The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
(s)izgoreo kaže...
Hedrick kaže...

Intresting...{#}

bolesno dobar armor, svoj daedric sam zamjenio ovime, kad prolazim šumom kao da sama smrt prolazi, vukovi i ostali šumski bićaši padaju oko mene kao pokošeno snoplje, sve se zacrni i počinje izbijati neki čudni dim iz armora, da ne govorim koliko je sneaking dobar u njemu...

doktor1 kaže...

Završio u Cidhna Mineu, (zatvor u Makarthu) nakon jednog questa... Ostao bez svega... {#}

A ni ekipa nije baš neka (druga slika) {#}

imao sam gadnih problema nakon tog questa, radnja završi tako da si ... prisiljen (?barem mene je tako quest vodio?) poubijati kompletnu vojsku u tom gradu pri bijegu iz tamnice i bounty ode na maksimum, nakon toga kod questova vezanih uz Markarth čim uđeš u grad zaustavljaju te stražari, što je najgore ne postoji opcija pri razgovoru sa stražarom da izbjegneš novi fajt sa svima u gradu, dakle niti bribery niti ponovni odlazak u zatvor se više ne nude kao opcije, na kraju je problem riješen kod mirovnog sastanka sa greybeardsima kada kompletni Markarth padne pod vlast imperijalaca i tek tada možeš ponovno slobodno ušetati u grad

skoro sam zavrsio taj quest i da ti kazem bas naprotiv, nakon sto izadjes iz zatvora, sav bounty ti se skine, ali pogrijeio si sto si se ukljucio u borbu, forsworni se moraju borit, ja sam fino hodao za njima i skupljao sta dropaju mrtvi strazari..ne sjecam se tacno al mislim da ima quest da ubijes onog nekog bogatasa, ali i to i ako ima, mozes samo sacekat da oni odrade..ako imas save prije toga, loadaj i samo gledaj kako se kolju xD

13 godina

Fora je kak uopće počinje taj quest, tj. kak mi ga je igra "uvalila"

Šećem gradom, gledam svoja posla, zaustavi me lik, kao jel sam vidio... bla, bla, bla. Ja ga otkantam, kao imam pametnija posla, a ovaj mi veli da mi je ispao  papirić. Ja njemu : ne,  tebi je ispao. Pa onda on opet : ne tebi je, itd. Uglavnom, papirić (na kojem piše da se s njim nađem tu i tu)  mi završi u inventoryu, a quest u jurnalu.

13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Pricalo se za neki Pec da izlazi u srijedu (tacnije juce) pa da vidim jel neko probao, kakve greske ispravlja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Pricalo se za neki Pec da izlazi u srijedu (tacnije juce) pa da vidim jel neko probao, kakve greske ispravlja?

Malo njih, zato ubacuje još novih.kl

klik

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 10:28 (thuglife).
15 godina
neaktivan

nisam znao da se i ovo moze naci...nasao sam dragon scale armor u jednom dungeonu, sto mi je malo bezveze, jer mi je nekako glupo da se i to moze naci, ali eto, ako neko nije znao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li netko instalirao update 2, ima li ikakvih problema ili da slobodno instaliram?

Ako je netko našao ovo blago neka pomaže, mora da je nešto dobro.

Mapa s blagom Mapa s blagom
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ja nisam snimao niti mislim.

Do sada nisam imao nekih vecih problema, tako da ostaje kako jest, mozda za koji mjesec kad izide neki dobar patch.

Do tada FUS RO DAH

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo upravo sam čitao da patch 2 pravi bug fest od igre tako da je bolje da ne instalirate.

Može se zabrljati save, zmajevi lete unazad, vrata se ne otvaraju, titlovi su zbrkani, bolje čekati sljedeći patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Hedrick kaže...

Intresting...{#}

bolesno dobar armor, svoj daedric sam zamjenio ovime, kad prolazim šumom kao da sama smrt prolazi, vukovi i ostali šumski bićaši padaju oko mene kao pokošeno snoplje, sve se zacrni i počinje izbijati neki čudni dim iz armora, da ne govorim koliko je sneaking dobar u njemu...

doktor1 kaže...

Završio u Cidhna Mineu, (zatvor u Makarthu) nakon jednog questa... Ostao bez svega... {#}

A ni ekipa nije baš neka (druga slika) {#}

imao sam gadnih problema nakon tog questa, radnja završi tako da si ... prisiljen (?barem mene je tako quest vodio?) poubijati kompletnu vojsku u tom gradu pri bijegu iz tamnice i bounty ode na maksimum, nakon toga kod questova vezanih uz Markarth čim uđeš u grad zaustavljaju te stražari, što je najgore ne postoji opcija pri razgovoru sa stražarom da izbjegneš novi fajt sa svima u gradu, dakle niti bribery niti ponovni odlazak u zatvor se više ne nude kao opcije, na kraju je problem riješen kod mirovnog sastanka sa greybeardsima kada kompletni Markarth padne pod vlast imperijalaca i tek tada možeš ponovno slobodno ušetati u grad

meni se to nije desilo jer sam ubio onog glavnog uzeo kljuc i sam pobjegao, jer sam izabrao opciju da hocu osvetu kad sam pricao sa njim

malo je teze pobjec ali necu da oslobadjam kriminalce {#}

Edit:i kako mozete zrtvovati prijatelja zbog armora to mi je jedan od najgorih questova

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 10:59 (anonymous3).
16 godina
neaktivan

Možeš žrtvovati recimo regruta iz db..

Ili nekog plaćenika..

17 godina
zrimo kaže...

Evo upravo sam čitao da patch 2 pravi bug fest od igre tako da je bolje da ne instalirate.

Može se zabrljati save, zmajevi lete unazad, vrata se ne otvaraju, titlovi su zbrkani, bolje čekati sljedeći patch.

Pa susjed sto ne pitas :)

Ne znam jeste li gledali na jubtu kako zmaj leti natrag, ali presmjesno je lol

I evo jedna odlivcna za kraj: http://bit.ly/v9VtlJ

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
zrimo kaže...

Je li netko instalirao update 2, ima li ikakvih problema ili da slobodno instaliram?

Ako je netko našao ovo blago neka pomaže, mora da je nešto dobro.

nisam naso tu mapu pa nisam istrazivao, al mi jako lici na podrucje oko http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Lady_Stone pa probaj tamo tocnije istraziti. ja sam bio u prolazu, sjecam se da ima nekakav potopljen brod i sl. p provjeri :)

EDIT

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 12:14 (Zdravek2008).
15 godina
neaktivan

Budem provjerio ali ovoliko sjeverno još nisam zašao, koliko ja shvaćam u pitanju su Guardian Stones smješteni na otoku a ovo gore je luka.

To je to onda hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 12:16 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...

Budem provjerio ali ovoliko sjeverno još nisam zašao, koliko ja shvaćam u pitanju su Guardian Stones smješteni na otoku a ovo gore je luka

?????

kakav sjever? pa to je jezero u koje se uljeva potok koji tece pored Riverwood-a

15 godina
neaktivan

U pravu si te otoke nisam bio otkrio zato mi nisu Guardian Stones bili na mapi.

Hvala idem se sad bacit na ronjenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni osobno jedan od ljepših armora u igri :D

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

Skyrim, the game you play like GTA to be able to look like Batman.

15 godina
neaktivan

Polako mi je postalo dosadno pa sam se bacio na main kvestove, trenutno je talačka kriza u elven ambasadi {#}

Recite mi, koliko još nakon toga ima main kvestova?

Neznan koliko će mi se dati istraživati i grajndati sporo nakon main kvesta, pogotovo ako su sajdkvestovi ponavljajuči i slične tematike.

Ovako kad idem 'uz' glavni kvest pa obavim +5 stvari sa strane bude mi odlično, taman.

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Gdje mogu vidjeti koliko sam utrošio sati na igranje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
A je nagrada prava za ovaj T.map X nema sta :)... Katastrofa, mislim obican seljo koljeg s pol poteza ubijes ostavi ogrlicu koja ti da +25 na nosenje tereta ili nesto jako slicno a ova t.map koju jedva nadjes ima sve skupa nista - nevrjedno puta uopce :( . . Sustav nagradjivanja je katastrofa, jedino one maske/kacige su adekvatan omjer tezina/loot
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na load screen sekciji, po odabirom pojedinog load fajla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ince onaj mod ( koji otezava - nemam sad link poslje stavim ), je pre pre dobar Sad kad neknos zveknem strelom i ak ne pogine isprva me sljedi kilometrima i kroz vrata, i sulja se i iznenadi me - opcenito ai neprijatelja je popravljen za 2000% vise ih se spawna pa i to daje dodatnu takticku car borbe itd... Lv up je sporiji itd ....... Super stvar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
A je nagrada prava za ovaj T.map X nema sta :)... Katastrofa, mislim obican seljo koljeg s pol poteza ubijes ostavi ogrlicu koja ti da +25 na nosenje tereta ili nesto jako slicno a ova t.map koju jedva nadjes ima sve skupa nista - nevrjedno puta uopce :( . . Sustav nagradjivanja je katastrofa, jedino one maske/kacige su adekvatan omjer tezina/loot

Meni je nagrada bila solidna 200 golda dosta napitaka i ebony kaciga s 20% conjuration spells

15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Ince onaj mod ( koji otezava - nemam sad link poslje stavim ), je pre pre dobar Sad kad neknos zveknem strelom i ak ne pogine isprva me sljedi kilometrima i kroz vrata, i sulja se i iznenadi me - opcenito ai neprijatelja je popravljen za 2000% vise ih se spawna pa i to daje dodatnu takticku car borbe itd... Lv up je sporiji itd ....... Super stvar

Ja sam ga za sad isključio jer je bilo preteško za moga dw warriora na početnim levelima (trenutno 12), ali da odličan posao su napravili s tim modom, pogootovo s obzirom da Creation Kit još nije niti izašao.

13 godina
E da i za mod kaj je jos dobro ----- idem pored riftena na onu utvrdu kraj jezera di su banditi i prvi bandit vulgaris me gadja srjelom-pogodi drugi put i padnem ko pokosen !?!? Reko kaj sad poslje kad sam ga streso vidio da ima orkis bow i to flowless i ebony arrow ;). I takvih ih je svaki ko zna koji ;). Tak da ja napokon sretan, ceka me zanimljiv vikend ------ i dalje igram solo, jednostavo volim kad sam si sam svoj gazda a ne da se suljam i onda intelekt companion ode na juris cim vidi nekog - onda mu moram zveknut strelu u celo jer je glup i onda moram jos teret skupljat itd... Tak da od 20lv igram solo, punim staminu i suljam se ----- sad sam lv 31 sneaking mi je na 83 ;) ----- sorry kaj ovak pisem ali ocito forum ne podnosi iphone :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
djdragon95 kaže...

A tek u 4096x4096 rezoluciji{#}

ššššš - možda su u šumi
14 godina
doktor1 kaže...
djdragon95 kaže...

A tek u 4096x4096 rezoluciji{#}

Hebote.
Bogovski su svaki detalj odradili.

Stvarno me pere apstinencijska kriza.
jedva čekam da prođe tih par tjdana do Božića.

Je li itko prešao cijelu (baš sve questove)?
Koliko sati? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Baca mi na odijelo iz Krize

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Baca mi na odijelo iz Krize

Još da imaš Ghost mode kao u Krizi {#}

Predobar je, kako ste rekli da se zove?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

Ja već po treći put riješavam isti quest za dark brotherhood. Uvijek isto. Trebam se javit nekom liku i ubit neku žensku u nekom gradu. Vjerojatno je bug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice