The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.447.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Da li vam se kad dogodilo da nemozete loadat quicksave,loada se beskonacno?Mene hebe cijeli dan pa sam morao nanovo quest prelaziti.BTW upravo je pao BLOOD DRAGON.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina

Tema sa slikama iz Skyrima?Ima li takvo nesto?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto nemogu disenchantati armor od thieves guilda i da taj efekt stavim na daedric armor??

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zato sto je to jedinstveni ( unique ) item i vezan je za guild quest,imas na Skyrim Nexus mislim mod koji omogucava disenchantanje svih tih unique itema

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Pozdrav ljudi :) Koji je najbolji način da si (legalno xD) dignem damage na daedric swordu? Sada mi na legendary radi 79 damagea, sa +24 fire enchanta. 46 lvl, smithing 100 kao i one-handed.

Moj lik opušteno pozira za kameru u svom omiljenom daedric armoru :D Moj lik opušteno pozira za kameru u svom omiljenom daedric armoru :D
Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 2:59 (Bash).
17 godina
Bash kaže...

Pozdrav ljudi :) Koji je najbolji način da si (legalno xD) dignem damage na daedric swordu? Sada mi na legendary radi 79 damagea, sa +24 fire enchanta. 46 lvl, smithing 100 kao i one-handed.

A moras podizat "one handed" perk, pronac amulete, prstenje koji podizu one handed skill. Enchantat armor da podignes one handed skill. Recimo moj daedric sword radi 210 dmg-a. Prilikom upgradeiranja oruzja/armora koristi blacksmith potione - elixire, philtere, stavi gauntletse koji podizu blacksmith skill. (naravno ako ih imas:)

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan

Evo baš jučer radim quest za neku Danicu Pure-Nešto i krenuo sam pješke do lokacije nekakvog svetišta. I sad na polovici puta ugledam zmaja kako kruži oko mene.

Ništa ne radi, samo leti i riče. Htio sam se boriti, jer ovo bi mi bio prvi ubijeni zmaj ako ne računamo onoga iz Whiteruna. Pokušao sam ga gađati i strelicama (i failao), ali on me samo ignorira.

I tako sve dok odjednom nije odletio iz vidokruga.

Je li ovo normalno? Je li u pitanju bug ili trebam odraditi još neki main quest (tek trebam ići kod Greybeardsa)?

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako si low level, nemoj još Daničine questove radit.

ODvest će te odmah u neku špilju punu prokletih zelenih spriteova (sprigan) i medvjeda. Dosta teška špilja za sve do lvl 10.

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu.svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 14:38 (Iwana).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

To se dogodilo i meni par puta. Nema to neke veze s questovima, izgleda da nekad jednostavno nisu zaintersirani ili te ne skuže.

Ili ovi iz Bethesde namjerno provociraju, što je za njih već standardno. Recimo M'aiq the Liar postoji u igri samo da bi trollao igrače, pogotovo članove službenog foruma :)

Iwana kaže...

ODvest će te odmah u neku špilju punu prokletih zelenih spriteova (sprigan) i medvjeda. Dosta teška špilja za sve do lvl 10.

Zapravo i nije ak ju odlučiš riješiti na miran način :)

Makar u toj misiji postoji bug pa nekad ni ne dobiš na izbor što hoćeš napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 14:50 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Je li ovo normalno? Je li u pitanju bug ili trebam odraditi još neki main quest (tek trebam ići kod Greybeardsa)?

To je normalno, random encounter je u pitanju,  i biti ce ih jos, da si mu uspio privci paznju usao bi u borbu, uglavnom je dovoljno da si dovoljno blizu dragonu za aggro, ne moraš ga pogoditi s nicim.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
Wow, lijepo se razvija priča. Igra je sve bolja i bolja.
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Evo baš jučer radim quest za neku Danicu Pure-Nešto i krenuo sam pješke do lokacije nekakvog svetišta. I sad na polovici puta ugledam zmaja kako kruži oko mene.

Ništa ne radi, samo leti i riče. Htio sam se boriti, jer ovo bi mi bio prvi ubijeni zmaj ako ne računamo onoga iz Whiteruna. Pokušao sam ga gađati i strelicama (i failao), ali on me samo ignorira.

I tako sve dok odjednom nije odletio iz vidokruga.

Nije bug, nekad će te napasti nekad ne, često češ ih viđati, ako je bio neki zahebaniji i bolje da te nije vidio.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
neaktivan
Iwana kaže...

Pa nije se obavezno boriti. Ja sam na tom questu samo uletio u špilju, pokupio sap i izašao prije nego što su me sprigani uopće stigli napasti.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
17 godina
neaktivan

UŽAS!! Sinoć sam lijepo izašao iz igre, ugasio računalo i jutros na Luncheru- continue- samo izbaci..i na load i na new , čim pipnem po tipkovnici zbris, ne otvara igru. Pokrenem bez lunchera- isto,sys restore na dva dana- isto. Save game u Documents je netaknut..Skyrim je origigi, 1.2 patch, ubio Onog naj zmaja, poriješavao ziliun questova, level 36 i baš sam kreno ubijat rebele da vidim kamo to vodi -eto beda..računalo je dobro(vidi pod PC), Skyrim klizi na high ko po vodi, Šta sad, instalirat nanovo, a SaveGame? Batman (ovaj novi) radi, Assasin radi..

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
reinstall, i backup saveova, nema druge
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
15 godina
neaktivan

Sva oruzja su mi oslabila za 9 poena, ja neznam ! Zasto ?

I koliko ima College of Winterhold quest-ova ? 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Batista kaže...

Cini mi se da sam pronasel jos jedan bug, kod Blindsighteda, kada treba onog sefa Thieves Guilda, Mercera sredit. Otvorim vrata, Karliah nesto veli, Mercer joj odgovori i tu stane i nista se ne dogadja...

Vidim na youtube da treba zapocet potres, ali kod mene ga nema...

Ima tko kakvu ideju, bug fix ne mogu pronac ? :(

Pronasao sam kao neko kvazi rijesenje s upisivanjem u konzolu, no ne pomaze...

Jel ima kakav cheat da zavrsim samo taj quest ?

Jel imal tko takav problem ? {#}

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
Iwana kaže...

Pa nije se obavezno boriti. Ja sam na tom questu samo uletio u špilju, pokupio sap i izašao prije nego što su me sprigani uopće stigli napasti.

Ne znam da li si mislio na opciju koja ti se nudi da ne naudiš drvetu. Sprigani se pojave samo ako naudiš drvetu.

Iz tvog posta mi se čini da ti nisi išao na drugu opciju. Pa kad budeš igrao ponovo, sad znaš da postoji i peace opcija.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
16 godina
neaktivan

Ta satelitska antena je ''Spellbreaker'' kao sto rece ZC_Someone!

Inace u cijelog igri pored njega su mi jos Downbreaker,Ebony Mail i Konahrik najbolji 'pokloni'!!! Kompletan set Deadric-a izgleda shabanski aka seljacki u poredjenju sa vec navedenim{#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Da nije neki magic effect u điru?

I CoW ima 8 questova.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
dzelo kaže...

I CoW ima 8 questova.

Razvio sam One Hande park Dual Savagery, da nije do tog ?

dzix
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...
thuglife kaže...
dzelo kaže...

I CoW ima 8 questova.

Kažem ti da pogledaš imaš li koji negativni efekt pod magijama, do toga perka nije nikako, on ti samo daje 50% jači power attack sa dva one handed naoružanja.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
dzelo kaže...
thuglife kaže...
dzelo kaže...

I CoW ima 8 questova.

Kažem ti da pogledaš imaš li koji negativni efekt pod magijama, do toga perka nije nikako, on ti samo daje 50% jači power attack sa dva one handed naoružanja.

Imam ovaj  reduced weapon skills ? pise da orzuje od njeg bude 20% slabije, kako da ga uklonim ? :D

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 16:20 (dzelo).
16 godina
neaktivan

Nađi neko oltar/ shrine i uzmi blessing, skida sve negativne efekte.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Imas li kakav prsten, amulet ili komad armora sa fortify smithing na sebi? To koristis iskljucivo kad pravis tj. unapredjujes oruzje i armor. U borbi to obavezno skini.

Ako ne onda si pokupio blessing za fortify smithing kojeg skidas nekim drugim blessingom.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
reinstall, i backup saveova, nema druge

e pazi sad..napravim tako i opet pada..al kad napravim new install sa čistim savegame radi, čim skopiram moje save igra pada..sad trebao bih skužit koji save mi ruši 

igru, al mene interesira ZAŠTO?

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
17 godina
neaktivan
Evo moj baja -

Nord Lvl 43, primarno One Handed, Block, Smithing, Enchanting.
Daedric armor i weapon, sve Legendary, sa po dva enchanta na svemu. Zeznuo sam se u startu, stavljao sam jedan enchant dok nisam došao na 100 Enchanting, pa sam morao ponovno raditi oružje i opremu. Sad imam dva seta s time da prvi s jednim enchantom ne mogu nikome prodati jer nitko nema dovoljno para za to :(
Imam onaj Stone koji mi skida penale na težinu oklopa i daje bonus na ukupnu težinu koju mogu nositi.

Thief questovi završeni, postao sam Nightingale, oslobodio regiju sa Stormcloakovima...

I sad imam problem - radim questove za Companione, i zapeo sam kad mi ponudi da budem vukodlak - ne želim to a ne daju mi druge questove dok to ne obavim. Da li da prihvatim i postanem vukodlak??
I još nešto, postao sam gazda Thievesa, a i dalje mi pod questovima stoji neispunjeno - Become full member of tht thieves guild... da li je to bug, ili još nešto moram obaviti?

Hvala!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...

I sad imam problem - radim questove za Companione, i zapeo sam kad mi ponudi da budem vukodlak - ne želim to a ne daju mi druge questove dok to ne obavim. Da li da prihvatim i postanem vukodlak??

budi vuki, poslije ideš ubijat neke vještičice  i s njihovim glavama izliječiš sve Companione i ostaneš Baja

15 godina
neaktivan
micho0305 kaže...
CrnaBitanga kaže...

budi vuki, poslije ideš ubijat neke vještičice  i s njihovim glavama izliječiš sve Companione i ostaneš Baja

A mislin ono moga si bar spoiler stavit

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...
micho0305 kaže...
CrnaBitanga kaže...

A mislin ono moga si bar spoiler stavit

spoiler?čovjek pita pa ima još on za igrat danima..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice