moja je 192bit
pa normalno da nece vuci na grafi od 64bit ,to je za htpc za filmove gledat doma pc
joj sto ima iskopleksiranih ljudi,shrink needed :))))
moja je 192bit
pa normalno da nece vuci na grafi od 64bit ,to je za htpc za filmove gledat doma pc
joj sto ima iskopleksiranih ljudi,shrink needed :))))
Koliko je vama trebalo da prođete prolugue?
najbolje je witcher 3 igrat xbox360 pc gamepadom ili nekim dr,kontrole su strava,ili sa PS4 dualshock4
dodge je meni na tipki B na ps4 je to krug,odlicno napravili za gamepadove,pa prije nego je igra izasla videao sto su prikazivali gameplay su ljudi igrali gamepadom
na jednom videu witcher 3 behind the scenes lik iz CD projecta igra igru na xbox360 gamepad for PC
ja igram na gtx 550Ti taj ti znaci malo je jaca i 1gb DDR5 memorije
probao sam na medium i high i igra je predivna,ultra ne ide
192bit je grafa ne 128 kao vecina i najnoviji nvidia driveri 352 tak nesto
igraj na high sta fali igra je mrak,neko bi vozio ferarija a ja bi da imam ford fiestu bio sretan
jer bolje imat upaljen vsync u witcheru ili ga ugasiti
maneki lik sto tvrdi da ce kupit 64bit grafu i igrat witchera 3 na high
najbolje uzet PS$ verziju ili xbox1 i miran si
Ja sam sa novim patchom dobio uprosjeku 5FPS, tako da mi se sada vrti na nekih 40-45FPS, na mid-high postavkama. Ja sam s tim zadovoljan, mogao bi srediti da malo bolje zgleda, ali rađe imam koji fps više.
A što se igre tiče, mrak. Jebenica za sada, samo su mi malo kontrole mutave (vidi se da je prilagođenu joypadu).
Moja konfa - sve na ultra osim hairworks - off. 60 lock, dropne tu i tamo na 55. Što se igre tičle, remek djelo, grafika presavršena.
I da, kako rekoh: HW znatno utječe na kvalitetu: http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide
Fenomenalna igra. Grafički izgleda super, imam većinu toga na high, nešto na medium, i ide oko 30fps s mojom konfom. Zasad čisto zadovoljavajuće.
Sve ostalo je predobro, voice acting, kartaška igra, likovi, dizajn svijeta...odavno nisam igrao ovako dobru igru.
Meni se to ne čini baš kao 60 FPS.a
I daj, taj blur/bloom.
Divim se ljudima koji mogu igrati s tim.
+ piše 5K a rezolucija je 1080P..
ziher će ti vjerovati (mislim, nije da ja ne vjerujem, just sayin)
NHF
I evo ga prvi crash na AMD grafi 
Podjem na grifona, iskocise dvilje teksture i samo igra crasha 
Dobro, ja sam prezadovoljan, ako se samo sjetim koliko su ljudi kukali na drugi dio kako je imao problema na pocetku sa ati grafama jaoooo 
I da, kako rekoh: HW znatno utječe na kvalitetu: http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide
Tonči, kako misliš znatno utječe na kvalitetu, a kad je izašo patch 3 si rekao da je još više nebitan. (O HW pričam). Vidim razliku na ona dva gifa i stvarno odlično izgleda, samo 15 fpsa poždere.
Moze li mi neko rec lokaciju za craftat gear na skillege isles, hvala.
Eto našao vremena za malo mjerenja. Mjerio FRAPS-om nakon izlaska iz one prve krčme.
Galopirao okolo nekih 8 minuta i na kraju se pobio s dva guštera na nekoj plaži.
Frames - 25437
Time (ms) - 506485
Min - 39
Max - 61
Avg - 50.223
Jel tko probao ovaj novi patch 1.03 sa GOG-a? Ja sam tamo kupio pa mi dostupno? Ima kakve naznake sa CF da radi sad bolje?
Inače tko ima Crossfire (dvije grafe ATI) isključite ga obavezno (za sada dok ne riješe to) jer ja sam na enable CF mogao na medium igrati jedva, kada sam disable Crossfire mogu igrati na HIGH sve sa ugašeni Depth of field, jedna Asus 270x 2GB.
doktor1: onaj novi pec dodaje sharpening (nije vise on-off vec low, med, high) i skida oko 5-6 FPS-a koliko sam video, e sad, dal preporucujes da se ostane na tvom SweetFX-u, ili da se ukljuci sharpening u opcijama igre?
Pa nisam napravio SweetFX radi sharpeninga!
A i sharpening na high je jednostacvno previše!
Pa nisam napravio SweetFX radi sharpeninga!
A i sharpening na high je jednostacvno previše!
Znam da nisi, nego sam pitao onako, da vidim jel se isplati vise ostati na tvom modu. I ja mislim da ne treba biti puno sharpeninga. Btw jesu li performanse koliko bolje s novim pecom?
Igra je još lijepša nakon patcha, dosta sličnija onome što je doktor još ranije odradio.
Eto našao vremena za malo mjerenja. Mjerio FRAPS-om nakon izlaska iz one prve krčme.
Galopirao okolo nekih 8 minuta i na kraju se pobio s dva guštera na nekoj plaži.
Frames - 25437
Time (ms) - 506485
Min - 39
Max - 61
Avg - 50.223
Dobro ti se proc grije s obzirom da ga igra koristi max 25-30%....
Jel ima na steamu novi patch za skinuti?
Igra je još lijepša nakon patcha, dosta sličnija onome što je doktor još ranije odradio.
Nije baš...
Frames - 25437
Time (ms) - 506485
Min - 39
Max - 61
Avg - 50.223
Dobro ti se proc grije s obzirom da ga igra koristi max 25-30%....
Da, s obzirom da je kućište zatvoreno, grafička dodatno grije sve.
Inače iskoristivost CPU-a kod mene je 51 % (u W3) a i radi na 4,6 GHz.
Ništa nije klokano a grafa radi na skoro 100 %.
tko jos nije ima priliku tu ubosti verziju koja mu pase sa season pass http://bit.ly/1BeTpC4