The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.080
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Riker kaže...

Do sada igri nisam našao previše zamjerki (osim par bugova u pojedinima questovima) ali jučer, završivši jednu misiju, nisam mogao preći preko toga...Ukratko, radi se o djelu kad moram obraniti Whiterun od pobunjenika. I sve bi bilo zanimljivo, kad to ne bi zapravo loše izgledalo. Mislim, znam da ovo nije igra u stilu Empire: Total War pa da se tu sukobljavaju na tisuće vojnika i sl. i da engine nije takav, ali ipak, vidjeti da napadača ima 20ak, a branioca 10ak, itekako kvari dojam. Što je najsmiješnije, na grad padaju vatreni projektili, a ja katapulte ne vidim nigdje. Osim toga, još blesaviji je bio moment kad sam vidio da su vrata gradskih zidina kompletno spuštena, pobunjenici ulaze i izlaze kao da su na šetnici...Osim toga, umjesto da se na izravan napad na grad pošalju neke jače jedinice, ovi stave obične strijelce koji padaju nakon jednog dobrog udarca...Mislim, možda će netko misliti da je ovo cjepidlačenje, ali meni takve sitnice ipak znaju zasmetati. {#}

Kada sam napadao Whiterun katapulti su bili u pozadini...

Još je to i side qeust tko da... Nebi bilo loše biti među onoliko ljudi kao u Total Waru, ali to će se dogodit nikada

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

igra je predobra! počeo sam ju jučer igrat i sviđa mi se, samo na kojem levelu ili u kojem gradu mogu kupiti konja?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...

igra je predobra! počeo sam ju jučer igrat i sviđa mi se, samo na kojem levelu ili u kojem gradu mogu kupiti konja?

Tko kaže da ga trebaš kupiti...Ukradi ga {#}

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Riker kaže...

Kada sam napadao Whiterun katapulti su bili u pozadini...

Još je to i side qeust tko da... Nebi bilo loše biti među onoliko ljudi kao u Total Waru, ali to će se dogodit nikada

Dakle, ti si na strani pobunjenika, a? {#}  I da, nikad nemoj reći nikad, posebice ne u svijetu igara.. {#} Tko zna što će biti za 5-10 godina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 11:13 (Riker).
16 godina
neaktivan
Riker kaže...
Mikovic_xD kaže...

Tko kaže da ga trebaš kupiti...Ukradi ga{#}

me like this game :D njih ima u svakom gradu il? 

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
13 godina
neaktivan

moš ga kupiti bilo kad, a jedino što ti treba je 1000 golda. prva lokacija na kojoj ga možeš kupiti je Whiterun Stables, odma kod ulaza u grad. mislim da možeš u svakom gradu kupiti konja, ali nisan siguran. 

plus, ima jedan konj kojeg možeš dobiti na jednom od questova za Dark Brotherhood.

No lollygagging!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
Riker kaže...
Mikovic_xD kaže...

Tko kaže da ga trebaš kupiti...Ukradi ga{#}

me like this game :D njih ima u svakom gradu il? 

Ja sam prvog konja (koji nije upregnut) vidio u Whiterunu...A to je, ako se ne varam, jedan od prvih gradova na koje naiđeš u igri. Premda, nisam shvatio da li se može konj potjerati u galop.

17 godina
Riker kaže...

Mislim, možda će netko misliti da je ovo cjepidlačenje, ali meni takve sitnice ipak znaju zasmetati. {#}

meni ugodjaj remeti "neproporcionalnost"

istina da su mape ogormne usporedjujuci s ostalim naslovima i da cu imat ohohoo posla sve istrazit, ali nekak su mi objekti malo pre veliki

npr. kaj je normalno da kad iz podnozja brda gledas na brdo i vidis svako stablo na vrhu ako nije magla :)? (kao da ja iz zagreba vidim svako stablo na sljemenu?, vidim sumu, al ne vidim svako stablo, kaj ne?)

po meni bi mape trebale biti jos vece, nemoraju imat vise gradova i dungena, al kad bi objekti na mapi bili manji, onda bi gradovi mogli imat vise kuca, kaj ne? jer s ovakvim omjerom objekata i mape da gradovi imaju vise kuca, bili bi pre blizu jedni drugima, tj. spojili bi se sa razno raznim selima i utvrdama koji ih okruzuju

17 godina

Jel ides brze sa konjem ako si overloaded?

Sta nositi od stvari, ja ko budala kupim sve sto mi dode pod ruku, pa sada imam 360 kila na sebi. 

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Ja sam prvog konja (koji nije upregnut) vidio u Whiterunu...A to je, ako se ne varam, jedan od prvih gradova na koje naiđeš u igri. Premda, nisam shvatio da li se može konj potjerati u galop.

HORSES
To ride a horse, approach it and press E. To gallop, press and hold LEFT ALT. Press E while riding to dismount. Topurchase a horse, visit stables outside any major city. When you fast-travel to a city, your horse is left for you at the local stable outside the city gates.

http://www.scribd.com/doc/72530800/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-PC-Manual

17 godina
Zdravek2008 kaže...
Riker kaže...

HORSES
To ride a horse, approach it and press E. To gallop, press and hold LEFT ALT. Press E while riding to dismount. Topurchase a horse, visit stables outside any major city. When you fast-travel to a city, your horse is left for you at the local stable outside the city gates.

http://www.scribd.com/doc/72530800/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim-PC-Manual

Šta je pjesnik htjeo reći?

Kolega je spomino konja bez sedla!!! Šta nije tema konj bez sedla

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 11:32 (doktor1).
16 godina
neaktivan

Pitao je i za galop...

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Sad sam izgubio bar 1h na nekakvu tamnicu/utvrdu sa onim robotima i banditima. Drugi quest od Dark Brootherhood gdje se treba pričati sa nekom ženskom u gradu i onda ona kaže da treba ubiti nekakvog vođu bandita u nekoj utvrdi/tamnici

Htio sam odmah to srediti. Mislim da sam sada očistio većinu ,ali sam zapeo na valjda zadnjem dijelu gdje treba ubiti Dwarven Centurion. Njega nikako da ubijem. Najviše sam mu uzeo pola HP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Sad sam izgubio bar 1h na nekakvu tamnicu/utvrdu sa onim robotima i banditima. Drugi quest od Dark Brootherhood gdje se treba pričati sa nekom ženskom u gradu i onda ona kaže da treba ubiti nekakvog vođu bandita u nekoj utvrdi/tamnici

Htio sam odmah to srediti. Mislim da sam sada očistio većinu ,ali sam zapeo na valjda zadnjem dijelu gdje treba ubiti Dwarven Centurion. Njega nikako da ubijem. Najviše sam mu uzeo pola HP-a.

Zid i ranged attacksi su tvoj najveći prijatelj protiv tog čuda.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
doktor1 kaže...

jos nisam naletio na konja bez sedla, al kaj nije spomenut "neupregnut" konj? a afaik to ne znaci bec sedla nego da ne vuce kola, kaj ne? a takvih kako i prirucnik navodi ima ispred zidina grada :)

17 godina
Zdravek2008 kaže...
doktor1 kaže...

jos nisam naletio na konja bez sedla, al kaj nije spomenut "neupregnut" konj? a afaik to ne znaci bec sedla nego da ne vuce kola, kaj ne? a takvih kako i prirucnik navodi ima ispred zidina grada :)

Konj bez sedla, a može ga se i jahat....... KLIK

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

0.o

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako ubiti zmaja za 30 sekundi {#}

Lvl 26, 50% Fire Resistance, Enchanched Glass Sword, Enchanched Glass Axe

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 12:24 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

ti igraš na easy ha lol :D Stojiš pred ustima zmaja ... lol

17 godina
alscaul kaže...
doktor1 kaže...

ti igraš na easy ha lol :D Stojiš pred ustima zmaja ... lol

Ne igram na Expert ha lol!!...lol {#}

Ne bacaj parangale bezveze!!

Samo nešto od bitnije opreme...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 12:39 (doktor1).
15 godina

Gotov Dwaren Centurion. Zanimljivo je to što nisam koristio nikakve magije ni ranged napade. Kad sam otvorio onaj most, naletio na njega, udario ga 5-6 puta sa sjekirom i gotov. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goodye kaže...

Jel ides brze sa konjem ako si overloaded?

Sta nositi od stvari, ja ko budala kupim sve sto mi dode pod ruku, pa sada imam 360 kila na sebi. 

kosti ce ti trebati za izradu oklopa kada dignes smiting na 100, one su jako teske i njih se obavezno rijesi, ja sam skupljao stalno te kosti jer nisam znao koliko ce trebati za oklop tako da je na kraju ispalo da imam jedno 5x vise nego sto mi treba... tak da slobodno ako nemas chest pobacaj kosti i kozu zmaja i neka ti ne bude zao jer ces imati jos gro prilika skupiti to do 100lv smitinga

16 godina
smiglcro kaže...
tak da slobodno ako nemas chest pobacaj kosti i kozu zmaja i neka ti ne bude zao jer ces imati jos gro prilika skupiti to do 100lv smitinga

Uhm, ovaj, zašto ne prodati? (general goods i alchemistry goods ih kupuju)

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina

naisao sam na jednog zmaja koji je letio i napadao..i nikako se nije htio spustit, do trenutka kad sam ga prisilio da se spusti

poveci trag na zemlji od tog prisilnog slijetanja + efekti tresnje zemlje i zvuk pada i urlika zmaja = EPIC

igram igru vec poduze vrijeme i jos uvijek me zna iznenadit.

trag pada zmaja trag pada zmaja
nadrogirani Kitor :D nadrogirani Kitor :D
sexy time sexy time
iznad oblaka iznad oblaka
prekrasna spilja prekrasna spilja
izduro sam 8 sekundi :) izduro sam 8 sekundi :)
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:01 (lollik91).
15 godina
Bukva kaže...
smiglcro kaže...
tak da slobodno ako nemas chest pobacaj kosti i kozu zmaja i neka ti ne bude zao jer ces imati jos gro prilika skupiti to do 100lv smitinga

Uhm, ovaj, zašto ne prodati? (general goods i alchemistry goods ih kupuju)

moze i tako ofc samo sto ovi moji nikada nemaju para :) ne mogu pokriti moju ponudu :)

17 godina
lollik91 kaže...

naisao sam na jednog zmaja koji je letio i napadao..i nikako se nije htio spustit, do trenutka kad sam ga prisilio da se spusti

poveci trag na zemlji od tog prisilnog slijetanja + efekti tresnje zemlje i zvuk pada i urlika zmaja = EPIC

igram igru vec poduze vrijeme i jos uvijek me zna iznenadit.

Meni je je najjaci dogadjaj bio kada sam na jednom raskrizju zastao i zamislio se na koju cu stranu krenuti a iza mene se spustio zmaj kao da je stealth helikopter :) i aralauknio. Nazalost zaboravio sam fraps ukljuciti prije pokretanja igre.

15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

jel se vama cini da je igra i na najtezim postavkama relativno lagana, ok ima par mobova koji su brutala (tipa onaj fire mage koji njuka vatru, op je treba ga nerfati jedva sam ga ubio :) ) ali ostalo je onak meh... tu i tamo se nadje netko tko predstavi nekakav izazov i to je to... isto me brinu neki questovi koji su lose rijeseni i cista je sreca da sam naletio na njih a tko zna koliko sam tako dobrih questova promasio uglavnom radi se o:

kada vratim onom ludom magu kocku s dušama pa on otvori kutiju u kojoj se nalazi ona knjiga i neko cudno bice s kojim sam sklopio pakt ofc, sasvim slucajno sam pogledao u toj spilji na policama nekakvu knjigu (a i to sam prestao raditi kao i lootati mobove jer je 99% stvari isto) koja pokrece onaj quest gore na brdu za neku opaku trebicu sjene, quest je odlican pogotovo kada lupi FFA fajt pa nastane zivo pranje do "last man standing" :) ali to sam tako slucajno pokrenuo da kontam kako sam masu takvih questova promasio

u pocetku je master pretesko..barem je meni bilo, lydiu sam morao voditi gdje god krenem, i u vecini slucajeva izginem nakon 1 ili 2 udarca, posebno protiv medvjeda itd..kasnije se stvar vec okrece, a mislim da je zato sto vec 29 lvl-a razvijam jedan predodredjeni build, tj. znam tacno sta hocu i kako postic to..sto se tice fire mage-a, sa njim sam se patio punih 45 minuta, i kada sam vidio da je ubio lydiu, loado sam ispocetka izaso iz dungeona..nakon samo 5 lvl-a sam se vratio sam u taj dungeon i ubio ga relativno lagano..

a sto se tice bandita, ima onih koje ubijes u jednom il dva udarca, a imas one koje moras udarat ko i medvjeda, tako da, jest malo cudno kad razmislis, al je puno bolje od onoga sta je oblivion nudio..

za mene sad igra i nije toliko teska, ali i dalje moram igrat 100% onako kako sam zamislio svoj build, jer ako napravim ikakvu gresku, nema ispravka..ginem odma xD

16 godina
smiglcro kaže...

jel se vama cini da je igra i na najtezim postavkama relativno lagana, ok ima par mobova koji su brutala (tipa onaj fire mage koji njuka vatru, op je treba ga nerfati jedva sam ga ubio :) ) ali ostalo je onak meh... tu i tamo se nadje netko tko predstavi nekakav izazov i to je to... isto me brinu neki questovi koji su lose rijeseni i cista je sreca da sam naletio na njih a tko zna koliko sam tako dobrih questova promasio uglavnom radi se o:

kada vratim onom ludom magu kocku s dušama pa on otvori kutiju u kojoj se nalazi ona knjiga i neko cudno bice s kojim sam sklopio pakt ofc, sasvim slucajno sam pogledao u toj spilji na policama nekakvu knjigu (a i to sam prestao raditi kao i lootati mobove jer je 99% stvari isto) koja pokrece onaj quest gore na brdu za neku opaku trebicu sjene, quest je odlican pogotovo kada lupi FFA fajt pa nastane zivo pranje do "last man standing" :) ali to sam tako slucajno pokrenuo da kontam kako sam masu takvih questova promasio

kad s iznimkom onog prvog zmaja kojeg ni ne mozes odabrati napasti sam je je dio takvog questa - sve ostale zmajeve napadam 1 na 1 i bez problema ih skidam -- onda bi stvarno volio cuti prednosti level scalinga jer meni je to totalna idiotarija koja mi uništava ugođaj i uvjerljivost...

13 godina
neaktivan
Riker kaže...

Premda, nisam shvatio da li se može konj potjerati u galop.

Stisni tipku Alt dok jases pa vidi hoce li galopirat ;)

16 godina
Riker kaže...

Do sada igri nisam našao previše zamjerki (osim par bugova u pojedinima questovima) ali jučer, završivši jednu misiju, nisam mogao preći preko toga...Ukratko, radi se o djelu kad moram obraniti Whiterun od pobunjenika. I sve bi bilo zanimljivo, kad to ne bi zapravo loše izgledalo. Mislim, znam da ovo nije igra u stilu Empire: Total War pa da se tu sukobljavaju na tisuće vojnika i sl. i da engine nije takav, ali ipak, vidjeti da napadača ima 20ak, a branioca 10ak, itekako kvari dojam. Što je najsmiješnije, na grad padaju vatreni projektili, a ja katapulte ne vidim nigdje. Osim toga, još blesaviji je bio moment kad sam vidio da su vrata gradskih zidina kompletno spuštena, pobunjenici ulaze i izlaze kao da su na šetnici...Osim toga, umjesto da se na izravan napad na grad pošalju neke jače jedinice, ovi stave obične strijelce koji padaju nakon jednog dobrog udarca...Mislim, možda će netko misliti da je ovo cjepidlačenje, ali meni takve sitnice ipak znaju zasmetati. {#}

mislim da je bitnija stvar u tvojoj priči što netko smatra sitnicama, a meni takve stvari nisu sitnice ...

kao što mi se čini ni tebi

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice