Sto vi mislite o novom mmorpg-u funcoma sasluzas za danas polumrtvi mmorpg AoC. Navodno se radnja odvija u sadasnjosti, gradovi koji su i serveri bit ce danasnji london, new york i seoul. Video njihovog priesta mozete pogledati ovdje kao i procitati malo vise o tome, a "glavni" trailer mozete pogledati
.Baah, ni mene ne zanima toliko, funcom sucks. :D
Vidim da je tema pala u zaborav pa da je malo "oživim". Šta mislite o ovom novom Funcomovom mmog, vidim da se i beta key može osvojit, dali vjerovati Funcomu nakon AOC-a?
Evo link http://www.darkdaysarecoming.com/
Evo zanimljiv interview. Secret_World (ukratko nema levela, nema klasa, voice dialozi, nema questova tipa donesi mi 10 komada štakorovih ušiju... moglo bi bit zanimljivo)
Evo jedana zanimljivost što se tiče voice dialoga "Also, there are no more text boxes with dry descriptions of what you have to do - all dialogue in this game is voiced."
Sve vam je tu u interview stoji pa pročitajte. :)
PS. Tražim novu zarazu nakon WoW-a, a Conan mi nije dobro "sjeo" ^^
Vidim da je tema pala u zaborav pa da je malo "oživim". Šta mislite o ovom novom Funcomovom mmog, vidim da se i beta key može osvojit, dali vjerovati Funcomu nakon AOC-a?
Evo link http://www.darkdaysarecoming.com/
Evo zanimljiv interview. Secret_World (ukratko nema levela, nema klasa, voice dialozi, nema questova tipa donesi mi 10 komada štakorovih ušiju... moglo bi bit zanimljivo)
Evo jedana zanimljivost što se tiče voice dialoga "Also, there are no more text boxes with dry descriptions of what you have to do - all dialogue in this game is voiced."
Sve vam je tu u interview stoji pa pročitajte. :)
PS. Tražim novu zarazu nakon WoW-a, a Conan mi nije dobro "sjeo" ^^
Zvuci nesvakidasnje...
Evo novi trailer od igre Welcome_to_hell
najbolje pricekat closed betu pa vidjet dal se isplati i na sta ce to stvarno licit
do tad je AoC u prvom planu
Izgleda zanimljivo, sviđa mi se taj moderniji setting, mislim da fantasy svima već lagano izlazi na uši (volim fantasy da ne bi bilo zabune, al promjena ne škodi).
Izgleda zanimljivo, sviđa mi se taj moderniji setting, mislim da fantasy svima već lagano izlazi na uši (volim fantasy da ne bi bilo zabune, al promjena ne škodi).
Zato i pratim razvoj ove igre. Stvarno mi dosadile grind igre, dosadni i ponavljajući questovi... da ne kažem samo koliko zatupljujući.
Do nedavno sam igrao WoW ali mi dosadio pa sad trenutno ne igram ni jedan mmo naslov, samo čekam nešto novo, još "neviđeno". :)
Stvarno dobro izgleda. zna li se kad izlazi?
odlična grafika, lijep dizajn, al borba izgleda nezgrapno. to naravno nema veze jer je igra jos pre-alpha.
al nije im bas tajan taj svijet cudovista kad velike lignje letaju okolo i divovi od smeca haraju ulicama :)
LOL ides ubit nekog mutiranog zombi ninđu sa AK-47 :D EPIC WIN
Otvorene su rege za betu, ako tko hoće iskušati.
Otvorene su rege za betu, ako tko hoće iskušati.
Prijavio se za Illuminati , drzite fige da dobijem email za beta download :D
po ovom kaj najavljuju, a to je world domination izmedju 3 frakcije...PVP..moglo bi bit dobro. ako opet whineri ne razje. kao sto su AOC.
Developer Diary: Free Form Progression
http://www.gametrailers.com/video/developer-diary-the-secret/728426
jedva cekam ovo, za sad ubijam vrijeme na http://secretwar.thesecretworld.com/ haha
preksutra pocinje open beta weekend.
ovo je prvi i testiraju se templari;
http://www.mmofringe.com/forum/43-The-Secret-World/26437-TSW-Beta-Weekend-Info--FAQ
upravo skidam.
Igra nije loša iako šteka sa tehničke strane, ali u borbi sa GW2 nema šanse..
Budem napisao malo detaljniji osvrt..
Podrška je zakon (LIVE CHAT):
GM ***: If you are having problems accessing your account management page at funcom.com or any of our game sites, it could be due to a temporary server timeout affecting your ability to access the site. If you have many accounts that you log into many times a day, or are playing from a public internet site such as an internet cafe, you may encounter this issue. If this happens, we recommend waiting 24 hours without attempting any logins, then try again. This should give the issue time to resolve. If you are still having problems at that time, please contact us.
Customer: I see... :D
GM ***: I'm sorry for the inconvenience. Is there anything else I may assist you with today?
Customer: That would most certainly be all since there is no obvious solution except for waiting, which would occur anyway, even if I haven't contacted support or Live Chat even. But I don't blame you, it's a world of software - it's made of problems so I will safely presume there is not much to be done in regards to this account management lockout.
GM ***: I'm sorry for the difficulty. If you are still having the issue after 24 hours with no login attempts, please contact us again. Thank you for using Live Chat, and have a wonderful day! :)
GM ***: has closed the chat session. If you still need help, please don't hesitate to contact us again.
Ionako nemam puno volje za MMO, ali ovo je fora :)
odlična grafika, lijep dizajn, al borba izgleda nezgrapno. to naravno nema veze jer je igra jos pre-alpha.
al nije im bas tajan taj svijet cudovista kad velike lignje letaju okolo i divovi od smeca haraju ulicama :)
Odlična grafika? Meni se čini (sve max, 2560) da je ovo vizualno lošije od Conana (koji je bio odličan). Prazni prostori, slabe teksture bez bumpa, malo boja... AA ne radi...
igra nece biti popularna i privuci milijune ali imace jaku lojalnu bazu igraca
najveci problem je sto je fokusirana na story driven koncept,voice acting & cut scene...bespotrebnni sadrzaj za mmo a prisustvo repetativnih misija daje dojam da ce faliti sadrzaja nakon end story
pozitivne stvari su setting,skill tree,nema lvlinga i sto klase nisu predefinirane slicno kao u Eve-u moguce je podesiti i izabrati build ovisno od situacije i treniranih sposobnosti
ako pvp bude fokusiran na zauzimanje teritorija moglo bi se igrati koju godinu i pored losih combat animacija,iako je EA izdavac ,probacu ovu igru
Obavjetili su ljude odabrane za closed betu:
You have been selected to take part in the final Beta Weekend for The Secret World!
Obavjetili su ljude odabrane za closed betu:
You have been selected to take part in the final Beta Weekend for The Secret World!
???
meni je ovo treci weekend da igram TSW, koji je btw open beta. mogao je zaigrati svako ko je napravio pre-order ili dostigao rank u thesecretwar facebook igri.
Odlična grafika? Meni se čini (sve max, 2560) da je ovo vizualno lošije od Conana (koji je bio odličan). Prazni prostori, slabe teksture bez bumpa, malo boja... AA ne radi...
igras u DX9 ili 11?
Igra startala pred tjedan dana, nitko ništa ne komentira...
pozitivan utisak,mmorpg ,po gameplayu i konceptu samo Eve je bolji (moje misljenje)
ne svidjaju mi se voice acting i cut scene jer njima nije mjesto u mmo,to bi bili jedine negativnosti sto se mene tice
Igracu ovu sigurno dok ccp ne zavrsi Day of Darkness , nista drugo mi nije interesantno od mmorpg igara
Dosadno, monotono, neoptimizirano. Da ne pricam o monthly fee. Zasto bi opce neko ovo igro kre GW2 mi nije jasno.
Jedino su zagonetke donekle ok.