The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The Witcher 3
Crofarmer kaže...
Wack kaže...

Ako nisi W3 uopste igrao igras main vanilla story,pa HoW pa BnW,iako ja nekada kad malo pozaboravljam stvari i krenem 4 prelazak namjeravam Vanilla,pa BnW pa onda roleplajam da se vratim iz zemlje kriv i vina i odradim HoS.

proso sam W3 i planiram kupiti sad pass. Budem onda krenuo prvo sa HoS.

Ako prvenstveno voliš dobru priču onda HoS čuvaj za kraj. Mene je oduševila pa sam onda imao prevelika očekivanja od B&W. Ako ti je bitnija dugotrajnost sadržaja onda možeš obrnuto.

Jedna sitnica što se tiče Blood & Wine, stavit ću spoiler iako nije da baš spojlam nešto. Ovaj dio sa razdvajanjem priče pred kraj main questa. Po meni je ovaj path sa Unseen Elderom baš jadno odrađen. Kao da su išli forsirati 2 puta iako nije trebalo. Jednostavno mi nije odrađen ni blizu kvalitetno i maštovito kao ovaj drugi. Dio sa fairylandom taman paše i skroz je u stilu cijele ekspanzije, likovi tamo su genijalno odrađeni (djevojćica sa žigicama i fistechom :D) i što se mene tiče tih cca pola sata je daleko najbolje što ova ekspanzija nudi. U rangu sa HoS. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Je, slažem se, to kako su "uništili" klasične bajke je upravo urnebesno. A pretpostavljam da su sa drugim (trećim) krajem htjeli okrenut malo na tamniju stranu.

Bilo kako bilo, Blood and wine kao takav mi je više legao nego Heart of stone. Logičniji mi je. Sami početak HoS-a mi djeluje isforsirano,nametnuto, nekako ne-witcherovski. Kak si ja Geralta zamišljam, ovaj bi sve to odmah odyebao i skratio (ili barem pokušao) Ghuntera za glavu u roku odmah. Ekspanzija sama po sebi je odlična, nemam tu prigovora kad maknem svoje fantazije na stranu. Ali svejedno,  nekak mi off djeluje. 

Na kraju balade ostah ipak malo razočaran. Zbog tri stvari (jedna u suštini zapravo):

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 23:04 (Perki).
11 godina
neaktivan

Više volim Hearts of Stone jer je misticniji nekako, a što se tice ovih bajki... Rijetko kad me nešto u igrama na smije, ali onaj vuk iz crvenkapice u Blood & Wine je baš umiranje  bilo mi ga žao ubit

Battlelog: D3lBoy-00
11 godina
The Witcher 3

Delboy offtopic je malo ali ako volis dobar Humor preporucujem Tales from the Borderlands,nije RPG nego point and click avantura ali likovi,humor i soundtrack su mi bili genijalni.

1 0 hvala 1
15 godina
The Witcher 3

Tura po CD project Red studiu. Uključite si titlove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Izgleda da ce W3 dobiti GOTY edition 

1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Svi hvale priču i grafiku, a nitko fiziku u Witcheru. 

GIF

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

EDIT:

In an interview with the german gaming magazine GameStar (or PC Games...not sure, but it was one of them) Fabian Mario Döhla (PR Manager) from CDPR said that even if they would make a Game of the Year Edition of The Witcher 3 (at the time of this interview he did not want to confirm that they will release one), they wouldn't just put everything in one package and release it. According to him, they want do it right!

So we could be pretty sure that there will be something more. I think the next step will be a big bugfixing patch. For the other stuff we need to wait but i really don't think that they can add the enhanced graphics to the whole game because in the same interview Miles Toast (Level Designer) from CDPR said that it will be a lot of work to do it, but the devs would love to do it. They can't just put the new vegetation into the main game

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 19:24 (doktor1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Od GOTY-a, ako ga bude, želim samo jedan ekstra kvestić da riješimo Oriannu.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina

jel itko od ekipe ima problem sa axii sign-om protiv alghoulova? prije mi je radilo u stilu da su one siljke polvacili u sebe kako bi ih se moglo napast... sad to vise ne rade al cini mi se kad ga bacim da ih mogu napasti i da necu imat nikakvih posljedica

It's not who you are, it's who you know.
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Bok,

nisam 3 godine nista igrao, sad sam trenutno ne zaposlen pa da malo ubim vrijeme isprobal bi ovu igru jer ima dobre recenzije na netu...

Molim vas ukratko;

- kako se The Witcher 3 igra? online, steam, multi ili single, mogu li free download preko torenta ili..to je prvo.

ovo sam nasel: http://install-game.com/the-witcher-3-wild-hunt-full-version-pc-activation-download-free-download-game-steam/

0 5 hvala 0
14 godina

Igra se tipkovnicom i mišom ili gamepadom, ovisno što preferiraš.

Nije online igra

Singleplayer

Možeš preko steama ili GOG-a kupiti

Za torrente i ostalu ilegalu se sam snalazi 

10 godina
neaktivan

Ok, tnx.

Znaci igra se placa...vidim da je preko steama 75$ sa svim ekspanzijama, dok je sama igra 45$.

Ne, ilegala me ne zanima tako da cu kupiti igru i baciti se na gaming.

Imas jos neki komentar ili nesto na kaj da obratim pozornost?

17 godina
klokan_jack kaže...

Ok, tnx.

Znaci igra se placa...vidim da je preko steama 75$ sa svim ekspanzijama, dok je sama igra 45$.

Ne, ilegala me ne zanima tako da cu kupiti igru i baciti se na gaming.

Imas jos neki komentar ili nesto na kaj da obratim pozornost?

Prije nego kupiš zaista fenomenalnu igru, moram ti dati jedno upozorenje da je igra poprilično hardverski zahtjevna. 

Pogledaj da li ispunjavaš minimalne zahtjeve da ne bi bilo bacanje love.  

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/the-witcher-3-wild-hunt/12446

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

KAKO DA UBIJEM TOAD PRINCE BOSSSAAAAAAAAAA ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!??!?!?!?!?!?!

Kupim jebenu igru da bih uzivao, kao da sam Dark Souls kupio, nisam hard core igrac i ne igram na najteze, zelim samo uzivati u prici, medjutim, ovog bosa ne mogu ubiti ni na najlaksoj tezini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze li koji tips ? Najgore je sto nemam nikakav heal, niti se mogu vratiti da kupim isti. 

Darko

1 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

KAKO DA UBIJEM TOAD PRINCE BOSSSAAAAAAAAAA ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!??!?!?!?!?!?!

Kupim jebenu igru da bih uzivao, kao da sam Dark Souls kupio, nisam hard core igrac i ne igram na najteze, zelim samo uzivati u prici, medjutim, ovog bosa ne mogu ubiti ni na najlaksoj tezini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze li koji tips ? Najgore je sto nemam nikakav heal, niti se mogu vratiti da kupim isti. 

Loadaj koji save prije nego si doš'o do njega i prvo odi po swallow potion, dobro ti dođe i thunderbolt, trebat ce ti i oil za njega. A i pitanje je kako si koristio ability pointse..Mislim cak da ako imas Golden Oriole i ako te pljune s onom kiselinom cime vec da ce te to healat..Al ako igras na najlaksoj razini samo alt/space da izbjegnes njegove napade i polako ga udaras dok ne umre lol..

artuditu
14 godina
The Witcher 3

Na najlakšoj težini stvarno ne bi smio biti tako veliki problem. Praktički samo spamaš quen i lupaš ga. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DarkoKwon kaže...

kako ces tek ostale bossove...

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nisam imao problema sa bosovima do sada i poprilicno sam uigran u witcheru. Fora je sto ova zaba skace non stop, gotovo je ne moguce udariti, a ako je udarim, ona mi otkine pola hp. Je li i vama skace zaba non stop ili se meni nesto ubagovalo ? 

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Sve ti je ok, taj boss je zeznut. Trebas shvatiti kako funkcionira pa vidis da ima window kad ga mozes napadati. Meni je trajala borba jedno sat vremena (Death March), ali sam ga uspio na kraju iz prvog pokusaja :) Uz puno consumablesa i sl.

Sa sign buildom je lako, stojis na medium radijusu od njega (dovoljno daleko da ne radi knockback skok), i samo se kruzno kreces pored njega i izbjegavas jezik i polako ga przis s Ignijem.

Za swords build, moras ga uloviti u Yrden znak koji ga stunna i ucini ranjivim na 3 sekunde.

I ima jos dosta teskih bossova u ekspanziji, al meni je ovaj bio najgori :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Yrden je najpodcjenjeniji alat u citavoj igri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Minneyar kaže...

Sve ti je ok, taj boss je zeznut. Trebas shvatiti kako funkcionira pa vidis da ima window kad ga mozes napadati. Meni je trajala borba jedno sat vremena (Death March), ali sam ga uspio na kraju iz prvog pokusaja :) Uz puno consumablesa i sl.

Sa sign buildom je lako, stojis na medium radijusu od njega (dovoljno daleko da ne radi knockback skok), i samo se kruzno kreces pored njega i izbjegavas jezik i polako ga przis s Ignijem.

Za swords build, moras ga uloviti u Yrden znak koji ga stunna i ucini ranjivim na 3 sekunde.

Imam igni build, ali maceve sam najvise budzio u talentima, sad cu probati tvoju taktiku.

Darko
17 godina

ja imam sword build i cijelo ga vrijeme igram... nikad problema sa niti jednim bossom... zaba je bila i jos najlaksa, samo je shema zapamtit pattern. istina da ima knockdown, al dodge i quen are your friends... yrden rijetko kad koristim

13 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

ja imam sword build i cijelo ga vrijeme igram... nikad problema sa niti jednim bossom... zaba je bila i jos najlaksa, samo je shema zapamtit pattern. istina da ima knockdown, al dodge i quen are your friends... yrden rijetko kad koristim

Pa i ja koristim quin i dodge taktiku, nikad prije nisam imao problema sa bosovima, jedino ako bos ima mnogo hp, onda smanjim na najlakse, jer nemam zivaca da iste pokrete radim 10 min, ne igram WoW, vec single player rpg. Ali ova zaba non stop skace, a quin ne pomaze, jer me zaba baci nazad i geralt bude stunovan par sec, prosto nije moguce prici zabi. Mislim da bih je mogao rijesiti tako sto bih se imao cim healati, ali nemam, niti se mogu vratiti nazad.

Inace mrzim biljke i alchemy profesije u bilo kojoj video igri, tako da nisam radio nikakve napitke. 

Darko
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 14:01 (DarkoKwon).
11 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Inace mrzim biljke i alchemy profesije u bilo kojoj video igri, tako da nisam radio nikakve napitke. 

Onda Witcher nije za tebe, puno ti pomogne alchemy, nisam ni ja neki fan skupljanja masu biljki pa čitanja šta je za šta, ali u Witcheru je to bitno. Primjer Witcher 2 na Normal težini je nemoguce završit bez ulja i potiona

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Obi Wan kaže...

LOL? imas swallow za hilanje, hila te 20 sec, a isto tako imas i white raffard koji te cijelog nahila bez obzira kol'ko malo helta imas...Imas thunderbolt koji ti povecava attack dmg, imas petri's philter koji ti pojacava sign intensity, koristi se dosta i golden oriole, npr superior golden oriole te ne samo stiti od poisona vec te i hila isto tako.. tako da ako te zaba pogodi s kakvom kiselinom, a imas aktiviran taj potion on ce te i hilat. i jos jedan bitan potion ti je tawny owl koji ti ubrzava regeneraciju stamine, znaci prije ces moci koristiti signse...Obavezno ubaci neki decoction..Jedino bi ti preporucio da malo guglas kako trositi ability pointse..Mislim da bi za zabu najbolji bio rend..Uglavnom prije nego uđeš u fajt sa zabom, popijes hrpu potion-a i krenes u fajt..To otprilike izgleda ovako 

artuditu
9 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

btw, jedva cekam da počnes plakat kad dođes do Caretakera 

artuditu
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Caretaker mi je bio vjerojatno najdrazi bossfight u HoS. Zakon pojava, zanimljiva i dinamicna borba, vrlo kaznjavajuca ako se olakomis pa mu dopustis da te zvizne i naheala se. Zaba me nazivcirala do te mjere da sam spustio tezinu i samo ju rascetvorio.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
DarkoKwon kaže...
Minneyar kaže...

Imam igni build, ali maceve sam najvise budzio u talentima, sad cu probati tvoju taktiku.

jesi ga uspio riješiti? 

9 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Bas si skroz na sign buildu ili sword + sign? Ja si obavezno buildam sword whirl + rend i switcham si malo sign + toxic, iako su mi sign najjaci jer ovaj frozen ard je vrh! 

artuditu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice