaka. Kakva je Vama nova Lara?

Igram tomba dosta dugo, ono kao klinac još na playki, i lara je kod nas bila kult, skupimo se doma pa igramo, pa jedan viče uzmi medkit, drugi viče sejvaj..a dobra stara vremena.

kakav je Vama ovaj, novi štimung?

10 Previše akcije za laru
23 Baš ono što serijalu treba
2 Uncharted copy
1 Očekivao sam više
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Zanima me nešto....fanovi serijala koji igraju laru godinama kakva je sve od tamo početaka. Kakva je Vama nova Lara?

Igram tomba dosta dugo, ono kao klinac još na playki, i lara je kod nas bila kult, skupimo se doma pa igramo, pa jedan viče uzmi medkit, drugi viče sejvaj..a dobra stara vremena.

kakav je Vama ovaj, novi štimung?

Previše akcije za laru

Baš ono što serijalu treba

Između ova dva: dobro je doslo malo vise akcije ali su trebali staviti i vise skakutanja one grobnice su premale.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 12:16 (WItcher).
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

btw.
http://www.pcgamer.com/2013/03/07/tomb-raiders-geforce-performance-issues-being-looked-at-by-nvidia-and-crystal-dynamics/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ja sam svoje mišljenje već rekao,ali eto da ponovim. Igra uopće nije loša, štoviše vrlo dobra je, no to po meni nije TR. Previše akcije i nedostatak ikakvog istraživanja i puzzleova (oni kao skriveni tombovi gdje te igra vuče za ruku i sa 715 notifikacija te upozori da je u tomb blizini po meni nisu istraživanje, niti je njihovo rješavanje u 20ak sekundi s par skokova po meni puzzle) odveli su ovu igru u jednom drugom smjeru i stvorili Uncharted sa ženskim likom. Do kraja igre s Larom pobiješ više ljudi nego u 3 prijašnja nastavka zajedno i posramiš i jednog Nathana Drakea, što je samo takav pothvat. Na kraju se samo pitam što će nam još jedna igra tipa Uncharteda kad ista briljira i suvereno vlada žanrom, što je falilo da Lara ostane Lara. 

1 1 hvala 1
15 godina
Someone kaže...

Ja sam svoje mišljenje već rekao,ali eto da ponovim. Igra uopće nije loša, štoviše vrlo dobra je, no to po meni nije TR. Previše akcije i nedostatak ikakvog istraživanja i puzzleova (oni kao skriveni tombovi gdje te igra vuče za ruku i sa 715 notifikacija te upozori da je u tomb blizini po meni nisu istraživanje, niti je njihovo rješavanje u 20ak sekundi s par skokova po meni puzzle) odveli su ovu igru u jednom drugom smjeru i stvorili Uncharted sa ženskim likom. Do kraja igre s Larom pobiješ više ljudi nego u 3 prijašnja nastavka zajedno i posramiš i jednog Nathana Drakea, što je samo takav pothvat. Na kraju se samo pitam što će nam još jedna igra tipa Uncharteda kad ista briljira i suvereno vlada žanrom, što je falilo da Lara ostane Lara. 

uncharted nemaš za pc, ovako lara može dominrat pc sa novim svojim forama....

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Someone kaže...

Istina, moguće da su se tom logikom vodili.

15 godina
Someone kaže...

Na kraju se samo pitam što će nam još jedna igra tipa Uncharteda kad ista briljira i suvereno vlada žanrom, što je falilo da Lara ostane Lara. 

Istina, moguće da su se tom logikom vodili.

Da, to mi se čini logično, što dapače nije ni loše, igra je kvlaitetno urađena, ali fanovi klasičnog serijala će možda ostati zatečeni kako će igra bit prelaka.

17 godina
Someone kaže...

Na kraju se samo pitam što će nam još jedna igra tipa Uncharteda kad ista briljira i suvereno vlada žanrom, što je falilo da Lara ostane Lara. 

Ima ljudi koji bi htjeli zaigrat nešto tipa Uncharted ali ne posjeduju konzolu...

I kako onda gledat na novog Tob Raidera?

Tebi smeta šta je copy/paste Uncharteda, a meni koji sam samo probao igrati Uncharted i želio bih preći sve nastavke, ali nisam u mogučnosti ovaj Tomb Raider je odličan. I tu dolazimo samo do subjektivnih dojmova.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 12:47 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...
Someone kaže...

Ima ljudi koji bi htjeli zaigrat nešto tipa Uncharted ali ne posjeduju konzolu...

I kako onda gledat na novog Tob Raidera?

Tebi smeta šta je copy/paste Uncharteda, a meni koji sam samo probao igrati Uncharted i želio bih preći sve nastavke, ali nisam u mogučnosti ovaj Tomb Raider je odličan. I tu dolazimo samo do subjektivnih dojmova.

Da, ali gle lara je lara, tamnice, grobnice i hrpa životinja koja ju napada, predivni svjetovi, zamke...

a ova lara je samo pucanje i skakanje. Dont get me wrong, igra je super, ali nadao sam se više puzzle i zamke, ono u čemu je lara bila najbolja :)

Zašto radit uncharted od lare, zašto ne napravit uncharted klon za pc, ali dić ga iz nule i stvorit novu igru ali da bude ponajviše za pc.

nezz...

17 godina
fila2208 kaže...
Zašto radit uncharted od lare, zašto ne napravit uncharted klon za pc, ali dić ga iz nule i stvorit novu igru ali da bude ponajviše za pc.

nezz...

Možda marketinške spekulacije.

Više će se prodat ime Tomb Raider nego novi proizvod tip: "Treasures of th Lost Island", (imam copyright na ovo ime {#})...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 13:01 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...
fila2208 kaže...

nezz...

Možda marketinške spekulacije.

Više će se prodat ime Tomb Raider nego novi proizvod tip: "Treasures of th Lost Island", (imam copyright na ovo ime {#})...

Ne možda nego je, dobro prođe ign i ostale, boom dobro se proda.

Dovooljna je jedna reklama tipa, uncharted on pc ili tako nešto, i boom, prodaja skoči.

12 godina
protjeran
apoteka kaže...
odlicna igra
krivo ime

Mislim da je ovo odličan opis, kojeg sam i sam tražio. Tomb Raider je jedna od prvih ozbiljnijih igara koje sam igrao (uz RE). Ovo je nevjerojatni odmak od starog TR-a. Gdje su dual holsteri? Gdje je onaj grapple hook? Gdje su velike sise? Sve su to zaštitni znakovi Lare Croft kojih ovdje nema. Dont get me wrong, igra je sasvim ok, ali nije Lara na koju smo navikli.......

13 godina
KonorKenvej kaže...
apoteka kaže...
odlicna igra
krivo ime

Mislim da je ovo odličan opis, kojeg sam i sam tražio. Tomb Raider je jedna od prvih ozbiljnijih igara koje sam igrao (uz RE). Ovo je nevjerojatni odmak od starog TR-a. Gdje su dual holsteri? Gdje je onaj grapple hook? Gdje su velike sise? Sve su to zaštitni znakovi Lare Croft kojih ovdje nema. Dont get me wrong, igra je sasvim ok, ali nije Lara na koju smo navikli.......

Lara je bonbon. Velike sise su passe. A guza mmmmm

12 godina
protjeran
dar01 kaže...
KonorKenvej kaže...
apoteka kaže...
odlicna igra
krivo ime

Lara je bonbon. Velike sise su passe. A guza mmmmm

Jesi jizzo u hlače? ;)

15 godina
ja se čudim kako ona s tim sisurinama uopće uspije skakati toliko :D
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Sise i dupe su joj manji nego u prijašnjim nastavcima, što je i realno i dobro napravljeno.

Meni je osobno lara malo čudna ovdje, kao da to nije ona ista lara koja će kasnije trčat po bespućima egipta, bolivije itd...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice