The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.445.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Septah kaže...

Svi vi koji se žalite da je prelagana igra, jeste probali igrati full maga? Znaci bildati samo destruction/conjuration/ench +restoration i alch. E to je mazohizam kad vam magija uzme pol mana bara (primjer dual fireball) a ne napravite ni 1/3 dmga na kripu. Trenutno sam lvl 26 sa cijelim enhantanim elven armorm (osim maske i robea, oni su iz koleđa) i zna biti prilično teško u dungeonu ako ostanem bez potiona.

Ja igram tako i prilično je lako na Expert. Jel si perkaš destruction? Jel imaš na armoru enchant koji samnjuje spell cost? Ja si Fireball spell nisam uzeo još. Ubijam najčešće sa dual Firebolt i bude mi dosta magicke za ubit barem 2 prosječna kripa. Nakon toga stavim staff u jednu ili dvije ruke dok mi se magicka regenerira. 17 sam lvl. Nosim mage robe-ove i mage maske. Od jačeg armora imam elven gauntlets i light armor boots obične koje moram promjenit :). Potione rijetko koristim jer se najćešće sam healam, a za magicku čekam.

Edit: Nije da se bunim da mi je prelagano. Još imam Master težinu (il kak se zove). Na to možda prebacim ili ću sa novim likom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 18:06 (idoh).
14 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ne znam jel li tko ovo vidio.
Major spoiler : ... 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 17:45 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

Ako te baš zanima u Oblivionu si mogao doću u Skyrim :). Put ti je iznad Brume, na Dragonclaw rocku i pored onog kipa. Pa opet nije bilo nikakvih dlc-ova za oblivion vezano za Skyrim. Mislim da i u Morrowindu također možeš doći u neku "provniciju". Bilo bi super da iz skyrima možeš u morrowin ili cyrodill, ali ne vjerojem da će to učiniti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

ja takodjer pa mi nisu bas lagani zmajevi ali da se nekako.. zna netko kako da popravim zvuk koji krci i gube se glasovi npc-a  cim udjem u zatvoreni prostor? igra je org ali izludit ce me dok patch ne stigle?

E problem ti je u glupoj zvučnoj. Imao sam do nedavno u računalu CreativeLabs X-Fi Xtreme Audio i isto mi se to znalo događati u igrama. Onda sam se jedan dan rasrdio i izvadio tu zvučnu van i prošao na integriranu na matičnoj. Od onda sve igre zvuče noramalno, čak i one koje se prije krčile. Problem je u tome što budale iz CreativeLabsa izdavaju drivere svak prijestupne godine.

14 godina
mac92 kaže..

Ako te baš zanima u Oblivionu si mogao doću u Skyrim :). Put ti je iznad Brume, na Dragonclaw rocku i pored onog kipa. Pa opet nije bilo nikakvih dlc-ova za oblivion vezano za Skyrim. Mislim da i u Morrowindu također možeš doći u neku "provniciju". Bilo bi super da iz skyrima možeš u morrowin ili cyrodill, ali ne vjerojem da će to učiniti.

Pa prikazan je gdje je prolaz, može se. Baš ću probati.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
sudy_freak kaže...

znam za to

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
mac92 kaže...
sudy_freak kaže...

Vidjevši koliko su DLCa izbacili za Fallout 3, (i NeW Vegas) ja mislim da bi moglo biti svašta. A vide i ovi u Bethesdi da su napravili odličnu igru i da će DLC prodavat samo tako. Još neka ubace ime Morrowind u DLC i da vidiš navale i nereda.... Mogli bi gra prodavat po punoj cijeni koliko bi ljudi navalilo..... {#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ja igram također na expert i postaje mi prelagana igra. To mi je malo razočaranje nakon odličnog početka.

Igram assassina ko i u prijašnjim TESovima i eventualno neki malo jači fighter preživi prvi udarac. Većina ostalih pada više manje od prve. Manji problem su možda i neke jače zvijeri. Recimo ak se naiđe na dva trolla u paru, ali ništa strašno. Zmajevi su također postali više zamorni grind duša nego izazov.

Idem na master, ak i tamo bude ovako lagano instaliram prvi mod koji će se pozabaviti težinom igre.

Kreni igrat s magom. Stealth+bow je OPed.

13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
ismar89 kaže...

Ma uglavnom se slažem s tobom. Ali svejedno mislim da su onda mogli bolje skalirali razlike između težina.

Master bi za mene treba biti ultimativni izazov koji se može proći tek kad upoznaš igru. Jednostavno se ne mogu oteti dojmu da na expert težini ne bi smio ubiti većinu neprijatelja s jednim backstabom dok sam na (samo) 20 i nekom levelu. Moje mišljenje, ništa više...

..

Sjetio se poslje da si rekao wood elf. Zbunilo me ovih 50% otprnosti na otrov :)

=xfact= kaže...

ja takodjer pa mi nisu bas lagani zmajevi ali da se nekako.. zna netko kako da popravim zvuk koji krci i gube se glasovi npc-a  cim udjem u zatvoreni prostor? igra je org ali izludit ce me dok patch ne stigle?

Si probao otići u Control Panel/Hardware and Sound/Sound, pa na Properites od zvučne i pod Advanced tabom Sound Format promjeniti u 44100 Hz (zapravo možeš probati i 48000Hz).

inace stoji mi na 96 ali probam

xfact
15 godina
neaktivan

O pa fino sam dogurao na koledžu, sad me traže da idem u Labyrinthian, nešto mi govori da će biti gužve u 16-ercu, da dočepam staff, obranio maloprije Winterhold, ni hvala đubrad nisu rekli.{#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NightShadow kaže...
smiglcro kaže...

jel kuzite vi sto pricate, meni je igra prelagana zato sto imam najjaci armor (za koji sam se potrudio posteno)

Tvoj samo smithing je sam po sebi jako močan.

A taj svoj smithing nisi mogao doći bez craftanja hrpe iron daggera..

Dakle ti si radio nešto totalno "van charactera" da bi dobio jakog lika i sad se žališ..

Tough luck.

Bas to on se "posteno potrudio" da nabije smithing 100/100 preko Iron Daggera (da napise kako nije se*e) a sada kuka kako mu je prelako.

Jedina losa stvar je sto nisu napravili crafting tipa WoWlike, Iron Dagger mozes craftat do lvl 15 nakon tog on posivi pa se ti je*i, da hoda s pijukom po tundri 3 sata trazeci Ebony Ore za jedan Ignot a treba mu ih 50 kao sto bi trebalo biti onda bi manje srao.

90% ekipe (mene ukljucujuci) je u potpunosti preskocilo neke setove tipa Steel/Dwarven/Orcish/Ebony i odmah skocilo sa "no name" shit armor-a na Dragon/Deadric preko Iron Dagger varanja (al ja barem ne placem ko p*cka za razliku od mnogih) ko je craftao sam je sebi kriv. Samo se nadam da ce s patchevima BS dosta otezati.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

Kreni igrat s magom. Stealth+bow je OPed.

Ne koristim bow osim na zmajeve.

=xfact= kaže...

inace stoji mi na 96 ali probam

U tome je i problem. Kad smanjiš na 48000 ili 44100 onda je zvuk normalan.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan

Hmmm igrao od podne do sada... sutra mi je kolokvij na faksu... fuuuu {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

17 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
piksic kaže...

Bok. Ja sam pocetnik. Koju rasu da odaberem (koji su bolji): NORD ili REDGUARD?

Apsolutno svejedno, oba su dobra. Uzmi onog koji ti se više sviđa. 

15 godina
neaktivan

Za one kojima je prelagano (par savjeta starog role-playera):

Ljudi ne silujte igru. Ovo nije pucačina, uživite se u ulogu lika kojeg vodite. Ne uzimajte skillove da bi napravili uber lika već one kojem vašem zamišljenom alter egu pašu kao "osobi" i liku. Ukoliko vodite jakog, mišićavog malo priglupog ali poštenog nord ratnika, uzimanje enchantanja vam nekako ne paše u sliku. Kovanje već da. Zamilsite vašeg lika kao osobu, tko je on, kakav je, odakle je došao. Njegov psihološki profil, jel poštenjačina, herojski tip poput Aragorna iz LOTRa (takve ja volim igrat) ili oportunista koji želi sve iskoritit (i ovaj je zabavan). Recimo moj lik ne krade. Ono ukrade neeešto jednom svaka tri dana ali ako je baš nešto posebno važno, knjigu za quest ili slično. I ne idem ljudima po kućama i ne pretražujem im ormare jer to ne radim ni u živo. Tuđa stvar je tuđa. Ova igra nije teška, igrajte laganini i uživajte. Kovanje 100 daggera ili pravljenje potiona za alchemy da bi dobili jači enchanting za alchemy pa ponovo potione sa pojačanom opremom gdje možete nabrijavati stvari do besvijesti - to je exploit i dugoročno će vam samo ubiti gušt u igranju. Varanje nije problem zato jer je "nepošteno" nego jer je glupo. Na kraju samo prevariš sam sebe. 

Moj PC  
33 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OK, pitanja

Gdje i kako brzo i povoljno doć do neke kuće za stashanje stvari, 5 k mi je puno za dat
(kad treniram stalno).

Na koliko punjenja ciljate kod enchantanja oružja, ja volim imat 100-150 puta (7 damagea

sa grand soul gemom)

Omjer ulaganja u health i staminu? Igram light armor / mace+shield "nightblade" sneak polu-ratnika.
Zasad idem 1:1 (11 level) težina 4/5 i OK mi je Kako se koristi redguard Adrenaline Rush skill? vezao

sam ga na broj na fast menu ali se naoko niš ne događa kad stisnem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poceo sam ponovno igrati s istom rasom (Nord), ovaj put sam stavio vecu tezinu (expert) i malo mi je teze igrati..moram cesce loadati igru, igrao sam par sati i level 8 sam... za sada razvijam archery (prije ga nisam koristio, ali odjednom sams e zaljubio) i one handed...

Imam oko 4500 golda, kupio sam konja, obavio par side questova i nesto glavnog questa...
One Sabre Cat su pre lude, ubiju me brzo.. bez svoje pomocnice ne bi nista mogao (s prijasnjim likom je nisam ni koristio kad sam igrao na normal), a i moze dosta nositi :)

Ako ja pomocnici dam neko bolje oruzje, oklop, kacigu.. ona ce ga automatski staviti?

Ugl. meni je full zabavno jer sam stavio vecu tezinu, krenuo igrati na drugi nacin (prije sam bio newb jer sam morao to sve pohvatati) ..

:D

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 20:04 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam mali wood elf koji je ljut na sve i svakog i koji ce na kraju izdat sve i zaklat sto stigne ^^

16 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

OK, pitanja

Gdje i kako brzo i povoljno doć do neke kuće za stashanje stvari, 5 k mi je puno za dat
(kad treniram stalno).

Na koliko punjenja ciljate kod enchantanja oružja, ja volim imat 100-150 puta (7 damagea

sa grand soul gemom)

Omjer ulaganja u health i staminu? Igram light armor / mace+shield "nightblade" sneak polu-ratnika.
Zasad idem 1:1 (11 level) težina 4/5 i OK mi je Kako se koristi redguard Adrenaline Rush skill? vezao

Jeftinije kuće od 5k nemaš..

Enchanting stavi malo punjenja, s obzirom da ima hrpa gemova.

Adrenaline rush ti vraća staminu, ako je ne potrošiš niš ti se nema vraćati..

15 godina
neaktivan
Najbolje je zavrsiti Mage's Guild questove i dobijes Arch Mage's Quarters. Sve ima, a besplatno. Samo neznam koliko je tesko zavrsiti tih 4-5 questova ako niste Mage :).
15 godina
neaktivan

Cemu sluze ona centurion sranja, ubo sam onog velikog i sad iman njegove djelove itd, mogao bi svog napravit xD.

Nego cemu sluze ili cu ih prodat?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako netko jos ima mac imena red eagles fury ili red eagles bane neka mi posalje item id preko pm...

imao sam ga prije ali sam ga prodao, a buduci da mi opet treba zapeo sam na jednom questu

hvala

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Mozda smithing Dwarven stvarcica? (nagadjam, ne bavim se smithingom, samo na grindstone-u xD)
17 godina
ismar89 kaže...

ja sam mali wood elf koji je ljut na sve i svakog i koji ce na kraju izdat sve i zaklat sto stigne ^^

Moj ima probleme sa podvojenom ličnošću!!

Uglavnom je odvažni, hrabi pošteni Nord koji je uvijek iskren, ali se dogodi da laže i pobjegne iz bitke ko zadnja pickica.... Dali ima di psihijatar u Skyrimu da ga otpeljem na savjetovanje {#}

Virtualni lik podvojene ličnosti

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 20:22 (doktor1).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
ismar89 kaže...

Moj ima probleme sa podvojenom ličnošću!!

Uglavnom je odvažni, hrabi pošteni Nord koji je uvijek iskren, ali se dogodi da laže i pobjegne iz bitke ko zadnja pickica.... Dali ima di psihijatar u Skyrimu da ga otpeljem na savjetovanje {#}

mislim da bi završio kod Hagraven-ica na psihofizičkoj torturi xD

No lollygagging!
15 godina
neaktivan

bome ovaj labyrinthian baš i nije pis of kejk

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel završio tko igru? {#}

1 Da
81 Ne
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
To je nemoguce, main quest se mogao zavrsiti u par (desetaka?) sati, al cijela igra NO-WAY.
16 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
To je nemoguce, main quest se mogao zavrsiti u par (desetaka?) sati, al cijela igra NO-WAY.

Kako znam koji je main a koji side quest?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
Thorien Kell kaže...
Kako se koristi redguard Adrenaline Rush skill? vezao

Ti Special Unique spellovi koji se vežu za rasu spadaju u 'Powers' pa ih nakon odabira aktiviraš kao Shout. (sa Z ili po naški sa Y)

LoL EU: Ferinus
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice