Frende, samo se ti kotrljaj po mapi bez straha. Vjerujem da uživaš u igri.
Ja uzivam u igri, samo je glupo da se AI ponasa kao u nekom mmo, ipak je ovo singleplayer igra i to bi moglo/trebalo biti bolje, ali neki od nas neznaju/nemogu shvatit razliku...
Sjedim u šumi oko vatrice, oko mene par okorjelih razbojnika, cugamo medovinu, smijemo se. Upravo smo pokrali svu robu i zlatnike od nekog jadnog trgovca. Još smo ga piknuli par puta, vjerojatno je iskrvario na cesti, ali tko ga je**. Odjednom nam dolazi nekakav sivonja sa dva mača na leđima (jako nepraktično, ja držim mač oko struka u koricama, lakše se vadi). Uglavnom, taj sivonja nas želi kazniti jer smo pokrali zlatnike od trgovca. Napada nas, ali očito je slab, a i više nas je. Šta to on radi?! Kotrlja se od nas? Koji idiot.... Hoću li ja:
a) slijedit ga dok se on kotrlja i pitaj boga di ću završiti, vjerojatno ću se izgubiti u šumi, još ću se odvojiti od svojih pajdaša, ako me izolira lakše će me ubiti
b) reći: tko je*e budalu, sjest natrag oko vatre sa svojim pajdašima i nastaviti pit, pa ako se vrati opet ćemo ga malo nalemati
Reci mi, što ti zvuči vjerojatnije?
A reci ti meni je li vjerojatnije da će se neprijatelj popeti ili obići uzvisinu na kojoj se ja nalazim ili će zapeti i vrtiti se u krugovima?
Ili kad sam u plićaku je li vjerojatnije da će vojnik s kojim se borim ući u vodu razine 20cm ili će mu animacije zapeti na obali?
Ne znam zašto napadaš čovjeka što je primijetio da AI nije dobar (kao i u 90% današnjih igara)?