The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.743
|
čitano: 2.302.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Rocinante2112 kaže...

pa graficka ti je šit jer je basically proc cpu+gpu.

ni nemoš bolji fps imat iz toga.

Slažem se...

15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Meni je Skyrim radio dobro s starom grafičkom GTS 450 1 gb super, i sad s novom još bolje. Prijatelju je isto dobro radila s Nvidia 9800 GTX+, tak da igra je super optimizirana s obzirom koliko je velika.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da je graficka AMD Radeon HD 7560D

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Kako je ugodno i zabavno ganjati djecu kao vukodlak i klati ih sa predivnih 40 FPSa {#}

Werewolfs for the win

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
$Mikulich$ kaže...

Kako je ugodno i zabavno ganjati djecu kao vukodlak i klati ih sa predivnih 40 FPSa {#}

Werewolfs for the win

Koliko ja znam deci ne možeš ama baš ništa u igri, jedino ako nije neki mod...

10 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Werewolfs for the win

Koliko ja znam deci ne možeš ama baš ništa u igri, jedino ako nije neki mod...

Mod, Stranger danger.

Ali sada sam poludio, znaci [spoiler alert] kada silver hand ubije glavnog starog prdca companionsa (ja nisam bio tamo jer sam skupljao glave od tri vjestica da podignem "kletvu" vukodlaka sa companiona), Farkas ili tko vec ide s tobom ubiti leadera silver handa.. Destinacija je random, mene je bacilo na Lost Knife Hideout... Znaci, radim quest skoro sat vremena, i ubijem tog glavnog idiota, ali mi uopce ne registrira da je mrtav??! I loadao sam, ali i dalje nista. Kako da zavrsim taj quest preko komandi?

15 godina
neaktivan
There is no good or evil - Only decisions and consequences
10 godina
neaktivan
mp00 kaže...

Odustao sam od companionsa.. Sad me kontaktirao Dark Brotherhood :D

12 godina
neaktivan

Počeo sam nedavno igrati ovu prekrasnu igru i oduševljen sam. Priča, mogućnosti, sve sve sve! Pravi punokrvni ponosni RPG u punom smislu te riječi! U jednom trenutku bježim od zmaja koji me spasi od smaknuća, kasnije lovim životinje lukom i strijelom, onda istražujem šume, planine i prekrasne krajolike... Obavim posao za kralja, kupim kuću, uredim je. Skupim gomilu hrane i opskrbim kuću njome. Radim za seljake, prerađujem krzno... Igram se lovice sa djecom, idem po posebni kamen za čarobnjaka, skupljam knjige i stavljam ih kući na policu, čitam ih. Kopam u rudnicima, iskopam rude, rastopim te iste rude te od poluga koje dobijem popravljam i poboljšavam svoj oklop i oružja koje sam prethodno dobio u napadu na banditsku utvrdu. Pridružim se klanu starom 5000 godina, postanem vukodlak, ubijam vještice... Dok jašem po zapuštenim cestama kroz prekrasni krajolik taige naiđem na ljude koji žure na vjenčanje i vilenjake koji me napadnu zbog moje vjere. Nađem kartu blaga, pokušavam je dokučiti i pronaći blago... Napadne me zmaj, razruši farmu ispred mojih očiju, istog zmaja ubrzo ubijem svojim vilenjačkim lukom kojeg sam ukrao koristeći svoje vještine šuljanja i snalažljivosti... Toliko toga se može raditi da je to nevjerojatno! Jedina stvar koja mi nedostaje je multiplayer, to jest, CO-OP. 

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 19:13 (Roko567).

7 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Skini si nešto modova, igra tek onda pravo zasja. Ovi na popisu su dosta dobri: http://www.pcgamer.com/2012/10/28/the-25-best-skyrim-mods-2/

A dosta odličnih još možeš naći na ovoj stranici: http://www.nexusmods.com/skyrim/?

Tu možeš još naći i program Skyrim Nexus koji je besplatan, a preko njega možeš skidati modove i njima upravljati (update, disable, delete itd.)

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Roko567 kaže...

Skini si nešto modova, igra tek onda pravo zasja. Ovi na popisu su dosta dobri: http://www.pcgamer.com/2012/10/28/the-25-best-skyrim-mods-2/

A dosta odličnih još možeš naći na ovoj stranici: http://www.nexusmods.com/skyrim/?

Tu možeš još naći i program Skyrim Nexus koji je besplatan, a preko njega možeš skidati modove i njima upravljati (update, disable, delete itd.)

Hvala na preporuci ali sam tek 16. level tako da ću se zasad suzdržati od modova. Skinut ću možda high res texture pack ali će ostati na tome. Dugo će mi trebat da pređem igru i da mi dosadi jer ja to sve radim nevjerojatno usporeno. Zadnjih desetak sati proveo sam uglavnom vježbajući vještine lukom i strijelom i loveći životinje. Kad završim sa igrom, skinut ću si DLC-eve. A kad mi i to dosadi, okušat ću se u modovima :)

1971- ∞
13 godina
Roko567 kaže...
Reichz kaže...
Roko567 kaže...

Hvala na preporuci ali sam tek 16. level tako da ću se zasad suzdržati od modova. Skinut ću možda high res texture pack ali će ostati na tome. Dugo će mi trebat da pređem igru i da mi dosadi jer ja to sve radim nevjerojatno usporeno. Zadnjih desetak sati proveo sam uglavnom vježbajući vještine lukom i strijelom i loveći životinje. Kad završim sa igrom, skinut ću si DLC-eve. A kad mi i to dosadi, okušat ću se u modovima :)

Iskreno,nebitno jel prvi playthrough ili 55ti,bez modova jednostavno neide :)

Poboljsaju svaki aspekt igre,bolji skill tree dobijes,zanimljivije magije,više oruzja,oklopa itd,bolji follower AI (koji je inace glup ko ona stvar),bolji crafting itd itd

11 godina
neaktivan

obavezno deadly dragons i deadly combat i uz njega dual wield parry mod, totalno promjene borbu na bolje. tu ne mislim na težinu borbe koja se podesi u opcijama, već način na koji se izvodi i koliko se treba potruditi da ubiješ kakvu beštiju ili npc-a. tada rpg elemnti stvarno dolaze do izražaja i silno levelanje skillova dobiva smisao.

jer i da od početka u vanilla verziji igre igraš na legendary težini, doći će trenutak kada ćeš zmaja lakše ubiti od čopora vukova.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da ne pričamo kako giant facerolla dragona xD

igra je prelagana po defaultu,i to nije to. magija je najlosiji aspekt igre imho

15 godina

Moze li se imat vise likova odjednom bez diranja save-ova ? Tj ako stisnem New Game hocu li ostat bez svog dosadasnjeg lika i saveova ?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ne, samo si snimi zadnjeg lika na poseban save slot, ne ga ostavit na autosaveu i to je to, nastavljaš dalje sa novim likom.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Zna li itko ima li mod za Skyrim koji u igru "donosi" arenu kao što je ona u Oblivionu?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam našao baš arenu, ali sam našao Pit Fighter faction.

16 godina
neaktivan

Isprobat ću ga kad završim par questova, ako netko zna za aernu neka mi javi ovdje ili u PM

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

poceo sam igrati skyrim s enb+dov+extra blood, neam rijeci koja ljepota{#}, totalno druga igra! jel mozete reci koji je mač za "one hand" najjaci u igri?

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni je najbolji Nightingale Blade zbog super enhantmenta.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
12 godina
protjeran
The Man kaže...
Meni je najbolji Nightingale Blade zbog super enhantmenta.

di ga ima za upiknuti?{#} jel znas koliki mu je damage?

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan

Nightingale blade dobiješ kad pređeš u thieves guildu misiju Hard Answers,dobiješ odličan mač Chillrend kad pređeš još koju misiju u Thieves guildu

12 godina
Stjepanj kaže...

poceo sam igrati skyrim s enb+dov+extra blood, neam rijeci koja ljepota{#}, totalno druga igra! jel mozete reci koji je mač za "one hand" najjaci u igri?

Meni je dobar(harkon's sword/katana), ako imaš dawnguard ekspanziju. ;)

Samo ga treba malo doraditi tj. nabrusiti.

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
neaktivan

Pozz,jel se ikome desio bug na DLC-u da nemoze kupit land property.Recimo za primjer nije mi dosao Courier sa pismom da mogu usvojiti djecu ako kupim zemlju te sagradim kucu na njoj.Probao u Falkreathu,tamo sam thane i sve misije obavio znaci doslovno sve,te jos nemam opciju kupiti zemljiste.Gledao na internetu,sve probao,stvarno neznam.Nisam ni probao kupiti negdje drugdje zemljiste jer mi se bas ovo kod Falkreatha svidja.

Hip-hop is not dead

0 0 hvala 0
16 godina
retardinjo25 kaže...

Pozz,jel se ikome desio bug na DLC-u da nemoze kupit land property.Recimo za primjer nije mi dosao Courier sa pismom da mogu usvojiti djecu ako kupim zemlju te sagradim kucu na njoj.Probao u Falkreathu,tamo sam thane i sve misije obavio znaci doslovno sve,te jos nemam opciju kupiti zemljiste.Gledao na internetu,sve probao,stvarno neznam.Nisam ni probao kupiti negdje drugdje zemljiste jer mi se bas ovo kod Falkreatha svidja.

poskidaj sve unofficial patcheve sa nexus-a i ne bi trebao imati nikakvih problema u bilo kojoj stvari.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
retardinjo25 kaže...

poskidaj sve unofficial patcheve sa nexus-a i ne bi trebao imati nikakvih problema u bilo kojoj stvari.

Probat cu..

Hip-hop is not dead
16 godina
retardinjo25 kaže...
Obi Wan kaže...
retardinjo25 kaže...

Probat cu..

trebao si to odmah napraviti

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Eto instalirah patch,crashala mi igrica cim sam ju pokreno,cak probao i na windowed modu...Progooglao pola interneta da sredim taj bug s Falkreathom...Sve isprobao..:/

EDIT:cak updetao skyrim na zadnju verziju.

Hip-hop is not dead
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 5:02 (retardinjo25).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Eto instalirah patch,crashala mi igrica cim sam ju pokreno,cak probao i na windowed modu...Progooglao pola interneta da sredim taj bug s Falkreathom...Sve isprobao..:/

EDIT:cak updetao skyrim na zadnju verziju.

Mislim da je bitno kojim redom se učitavaju patchevi kroz nexus mod manager, pa da ti se zato igra crasha.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice