jos nije otvorena tema za ovu igru pa sam ju odllucio otvoriti...ovdje pisite kakvi su vam dojmovi o igri...=))))))
sucks!
planiram skinuti.
podsjeća me na final fantasy. čini mi se zanimljivo.
isprobat ću.
ja ju igram vec par sati i cini mi se super...grafika je prelijepa i glatko se vrti...moje preporuke...=)))
Super je igra samo ša ne kuzim bas ovaj sustav borbe...
uvijek idem na attack with mystic arts...lol...
ako se nekom da objasnit...
Super je igra samo ša ne kuzim bas ovaj sustav borbe...
uvijek idem na attack with mystic arts...lol...
ako se nekom da objasnit...
zbilja si mi pomogao...mogo si mi jednostavno dati link www.google.com...
nasao sam taj manual al mi se neda čitat...lol...
tnx...nes vise sam saznao....al mi se borba cijelo vrijeme svodi na to da idem na attack with mystic arts i molim boga da dobijem criticale...lol....bojim se da ce mi dosadit...
Na početku bilo koje borbe možeš sa tipkom SHIFT isključit i uključiti da je normalna brzina i
da je sve ubrzano, ovo ubrzano se preporuča koristiti samo protiv onih koje možeš lako riješit.
Igra je napravljena od Sqare Enixa, znači onih koji su napravili Final Fantasy. Igra mi se jako sviđa, pravi RPG kakav se meni sviđa. Nažalost nisam imao još previše vremena igrati ju, ali ovo što sam igrao mi se jako sviđa.
Igra je zakon,igram ju već više od 50 sati i tek sam negdje na polovici.Zanimljiva i nekaj novo.
A kaj se tiče borbe najbolje ti je jednu ekipu trenirati za combat arts,a drugu za Mystical i onda buš bez problema ubiš svakoga.Do sad sam se jedino sa jednim zmajom zezal,ostale sam lako ubil.
Evo napokon sam prešel igru nakon više od 100 sati igranja.Ovo je jedna od najboljih igri ove godine,i stvarno bi ju preporučil svakome,a pogotovo svima koji vole RPG na poteze.Konačna ocjena te igre je 9.3 od 10.Igra je zanimljiva,jako dobro izgleda i nije tak teška.Istina da su neki questovi jako teški i moraš imati malo sreće da ih prejdeš,ali oni koji se tiču samog glavnog dijela nisu tak kompicirani.Prema kraju bi se dalo naslutiti da bu izašel i drugi nastavak.
ja sada skidam
napokon jedan pravi RPG za PC. mislim valjaju meni i mass effect i fallout 3 al nekako to nije to, ja sam više final fantasy tip.
napokon jedan pravi RPG za PC. mislim valjaju meni i mass effect i fallout 3 al nekako to nije to, ja sam više final fantasy tip.
nemam nista protiv last remnanta(obozavam SquareEnix, FF serijal i J-rpg) al na PC uvijek dodju oni losiji i dosadniji J-rpg-ovi na poteze. Prica je dosadna i neorginalna(u odnosu na vecinu slicnih igara, a po meni nema nista goreg od lose price u rpg-u), battle sustav plitak i vrlo, vrlo brzo dosadi, ima preeeevise jednolicnih dungeona i kad te ubiju na kraju istog moras satima igrat dosadne dionice(nisu culi za save sustav valjda), likovi nemaju karizmu, karakter i stavec tu ide... Kao primjer navest cu neke japanske koje smatram puno boljim izborom od remnanta(igre su za PS3 i XBOX360, a i na PS2 ima barem 4 puta tolko rpg-ova boljih za portanje od remnanta):
Eternal Sonata (fenomenalan rpg koji nazalost nece doc na PC)
Enchanted Arms
Tales of Vesperia
Star Ocean: The Last Hope
Lost Odyssey (jos jedan naslov za ne propustiti)
Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles (nije izasla al radi LEVEL 5 sto znaci da ce bit gotovo sigurno HIT)
Final Fantasy XIII (isto tako nije izasla al ocito je da Square ne moze napravit los FF)
(Ko nije igrao Witcher neka PROBA! jer radi se o jaaaako dobrom rpg-u europskog stiha i bolje je igrat istog 100 sati nego remnanta ma koliko voljeli japanske)
Igrao sam FF X na ps2,
ovo je isto samo na PC-u
Igram već tjedan dana samo to
kaj reč.
Ako je remnant ISTI kao jedan od najboljih rpg-ova za PS2, a i sire onda si rezem grkljan odmah! Kako moze bit u rangu sa pricom FFX, to je nemoguce... Osnova svakog dobrog rpg-a je prica, sve ostalo je dobrodosla kozmetika. (kuda bi Bioware dosao da je radio tako usrane price?)
... kad te ubiju na kraju istog moras satima igrat dosadne dionice(nisu culi za save sustav valjda), ..
je, Remnant je jedan od najboljih RPG-ova za PC platformu, shto zbog nedostatka istih, shto zbog novog battle systema, shto zbog priche....
sustav bitke josh nije vidjen i ne odgovara svima, pricha je OK za RPG, a shta si ti ochekival....?
ne mozhe ti pricha biti bolja od same igre......ili mozhe?
svatko ima pravo na svoje mishljenje i slobodno ga iznesi, ali ne ochekuj da ce svi misliti jednako...
isto tako, nisu svi odushevljeni igrom jer iskache iz standarda klasichnog RPG-a, a nisu svi spremni prihvatiti promjene...
ma brate igraj sto zelis i sto te zabavlja, najvaznija je zabava! Ali ne mogu gledat da se tu bacaju neke usporedbe koje ipak nisu primjerene npr. kada netko kaze da je to isti FFX ili kad kaze da je najbolji rpg za PC jer pod broj jedan FFX je jedan jedini neponovljivi super mega ultra naslov miljama daleko od generickog remnanta, a kao drugo NITKO nema pravo da kaze da je nesto NAJbolje jer je to presubjektivna stvar osobne percepcije(moras bit ili Bog ili netko jako nepametan da takvo sto sa sigurnoscu tvrdis). uvazavam misljenje da je igra TEBI ili NJEMU dobra al rec da je to univerzalno dobra igra granici s ludoscu... da si igrao sve FF, pokoji dragon quest, personu, pokoji tales naslov, suikoden I&2, crono cross/trigger i sve one koje sam tamo gore lijepo naveo da su bolji i zasto su bolji od remnanta nebi pisao takve hvalospjeve. evo na IGNu kazu sljedece o prici "A weak, disjointed storyline, forgettable and dislikable characters, and a near total lack of personality." a meni je to i vise nego dovoljno da neki rpg prekrizim za sve vijeke vijekova. isprika za save sustav, to stvarno nisam znao...
ma brate igraj sto zelis i sto te zabavlja, najvaznija je zabava! Ali ne mogu gledat da se tu bacaju neke usporedbe koje ipak nisu primjerene npr. kada netko kaze da je to isti FFX ili kad kaze da je najbolji rpg za PC jer pod broj jedan FFX je jedan jedini neponovljivi super mega ultra naslov miljama daleko od generickog remnanta, a kao drugo NITKO nema pravo da kaze da je nesto NAJbolje jer je to presubjektivna stvar osobne percepcije(moras bit ili Bog ili netko jako nepametan da takvo sto sa sigurnoscu tvrdis). uvazavam misljenje da je igra TEBI ili NJEMU dobra al rec da je to univerzalno dobra igra granici s ludoscu... da si igrao sve FF, pokoji dragon quest, personu, pokoji tales naslov, suikoden I&2, crono cross/trigger i sve one koje sam tamo gore lijepo naveo da su bolji i zasto su bolji od remnanta nebi pisao takve hvalospjeve. evo na IGNu kazu sljedece o prici "A weak, disjointed storyline, forgettable and dislikable characters, and a near total lack of personality." a meni je to i vise nego dovoljno da neki rpg prekrizim za sve vijeke vijekova. isprika za save sustav, to stvarno nisam znao...
znas sto, pokusat cu s remnatom, kad odigram javim dojmove... ono sto sam htio s onim gore postovima je-1.demantirat one koji se deru da je to neki revolucionatni J-rpg nikad vidjen, 2. da je ISTI kao FFX, 3. i najvise od svega da na konzalama trenutno ima barem 10 J-rpg-ova koji su bolji od remnanta i za koje bi vise volio da dodju na PC... IGN nije toliko los koliko ti mislis, a bogme ni ocijene ne djele sakom i kapom jer su kriticne picajzle. u zadnje vrijeme vijeti i recenzije gledam na Gametraileru iako tu i tamo odem do IGN-a i Gamespota...
...i kad te ubiju na kraju istog moras satima igrat dosadne dionice(nisu culi za save sustav valjda),
MOZE SE SEJVAT LJUDI! POGRIJESIO SAM! MOZE SE SEJVAT! JOS JEDNOM---MOZE SE SEEEEEEJVAT!!!
Mogu reći da me se u početku nije baš dojmila, ali probao sam malo igrat i sada mi je sve zanimljivija i zanimljivija. Priča mi je odlična, neki novi svijet šta još nije viđen na računalu i fenomenalna borba. Uglavnom meni odlična igra.
Prešao sam igru.
FF X ima bolju priču.
I Remnant je kraći.
pa kaj ga nije napravila ista firma (square enix)
al igra nije igriva bez joysticka samo su ju prebacili sa xboxa na pc
tak da su shebane kontrole