Pa mora se priznati da čovjek koji je to napisao zna o čemu govori. Mogu reći da sam nakon stotinjak sati igre i sam primijetio mnoge od tih stvari. U nekim segmentima su druge igre jednostavno bolje. Svakako fali više većih RPG "raskrižja" i svijet koji aktivnije reagira na igrača i njegove postupke. Stoji i činjenica da su neki detalji mogli biti bolje napravljeni.
Opet TES igre u svakom nastavku pružaju i puno toga čemu druge igre ne prilaze ni blizu. Moj favorit je svakako bolesno detaljan i ogroman otvoreni svijet koji u svakoj TES (čak i Fallout) igri dobijemo za istražiti. Dok god ja mogu trideset sati igre utrošiti samo u istraživanje svijeta oko sebe bez da obavim bilo kakav važniji quest znam da su ipak nekog vraga napravili kako treba.
Uglavnom kao što rekoh mjesta za napredak uvijek ima ali nije ni sad baš sve crno kao što bi neki padobranac mogao zaključiti. Većinu tih nedostataka ionako vjerojatno primijete samo fanovi koji igri posvete malo više vremena. A na kraju krajeva nije Skyrim baš na temelju ničega pokupio toliko GOTY nagrada.
Dobro primjećeno. Ja te nedostatke ne smatram toliko značajnima da bi učinili igru lošom, naprotiv, Skyim je odlična igra, ali mislim da taj članak dobro upućuje gdje bi se sljedeći Elder Scroll trebao razraditi.