Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 246.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
sudy_freak kaže...

Ok, hvala svima na komentarima...
Otklonili ste moje sumnje...

Nakon BETA faze, jako mi se svidjela, al onda sam gledao dosta recenzija koje su ukazivale na igrine probleme i prepoznao ih dosta...

Nego, gdje je najjeftinije uzeti?

Ako ti se sviđa kupi i igraj. Svaka igra ima probleme, čak i najveće i najdugovječnije MMO igre (WoW, EVE) imaju probleme u nečijim očima iako na njima rade najveći stručnjaci iz svih područja.

Tako da, pusti priče, kupi i igraj ;-)

14 godina

Ja kupio na gamesplanetu za 303kn preko paypala. To je oficijalni retailer tako da nemas brige. Dobio sam key instantno. Ima i par jeftinijih stranica, ali nisu bas pouzdane previse. Pitaju da im posaljes kopiju putovnice ili nes slicno. Ovdje nista ne pitaju. :)

Edit: sad sam vidio, na gamesplanetu je najjeftinija igra, evo link: https://uk.gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-uplay-key--2631-1?affiliate=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 21:33 (Baldurion).
17 godina
Adict kaže...

Meni jucer pri svakome ulasku u igru me izbaci van iz igre , nedođe ni do loading screena samo cim ude crni ekran natrag van , iz 4 puta je usao bez problema all to mi bude svaki puta kada ulazim u igru . 

Jos 2 sata i 40 min i doma sam i idemo dalje spunjat , naravno navratite na ts ekipa je do jaja :D LVL 14 sam DZ nisam ni usao dok nedodem do lvl 30 u story . Ako oce netko da igramo popodne skipa 15 lvl pa na gore neka me doda AdictRI. LP LP 

Meni ponekad zna biti crni ekran.

Da izbjegnete gašenje igre na silu, možete ići ovom metodom koju ja koristim.

Lupite ALT+ENTER zajedno, pa vam igra ode u Windowed mode i pojavi se slika. Nakon toga ALT+ENTER kod mene ne maknu prozor, nego moram ući u opcije i staviti igru na Fullscreen. Te naravno, apply i accept postavki.

Koliko sam vidio radi i sa Windowed Fullscreen, ali u njemu mi Shadowplay ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 19:05 (TomoR).
13 godina
TomoR kaže...

Koliko sam vidio radi i sa Windowed Fullscreen, ali u njemu mi Shadowplay ne radi.

Jesi snimio najnoviju beta verziju? Uveli su Window mode snimanje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Adict kaže...

Meni jucer pri svakome ulasku u igru me izbaci van iz igre , nedođe ni do loading screena samo cim ude crni ekran natrag van , iz 4 puta je usao bez problema all to mi bude svaki puta kada ulazim u igru . 

Jos 2 sata i 40 min i doma sam i idemo dalje spunjat , naravno navratite na ts ekipa je do jaja :D LVL 14 sam DZ nisam ni usao dok nedodem do lvl 30 u story . Ako oce netko da igramo popodne skipa 15 lvl pa na gore neka me doda AdictRI. LP LP 

Meni ponekad zna biti crni ekran.

Da izbjegnete gašenje igre na silu, možete ići ovom metodom koju ja koristim.

Lupite ALT+ENTER zajedno, pa vam igra ode u Windowed mode i pojavi se slika. Nakon toga ALT+ENTER kod mene ne maknu prozor, nego moram ući u opcije i staviti igru na Fullscreen. Te naravno, apply i accept postavki.

meni se to isto desavalo al sam onda stavio run as admin na thedivision.exe i uplay, nakon toga vise nisam imao taj problem

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina

Prvotni mi je plan doći do 30lvl-a kroz misije side misije etc pa tek onda DZ. Što vi kažete, je bolje tako ili se više isplati krenuti DZ na manjim levelima? Trenutno sam lvl 9.

Ko hoće nek me doda pa možemo koju partiju nabaciti - uplay: Mogy88

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kad dođeš do levela 30 završio si igru i kakve ti je onda korist od DZ-a. U DZ ideš da bi pokupio bolju opremu da si malo olakšaš single player story mode.

Marko Ištuk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Marko008 kaže...

Kad dođeš do levela 30 završio si igru i kakve ti je onda korist od DZ-a. U DZ ideš da bi pokupio bolju opremu da si malo olakšaš single player story mode.

Totalno krivo, pa igra tek onda počinje :-)

14 godina
  • "Don't wait until you've hit the Level 30 cap before you start exploring the DZ. Head there between Level 10 and 14. You'll want to start building your DZ rank early. Also, a Level 30 player who has already spent a good deal of time in the Dark Zone will have much more high-level gear than one who has only just begun exploring it."

Aha :D Još malo pa krećem DZ onda :P Ići ću na lvl 12 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Naši dečki imaju Live stream!

https://gaming.youtube.com/watch?v=iMdwO5AsI-I

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
8 1 hvala 5
11 godina
odjavljen

Moram priznat nisam ocekivao da ce me ova igra ovako zabavit, ne znam mozda zato sto igram s nekim jer onda kad sam betu sam probao bilo mi nekako malo dosadno. U svakom slucaju jedna od boljih Ubisoftovih igara napokon (a po meni su zakazali zadnjih nekoliko godina). Igram na PS4 i grafika je prekrasna, tko zna kako je tek na PC-u. Btw mozda noob pitanje, ali moze li se nekako vratit u Brookyln? Sad smo dosli u Manhattan, ali ostalo je par misija koje nismo obavili u Brookylnu, pa bi htio se vratit da rijesimo to.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
IvanDado kaže...

Moram priznat nisam ocekivao da ce me ova igra ovako zabavit, ne znam mozda zato sto igram s nekim jer onda kad sam betu sam probao bilo mi nekako malo dosadno. U svakom slucaju jedna od boljih Ubisoftovih igara napokon (a po meni su zakazali zadnjih nekoliko godina). Igram na PS4 i grafika je prekrasna, tko zna kako je tek na PC-u. Btw mozda noob pitanje, ali moze li se nekako vratit u Brookyln? Sad smo dosli u Manhattan, ali ostalo je par misija koje nismo obavili u Brookylnu, pa bi htio se vratit da rijesimo to.

Ako se ne varam, Brookyln je postojao u traileru za E3 2013. godine, no onda je Ubi skužio da nam isti može prodati kroz DLC-ove.

@Jedno pitanje - Kakav je zvuk? Dali su puškice kao iz CoDa(plastičan zvuk) ili su kao iz Bfa? Dali podržava 5.1? Nisam bio u mogućnosti da probam betu :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 0:39 (Dex.pwn).
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Neide mi nikako u glavu zašto bi neko dislajkao ovaj post  Moraš stvarno biti retard vrhunske klase da staviš dislajk na ovaj post 

Btw, jedna preporuka RePlaY, mislim da bi imao puno više gledalaca da streamate preko twitcha 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 1:40 (Baldurion).
16 godina
Baldurion kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Neide mi nikako u glavu zašto bi neko dislajkao ovaj post  Moraš stvarno biti retard vrhunske klase da staviš dislajk na ovaj post 

Btw, jedna preporuka RePlaY, mislim da bi imao puno više gledalaca da streamate preko twitcha 

Ma strema san za prijatelja koji nema igru da malo gleda, a streamanje preko shadowplaya na twitch mi nešto nije radilo pa san se pribacija na youtube. Ne mislin streamat inače jer mi skače ping pa krenu lagovi, zato san i ugasija.

11 godina
odjavljen

evo da se pohvalim da mi je brzo skinulo cijelu igru :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brooklyn je u igri kao tutorial zona, sumnjam da se u njega može vraćati, a DLC možda nekada i postane. Iako bi ja rađe volio vidjeti recimo Central Park, da vidimo ovaj engine u "šumskom" okruženju.
12 godina
neaktivan

btw kaj mislite kakvi ce dlc-ovi biti, da li ce prosiriti igru (pricu) ili nesto drugo?

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
siick_bubble_gumm kaže...

ma kakav ti je to vanzemaljski internet?

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
15 godina
sylar951 kaže...

ma kakav ti je to vanzemaljski internet?

IMA GA I KOD NAS VEC :) SAMO STO JE DOSTA SKUP

http://postimg.org/image/66ddp72db/
11 godina
LeftY_CRO kaže...

btw kaj mislite kakvi ce dlc-ovi biti, da li ce prosiriti igru (pricu) ili nesto drugo?

Iskreno za 40 eura bolje im je da budu neki hebeno dobri DLCovi,jer je to full cijena vecine igara ako se jos 10 eura nadoda.
Za full igru mi novca za sada nije zao,ako DLC bude dobar a Witcher 3 je jedini DLC koji sam ikada uzeo i ovaj ce se uzeti al bez preordera cekam tocne datume i info koliko i sta ce da bude u njima.

17 godina
neaktivan
Wack kaže...
LeftY_CRO kaže...

Iskreno za 40 eura bolje im je da budu neki hebeno dobri DLCovi,jer je to full cijena vecine igara ako se jos 10 eura nadoda.
Za full igru mi novca za sada nije zao,ako DLC bude dobar a Witcher 3 je jedini DLC koji sam ikada uzeo i ovaj ce se uzeti al bez preordera cekam tocne datume i info koliko i sta ce da bude u njima.

Pa već se zna kaj budu ekspanzije i kada stižu: 

14 godina

Kupio na gamesplanetu s onim tutorialom za ~29 GBP.
Hvala dani20 na preporuci 

Što se tiče tehničke strane igra mi jako lijepo radi.. Osjetni frame dropovi jedino kod Base of Operations, al evo probavam s novim driverima.
Do sada sam imao nVidia drivere 361.54, ali skidam ipak zadnje WHQL certificirane 362.00, ovi su navodno bugoviti.
Čekam prave drivere
Igra je sasvim pristojno optimizirana, iznenađenje za Ubisoft. Hrpa opcija koje omoguću dodatne postavke i stvarno se može gro stvari isključiti/uključiti.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Igra je super i zaraza je i sve 10 nje mi žao novaca ali da su teško sjebali u nekoliko segmenata jesu - ono čega me najviše bilo strah se naravno objestinilo a i realno male su šanse bile nakon bete da nece - lv-upanje je odrađeno na najretardiraniji način ikad, sad kak znam igru ziher sam da bi u 1 dan mogao doć do minimalno lv25 a igra ima 30lv..

To povlači razno razne probleme, npr pod broj jedan - nemaš želje za ovom opremom ili oružjem jer će ti se desiti da ćeš odigrati jednu misiju koja je nor 2lv iznad preporučenog i dignuti ćeš se za 1.5lv ili čak 2 lv, onda odigraš 3 side imisije evo te opet lv gore ( a side misije traju ravno 15min ) i sad si se našao da si bubnuo pare u npr novu pušku koja ti je bila super kad si otvorio lv12 i misio si e sad sam baja i onda nakon sat, sat i pol igre ti si otišao sa lv12 na lv15 i sad je sva oprema koju ti bacaju duplo bolje od one za koju si "štedio" i to povlači i druge stavri, tipa ni ne okreneš se a već si 10lv iznad pol mapa u igri ( dobro mape sa nižim lv se skaliraju prem tvom lv ali oni koji igraju znaju kak se skaliraju, tak da bi neprijatelje s hrđavim čavlom ubio jer imaš 15000hp i 10000dps-a više nego kaj bi trebao imati ) , i tako dalje i tako bliže..

Uglavnom ja sam očekivao da će lv-up ici brzo alo onda nakon tipa lv10 da ce ti trebati bar par sati da dođeš na lv11 kad ono ide još brže, i to totalno ubije želju da vuceš za nekaj, da se nečem raduješ i uživaš u tome kaj ti je to drop-ao - tu su napravili teški zaheb i nije mi jasno da su to radili a imali su potencijala da uspore 10x lv-upanje  i time produže i time pobočljšaju igru za 10x, mislim još uvijek stignu to napraviti sa dlc-ovima i ekspanzijama ali to su onda pederske fore a i čisto sumljam da će to napraviti, da naprave da ti za svaki lv iznad lv30 tipa do lv35-40max treba isto dugo koliko ti je trebalo do lv 30 onda bi to bilo nekaj,, ali to su trebali napraviti već od lv10 ( ok možda nebi bilo toliko sadržaja po igri ali su onda trebali napraviti da ti HARD misjie nose malo više, a još više ak igraš u ekipi i time bi te natjerali da ih igraš ponovo, a nije da ih nema ),  ovako igra traje par dana i onda se iz gear-aš za dark zone-u i igraš pvp tamo - ok nije ni to loše ali kažem moglo je puno puno bolje i zanimljivije... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Kupio na gamesplanetu s onim tutorialom za ~29 GBP.
Hvala dani20 na preporuci 

Što se tiče tehničke strane igra mi jako lijepo radi.. Osjetni frame dropovi jedino kod Base of Operations, al evo probavam s novim driverima.
Do sada sam imao nVidia drivere 361.54, ali skidam ipak zadnje WHQL certificirane 362.00, ovi su navodno bugoviti.
Čekam prave drivere
Igra je sasvim pristojno optimizirana, iznenađenje za Ubisoft. Hrpa opcija koje omoguću dodatne postavke i stvarno se može gro stvari isključiti/uključiti.

Pa cini mi se da su od jucer ili prekjucer ponovo dostupni 364.driveri.Ja sam ih sinoc stavio i sve radi bez problema,nijedan crash nisam imo.

16 godina
VooDooZg kaže...

Igra je super i zaraza je i sve 10 nje mi žao novaca ali da su teško sjebali u nekoliko segmenata jesu - ono čega me najviše bilo strah se naravno objestinilo a i realno male su šanse bile nakon bete da nece - lv-upanje je odrađeno na najretardiraniji način ikad, sad kak znam igru ziher sam da bi u 1 dan mogao doć do minimalno lv25 a igra ima 30lv..

To povlači razno razne probleme, npr pod broj jedan - nemaš želje za ovom opremom ili oružjem jer će ti se desiti da ćeš odigrati jednu misiju koja je nor 2lv iznad preporučenog i dignuti ćeš se za 1.5lv ili čak 2 lv, onda odigraš 3 side imisije evo te opet lv gore ( a side misije traju ravno 15min ) i sad si se našao da si bubnuo pare u npr novu pušku koja ti je bila super kad si otvorio lv12 i misio si e sad sam baja i onda nakon sat, sat i pol igre ti si otišao sa lv12 na lv15 i sad je sva oprema koju ti bacaju duplo bolje od one za koju si "štedio" i to povlači i druge stavri, tipa ni ne okreneš se a već si 10lv iznad pol mapa u igri ( dobro mape sa nižim lv se skaliraju prem tvom lv ali oni koji igraju znaju kak se skaliraju, tak da bi neprijatelje s hrđavim čavlom ubio jer imaš 15000hp i 10000dps-a više nego kaj bi trebao imati ) , i tako dalje i tako bliže..

Uglavnom ja sam očekivao da će lv-up ici brzo alo onda nakon tipa lv10 da ce ti trebati bar par sati da dođeš na lv11 kad ono ide još brže, i to totalno ubije želju da vuceš za nekaj, da se nečem raduješ i uživaš u tome kaj ti je to drop-ao - tu su napravili teški zaheb i nije mi jasno da su to radili a imali su potencijala da uspore 10x lv-upanje  i time produže i time pobočljšaju igru za 10x, mislim još uvijek stignu to napraviti sa dlc-ovima i ekspanzijama ali to su onda pederske fore a i čisto sumljam da će to napraviti, da naprave da ti za svaki lv iznad lv30 tipa do lv35-40max treba isto dugo koliko ti je trebalo do lv 30 onda bi to bilo nekaj,, ali to su trebali napraviti već od lv10 ( ok možda nebi bilo toliko sadržaja po igri ali su onda trebali napraviti da ti HARD misjie nose malo više, a još više ak igraš u ekipi i time bi te natjerali da ih igraš ponovo, a nije da ih nema ),  ovako igra traje par dana i onda se iz gear-aš za dark zone-u i igraš pvp tamo - ok nije ni to loše ali kažem moglo je puno puno bolje i zanimljivije... 

Preporuka vecine ljudi koji su max lvl je da se na low lvlima ne trose pare i da se nista ne crafta.Upravo zato jer se brzo lvla.Sav gear koji vam netreba treba ga deconstruct i s tim materijalima se moze craftat na lvlu 30.

Meni je igra super,13h igranja i tek sam lvl 9.Nezuri mi se nikud.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 13:17 (dani20).
11 godina
odjavljen
HAL kaže...
Brooklyn je u igri kao tutorial zona, sumnjam da se u njega može vraćati, a DLC možda nekada i postane. Iako bi ja rađe volio vidjeti recimo Central Park, da vidimo ovaj engine u "šumskom" okruženju.

Ah, steta. Da, Central Park bi bio pre cool.

11 godina
odjavljen
evo .. :-)
16 godina
evo .. :-)

lako tako kad se živi u Švicarskoj :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
odjavljen