Do sada igri nisam našao previše zamjerki (osim par bugova u pojedinima questovima) ali jučer, završivši jednu misiju, nisam mogao preći preko toga...Ukratko, radi se o djelu kad moram obraniti Whiterun od pobunjenika. I sve bi bilo zanimljivo, kad to ne bi zapravo loše izgledalo. Mislim, znam da ovo nije igra u stilu Empire: Total War pa da se tu sukobljavaju na tisuće vojnika i sl. i da engine nije takav, ali ipak, vidjeti da napadača ima 20ak, a branioca 10ak, itekako kvari dojam. Što je najsmiješnije, na grad padaju vatreni projektili, a ja katapulte ne vidim nigdje. Osim toga, još blesaviji je bio moment kad sam vidio da su vrata gradskih zidina kompletno spuštena, pobunjenici ulaze i izlaze kao da su na šetnici...Osim toga, umjesto da se na izravan napad na grad pošalju neke jače jedinice, ovi stave obične strijelce koji padaju nakon jednog dobrog udarca...Mislim, možda će netko misliti da je ovo cjepidlačenje, ali meni takve sitnice ipak znaju zasmetati.
Kada sam napadao Whiterun katapulti su bili u pozadini...
Još je to i side qeust tko da... Nebi bilo loše biti među onoliko ljudi kao u Total Waru, ali to će se dogodit nikada