The Sims 3

poruka: 15
|
čitano: 3.943
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Sims 3

bok ljudovi,pozelio sam se opet zivcirat sa simsicima,i sad sam instalirao update-ove i naravno onda me trazi registration code nakon sto instaliram updateove,pa sigurno neko zna neki trik s time,malo sam guglao al nije nisata bilo od pomoci! hvala =)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Sims 3
Pa upisi ga.

Ps. Mi smo ti svi poštenjaci, cr4ck je za nas onaj kojem se ime ne spominje.
3.200 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
neaktivan

ma upisivao sam 100 seriala dok mi nije iszacilo da sam upisao pogresno previse puta....

p.s. necemo o tome kolko smo posteni!

16 godina
neaktivan
The Sims 3

Nije dozvoljeno pričat o piratstvu na forumu. Priupitaj nekoga na PM o tome.

I samo da napomenem, nemoj mene pitat.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
The Sims 3

Daili mi možete navesti sve nastavke Sims 3 i navesti neka obilježja npr: što se u njemu radi, itd.    tnxxxxx

Dont hack,be PRO!!

0 0 hvala 0
16 godina
15 godina
neaktivan

Postoje li patchevi za sve espansions packs ili samo za original The Sims 3?

Dont hack,be PRO!!
16 godina
protjeran
The Sims 3

Updateove dobivaju i ekspanzije, ne samo izvorna igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XP Master kaže...

Updateove dobivaju i ekspanzije, ne samo izvorna igra.

Dali postoje koji patcehvi za ekspanzije Sims-a 3? 

ps: ja bih surfao ali nisam u mogučnosti {#} pa dali mi možete od googlat ili čak dati link-ove         TNXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxx:)))))

Dont hack,be PRO!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 18:08 (JosipCod).
16 godina

Kada pokreneš Sims 3 launcher, imaš "Check for updates", pa, ako ti sam ne ponudi, onda sam pokreni provjeru ima li patcheva i sam će ti ponuditi skidanje i instalaciju.

15 godina
neaktivan
The Sims 3

Jeli itko,bilo tko!! zna kako promijeniti odjeću i obuču na Simsu zato jer ja sam ga ljepo napravio kao dijete ali je ružnu odjeću dobio kad je narastao????!!!!     plizzzzzzzzzzz

Dont hack,be PRO!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 15:51 (JosipCod).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moras si kupiti neki sobni ormar sa robom,wardrobe,if you know what i mean,ili odes do shopa u grad pa mu kupiš!

16 godina
The Sims 3

pozz zanima me ako tko igra ovu igru koji dlc moram skinuti za igru da bih bio u mogucnosti stavljati dimenzije svoje kuce cuo sam da ova igra ima tu mogucnost hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Sims 3

Ovako, instalirao sam The Sims 3 i sve moguce ekspanzije koje postoje, crackirao i sve to.

Problem mi nastaje kad kliknem na ikonu da pokrenem igru, zaslon mi se skroz zacrni i nista se ne dogada. Kad izadem iz nje, pojavi mi se poruka "unable to start the game. service initialization failed (0x024e424f)" ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Sims 3
imam problem sa instalacijom addona "riverview"... to bi trebao biti drugi grad (neighborhood)... međutim kada ga instaliram preko sims 3 launchera, ne mogu ga naći u igri... ponudi mi samo već deafult gradove (sunset valey, twinbrook)... zna li netko kako ovo riješiti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice