Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 246.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Baldurion kaže...
Dex.pwn kaže...
Baldurion kaže...

Igra neko? Neka mi se javi neko na pm i neka mi pošalje nickname da ga dodam (po mogućnosti stariji od 25 god da zaigramo co-op). Ne volim igrati sa klincima :D

Oš reći da klinci nemaju pojma?

haha, ne, nego ipak volim malo ozbiljnije ljude, a ne dječurliju :D

Na The Division Croatia na fb smo ti malo starija "ozbiljna" ekipa - evo ja imam 36 godina, jel to ok !?  :)

Nego  nebi ja bio ja da nisam kenjao previše, evo od jučerašnjeg patch-a je počelo i mene izbacivati i smrzavati se - do sad 3 ili 4 puta

17 godina

Hmm, ja sam jučer igrao i ništa mi nije patch-iralo... BTW, jučer samo tu i tamo koji lag, ali inače sve 5.

600+MB navodno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Hmm, ja sam jučer igrao i ništa mi nije patch-iralo... BTW, jučer samo tu i tamo koji lag, ali inače sve 5.

600+MB navodno?

Mene od patcha nije ništ zezalo, a i prije toga do sad samo jedno izbacivanje.

Više me smeta što su neki Echoi zabagirani, pa ih ne mogu pokupit :-P

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 8:27 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže...
TomoR kaže...

600+MB navodno?

Mene od patcha nije ništ zezalo, a i prije toga do sad samo jedno izbacivanje.

Više me smeta što su neki Echoi zabagirani, pa ih ne mogu pokupit :-P

Onaj jedan u Chelsea, njemu se može pristupiti kada završiš sve glavne misije i/ili dođeš do lvl 30.

BTW, Midas:

Ono što se možda ne vidi - kada možeš koristiti sve talente na tome, imaš praktički 100% uptime na skill-ovima i ultimate ability-u i liječi na crit hitovima (a sa skill-ovima + ultimate možeš imati 100% crit šansu).

Više o tome ovdje:

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/49wtqf/the_midas_needs_to_go_plain_and_simple/

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 8:52 (TomoR).
17 godina
TomoR kaže...

Onaj jedan u Chelsea, njemu se može pristupiti kada završiš sve glavne misije i/ili dođeš do lvl 30.

Da, do tog se ne može ni doći, ali imam još dva barem koja sam otkrio, ali ih ne mogu pokupit (jedan za agenta nekog, a jedan za onog astmatičara što ga sprže s flamethrowerom).

Čitao sam da i drugi imaju slične probleme s nekim drugim echoima. Tu je, i gledaš ga, al nema Collect (F) akcije.

17 godina
Bitanga kaže...
TomoR kaže...

Da, do tog se ne može ni doći, ali imam još dva barem koja sam otkrio, ali ih ne mogu pokupit (jedan za agenta nekog, a jedan za onog astmatičara što ga sprže s flamethrowerom).

Čitao sam da i drugi imaju slične probleme s nekim drugim echoima. Tu je, i gledaš ga, al nema Collect (F) akcije.

Ah, meni taj u Chelsea za sad jedini koji nisam uspio pokupiti. Za ostale sam ponekad morao malo više tražit okolo da nađem "F" mjesto.

Igram zapravo vrlo sporo (tražim sve telefone i ostale điđe miđe u zoni), malo sam bio i u DZ na lvl 14. Sad sam lvl 15.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
TomoR kaže...

Pročitao sam da se neki echo-i niti ne mogu pokupiti, tipa ima onih koje samo otključaš, a ima onih koje otključaš i pobereš, tak da možda nije bug.

Ne znam da li je istina, ali pošto sam pročitao na internetu zasigurno je.

17 godina
HAL kaže...

Pročitao sam da se neki echo-i niti ne mogu pokupiti, tipa ima onih koje samo otključaš, a ima onih koje otključaš i pobereš, tak da možda nije bug.

Ne znam da li je istina, ali pošto sam pročitao na internetu zasigurno je.

Al imam ga u listi u menijima... npr prvi i treći sam pokupio, a drugi mi je locked, i ne mogu ga pokupiti.

Za neke druge znam da su samo dio misije i ne skupljaju se, al ova dva konkretno nisu... jer stoje mi na mapi i ne mogu ih pokupit da se maknu.

No, nema veze, možda poprave, a možda ih kontaktiram da zadovoljim svoj OCD poremećaj ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 9:25 (Bitanga).
14 godina
neaktivan

Nisam ocekivao da ce biti tako dobar full game. Znaci najbolje potrosenih 319kn na igru u cijelom zivotu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

ja uzeo u svijet medija sad na trgu, cekam da se instalira 

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 19:02 (dado16).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Samo da javim tj nadodam od prijasnjega posta,zadovoljan igrom skroz za sada 15 sati odigranih,DZ sa frendom ili vise je pravo zabavan i napet,grad tj izgled grada poslije apokalipse odlicno napravljen atmosfera isto pogodjena.
Neprijatelji u pocetku samome su smijesno lagani ali poslije ima odlicnih misija i teskih i zanimljivo programiranih A.Iova.
Nije mi zao novca cak razmisljam da i ove buduce 2 expanzije kupim ali cijena je paprena pa pricekat cu da vidim koliko ce dobre i dugotrajne biti.
Sve u svemu za sada i vise nego ugodno iznenadjen igrom od koje sam toliko malo cekivao da ni betu nisam zelio poigrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 21:10 (Wack).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Šta mislite za onaj Sleep Agent pack što ima u Santa Domenici?

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Kako je ponovno izasao novi drajver za nvidia graficke kartice igra mi ide u skoro lockanih 60 fps. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
siick_bubble_gumm kaže...
Kako je ponovno izasao novi drajver za nvidia graficke kartice igra mi ide u skoro lockanih 60 fps. :)

ja sam imao cudne artifakte u igri, nakon update-a, sve fino 

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina

Jel još nekom ide na živce dok u misiji lik kaže "Warning", a to zvuči kao "Morning"... ili je samo do mene :-P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Da vas pitam nešto. Jeli se izgled bira(kao gotovi skinovi) ili se može napraviti svoj, kao u GTA V. Jeli neko uspio napravit lika kao iz trailera? :D
14 godina
neaktivan
dado16 kaže...

ja uzeo u svijet medija sad na trgu, cekam da se instalira 

Ja isto uzeo od njih, 319kn sa postarinom. Stiglo mi jucer.
Al sam ostavio da se skida, jer nemam DVD rom u kompu. :D
Otišao van na rođendan, odspavo do 15h i skinulo se (4mbit, jbg).

Idem sad probat nać ove The Division Croatia da igramo zajedno.

uPlay: marYan1337

14 godina

Generalno, kako ste zadovoljni igrom?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Sinoc krenuo igrati odigrao 3 sata , jutros od 10 i pol pa do 5 i pol se nisam skinuo sa igre dosao do 10 lvl i uzivam u igri , istrazujem nezurim se nigdje , mene igra ugodno iznenadila , tek smo na pocetku pa mozda se to misljenje i promijeni :D odo sada odigrat radim prvu pa da stignem malo .. 25% Main Story 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 0:59 (Adict).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
5+/5
Kupio bi opet.
uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
sudy_freak kaže...

Generalno, kako ste zadovoljni igrom?

Ja sam oduševljen. Kad sam igrao demo igra mi bila bezveze, nije ni blizu nalik punoj verziji igre. Preporučio bih je zbilja svima jer je ovo po meni inovativna igra(koliko znam nema sličnih igara ovoj uopće ove tematike naravno). Mehanika igre kao D3 ili WoW samo drugačije tematike.  Možeš craftat stvari, imaš skillove, talente, perkove, a ovaj matchmaking za rješavanje misija koje možeš staviti normal ili hard(moja preporuka hard ako si imalo igrao fps igara u životu) di te stavi sa ostala 3 igrača je ista stvar kao u WoW-u da ideš instancu radit, predobro :D itd.

Ako se predomišljaš da li uzeti igru ili ne moj odgovor je DA! Definitivno :)

Igrao sam jučer u šutu 7h, jedva išao spavat koliko sam uživljen :P Večeras ću isto igrati do ranih jutarnjih sati.

I da, skoro sam zaboravio napisati, igra je super optimizirana. Svi detalji high i par njih ultra mi daju stabilnih 40-55 fps-a - znači nema fps dropova (pogledati pod moj komp što možete očekivati sa vašom konfig).

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 4:11 (Baldurion).
13 godina
neaktivan

The Division - Hrvatska ( PC Only )

Za one koji su usamljeni, MadTom tebe čekam!!!!

2 0 hvala 0
17 godina
ilinko kaže...

The Division - Hrvatska ( PC Only )

Za one koji su usamljeni, MadTom tebe čekam!!!!

Nemam FB account, ni ne mislim ga raditi, ali sam navratio na njihov TS, i mislim se češće spajati.

Upravo sam solirao u 15-19 bracket-u u DZ, uspio 2 puta čak ekstraktati. DZ rank 22 sam sad. Pokušavam doći do rank 30, dok budem nailazio na višim bracketima da mogu bar superior stvari pokupovat/otvarat DZ rank 30 chestove.

Imao sam sve mobove za sebe, mogu reći da sam se preznojio dok sam ostao bez metaka pa sa Sawed-off-om rješavao ostatak.

I da, sad djecu ostavio na treningu, i bam, ne moš igrat, maintenance... Ako sam dobro skužio imaju server maintenance svaku subotu u 11 i još jednom u tjednu.

EDIT:

Probao sam ući u DZ sa matchmaking-om, ali me stavilo sa lvl 21 igračima (ja sam lvl 19), pa nisam mogao ući s njima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 10:50 (TomoR).
17 godina

Kad se crash-a uplay, iako igra radi normalno, izbaci vas van... Prvi put

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Meni jucer pri svakome ulasku u igru me izbaci van iz igre , nedođe ni do loading screena samo cim ude crni ekran natrag van , iz 4 puta je usao bez problema all to mi bude svaki puta kada ulazim u igru . 

Jos 2 sata i 40 min i doma sam i idemo dalje spunjat , naravno navratite na ts ekipa je do jaja :D LVL 14 sam DZ nisam ni usao dok nedodem do lvl 30 u story . Ako oce netko da igramo popodne skipa 15 lvl pa na gore neka me doda AdictRI. LP LP 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adict kaže...

Meni jucer pri svakome ulasku u igru me izbaci van iz igre , nedođe ni do loading screena samo cim ude crni ekran natrag van , iz 4 puta je usao bez problema all to mi bude svaki puta kada ulazim u igru . 

Jos 2 sata i 40 min i doma sam i idemo dalje spunjat , naravno navratite na ts ekipa je do jaja :D LVL 14 sam DZ nisam ni usao dok nedodem do lvl 30 u story . Ako oce netko da igramo popodne skipa 15 lvl pa na gore neka me doda AdictRI. LP LP 

To se i meni dešava redovito na gtx 970, mjuza svira i crni ekran. Samo pomaknem miša malo i onda se pojavi glavni meni.

12 godina
protjeran

Ma meni kazem pokrenem igru uđe u nju crni ekran i domah me baci van , pojavi mi se da se srusila i da reportam kao . Ali kazem tako 4 puta bude i onda mi sasvim normalno uđe u igru , 

Sinoc stavio sve na ultra na full hd rezi sa moj pc cca 45-75 fpsa sve zavisi . ali svakako igrivo na ultra :D

Cak kad je oluja snježna di nevidis metar ispred sebe e tamo imam 100fpsa ajmo rec , ali i na tih 100 nekako zna zalagati malo ali kazem sve u svemu igrivo je na ultra sa takvim fpsom i ja sam uber zadovoljan i igrom i pricom i svime . Hype totalni :D  

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 12:37 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igra li neko na ps4? Kakva je kampanja? Proba sam betu par sati i nekako mi je bilo dosadno,a sad citam da svi zivi hvale ovu igru. Najvise me zivcira sto je lik mutav
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ok, hvala svima na komentarima...
Otklonili ste moje sumnje...

Nakon BETA faze, jako mi se svidjela, al onda sam gledao dosta recenzija koje su ukazivale na igrine probleme i prepoznao ih dosta...

Nego, gdje je najjeftinije uzeti?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Najjeftinije valjda jos uvijek na gamesplanetu za ~290kn.Na 17.stranici ove teme je tutorial kako ju kupiti za tu cijenu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice