Jucer sam odradio onaj quest sa carobnim jajima jos nemrem sebi doc kad se sjetim tog, dobro da sam ih oduzeo dedi jer bi ga moglo srce izdat :D
kad ti budes u tim godinama trazit ces i ti carobna jaja
Jucer sam odradio onaj quest sa carobnim jajima jos nemrem sebi doc kad se sjetim tog, dobro da sam ih oduzeo dedi jer bi ga moglo srce izdat :D
kad ti budes u tim godinama trazit ces i ti carobna jaja
U zadnje vrijeme sam questove rjesavao zbrda-zdola i sad sam naisao na ''Aerondight'' quest i vidim da mi fale jos 2 virtuesa pa me zanima na koja se djela oni uopce odnose? Fajtovi s monsterima, oslobađanje merchanta? Sad sam došao do zadnjeg fajta s Detlafom, ali cim to zavrsim vracam se kod Lady of the Lake
U zadnje vrijeme sam questove rjesavao zbrda-zdola i sad sam naisao na ''Aerondight'' quest i vidim da mi fale jos 2 virtuesa pa me zanima na koja se djela oni uopce odnose? Fajtovi s monsterima, oslobađanje merchanta? Sad sam došao do zadnjeg fajta s Detlafom, ali cim to zavrsim vracam se kod Lady of the Lake
odnose se na izbore u questovima. imas na net u listu questova i odluke koje vode utkljucavanju pojedine vrline. po meni dobar quest al losa nagrada.
Imam jedan debilni bug u blood & vine, ne mogu iskoristiti potion of clarity, imam ga u inventaru ali kada ga stavim u pocket jednostavno nestane ... ima netko slično iskustvo ?
Imam jedan debilni bug u blood & vine, ne mogu iskoristiti potion of clarity, imam ga u inventaru ali kada ga stavim u pocket jednostavno nestane ... ima netko slično iskustvo ?
nemoj ga stavljat u pocket... iskoristi ga direktno iz inventory-ja.
yep ! tnx nisam se toga niti sijetio da je moguće ....
Evo prešao i B&W. Kraj gdje obje sestre prežive mi je nekako, meeh, ne u stilu witcher lore-a. Prikladnije mi izgleda kraj gdje obje sestre umru. Odličan DLC ali HoS mi je ipak bolji. Zapaženiji NPC_evi, kvalitetniji main story i brutalniji villain.
Nakon dugog mučenja sa Detlafom i njegovim faking rejvenima, konacno sam dosao do kraja Blood and Wine-a. Zanimljivo, main story sam zavrsio sa 34 lvl-om, HoS sa 39-im, a BaW sa cak 53-im. Sve u svemu bio je dobar tip, ali ocekujem uskoro jos jedan prelazak BaW-a jer imam osjecaj da sam se previse bavio drugim stvarima (side questovi), a glavnu pricu sam na preskokce. Nista od Aerondight, morat cu ga osvojiti u drugom prelasku. HoS mi je po prici ipak bolji sa vecom napetosti oko glavnog neprijatelja i samom boljom pricom oko istoga
Jel se isplati reloadati save i proci na nacin da dovedem Syannu pred Detlaffa ?
Jel se isplati reloadati save i proci na nacin da dovedem Syannu pred Detlaffa ?
u kom smislu?
u kom smislu?
Vjerojatno je sada negdje blizu fajta sa Detlafom i nije siguran da li želi na taj nacin zavrsiti quest vec misli loadati prijasnji sejv i odabrati nacin spasavanja Syanna-e i kasnijeg predavanje nje Detlafu
u kom smislu?
Vjerojatno je sada negdje blizu fajta sa Detlafom i nije siguran da li želi na taj nacin zavrsiti quest vec misli loadati prijasnji sejv i odabrati nacin spasavanja Syanna-e i kasnijeg predavanje nje Detlafu
Nek igra po savjesti... Pa što bude bude. Tvoj svijet i tvoje odluke stoga i posljedice. Osobno, ne volim istraživat koji mi je najbolji outcome nekog questa nego biram ono što mi se čini najboljim u tom trenutku. Pa ako sam se zajebo - neka sam. Zato i imam problem da ne mogu witchera opet igrat jer bi vjerovatno opet iste odluke donio - ne mogu protiv sebe. :D
u kom smislu?
Nek igra po savjesti... Pa što bude bude. Tvoj svijet i tvoje odluke stoga i posljedice. Osobno, ne volim istraživat koji mi je najbolji outcome nekog questa nego biram ono što mi se čini najboljim u tom trenutku. Pa ako sam se zajebo - neka sam. Zato i imam problem da ne mogu witchera opet igrat jer bi vjerovatno opet iste odluke donio - ne mogu protiv sebe. :D
ja ga igram sesti put i uvik isto uz manje promjene, primjerice u dvije situacije kad ubijem onog doplera sto me imitira u novigradu i succubus u novigradu ali samo zato jer mi trebaju njihovi mutageni za decoction. malo blesavo da ih drugacije nemos dobit jer inace ih ne bih nikad ubio (sentient monsters kako kaze gerlat) pa u new game + odigram kako spada
Pitam jer sam prosao vec sa najgorim mogucim endingom,naime izgubio sam saveove pa sam morao startati original igru i imao vec automatski izabrane odluke i na kraju dobio Dandelion ending tj.borio sam se sa Detlaffom.
Sad bi reloadao save pa probao dovesti Syannu pred Detlaffa pa pitam jel bi dobio sta god bolji ending ?
Nema "pravog" i "krivog" završetka. Igraj po osjećaju pa šta bude. Iskreno, meni "tužan" završetak se čini kao najbolji ako uzmemo u obzir ton u kojem se witcher knjige/igre odvijaju. "dobar" završetak mi je nekako precmoljav.
Masni spoileri dole....
Ja sam doveo Syannu, nosila je onaj ribbon u ruci sto mozes osvojit u onoj njenoj bajci tako da odigras gwent pa osvojis ili samo kupis. Ako dovedeš Syannu bez ribbona detlaff ju ubije ali tebe pusti, sa ribbonom ona nestane i spasi se, ali se boriš sa detlaffom. Tako sam ja i na kraju je isto došao Dandelion, tako da koliko je loš toliko je i dobar kraj.
Meni su obje krepale, ali mi je došla Triss znači dobar kraj!
Zavrsis u zatvoru ako ne ubiješ detlafa ili/i on ubije syannu
Uf, mislite na ono tko dođe u kuću? Ako da meni je došla Ciri.
meni yen
Ja uvijek igram zlobnog Witchera, kada god udjem u neko selo svi bjeze od mene :) Sve do sada sam ubio, medjutim sada u drugom prelasku mnoge sam postedio samo da vidim sta ce biti, jer mi je glupo da isto radim u druom prelasku.
U ekspanziji BaW imam onaj quest master master master (gdje trebam naci super armor), bio mi je pokazivac na mapi gdje trebam ic (nakon sta sam posjetio onog lika u gradu), i onda sam naisao na usklicnik, rijesio taj brzi side quest i naravno kad se vratio na ovaj secondary, nestao mi je marker sa mape? znaci nigdje ne pokazuje??? jasno mi je da moram nac pet vrsta armora, ali zasto je bio pokazivac i vodio me na neko mjesto i onda odjednom nestao?
Ekipo, koristi netko decoctions i koje ? Ja ni u drugom prelasku nisam, možda probam u ng+ ...
Ekipo, koristi netko decoctions i koje ? Ja ni u drugom prelasku nisam, možda probam u ng+ ...
katakan, succubus i warewolf. s obzirom na playstyle to mi najvise pase.
s tim da sad ima kod mutacija onaj perk koji daje 3 decoctiona na svaki critical effect samo je problem sta ne pise koje dobijes (ili bar ja ne znam nac, a brat bratu nisam ni previse trazio) i s tim da su random. ajd, random komponent mi ne smeta, al volio bih vidjeti sta sam dobio da se znam prilagodit u combatu.
Odlučio ponovno preći igru i sad se dvoumim da počnem sve ispočetka ili da idem new game+ ?
Odlučio ponovno preći igru i sad se dvoumim da počnem sve ispočetka ili da idem new game+ ?
ako imas sve potione, ulja i ostale recepte new game + ajd da vidis kako je to kad imas para. osim toga, new game + ti daje pravi osjecaj kako je biti iskusni witcher a ne neki cmoljo koji ne zna sta je swallow :D. cisto savjet za new game +... makni sav buckthorn iz inventory-ja
makni sav buckthorn iz inventory-ja
Vidim da ovo savjetuješ već drugi puta a mene samo čisto zanima: zašto?
makni sav buckthorn iz inventory-ja
Vidim da ovo savjetuješ već drugi puta a mene samo čisto zanima: zašto?
zato sto ce ti totalno zaobici onaj prvi quest vezan za griffina. a ako si zaboravio di je koji quest neces otic kod herbalista a neces ni odradit onaj quest za dat swallow onoj curi sta ju je griffin spicija u sumi. a druga stvar trebalo bi odmah otic kod onog nilfgaardiana u garrison i pokupit quest za griffina jer ja sam bio blesav pa sam, buduci da sam bio overpowered pleskao vukove u sumi i naletija sam na griffinovo gnijezdo tako da mi je i taj dio questa usralo u smislu da neces dobiti xp.