The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ZC_Someone kaže...
A da su serveri zauzeti ti piše kad se probaš ulogirati na steam ili kad pokušavaš instalirati ili pokrenuti igru?

Kada se probam ulogirati na Steam, i tako mi je pisalo 2 dana za redom, i neče mi se povezati.

Prvo sam mislio da mi sa internetom nešto nije u redu, ali mogu bez problema se ulogiravati na druge stranice, samo na Steam nemogu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 18:46 (lolek666).
17 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

danas rješio alduina i nije nešto težak.

zar ne bi na kraju trebalo biti neke animacije kao u falloutu s zaključkom o svemu učinjenom i posljedicama. 

ovako nisam impresioniran

popričao sa 2 zmaja kad me vratilo iz sovengarda.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja evo ostavio se glavnih questova i i sporednih, sad samo lutam po Skyrim-u, i zabavno je, cistim pecine, i sve ostale lokacije. 

Glavne questove cu ostavit za kraj, sad cu polahko sporedne :D Pronaso ovu informu Stell Plate Armor (59).

Ince igram one hande + healing, ali nekad uzmem two hand :D 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

{#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Svaki put kad cujem tu pjesmu, nakon sto kaze fus ro dah, cujem "fucking cool, oh my god", zbog onog trailera sa "pravim" prijevodom

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad god pogledam taj trailer naježim se na te riječi, premoćna igra !!!

16 godina
neaktivan

Kako da prenesem svoju bolju opremu na Lidiju? pokušavao sam, al nisam uspio... Hvala

FAIL

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Kako da prenesem svoju bolju opremu na Lidiju? pokušavao sam, al nisam uspio... Hvala

Počni pričati s njom i  bit će ti opcija "Trade items" (ili neš u tom stilu) i onda joj daš što god želiš, ako je armor bolji od onoga koji trenutno nosi odmah će ga equippat.

15 godina
protjeran
PoToKTM kaže...

Ja nemam taj problem, udarac toljage ju je riješio;)

17 godina
neaktivan
lolek666 kaže...
Kada se probam ulogirati na Steam, i tako mi je pisalo 2 dana za redom, i neče mi se povezati.

Prvo sam mislio da mi sa internetom nešto nije u redu, ali mogu bez problema se ulogiravati na druge stranice, samo na Steam nemogu.

Imao sam takav problem, ne znam da li je baš isti ali pomoglo je ovo (nisam siguran da li to ima isti učinak kao i moguće rješenje koje je naveo master4games):

It is possible that your Steam files have become corrupted. Try the following to repair your Steam files.

On WindowsTo fix this error try using the following steps:    Navigate to your Steam installation directory. (C:\Program Files\Steam\ by default.)    Delete everything in that directory EXCEPT the following:        steam.exe        steamapps directory (All of Steam's game files are kept here.)    Restart Steam to test the issue

A budući da je zapravo problem u samom klijentu svakako bi bilo poželjno pogledati:

I naravno još uvijek otvorena opcija, kontaktirati direktno Steam Support

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 12:50 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

Imam problem - trebam savjet.

Rješavam questove za Companionse i moram pobiti neke zatvorenike odbjegle, malo sam zaboravio na taj quest i nakon nekog

vremena shvatio da je svrstan u gotove questove a naravno Companionsi mi ne žele dati slijedeće i kažu da nisam završio

postojeći (koji naravno i nisam), nije valjda da je netko ubio tog zatvorenika umjesto mene.

Ima li izlaza iz ove situacije?

Opinion is like an asshole, everybody has one.

0 0 hvala 0
16 godina
Badjo kaže...

Imam problem - trebam savjet.

Rješavam questove za Companionse i moram pobiti neke zatvorenike odbjegle, malo sam zaboravio na taj quest i nakon nekog

vremena shvatio da je svrstan u gotove questove a naravno Companionsi mi ne žele dati slijedeće i kažu da nisam završio

postojeći (koji naravno i nisam), nije valjda da je netko ubio tog zatvorenika umjesto mene.

Ima li izlaza iz ove situacije?

Probaj potraziti fix na tesnexusu,probaj potraziti bas po imenu questa na google-u pa utipkas komandu u konzolu da ti je gotov quest,i da jesi updateao na 1.4 verziju ?

btw.jel ima razlike izmedju medium-high-ultra shadows konkretno...igram na high shadows,sad sam spustio na medium jer sam procitao da su CPU osjetljive a imam stariju arhitekturu i to dosta pravi probleme u gradovima i veliki FPS loss,pa pitam jel tko primijetio veliku razliku izmedju MEDIUM-HIGH shadows ? Hvala :)

16 godina
neaktivan

Nema tolike razlike, a dosta skida FPS iz nekog razloga.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molim pomoć!

Imam misiu u kojoj moram Esbarna dovesti u Riverwood ali nikako neće da me slijedi.

Sto moram učiniti ili kako ga dovesti u Riverwood?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
UltimateRazor kaže...

Molim pomoć!

Imam misiu u kojoj moram Esbarna dovesti u Riverwood ali nikako neće da me slijedi.

Sto moram učiniti ili kako ga dovesti u Riverwood?

Jesi mogao proći kroz vrata, jel možeš normalno pričati s njim? Ako možeš pričati, svako malo mu govori Wait here - Follow me kad zastane, onda vadi i spremaj oružje itd. Mora te nekako slijediti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:37 (N3N0).
16 godina
neaktivan

rijesio sam vrata ali nikako da me slijedi, vrtim se u krug s njim :(

evo uspio sam nekako na tvoj način, hvala 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:54 (UltimateRazor).
14 godina
neaktivan

Gde da nadjem golden claw za ona vrata ?

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Imaš jednu lokaciju, Break Fall Barrow, unutra je jedan lik zarobljen u puokovoj mreži, oslobodi ga i ubij ga, onda ga searchaj i skupi golden claw.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Scarfaceee kaže...

Imaš jednu lokaciju, Break Fall Barrow, unutra je jedan lik zarobljen u puokovoj mreži, oslobodi ga i ubij ga, onda ga searchaj i skupi golden claw.

Uff pa to je daleko 

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
15 godina
neaktivan
Lol. Koristi quest markere. I nije daleko, od Riverwooda 5 minuta.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Kako da koristim quest markere?{#}

16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...
N3N0 kaže...

Kako da koristim quest markere?{#}

Nađeš quest na listi questova ( Esc-Quests ), i uključiš quest ( da se pojavi neka strelica kraj njega ), i onda opališ M ( show on map ).

Usput, ako ti je to daleko, odustani od igre {#}.

14 godina
neaktivan

@Scarfaceee

postoje 3 vrata za koja znam da treba imati claw, jedan claw (golden) je odmah na početku u Fall Barrows, vlasnik je trgovac iz Riverwooda, za druga vrata Diamond claw je kod innkeepera u Vilemyr Inn u Ivarstead, za treća se nalazi odmah na truplu pokraj tih vrata, Sapphire Dragon claw

Ovdje može biti VAŠA reklama!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 15:43 (xhopeon).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Naprodavo sam se je trgovcu u Riverwoodu sigurno desetak "clawa".... Tako da ih ima.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Ima ih za svaki metal i staklo i svaki dragulj. Bar sam ja tak skužil

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
16 godina

Ma ovo je strasno...formatirala mi sestra C particiju gdje su mu saveovi i oslo 150 sati igre u vjetar....odo se ubiti u alkoholu... :(

morao bi sada krenuti s novim likom,najbolje Breton ili Imperial battlemage...

ajd jel se kome slicno dogodilo da se utjesim ? haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 18:51 (doky01akablava).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ah steta. Ja oduvijek RPG sajvove nakon izlaska iz igre jos spremim na usb za svaki slucaj.

ON TOPIC

Zna li itko kako se ozeniti? Znam da treba neka ogrilica ili tak nest,pa ic nekom sveceniku... Ali gdje tj. kako?

For everything you gain, You lose something else.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 18:56 (Strider-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Strider-X kaže...

Ah steta. Ja oduvijek RPG sajvove nakon izlaska iz igre jos spremim na usb za svaki slucaj.

ON TOPIC

Zna li itko kako se ozeniti? Znam da treba neka ogrilica ili tak nest,pa ic nekom sveceniku... Ali gdje tj. kako?

a eto kreten sam :S

odes u riften u Temple of Mara,kupis ogrlicu Mara's Necklace ili tako nesta,daje ti 10 % manje trošenje mane na castanje Restoration spellova,e kada kupis stavis ju i pogledas na wiki koji su zenski likovi moguce ozeniti,prides ju i pitas i odes se ozeniti natrag u Riften

16 godina
neaktivan
Strider-X kaže...

ON TOPIC

U Riftenu, nađeš onoga svećenika što prodaje Amulet Of Mara, ili je u birtiji ili je u templeu.

17 godina
doky01akablava kaže...

Ma ovo je strasno...formatirala mi sestra C particiju gdje su mu saveovi i oslo 150 sati igre u vjetar....odo se ubiti u alkoholu... :(

morao bi sada krenuti s novim likom,najbolje Breton ili Imperial battlemage...

ajd jel se kome slicno dogodilo da se utjesim ? haha

Ubij sestru motikom.

LoL EU: Ferinus
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice