The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
Psiho246 kaže...

Po meni je travestija iskljuciti Hairworks, pogotovo ako imas karticu kao sto je GTX 970.

Ako ti bas 60 fps lock toliko znaci...

Kosica i dlačice maznu oko 15- 20 fpsa na full hd, tako da tko nema top grafičku karticu bolje da ne dira ako želi imati fluidni gameplay. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
doky01akablava kaže...
Jesi ti igrao možda pa vidio koji perfomance hit ima hairworks ?
Sa hairworks i foliage na ultra ne znam da GTX 980ti može imati lock 60 FPS na 1080p,dva Titan X SLI u 4k,a prosjek im 40-50 FPS sa time...

Vec sam imao kratku diskusiju o ovome ovdje. :P

Ja sam igrao sa hairworks full on, sve na ultra osim mozda foliage na high.

Nisam imao 60 lock ali sam imao prekrasna ziva krzna, kosu i bradu kao u stvarnosti (brada stvarno izgleda 100x bolje s hairworksom, a ipak je na liku kojeg gledas cijelo vrijeme) i to sa vrlo ugodnih 35 - 60 fps-a. 

Covjek ima GTX 970, ekvivalent mojoj R9 koji mozda cak i dobije koji fps vise jer je hairworks ipak nvidina stvar. Ja ne bih ni sekunde razmisljao da li ukljuciti tu opciju ili ne.

- Psiho246
16 godina
Psiho246 kaže...
doky01akablava kaže...
Sa hairworks i foliage na ultra ne znam da GTX 980ti može imati lock 60 FPS na 1080p,dva Titan X SLI u 4k,a prosjek im 40-50 FPS sa time...

Nisam imao 60 lock ali sam imao prekrasna ziva krzna, kosu i bradu kao u stvarnosti (brada stvarno izgleda 100x bolje s hairworksom, a ipak je na liku kojeg gledas cijelo vrijeme) i to sa vrlo ugodnih 35 - 60 fps-a. 

Covjek ima GTX 970, ekvivalent mojoj R9 koji mozda cak i dobije koji fps vise jer je hairworks ipak nvidina stvar. Ja ne bih ni sekunde razmisljao da li ukljuciti tu opciju ili ne.

A jbg ja ne pratim bradu niti kosu dok igram,ako je treba gledam zna se gdje,ako je musko skippam sa space cim procitam subtitlese  

Sto se tice krzna,mene to iskreno ne dira,u zaru borbe gledam koji cu potion ili sign castati,a cim te okruzi 5-6 vukova sa hairworks zagarantirano pada fps ispod 50 cak i 45...

@boxer evo budem ti sad otisao poslikati CPU usage sa svojim procesorom,pod glavni trg mislis onaj di su trgovci i one lomace ?

17 godina
doky01akablava kaže...
Psiho246 kaže...
doky01akablava kaže...

A jbg ja ne pratim bradu niti kosu dok igram,ako je treba gledam zna se gdje,ako je musko skippam sa space cim procitam subtitlese  

E tu se razlikujemo. 

Ja pustim svaki pokret i animaciju da se odvrti u razgovoru.

Meni je to kao neki dobar film da gledam. 

- Psiho246
16 godina
The Witcher 3

A ne znam,meni je fluidniji gameplay puno vazniji nego brada i kosa :P Koliko dobivas fps sa r9 390 sa hairworks on ? 

boxer Evo par screenshota,konfa iz potpisa,1920x1200,sve Ultra osim Foliage Density i Hairworkss off,procesor na 3.95 GHz.

http://postimg.org/gallery/1rnvg3hw2/

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 16:56 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
The Witcher 3

Hairworks vise nije ni blizu performance hit koliki je bio kad je igra izasla. Imam Hairworks upaljen sa 2x AA, sve na Ultra osim Foliage distance i Grass quality koji su na High i Shadows koji su na Low (jer izgledaju isto ko na High). Jos imam instalirano i modove (HD Rework i SweetFX) i svejedno se vrati na iznad 50 fpsa u svakom trenutku, uglavnom je to 60, a izgleda presavrseno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Skoro 200 sati sam utukao u igru i sto je nevjerovatno i dalje znam i to poprilicno cesto zastati negdje u sumi kad sunce zalazi i reci "jebo te",samo gledajuci sve to oko mene jos zvuk kad se muzikica iskljuci i samo cuje vjetar,savrseno nesto.
Da hoce vise sljedeca expanzija,vise se njoj veselim nego vecini novih naslova sto izlaze.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 17:50 (Wack).

10 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

I ja .... pogotovo što je kraj jako emotivan koji god, a likovi prestvarni

0 0 hvala 0
17 godina
TopoGigio kaže...

I ja .... pogotovo što je kraj jako emotivan koji god, a likovi prestvarni

Blood and Wine neće imati veze sa glavnom pričom tj. neće se nastavljat na main story. Geraltova avantura sa Ciri i Wild Huntom je završena.

Ovo je "samo još jedna" geraltova avantura... Odvojena priča poput Hearts of Stone...

Radnja će se odvijat u Toussaint regiji, (na samom jugu mape), a najveći grad koji su prikazali u screenshotu je onaj prema kojem Geralt jaše na kraju 

launch traielra....

Mapa će biti 80% Novigrad/Velen veličine mape...

17 godina
doky01akablava kaže...

A ne znam,meni je fluidniji gameplay puno vazniji nego brada i kosa :P Koliko dobivas fps sa r9 390 sa hairworks on ? 

boxer Evo par screenshota,konfa iz potpisa,1920x1200,sve Ultra osim Foliage Density i Hairworkss off,procesor na 3.95 GHz.

http://postimg.org/gallery/1rnvg3hw2/

Imam 41 FPS avarage, 29 minimum i preko 50 maximum, 60 sekundi kroz sumu do grada.

Sve mi je na ultra ukljucujuci i foliage i hairworks, osim sto mi je hairworks AA na 4x umjesto na 8x.

Od prilike ista scena sa istim postavkama osim foliage na high, min fps38, max 55, avarage 47.

- Psiho246
15 godina
The Witcher 3

Predobar video :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

Izgleda da ćemo se morati još malo strpiti za novu expanziju ... http://en.yibada.com/articles/115005/20160409/the-witcher-3-blood-and-wine.htm

0 0 hvala 2
17 godina
TopoGigio kaže...

Izgleda da ćemo se morati još malo strpiti za novu expanziju ... http://en.yibada.com/articles/115005/20160409/the-witcher-3-blood-and-wine.htm

o majko mila moja... a ja se napalio da ce svaki tren izac kad ono... *sigh

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
The Witcher 3

Nek si uzmu vremena,oni smiju i necu im zamjeriti. Uostalom stignes odigrati jos jednom igru.

Nemogu se nacuditi genijalnosti questova. Najbolji questovi ikad igdje.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Official artwork cover za nadolazecu ekspanziju Blood & Wine 

Moj PC  
10 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Izgleda da ce onaj iznad Geralta prvi naje...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Spacecraft kaže...

Izgleda da ce onaj iznad Geralta prvi naje...

To je konobar

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

bilo bi lijepo vidjeti nesto u stillu onog questa iz witcher 1 Blue Eyes sa higher vampirima u novoj ekspanziji. nesto kao vampire society ili slicno koje se ne moze detektirati wolf medallionom jer postoji nekakva magicna aura koja to ne dozvoljava. i onda dode geralt i bori se protiv krvopija sa lokalnim resistance fighterima koje vampiri koriste kao stoku, tj drze ih u tamnicama samo kako bi im krv pili. i jos da zacinimo pricu pomazu mu vampiri koji znaju da ono sta vecina radi je lose... e to bi bija show... ali... these are just my silly thoughts.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 15:42 (Obi Wan).
16 godina
Koliko znam ima sličan quest u novigradu,isto medallioj nije prepoznao :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

to je onaj ka serial killer sta radi u mrtvacnici ako se ne varam sta je ubija u ime holy fire

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
doky01akablava kaže...

to je onaj ka serial killer sta radi u mrtvacnici ako se ne varam sta je ubija u ime holy fire

Zar nije serial killer bio onaj ko inkvizitor/biskup? A ne 'patolog'?

fake it through the day with some help from johnnie walker red
11 godina
The Witcher 3

Mali spoileri,ovaj side quest sam tek iz trecega preslaska naletio,2 lika opustena normalnoga izgleda i govora,sjede jedu kokos i pijuckaju vino.

Ja se taman vracam sa nekoga monster hunta umoran i krvav kao narkoman na dopu od potiona,ponude mi da se najedem i napijem,uhvati nas prica napijemo se sutra se produbim samo u hlacama  opljackali me :(

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Wack kaže...

Mali spoileri,ovaj side quest sam tek iz trecega preslaska naletio,2 lika opustena normalnoga izgleda i govora,sjede jedu kokos i pijuckaju vino.

Ja se taman vracam sa nekoga monster hunta umoran i krvav kao narkoman na dopu od potiona,ponude mi da se najedem i napijem,uhvati nas prica napijemo se sutra se produbim samo u hlacama  opljackali me :(

I mene su tako, sta češ kad sam uvijek za pojest i popit. Srečom pa sam sejvo taman prije.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jedva cekam novu ekspanziju! Najavljena je veoma kompleksna i kvalitetna prica i sadrzaj. Ocekujem da ce i biti tako, te da ce nadmasiti vecinu samostalnih igara. Ipak 20 sati ce trajati, sto je ekstra. A sta drugo ocekivati posle ovakve glavne igre, kao i Hearts of Stone ekspanzije. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 19:54 (dzelo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Nemam razloga da mislim da ce zakazati,do sada nista nisu napravili da je bilo lose. W3 me odusevio a i ova expanzija od 10 sati je bila fantasticna.
A i dugo se bas pravi tako da ocekujem jos ludje i zabavnije questove.

3 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Samo za usporedbu Falout 4 dlc od po ure 5 eura, W3 expanzija od 20 h besplatna. Go Figure.

I to se natjecalo sa W3 za igru godine. Ma daj ne seri.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 22:12 (Spacecraft).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...

Samo za usporedbu Falout 4 dlc od po ure 5 eura, W3 expanzija od 20 h besplatna. Go Figure.

I to se natjecalo sa W3 za igru godine. Ma daj ne seri.

Blood and Wine nije besplatan kao što nije bio ni Heart of Stone.

17 godina
lazy_punk kaže...
Obi Wan kaže...
doky01akablava kaže...

Zar nije serial killer bio onaj ko inkvizitor/biskup? A ne 'patolog'?

e sad bi ti sve znao :D

11 godina
Istina ali pravda je pobijedila,nedavno je W3 postao igra sa najvise nagrada ikad od kada se dijele nagrade.
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kad zasvira the fields of ard skellig, sazuse oci u pm.  

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice