TitanFall

poruka: 764
|
čitano: 79.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
TitanFall

Također, i ja se pridružujem ovima koji su dobili betu pomoću "pomoći od EA" {#}

Tnx na savjetu.....sad ću to napraviti i burazu pa se valjda viđamo sutra na bojistu {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
moderator
TitanFall

Ako netko nije znao beta završava već u utorak :)

• The Titanfall beta will start on Feb 14th (Time TBD) and end on February 18th at 6 PM PST
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
Re: TitanFall
pirat kaže...

Ako netko nije znao beta završava već u utorak :)

• The Titanfall beta will start on Feb 14th (Time TBD) and end on February 18th at 6 PM PST

Taman, second assault {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
neaktivan
TitanFall

Igra je odlična. Paše mi ovaj brzi tempo i parkour. A titani su odlično napravljeni. Dobro ću razmislit o kupovini :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
TitanFall

Petre hvala puno. Dobio sam na dva origin akaunta aktiviranu Betu nakon sto sam uradio ono po tvom upustvu. Igra se skida, pa kasnije javljam kako radi na mojoj konfi. Nadam se da ce moji AMD Athlon II X4 640 3,00GHz i GTS 450 moci da isteraju ovo bar na low :D

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
srdjan1995 kaže...

Petre hvala puno. Dobio sam na dva origin akaunta aktiviranu Betu nakon sto sam uradio ono po tvom upustvu. Igra se skida, pa kasnije javljam kako radi na mojoj konfi. Nadam se da ce moji AMD Athlon II X4 640 3,00GHz i GTS 450 moci da isteraju ovo bar na low :D

nema problema,igra ce ti dobro vrtit :)

11 godina
neaktivan
TitanFall

dobio sam i ja pristup, napravio sam sve kako par postova pise i za kojih sat vremena sam dobio mail kao potvrdu {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TitanFall

evo prijatelj skida igru brzina mu 44mb/s http://i.imgur.com/jEOq84f.png ,origin {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 18:25 (PeTaR_HR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...

evo prijatelj skida igru brzina mu 44mb/s http://i.imgur.com/jEOq84f.png ,origin {#}

to nije istinita brzina. Izgleda da je neka kompresija fajlova, ako pratiš na ruteru brzinu vidiš da je normalno max od tarife koje imaš

12 godina
neaktivan
acca kaže...

to nije istinita brzina. Izgleda da je neka kompresija fajlova, ako pratiš na ruteru brzinu vidiš da je normalno max od tarife koje imaš

skinlo mu se u 5min

14 godina
neaktivan
TitanFall

Meni isto skinulo se u roku 50 minuta a trebalo je inače 3-4 sata.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 18:56 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...
WItcher kaže...

Meni kad stisnem play gumb nonstop connecting i odbroja i odbroja  i ništa, neko ima takvi problem?

promini server sa west europe na north europe odma ce ti uc

kak :P?

13 godina
neaktivan
blow kaže...
PeTaR_HR kaže...
WItcher kaže...

Meni kad stisnem play gumb nonstop connecting i odbroja i odbroja  i ništa, neko ima takvi problem?

promini server sa west europe na north europe odma ce ti uc

kak :P?

nvm :P

14 godina
neaktivan
TitanFall

Odigrao jednu rundu. Ista situacija ko i sa nekim igrama. pogled u daljinu i padne drastično fps (low detalji) Dali je do bete ili grafičke nebih znao.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Odigrao jednu rundu. Ista situacija ko i sa nekim igrama. pogled u daljinu i padne drastično fps (low detalji) Dali je do bete ili grafičke nebih znao.

imaš low end komp

12 godina
odjavljen
acca kaže...
Kewin kaže...

imaš low end komp

pa ja "igram" sa intel HD 4600 grafikom pa mi radi na 30fps konstantno 
nemam problema sa pogledima u daljinu

osim kaj imam onaj BUG :\ 

10 godina
neaktivan

Pa bas mi i ne vrti dobro. Pada FPS ispod 30 u mnogim delovima ma na koje detalje ja stavio. Inace igram sa 1024x768 rezolucijom. Da li je problem do bete, ili do mog racunara, ne znam ni sam. Imam 3GB DDR2 rama na 800MHz, a igra trazi 4GB, a takodje i HDD mi je los, tako da je mozda cak i do toga. Kako tebi vrti i kakvu konfu imas?

12 godina
TitanFall

We tremendously appreciate your support and hope you enjoy the Beta.

Let the games begin :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
srdjan1995 kaže...

Pa bas mi i ne vrti dobro. Pada FPS ispod 30 u mnogim delovima ma na koje detalje ja stavio. Inace igram sa 1024x768 rezolucijom. Da li je problem do bete, ili do mog racunara, ne znam ni sam. Imam 3GB DDR2 rama na 800MHz, a igra trazi 4GB, a takodje i HDD mi je los, tako da je mozda cak i do toga. Kako tebi vrti i kakvu konfu imas?

a meni vrti odlicno 60fps lock,pogledaj pod moj PC

14 godina
TitanFall

Evo nakon nekih 3 sata igre mogu reći da je igra dobra, vrlo dobra.

Ima toliko detalja i epičnih momenata da igraš i doživljavaš ih i ono sam sebio pričaš kako zakon kako kul. Igrali na ts sad nas 5 u teamu i mogu reć da smo se zabavili. Pokušavali smo timski igrati sa titanima i pokrivati se.

Koncept igre je dobar, čak mi se i sviđa silovanjke gruntova, ali trebaju im stavit da mogu pucati nekad jer su preslabi, ali opet razumijem, da su jači onda bi ownali i gubio bi jer gađaš grunta umjesto enemy pilota.

Igra radi fluidno na 60fps. Nadam se da će maknuti taj lock.

Source engine djeluje dosta kao cod čiji prizvuk ima igra totalno, što nije uopće ni problem jer je dobro izvedeno. Gunplay je fantastičan i nemrem se odlučit dali mi je bolje igrati inf ili ownati u titanu.

Titani su moćni i animacije kad te pokupi su opake. Rodeo kills su ultima troll a da ne pričam o parkouru i izmicanju raketa dok nekom uvaljueš hedaru.

Sve više i više čak razmišljam naći dobar deal i piknuti igru da imam što igrati kad mi je dosadno i kad sam solo jer igra i solo može bit jako zabavna jer nema nekog velikog teamplaya.

Na prvi dojam, prvih par sati, zanimljivo i energično, nešto što mi je trebalo nakon par zadnjih ''sporijih'' pucačina.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
TitanFall

Evo moj prvi gameplay odnosno prva runda nakon kaj sam instalirao igru {#}

btw. Neke sam shebao rezoluciju pa su na videu crni rubovi, al ne smeta valjda previše. {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 23:56 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
moderator
TitanFall

Ja fila ne dijelim tvoje mišljenje.

Prvo taj matchmaking koji me spaja s ljudima koji imaju 200ping,pa da nisu mogli neki server browser napraviti.

Drugo infrantri mi je poprilično dobar al borba s titanima mi je loša,lošija verzija Hawkena.

I na kraju,nakon 40min igra mi postane brutalno dosadna.Čitao sam po redditu da nisam jedini...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 1 hvala 1
12 godina
mah to je preskupo 60 eura + dlc za pub napucavanje.
14 godina
pirat kaže...

Prvo taj matchmaking koji me spaja s ljudima koji imaju 200ping,pa da nisu mogli neki server browser napraviti.

Drugo infrantri mi je poprilično dobar al borba s titanima mi je loša,lošija verzija Hawkena.

I na kraju,nakon 40min igra mi postane brutalno dosadna.Čitao sam po redditu da nisam jedini...

TRebao si dati thumb down onda :)

Match making meni radio dosad dobro, nitko nije lagao niti imao neke probleme.

Borba sa titanima mi je dobra i jednostavna, samo mi je čudno kickanje sa titanima, ako spamaš melee button par puta opali u prazno i gubiš puno.

Dosadna? Ne znam, meni je baš fora i danas sam se baš naigrao.

E sad baš smo pričali...mogla bi dosaditi kroz neko vrijeme, ali treba vidjetli full game prije suda.

Ali eto, sto ljudi sto ćudi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 0:04 (fila2208).
15 godina
pirat kaže...

Meni osobno je isto nekako inf borba zabavnija nego sa titanom. Isto tako igra mi dosadi nakon pol sata jer se sve nekako ponavlja iz runde u rundu.

Možda je to zato jer su tu samo dvije mape i runde su dosta kratke ili jednostavno više nisam za ovakve brze igre {#}

ugl. ocjena mi je 6-7/10, a igru još ne mislim kupovat. Možda dok bude na nekom većem popustu i još preko mehika.

fila2208 kaže...

Ali eto, sto ljudi sto ćudi.

Sto žena, 200 sisa {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 0:11 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
TitanFall

Preko meksa je 200kn evo kolege već kupile.

Runde su prekratke, a između rundi vrijeme predugo, ali valjda je to beta.

Ja čekam da igra izađe, pogledam reviewe i onda odlučim dali se isplati uzeti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TitanFall

Meni već treći key stigao mailom, neznam zašto. Ovaj je za PC, ako kome treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TitanFall

Sredio betu preko EA helpa i onda jos dobijem jedan key na mail (naravno, da sam ga odma udomio).

Onak, forica je, trcis, pucas, parkour je cool, titani isto, ali postane dosadnjikavo - bas kao sto sam i napisao prije koji dan na osnovu videa.

Brzo ce dosadit...

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
TitanFall

Da, matchmaking je banana.

Likovi s pingom 300, 400 pa čak i jedan primjerak s 800 je viđen.

Sve manje mi se sviđa.

U svakom slučaju ovo se ne kupuje odmah nego kad padne cijena.

Za povremeno skakanje i zafrkanciju nije loše.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
Skilledžija kaže...

Da, matchmaking je banana.

Likovi s pingom 300, 400 pa čak i jedan primjerak s 800 je viđen.

Za povremeno skakanje i zafrkanciju nije loše.

Ne znam, ali osobno nisam imao problema, padaju kako ih gađaš i to je to.

A za ovo drugo se slažem.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice