Intresting...
bolesno dobar armor, svoj daedric sam zamjenio ovime, kad prolazim šumom kao da sama smrt prolazi, vukovi i ostali šumski bićaši padaju oko mene kao pokošeno snoplje, sve se zacrni i počinje izbijati neki čudni dim iz armora, da ne govorim koliko je sneaking dobar u njemu...
Završio u Cidhna Mineu, (zatvor u Makarthu) nakon jednog questa... Ostao bez svega...
A ni ekipa nije baš neka (druga slika)
imao sam gadnih problema nakon tog questa, radnja završi tako da si ... prisiljen (?barem mene je tako quest vodio?) poubijati kompletnu vojsku u tom gradu pri bijegu iz tamnice i bounty ode na maksimum, nakon toga kod questova vezanih uz Markarth čim uđeš u grad zaustavljaju te stražari, što je najgore ne postoji opcija pri razgovoru sa stražarom da izbjegneš novi fajt sa svima u gradu, dakle niti bribery niti ponovni odlazak u zatvor se više ne nude kao opcije, na kraju je problem riješen kod mirovnog sastanka sa greybeardsima kada kompletni Markarth padne pod vlast imperijalaca i tek tada možeš ponovno slobodno ušetati u grad
skoro sam zavrsio taj quest i da ti kazem bas naprotiv, nakon sto izadjes iz zatvora, sav bounty ti se skine, ali pogrijeio si sto si se ukljucio u borbu, forsworni se moraju borit, ja sam fino hodao za njima i skupljao sta dropaju mrtvi strazari..ne sjecam se tacno al mislim da ima quest da ubijes onog nekog bogatasa, ali i to i ako ima, mozes samo sacekat da oni odrade..ako imas save prije toga, loadaj i samo gledaj kako se kolju xD