The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.451.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
matija656 kaže...

vjerojatno ste bili na questu, ali meni je ovo najčudnije mjesto za razgovor vezan za quest, u cijeloj igri, čudniji do sad nisam imao

i moram prizanti još jednu stvar, sram me priznati, ali level sam 42 i još nisam nikad posjedovao konja, a isto tako nisam ni sjeo na jednog {#}

Ni ja nisam dosad imao konja. Ako moram repetitivno ići istim putem sim tam, radije iskoristim fast travel, jer nikaj novo nebum videl na 25.om prolasku istom cestom.

Najbolja nagrada ikad je došla iz questa od Meridie, i podosta traje.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Ni ja nisam dosad imao konja. Ako moram repetitivno ići istim putem sim tam, radije iskoristim fast travel, jer nikaj novo nebum videl na 25.om prolasku istom cestom.

Najbolja nagrada ikad je došla iz questa od Meridie, i podosta traje.

ja sam dobio taj mač, ali što mi vrijedi kad imam dva staklena mača na legendery pojačana i igram ramobo stil sa dual wieldom, light dragonscale armor, dva mača staklena i udri
mačevi jer sa njima radi najbrže udarce, a i najbolje mi izgleda sa dva mača, maljevi su mi onako li-la, sjekira isto, a još sa njima i sporije maše

uključiš shout element fury i sa dva mača jednostavno samelješ sve pred sobom

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 10:26 (matija656).
14 godina
ZC_Someone kaže...

FUS RO DAH!

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Mali klipic, bilo mi dosadno.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zna li neko ima li kakav fix da se najača verzija nightingale bladea može upgradeat?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sad pitanje,koji fix,patch ili program omogucava koristenje vise od 2GB RAM u Skyrimu ?

Onaj Large Adress Aware ( LAA ) ne radi na 1.3 verziji,a i onaj 4GB Skyrim ne bi,pa vi koji igrate koji ce raditi na 1.3 verziji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Update 4 iliti verzija 1.3.1 službeno podržava 4GB rama. Više nisu potrebni modovi.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prince-Artas kaže...

Update 4 iliti verzija 1.3.1 službeno podržava 4GB rama. Više nisu potrebni modovi.

Hvala,nisam ni znao da vec ima update 4.Idem sada probati :)

15 godina
neaktivan

Njuškam evo po MISC. folderu kompa i naletim na Skyrim SS koji izgleda nisam postao;

bile vampiruše ili ne, ženama je očigledno obavezan pun ormar cipela {#}

Merry crisis and a happy new fear
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na Steamu popust na Skyrim. 33€, ponuda vrijedi još 13h. 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam Skyrim Razor1911 a skinuo sam ga samo zato da vidim jel igra radi na mom kompu tj. poslužio mi je kao "demo". Ja sad želim kupiti Skyrim original na fizičkom mediju i igrati, ali kako da deinstaliram ovu verziju koju sad imam tj. taj Razor1911?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
master4games kaže...

Imam Skyrim Razor1911 a skinuo sam ga samo zato da vidim jel igra radi na mom kompu tj. poslužio mi je kao "demo". Ja sad želim kupiti Skyrim original na fizičkom mediju i igrati, ali kako da deinstaliram ovu verziju koju sad imam tj. taj Razor1911?

Razorov installer nema uninstaller {#}

Hey now you're an All Star get your game on, go play.
14 godina
master4games kaže...

Ako dugo vremena nisi radio format C sada ti je najbolje vrijeme za to.

Ljepo format svega i install legalnog Skyrima i čista uživancija. Ma garantiram.

17 godina
neaktivan
master4games kaže...

Shift+Delete

15 godina

jednostavno,shift delete razerov folder i eventualno sa CC om malo obrišeš registry ili REVOm malo pronjuškaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
master4games kaže...

Nemoj kupovati igru, nečeš ju moći igrati, zbog steama.

Vjeruj mi, znam iz vlastitog iskustva, samo češ baciti 350 kuna u vjetar, i dobrano se naživcirati, i onda ako nekojim čudom uspiješ pokrenut igru, nečeš više imati želje da ju uopče igraš. 

Kupio sam igru na fizičkom mediju, instalirao ju, i samo sam ju prvi dan mogao igrati, nakon toga 2 dana nisam mogao, pa sam onda opet uspio pokrenut, da bi opet sljedeći dan, ne mogao ju igrati.

Nakon toga svega jednostavno sam odustao od igre, i poklonio ju bratiću, jer više nisam imao živaca, se time zamarati, i čekati svaka 2 dana, da mogu igrati.

Ja sam inače veliki TES fan, igrao sam, i kupio svaki TES do sada, a ovo će biti prvi koji neću, i to samo radi glupe zaštite koju igra koristi.

Stoga ti savjetujem, da ne kupuješ igru, i da te novce potpošiš na nešto bolje.

14 godina
neaktivan
lolek666 kaže...

Vjeruj mi, znam iz vlastitog iskustva, samo češ baciti 350 kuna u vjetar, i dobrano se naživcirati, i onda ako nekojim čudom uspiješ pokrenut igru, nečeš više imati želje da ju uopče igraš. 

Kupio sam igru na fizičkom mediju, instalirao ju, i samo sam ju prvi dan mogao igrati, nakon toga 2 dana nisam mogao, pa sam onda opet uspio pokrenut, da bi opet sljedeći dan, ne mogao ju igrati.

Nakon toga svega jednostavno sam odustao od igre, i poklonio ju bratiću, jer više nisam imao živaca, se time zamarati, i čekati svaka 2 dana, da mogu igrati.

Ja sam inače veliki TES fan, igrao sam, i kupio svaki TES do sada, a ovo će biti prvi koji neću, i to samo radi glupe zaštite koju igra koristi.

bolje ispast glup nego ispast iz aviona?

13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
lolek666 kaže...

Mislio sam na to kako će ovo bit prvi TES kojega neću igrati, no moj bed malo sam krivo napisao.

13 godina
neaktivan
lolek666 kaže...
BlueMax kaže...
lolek666 kaže...

Mislio sam na to kako će ovo bit prvi TES kojega neću igrati, no moj bed malo sam krivo napisao.

ja imam original i to kupljen na fizičkom mediju inikad nisam imao problema sa pokretanjem igre preko steama.

No lollygagging!
15 godina
neaktivan

Stavio sam jučer Third Era Weapons mod i prva liga je. Dodaje preko 50 novih oružja u igru, iz doba Morrowinda, neki odlično izgledaju, daedric katana je prelijepa. Odmah sam otišao napraviti dvije glass mačete da zamijenim svoja dva stara axe-a.

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3871

http://img820.imageshack.us/img820/5937/tesv2011122612502535.png

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 12:58 (thesekiman).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
lolek666 kaže...
master4games kaže...

*Sudionik sudara*:

Nemoj kupiti auto!

Otkazat će ti kočnice!  Zabit ćeš se u nešto, ozlijedit ćeš se i oštetiti auto!

Znam iz svojeg iskustva...

Nešto slično? {#}

LoL EU: Ferinus
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 13:02 (zv'jer2).
13 godina
neaktivan
pitagorin poucak kaže...
lolek666 kaže...
BlueMax kaže...
lolek666 kaže...

ja imam original i to kupljen na fizičkom mediju inikad nisam imao problema sa pokretanjem igre preko steama.

Izgleda da si ti jedan od sretnika, zato jer sam se raspitivao, i vidim da dosta ljudi neće pokrenuti.

Neznam zašto me svi napadate, zato jer sam ja samo iznio stvari kako stoje, a to je da u 5 dana koliko je igra bila kod mene u posjedu, sam mogao samo 2 dana igrati, a 3 nisam.

Ako ja hoću igrati neku igru, moja je obveza nju platiti, a njihova je obveza da meni osiguraju da ja mogu igrati igru.

Ja sam svoju obvezu ispunio i platio, a oni svoju nisu, i kome se sada žaliti što sam 350 kuna potrošio na igru, koju ne mogu igrati?

Nisam ja kriv, što je Steam nesposoban održati svoje servere. Ako su nesposobni, onda koji kur**, rade to što rade. Mislim njihova je obveza osigurati igračima da igraju, a oni su to očito  nesposobni učiniti.

Znači ja nemogu igrati samo zato jer je na Steamu božična rasprodaja. Da li vi čujete kako retardirano samo po sebi to zvuči?

Baš me zanima, kako biste se vi osječali da kupite igru, i onda da nemožete igrati?

Ja sam se osječao kao budala, zato jer sam dao pare, kako bih podržao developera, i na kraju dobio kur** u šu***, a onaj koji skine igru sa neta (svi znate na što mislim), igra ju bez problema.

Pa čekaj malo, po kojoj to jeb**** logici? Znači ja koji sam dao pare, i bio pošten, nemogu igrati, a onaj tko je ukrao može.

Najlakše je doči, i srat po onima, koji kažu nešto protiv Steama, a teško je staviti se u poziciju istoga.

17 godina

slazem se u svakoj rijeci sto si rekao...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

Također se slažem.

I ja isto nekada nemogu igrati Skyrim ili nemogu igrati igre na multiplayeru.Znali su da će božične akcije privući, jako puno ljudi, i trebali su to bolje organizirati. Pogotovo sada kada su praznici pa najviše ljudi i igra. Nije u redu, da radi ljudi koji kupuju igre na Steamu, i mi ostali ispaštamo. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lolek666 kaže...

Izgleda da si ti jedan od sretnika, zato jer sam se raspitivao, i vidim da dosta ljudi neće pokrenuti.

Neznam zašto me svi napadate, zato jer sam ja samo iznio stvari kako stoje, a to je da u 5 dana koliko je igra bila kod mene u posjedu, sam mogao samo 2 dana igrati, a 3 nisam.

...

Najlakše je doči, i srat po onima, koji kažu nešto protiv Steama, a teško je staviti se u poziciju istoga.

Još lakše je doći i srati po nečemu što realno nisi ni mogao upoznati i skužiti kako funkcionira. Kužim da si frustriran, pogotovo ako ti je ovo jedina igra koju igraš. I NHF, ali tako je.

Jedino u prvom postu si tražio neku konstruktivnu pomoć. Poslije toga samo rejđaš, pljuješ i govoriš da je Steam govno. Iskreno meni se nakon 2-3 tvoja posta više ni nije dalo čitati što pišeš.

E sad evo i malo činjenica i statistike. Na Steamu ima redovito 2,5 do 4,5 milijuna spojenih korisnika, ovisno o dobu dana. Što je sasvim normalna brojka koja se kreće u obliku neke sinusoide i koja pokazuje da Steam više manje normalno funkcionira. A od toga u svakom trenutku Skyrim igra oko 100 000 ljudi. Slobodno oduzmi ili dodaj 20-30 tisuća ljudi, također ovisno o dobu dana. Tj. Skyrim je daleko najigranija igra na Steamu koju u svakom trenutku igra oko 30 tisuća igrača više nego bilo što drugo. Pa ako ti se i čini da puno ljudi ima problema to je zato jer još 1000 puta više ljudi igra normalno i nema potrebu dolaziti na forume i govoriti kako im igra dobro radi.

trenutno stanje trenutno stanje

Pa sad dal zbilja misliš da je Skyrim neigriv ili da ga može igrati samo nekolicina sretnika? Ili da se nitko ne može spojiti na Steam. Ili ćeš možda napokon detaljno opisati problem i dati forumašima napokon priliku da ti probaju pomoći. Uostalom da li si se uopće javio na Steam support?

I čisto jer sam mučko đubre, evo mogu se pohvaliti da meni Skyrim i Steam rade bez problema {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 16:52 (ZC_Someone).
13 godina
neaktivan
buby8992 kaže...

Također se slažem.

I ja isto nekada nemogu igrati Skyrim ili nemogu igrati igre na multiplayeru.Znali su da će božične akcije privući, jako puno ljudi, i trebali su to bolje organizirati. Pogotovo sada kada su praznici pa najviše ljudi i igra. Nije u redu, da radi ljudi koji kupuju igre na Steamu, i mi ostali ispaštamo. 

E, upravo to.

Ne igram često igre, i ne kupujem igre na Steamu, no one koje igram i koje kupim, mi je ljepše imati na fizičkome mediju. 

I zato nije u redu da mi koji ne kupujemo igre na Stemu, ovako naje****.

No ovdje mi ne ispaštamo radi, ljudi koji kupuju igre na steamu, nego radi ljudi koji taj Steam održavaju.

Oni su oni koji su nesposobni, i neadekvatni obavljati svoj posao kako spada, i radi Bethesde, koja se je u prvom redu i odlučila na takav oblik zaštite.

No ono, što meni ide na živce, su ljudi koji neprestano brane Steam, kao da je neka svetinja, a neću, ili radi nekog razloga nemogu uočiti, kako nije sve tako sjajno kako oni to misle.

I onda dođu i seru ljudima koji bilo što kažu protiv Steama, kao da im je neko opsovao mater ili sl.

Neka ti ljudi, prvo probaju sebe staviti u istu situaciju, pa me baš zanima hoće li i onda tako razmišljati.

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
lolek666 kaže...

...

Još lakše je doći i srati po nečemu što realno nisi ni mogao upoznati i skužiti kako funkcionira. Kužim da si frustriran, pogotovo ako ti je ovo jedina igra koju igraš. I NHF, ali tako je.

Jedino u prvom postu si tražio neku konstruktivnu pomoć. Poslije toga samo rejđaš, pljuješ i govoriš da je Steam govno. Iskreno meni se nakon 2-3 tvoja posta više ni nije dalo čitati što pišeš.

E sad evo i malo činjenica i statistike. Na Steamu ima redovito 2,5 do 4,5 milijuna spojenih korisnika, ovisno o dobu dana. Što je sasvim normalna brojka koja se kreće u obliku neke sinusoide i koja pokazuje da Steam više manje normalno funkcionira. A od toga u svakom trenutku Skyrim igra oko 100 000 ljudi. Slobodno oduzmi ili dodaj 20-30 tisuća ljudi, također ovisno o dobu dana. Tj. Skyrim je daleko najigranija igra na Steamu koju u svakom trenutku igra oko 30 tisuća igrača više nego bilo što drugo. Pa ako ti se i čini da puno ljudi ima problema to je zato jer još 1000 puta više ljudi igra normalno i nema potrebu dolaziti na forume i govoriti kako im igra dobro radi.

Pa sad dal zbilja misliš da je Skyrim neigriv ili da ga može igrati samo nekolicina sretnika? Ili da se nitko ne može spojiti na Steam. Ili ćeš možda napokon detaljno opisati problem i dati forumašima napokon priliku da ti probaju pomoći. Uostalom da li si se uopće javio na Steam support?

I čisto jer sam mučko đubre, evo mogu se pohvaliti da meni Skyrim i Steam rade bez problema {#}

Odgovori na pitanja:

1. Kao što sam rekao, raspitao sam se kod drugih ljudi, koji također nemogu igrati Skyrim, a ima ih dosta. Pa prema tome izgleda, da ga zaista može igrati samo nekolicina sretnika. I zašto ja u prvome redu, nemogu igrati igru, ako sam za nju dao novce, normalno je za očekivati (što mislim da bi svaka razumna osoba očekivala), da mogu igrati igru. Upravo to ti dokazuje da je Steam nesposoban, osigurati da svi igraju. Što bih ja onda, možda trebao čekati da ti ljudi odigraju igru, pa da ja mogu igrati. Pa nisam pao na glavu, da pristajem na takve gluposti.

2. Ako baš hočeš da ti napišem što mi piše, pa evo:"Steam is to busy, try again later (tako nekako)" ili "Unable to connect to servers". Nema meni nitko šta pomoči zato jer znam u čemu je problem, i prije sam ga naveo.

3. Kao što sam čuo za odgovor od Steam suppporta, treba čekat jako dugo, a pogotovo, sad za vrijeme blagdana, i mislim da se nebih mogao civilizirano raspravljati sa njima da im se javim, nakon što su mi prouzročili toliko duševne boli.

17 godina
neaktivan
A da su serveri zauzeti ti piše kad se probaš ulogirati na steam ili kad pokušavaš instalirati ili pokrenuti igru?
14 godina
neaktivan

Lolek, oni su stavili rješenje problema na njihovom forumu:

1. Close Steam. Right click on its icon in the System Tray, and Exit.

2. Go to Steam's folder. C:/Program Files (x86)/Steam
3. Find the file ClientRegistry.blob and rename it or delete it.

4. Start Steam again. It will re-download the client.
5. You're fixed. Have fun.

Na njihovom forumu su oni stavili to i to bi trebalo ispraviti neke probleme sa Steamom... 

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 18:25 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice