The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.032.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3

meni nije tako dugo trajala borba. samo counter i to je to, pogotovo one njegove velike napade.

It's not who you are, it's who you know.
15 godina
The Witcher 3

radim to da. nakon toga on ostane osamucen i onda udri ali premalo stete mu radim.imam mastercrafted wolf set na sebi. full lvl34 sam

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

I ja sam se mucio protiv njega, al onda skuzis kak napada i samo ga blokas..moras pazit na ard da nebi ''aktivirao'' drugog Olgierda da se krene fajtat prije reda, meni se to desilo. Kaj se tice skidanja healtha, posto je death march ocigledno je da on ima vise hp-a i naravno ta glupost da te one hit killa. Kratke napade mu lako blokas, samo pazi na ta main napade jer to je ono kaj te ubija. Za taj main napad ti je dobar i ard. I ako imas rend brzo bi to trebalo biti gotovo...Max 3 pokusaja da ga pređes

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

radim to da. nakon toga on ostane osamucen i onda udri ali premalo stete mu radim.imam mastercrafted wolf set na sebi. full lvl34 sam

zadrzi taj set, enchantaj armor da ka prepozna kao light, uzmi perk koji daje bonuse za svaki armor piece koji je light (cat school mislim) i napravi mastercrafted bear maceve. abnormalan damage dobijes.

16 godina
The Witcher 3

Može mala pomoć? Koje opcije najviše utječu na FPS? Imam FX8320 i jako bottlenecka GTX 1070, pa me  zanima što bi mogao napraviti da povećam FPS, pogotovo u Novigradu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Presao sam ga na death march i borba je trajala dosta. blokirao sam ga i svaki put kad bi bio osamucen sam isao na quick napad ali ono kad se geralt vrti i ubija sve okolo.Tako sam mu najbrze mogao uzet najvise.

A to sto kazes za oruzja.sad sam bas napravio ursine full set mastercrafted.sta da radim jos sa macevima?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2016 15:10 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Presao sam ga na death march i borba je trajala dosta. blokirao sam ga i svaki put kad bi bio osamucen sam isao na quick napad ali ono kad se geralt vrti i ubija sve okolo.Tako sam mu najbrze mogao uzet najvise.

A to sto kazes za oruzja.sad sam bas napravio ursine full set mastercrafted.sta da radim jos sa macevima?

imas 100 nacina na koji se mozes fajtat, odnosno koji set koristit + da'l signs ili toxicity...To moras odabrati sam..Ja sam 1. put cijeli witcher presao sa Ursine setom, od HoS-a do BaW sam bio na Viper setu i sad sam na Legendary Griffin setu, al' taj set mi se nekako najvise slaze sa toxicity, a Ursine bi buildao sa signs. Frozen ard je po meni najjaci sign koji mozes koristit jer uz to jos imas opciju u buildu da kada je enemy frozen da ga sa full rend hitom one hit killas. Ali nekako mi je sad puno bolje igrati sa Griffin seto-om jer prije fajta se nafillam sa potionsima i decoctionsima i prakticki signs uopce ne koristim. A i imas runestonse koje mozes koristiti na maceve isto kao i glyphove na armoru..A imas i u HoS-u onog Offieria koji ima special enchance edition pa i tu trebas vidjeti koji ti najbolje pase. Sad ako ides na BaW ekspanziju, grandmaster setovi ti donose jos neke bonuse na signse/critical dmg etc pa to isto vidi..Probaj cesce koristiti Katakan Decoction, thunderbolt i Succubus Decoction

artuditu
15 godina
The Witcher 3

Ima li itko da je igrao blood and wine dlc , a da je zavrsio igru s najgorim krajem.

Zanima me sto Geralt kaze kada pijete na Groblju sa Regisom dok cekate ravena da se vrati sa informacijom o nekakvim bestijama, konkretno me zanima dio kada pitate Regis-a sto je radio sve ovo vrijeme na sto Geralt nadoda da je s Ciri pobjedio wild hunt ali su se kasnije razdvojili.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ghost777 kaže...

Ima li itko da je igrao blood and wine dlc , a da je zavrsio igru s najgorim krajem.

Zanima me sto Geralt kaze kada pijete na Groblju sa Regisom dok cekate ravena da se vrati sa informacijom o nekakvim bestijama, konkretno me zanima dio kada pitate Regis-a sto je radio sve ovo vrijeme na sto Geralt nadoda da je s Ciri pobjedio wild hunt ali su se kasnije razdvojili.

taman sam to danas odradio. regis prica da mu je dettlaff pomogao regenerirat se, kako je to kad umers, tj sta osjecas, sta je radio kad je se regenerirao (isao do dillingena i glumi malo doktora, odnosno kirurga i bricu). geralt nije previse govorio o ciri i wild huntu, samo ono najosnovnije (pobjedilo smo, spasili smo ciri), neka malo filozofska razglabanje izmedu njih dva uz bocu rakije i to je to.

sad za ekipu koja igra new game+... buduci da je hard lvl cap 100 postoji problem koji je skroz bezveze, tj ne znam kako ekipa iz cdprojekt red nije na to obratila pozornost. radi se naime o level requirementu za relic weapons. buduci da su oruzja iz witcher setova totalno lame, a relic weapons su jako dobri (primjerice silver sword gescheft) logicno je da ces otic, nac dijagram i napraviti taj sword. medutim, u NG+ taj recept ima lvl 101 sto je apsolutno neprihvatljivo.

zato preporucam skinuti ovaj mod koji ce vam olaksat zivot. ovaj mod do sada nisam koristio jer naprosto nisam imao razloga, ali nazalost doslo je do toga da ga se mora koristit. ajmo rec da su grandmaster bear macevi ok ali kad sam vec dosao do lvl 100 a da ne mogu koristit isti gear koji sam koristio kada sam ''normalno'' prelazio igru smatram da je koristenjeg ovog moda u ovoj situaciji sasvim ok.

12 godina
The Witcher 3

Pozdrav,

krenuo sam ponovno prelaziti ovu fenomenalnu igru nakon sto sam kupio obadvije ekspanzije.Igram na ps4 pa me zanima,jer sam krenuo ispočetka dali se odmah u startu vide nova područja ili će se otključat nakon main quest-a sto prodjem.Ja ta područja ne vidim pa reko samo da pitam da nije nešto krivo napravljeno.

lp

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Zaboravio sam reći da je glavna igra na cd-u,a ekspanzije kupljene preko store-a

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dobus kaže...

Pozdrav,

krenuo sam ponovno prelaziti ovu fenomenalnu igru nakon sto sam kupio obadvije ekspanzije.Igram na ps4 pa me zanima,jer sam krenuo ispočetka dali se odmah u startu vide nova područja ili će se otključat nakon main quest-a sto prodjem.Ja ta područja ne vidim pa reko samo da pitam da nije nešto krivo napravljeno.

lp

Mislim da prvo vidis samo white orchid , onda dobijes quest za velen te slicno za ostala podrucija. Nakon sto te quest odvede u novo podrucije mozes normalno putovat pomocu travel pointova gdje god da si ih nasao.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
15 godina
Obi Wan kaže...
Ghost777 kaže...

taman sam to danas odradio. regis prica da mu je dettlaff pomogao regenerirat se, kako je to kad umers, tj sta osjecas, sta je radio kad je se regenerirao (isao do dillingena i glumi malo doktora, odnosno kirurga i bricu). geralt nije previse govorio o ciri i wild huntu, samo ono najosnovnije (pobjedilo smo, spasili smo ciri), neka malo filozofska razglabanje izmedu njih dva uz bocu rakije i to je to.

Znaci kako sam i mislio Geralt ne umire u najgorem kraju :D

10 godina
The Witcher 3

igram igru od početka, i sad sam u white orchardu, sjećam se kad sam prvi put igrao da sam pročitao na oglasu da ona vračara yomira ili kak se već zove traži honeycombs, i to sam bio skupljao i onda joj prodava, sjećam se da sam se fino tu namlatio love. a sada sam ih nakupio opet dosta odem u svoj inventory i vidim da vrijedi 1 komad 8 kruna, i onda sam otišao do nje i ona mi daje za 1 7 kruna. jel ne bi trebala davati više, koliko se sjećam mislim da mi je prije davala 20 za 1. prodao sam joj 3 komada za 21 i onda ona kuja prodaje za 60

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Presao sam sve, ukljucujuci i dlcove. Mogu reci da su DLC-ovi najbolje koje sam ikada igrao te da imaju sadrzaja vise neko neke AAA igre. Blood and wine mi se mozda i vise svidja nego vanilla. 

Mislim da moram s tugom u srcu reci da mi je witcher 3 srusio mass effect s mjesta meni najdraze igre ikada. Poceo sam igrati dvojku i tako mi je ukocena s obzirom na trojku tako da ne znam hocu li je zavrsiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

igram igru od početka, i sad sam u white orchardu, sjećam se kad sam prvi put igrao da sam pročitao na oglasu da ona vračara yomira ili kak se već zove traži honeycombs, i to sam bio skupljao i onda joj prodava, sjećam se da sam se fino tu namlatio love. a sada sam ih nakupio opet dosta odem u svoj inventory i vidim da vrijedi 1 komad 8 kruna, i onda sam otišao do nje i ona mi daje za 1 7 kruna. jel ne bi trebala davati više, koliko se sjećam mislim da mi je prije davala 20 za 1. prodao sam joj 3 komada za 21 i onda ona kuja prodaje za 60

nemam pojma... znam da je prije dosta bilo promjena po pitanju cijene nekih itema. primjerice, ne mozes vise prodat crossbow bolts kod bilo kojeg merchanta. totalna debilana, ionako ima mod koji to dozvoljava mada je sad crossbow izbugiran vrhunski tako da tu municiju uopce ne koristim. cisto informativno, postoji bug koji ne dozvoljava koristenje bilo kojeg bolta ispod vode u smislu da crossbow ne radi onaj damage (1 shot i 2 shot na drownerima ispod vode) na koji sam prije navikao. tako da je trenutno najbolje koristiti default bolt.

a za zaradu najbolje je prodavati oruzje koje ispadne protivnicima. ja sam na prvim prelascima igrao bez weight modova medutim vidio sam da je to teza debilana jer moras svako malo trcat od jednog merchanta do drugog, da ne govorim kako merchanti uopce nemaju dovoljno novca da bi moga prodati sve iteme koje zelis. tako da izignoriram sve ove modove koje merchantima dizu lovu jednostavno sam uzeo wightless mod koji povecava kapacitet na 9000 i sve super. razbijam sve relic i zute iteme te one iteme koji sadrze bilo kakav gem, dust ili nesto trece sto je proizvod dragog kamenja i armor koji daje onaj rare skin (zaboravio sam kako se zove). tu i tamo ako zatreba razbijem i neke stvari koje sadrze materijale kojih imam malo sta mi trebaju za crafting. veca kolicina love treba ti tek kad pocnes HoS i to nekih 50k odma, a kasnije dodatnih 20-ak k dok napravis enchantove i ostale stvari.

17 godina
The Witcher 3

U White Orchardu nema puno ljudskih protivinika, tako da neće baš zaraditi na prodaji mačeva, eventualno na onom bojnom polju neka pokupi što je ostalo od mrtvih i mislim da je tu najveća količina koju može naći u tom dijelu igre.

Inače je Witcheru takva ekonomija, prodaš mu jeftino, a kupuješ skupo, to se dobro ispravi kada stigneš u Novigrad i počneš prodavati mačeve i opremu kovačima.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa dobro, nije nitko niti govorio o velikim zaradama u white orchardu, to je cisto onako prologue area da se malo usemis u cipu i sve ostalo...

17 godina
Obi Wan kaže...

pa dobro, nije nitko niti govorio o velikim zaradama u white orchardu, to je cisto onako prologue area da se malo usemis u cipu i sve ostalo...

Sjećam se da sam na samom početku kada je igra izašla, bez patcheva i modova imao problema jer sam kupio ama baš sve po White Orchardu da prodam ali nikada nisam imao dovoljno love hehehe.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina

sad kad sam odradio ovaj treci blood and wine ending (a to bi bio da anarietta ostane ziva a sestra joj umre, tj ubije je dettlaff) po meni je ovo najbolji i najposteniji ending, pogotovo nakon sto sam mogao vidjeti prva dva i moram priznat da se odlicno nadoveze dio kada sa regisom nadem zadnje pismo.

bez obzira sto je dettlaff vampir i sto je ubio ona 4 lika, po meni je on zrtva koji je reagirao onako kako bi svako reagirao da je bio u njegovoj situaciji. mislim da je syanna nepovratno s*ebana u mozak, njoj se vise ne moze pomoc. cak bi se usudio reci da bi ona prije ili kasnije ubila svoju sestru nakon happy endinga, samo sto je premazana svim mastima pa se to tesko moze na njoj vidjeti. gluma kako se sve moze zaboraviti u roku naglo je prozirna samo njenoj debilnoj sestri koja takoder nije zdrava u mozak. takoder, ovaj ending o kojem pricam dobro pokazuje kako je annarietta nerazumna, naivna, a nadasve debilna osoba koja nema doticaj sa stvarnosti nego zivi u nekom nerealnom svijetu, ponajvise zbog one iluzije izgubljenog kraljevstva u kojoj je vrijeme provodila kad je bila mala sa svojoj sestrom. to je bas dobar primjer kako je ona ostala zivjeti u bajci i dan danas i sto je utjecalo da je zena izrazito razmazena za razliku od njene sestre koja je sve povlastice izgubila doslovno preko noci i zavrsila na cesti. zato smatram da je ta njena mrznja jos vise rasla, pogotovo kad se sjeti da je imala sve i da njena sestra i dalje ima sve a da ona nema nista, tj morala se suociti sa realnoscu za koju nije niti znala da postloji, a kamo li da je surova.

jos vise ovu tezu podupire kraj u kojem geralt ide do kraljice da joj kaze da je nasao pismo a ona sve histericna i blesava iskaljuje se na geraltu i dobija prihvatiti istinu... zalosno.

iskreno nisam davno naletio na ovako kompleksne izbore i steta sto nema vise ovakvih igara da se moras dobro zamislit i preispitati sve informacije i cinjenice prije nego sto odaberes sto napraviti. 

13 godina
The Witcher 3

Pozdrav, od početka igru igram na blood and broken bones razini i nije mi predstavljala neki veći problem. no, evo došao sam do bossa u BaW ekspanziji i nema šanse da prođem dio kad evoluira u ono stvorenje haha Nisam baš koristio alkemiju tijekom igre, ali koristim thunderbolt i swallow često. Problem je što se dogodio neki bug i izgubio sam superior swallow u pećini onog glupog vampira... U borbi s bossom stavim vampire oil i nemam problema s dodgeanjem u prvom dijelu, ali onaj napad sa šišmišima me dokrajči, ostane mi mrvica hp-a i gotov sam... Ima li tko kakav prijedlog? Imam mastercrafted wolven gear

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
etino kaže...

Pozdrav, od početka igru igram na blood and broken bones razini i nije mi predstavljala neki veći problem. no, evo došao sam do bossa u BaW ekspanziji i nema šanse da prođem dio kad evoluira u ono stvorenje haha Nisam baš koristio alkemiju tijekom igre, ali koristim thunderbolt i swallow često. Problem je što se dogodio neki bug i izgubio sam superior swallow u pećini onog glupog vampira... U borbi s bossom stavim vampire oil i nemam problema s dodgeanjem u prvom dijelu, ali onaj napad sa šišmišima me dokrajči, ostane mi mrvica hp-a i gotov sam... Ima li tko kakav prijedlog? Imam mastercrafted wolven gear

Quen koristi kada napadnu sismisi.

17 godina
etino kaže...

kad se on digne u zrak tocno se moze vidjeti gdje ce udarit i kako... jako lako je dodget taj napad, a onda poslije kad vidis da je na tlu veca kolicina sismisa tu ce sletit, bacis par udaraca i to je to.

druga stvar je zasto nisi napravio grandmaster armor. treca stvar kakav ti je build. to sto ti kazes nisam koristio alkemiju to ne znaci nista. malo vise detalja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 16:42 (Obi Wan).
10 godina
The Witcher 3

znači na početku sam igre, u Velenu i 5 lvl sam, i gledam što bi mogao raditi, i kontam mogao bi pronaći witcher gear novi, od witchera georga (mislim da je griffin set), vidim da je to za 11 lvl al kontam nije to previše, mogao bi se provući, spustim se u kriptu i ima nekoliko wraithova i to je ok, oni su lvl 7 i mogu s njima izaći na kraj, ubijem ih 5-6 i nastavim dalje kroz kriptu kad me dočeka ekkimora lvl 11, i mislim ok već sam našao knjigu o njima, moći ću se boriti s tim, kad odjednom ekkimora krepa, a nisam je ja ni taknuo, a iza nje izviri ono neki demon, mislim leshen, uopće ne piše koji je lvl, samo nekoliko upitnika i lubanja, imao sam full health a on me ubio jednim udarcem, sad ne znam jel to treba tako biti ili je to neki bug da je to čudo tamo? mislim da ga ne bi mogao ubiti sve i da jesam lvl 11

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

znači na početku sam igre, u Velenu i 5 lvl sam, i gledam što bi mogao raditi, i kontam mogao bi pronaći witcher gear novi, od witchera georga (mislim da je griffin set), vidim da je to za 11 lvl al kontam nije to previše, mogao bi se provući, spustim se u kriptu i ima nekoliko wraithova i to je ok, oni su lvl 7 i mogu s njima izaći na kraj, ubijem ih 5-6 i nastavim dalje kroz kriptu kad me dočeka ekkimora lvl 11, i mislim ok već sam našao knjigu o njima, moći ću se boriti s tim, kad odjednom ekkimora krepa, a nisam je ja ni taknuo, a iza nje izviri ono neki demon, mislim leshen, uopće ne piše koji je lvl, samo nekoliko upitnika i lubanja, imao sam full health a on me ubio jednim udarcem, sad ne znam jel to treba tako biti ili je to neki bug da je to čudo tamo? mislim da ga ne bi mogao ubiti sve i da jesam lvl 11

da, to se zna dogodit sa tim leshenom... leshena nije tesko ubit, ali lvl 7 za to je jako nizak. lvl 11 cak i ima neke sanse, a jos ako prvi put igras onda ce ti bit jako tesko. meni se on prvi put pojavio mislim na 4 ili 5 prelasku, bio sam dosta iznenaden ali uspio sam ga ubit. takoder, taj isti leshen. mislim da je lvl 20, zna se pojavit iznad te grobnice sa dva ili tri vuka oko njega tako da postoji mogucnost da se nekakav clipping dogodi gdje on upadne u grobnicu... ah well...

inace za one koji su vec nekoliko puta presli witcher 3 nasao sam jedan fin mod. radi se o startnom armoru i oruzju. mod je napravljen tako da su ti itemi sada lvl scaled, odnosno kako geralt levela, tako levelaju i oni. s obzirom da mi se taj startni armor, tj njegov izgled izrazito svida (a njegovu bolju inacicu tek je moguce koristit jako kratko, od kraja HoS do trenutka kada je moguce napraviti grandmaster armor) meni se cini da je ovo super mod za veterane serijala. ono sto sam ja planirao je koristiti armor ali mijenjati maceve, sve do onog trenutka kada scaled weapons postanu bolji pa se opet vratiti na scaled maceve. dokad ce to bit, vjerojatno do enhanced ili superior verzije nekog od armora (sad kojeg vidjet cemo)

za one koji su zainteresirani za sign build postoji i ta inacice, ali ja, buduci da koristim sword build, sam skinuo najosnovniju verziju, tj verziju A

NE PREPORUCAM ovaj mod za pocetnike, ovo je samo za ekipu koja je igru presla igru dva puta i to death march i death march NG+

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2016 13:16 (Obi Wan).
10 godina
The Witcher 3

aha ok, vratit ću se kad budem jači, valda će biti ok, trebam još dva savjeta, prvo isplati li se čitati svaki oglas na notice boardovima? jel većina toga zezancija ili bude i korisnih info, tipa da neko plaća puno za neke iteme i tako to?

a druga stvar je isplati li se kupovati quest knjige od trgovaca kada vidim da imaju onaj žuti uskličnik? ili je bolje kupiti nakon što mi quest počne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sto se tice oglasa to je vise estetski... citam ih tu i tamo cisto radi zaj*bancije. sto se tice knjiga njih kupujem sve, tu bude dosta dobrih informacija. prvenstveno lore, a zatim informacije po pitanju nekih questova da ti pomogne u odlucivanju. primjerice knjiga She Who Knows.

sve najbitnije ce ti ostat u inventory-ju ili pod Glossary -> Books

17 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

O`Dimm nam može reć kako da dobijemo najbolji kraj... Cool

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Da pitam ove koji su igrali igru. Po vama, tko je najbolji zlikovac kojeg ste imali priliku sresti u witcher serijalu uopće?

Konkretno napravit ćemo jednu anketu, dodat ću par imena da vidim kako razmišljate. Dakle uzmimo u obzir sva tri dijela witchera.

Evo ankete i ako možete malo obješnjenje zbog kojeg razloga baš tog zlikovca smatrate za najgoreg s kojim ste imali posla.

Ovo su samo neka od imena. Nisam stavio Emperor Emhyr var Emreis jer ja iskreno ne bi znao kako da ga klasificiram

ili kao osobu od pomoći ili kao zlikovca. Molim vas da stavljate spoiler alert za one koji nisu igrali. 

1 The Crones
0 Philippa Eilhart
0 Eredin
0 Dettlaf
0 Letho
1 Azar Javed
11 Gaunter O Dimm
0 Jacques de Aldersberg
0 Sheala de Tancarville
1 Radovid V the Stern

0 0 hvala 0
E-mail: