The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.446.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
bugonja kaže...

doktore super su ti slike,samo ih stvljaj ima nas koji ih bas lajkamo..

Damn, mister pametni (sorry ali ono).
Nemoj zezat?

Po svim testovima je bolja, a s više VRAM-a i da su performansama iste, svakako dobivam, jer više piksela spakuje, don't ya??

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
bugonja kaže...

samo napomena da neidemo u offtopic previse:

druže moj grafa se ne ocjenjuje jel dobra po veličini memorije tamo negdje od cca 2003-2004.g.

doktore super su ti slike,samo ih stvljaj ima nas koji ih bas lajkamo..

koliko je meni poznato, memorija je bitna kako bi se mogle spremiti velike texture, i to je zamjetno kod recimo GTA IV, a trebalo bi i ovdje kad se moda na 2096x2096 teksture

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

nekazem da memorija nije bitna,i ne mislim specifično na njegovu karticu...danas imamo masu slučajeva da kartica ima 1GB memorije a da je "šrot" dok neka sa 512MB je puno brža..uglavnom da neduljim,bolje manje gddr5 nego vise gddr3.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
anabolicaa kaže...

Main quest zavrsen, dark brotherhood misije zavrsene, thieves guild misije zavrsene. Iduci cilj je daedric armor i sto se mene tice, gubljenje vremena u fantasy svijetu je zavrseno !

Pa ti onda više od pola igre nisi niti vidio, ako si ju već prošo. Ja imam više od 85 sati igranja i još mi je ostalo najmanje 40 sati jer na 1/3 mape još nisam niti bio.

14 godina
bugonja kaže...

nekazem da memorija nije bitna,i ne mislim specifično na njegovu karticu...danas imamo masu slučajeva da kartica ima 1GB memorije a da je "šrot" dok neka sa 512MB je puno brža..uglavnom da neduljim,bolje manje gddr5 nego vise gddr3.

A 5770 nije DDR5?
Nebulazni druže.

Sorry za spam.

Btw. koliko otprilike traje main quest? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Zašto nitko ne čita moje postove??

Objasnim kaj se može sa enchantingom pa 3 posta kasnije pitanje dal se isplati dizati..

Di mi je RL brawl opcija?!

17 godina
doky01akablava kaže...

Meni bi jedna od najvecih zamjerki isla,da zanemarimo graficke  i ostale bugove,na te tzv. velike gradove u Skyrimu?

Kako se dawnstar,winterhold i jos tih par "gradova" moze uopce nazvati gradom,kojeg Todd Howard govori da je enorman.

Pa samo pogledaj Oblivion,Bruma,Skingrad,Lejawiin,Skingrad to su bili gradovi u pravom smislu rijeci,a ne ovo,dobro nisu to gradovi,vec utvrde dvorci ili kakogod u nasem jeziku,ali daj ono 5-6 zgrada,krčma,par trgovaca i to je to.

Whiterun,Solitude i nekako Marthal moze proci,ali ovo cak nema ni u Hrvatskoj,to su mala sela a kamoli grad.

Pa nema puno budala koje hoce zivjeti u vjecno snjegom pokrivenoj regij {#} Ipak je Skyrim sljepo crjevo nesto kao Sibir hehehe

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
protjeran

Ova igra oduševljava na svakom koraku.

Živio Circle of Mages, Živjeli Dark Brotherhood.

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iman quest marker da moran ubit nekog, međutim ja san tog nekog ubia prije i sad mi je osta marker na njemu kao da ga opet triban ubit a nemogu. Šta radit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Hedrick kaže...

Iman quest marker da moran ubit nekog, međutim ja san tog nekog ubia prije i sad mi je osta marker na njemu kao da ga opet triban ubit a nemogu. Šta radit?

Par stranica prije jedan brat po oružju je napisao kratak tutorial kako je moguće riješit takve probleme, prolistaj temu

14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Pa ti onda više od pola igre nisi niti vidio, ako si ju već prošo. Ja imam više od 85 sati igranja i još mi je ostalo najmanje 40 sati jer na 1/3 mape još nisam niti bio.

Koristio sam fast traveling, nisam toliki zaludjenik za serijalom ali mi je bila zelja da je odigram, bar ono osnovno.. J*bes nolife :)

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Nisam mislio da će se ikada to desiti, ali...

Half-life seli na drugo mjesto najboljih igara ikada!

Hehehe, koliko god volio TES još uvijek prvo ide pajser pa 2H Umbra :)

Btw. jedan blago vezani spoiler, Umbra je uništena 150godina prije događanja u Skyrimu, NOOOOO!! A baš sam se nadao da ćemo stari prijatelj i ja opet harati Tamrielom :(

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 0:53 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Evo da se javim {#}

Stari lover TES-a, od Arene (Tamriel), poslije toga Daggerfall (Tamriel) (najdraža), jedina igra koja se može usporedit je Might&Magic 6 (po veličini).

Zavšil Morrowind ne znam kolko puta, Oblivion isto, al me Skyrim zakucao za stolac isto kao Daggerfall i MM6 {#}

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
31-ti sam lvl
nasao sam sve glass oruzje (dagger,bow,sword...)
ali gdje da nadjem oklop o.O :((
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zmaj spava..... lagano miče repom i hrče.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje za one koji su prosli ovo, a previse sam pospan i ne mogu nac na netu nista...

dobio sam Shadowmare i pitanje je nakon koje tacno misije ga opet gubim, jer sma nasao na netu da se izgubi nakon sto se zavrsi sa dark brotherhood, ali koja je to tacno misija, i postoji li mogucnost da se zadrzi duze, osim da pricekam sa zavrsavanjem dark brotherhood questova..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lydia FTW!

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
ismar89 kaže...

Imam jedno pitanje za one koji su prosli ovo, a previse sam pospan i ne mogu nac na netu nista...

dobio sam Shadowmare i pitanje je nakon koje tacno misije ga opet gubim, jer sma nasao na netu da se izgubi nakon sto se zavrsi sa dark brotherhood, ali koja je to tacno misija, i postoji li mogucnost da se zadrzi duze, osim da pricekam sa zavrsavanjem dark brotherhood questova..?

Nemaš beda, nećeš ga izgubit, ja sam završio odavno brotherhood i konj mi se konstantno respawna gdje god da krenem fast travelom izvan gradova

clock2much
15 godina

jel se vama cini da je igra i na najtezim postavkama relativno lagana, ok ima par mobova koji su brutala (tipa onaj fire mage koji njuka vatru, op je treba ga nerfati jedva sam ga ubio :) ) ali ostalo je onak meh... tu i tamo se nadje netko tko predstavi nekakav izazov i to je to... isto me brinu neki questovi koji su lose rijeseni i cista je sreca da sam naletio na njih a tko zna koliko sam tako dobrih questova promasio uglavnom radi se o:

kada vratim onom ludom magu kocku s dušama pa on otvori kutiju u kojoj se nalazi ona knjiga i neko cudno bice s kojim sam sklopio pakt ofc, sasvim slucajno sam pogledao u toj spilji na policama nekakvu knjigu (a i to sam prestao raditi kao i lootati mobove jer je 99% stvari isto) koja pokrece onaj quest gore na brdu za neku opaku trebicu sjene, quest je odlican pogotovo kada lupi FFA fajt pa nastane zivo pranje do "last man standing" :) ali to sam tako slucajno pokrenuo da kontam kako sam masu takvih questova promasio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni i nije baš, a igram na 4/5, svaka ti čast ako je tebi na najtežem stvarno lagana, onda skini neki ultra HC mod ili neku varijaciju na isti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Težina mi je nekako čudna.
Obično igram na adept pa bandite, vukove itd. ubijem sa jednim udarcem,a namučim se oko nekakvih trollova, sabre cat-ova i sličnih stvorenja. Čak su mi i zmajevi prelagani za ubiti.
Znam da su trollovi i takva stvorenja jači od bandita ,ali da bude tolika razlika, to mi nije jasno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A tek kad te zašilji 4-5 ice wraithova, neki finiji pull. {#} Pa drž ne daj..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjeruj mi, postoji desetak stvari koje igru mogu učiniti lakšom i težom, a ne samo postavke težine..

Najviše koliko stackaš resistance..

Imperial sa shadow znakom na adeptu (nikakvi pasivni bonusi) i breton sa lord znakom na masteru (50 magic resistance, +50armor)

Zatim ovisi na kolko se skillova koncentriraš.

Ako se koncentriraš na manji broj i to kill-survival onda će ti biti lakše.

Ako pokušaš biti jack of all trades, ili dižeš non-combat skillove više, biti će i i gra teža..

Itd, itd..

15 godina
thuglife kaže...

Meni i nije baš, a igram na 4/5, svaka ti čast ako je tebi na najtežem stvarno lagana, onda skini neki ultra HC mod ili neku varijaciju na isti.

s full deadric setom i dual hand specom uglavnom cim uspijem prici mobu zasijem ga sa 2-3 combo udarca, uglavnom mi ni ne stigne napraviti neki veci dmg, magovi su mi problem pogotovo kada ih je 3-4 jer nemam jos nikakve ench za smanjivanje magic dmg.a tako da njih takticki uz shout rijesim, bitno mi je samo da mu pridjem nakon toga ga smeljem ko bebu. zmajevi su smijeh, njih rijesim u 3-4 comboa cim slete..

17 godina
smiglcro kaže...
thuglife kaže...

s full deadric setom i dual hand specom uglavnom cim uspijem prici mobu zasijem ga sa 2-3 combo udarca, uglavnom mi ni ne stigne napraviti neki veci dmg, magovi su mi problem pogotovo kada ih je 3-4 jer nemam jos nikakve ench za smanjivanje magic dmg.a tako da njih takticki uz shout rijesim, bitno mi je samo da mu pridjem nakon toga ga smeljem ko bebu. zmajevi su smijeh, njih rijesim u 3-4 comboa cim slete..

Ovo mi je i logicno. Ipak smo u ulozi Dragonborna tj. dragonslayer.

14 godina
neaktivan

bla bla

dragonborn, znaci da razumije njihov jezik, da lakse uci shouteve, i da ima zmajske krvi. ne dragonslayer

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
15 godina
Eld kaže...

I da i ne, kako se glavna priča vrti oko zmajeva očekivao sam da će biti prave bitke s njima, taktiziranje, navlakuse, ovako je svaki fajt isti. doslovno se ne micem vise, shout da ga skinem na zemlju i 3-4 combo udarca s boka i to je to... cak ni ne lootam vise :( stvarno sam tu jako razocaran, ocekivao sam valjda previse u tim bitkama.. :(

Staljin kaže...

dragonborn, znaci da razumije njihov jezik, da lakse uci shouteve, i da ima zmajske krvi. ne dragonslayer

dragonborn = dragonslayer, tu se slažem, novakhinn je zmajokoljac :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 9:58 (smiglcro).
17 godina

Opet cu ja dusiti, sinoc sam rokno prvog zmaja i naucio "pljuvati".

Ali problem je sto sam sada nakupio koscurina nekih i koze zmaja i pretrpan sam.

Cega se rijesiti? Imam tonu nekih knjiga, ne znam jel vrijede ista, ispaliti li ih se cuvati, povrca isto imam na tone, sve si mislim skuhati, pa da imam za zdarvlja. ali...

I da, dok sam se tako pretrpan vukao u grad doleti do mene postar i donese mi neko pismo, koje sam primio, ali nemam pojma di se nalazi.

Jel mozda kao novi quest dosao?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
goodye kaže...

Opet cu ja dusiti, sinoc sam rokno prvog zmaja i naucio "pljuvati".

Ali problem je sto sam sada nakupio koscurina nekih i koze zmaja i pretrpan sam.

Cega se rijesiti? Imam tonu nekih knjiga, ne znam jel vrijede ista, ispaliti li ih se cuvati, povrca isto imam na tone, sve si mislim skuhati, pa da imam za zdarvlja. ali...

I da, dok sam se tako pretrpan vukao u grad doleti do mene postar i donese mi neko pismo, koje sam primio, ali nemam pojma di se nalazi.

Jel mozda kao novi quest dosao?

Pisma su ti pod books, u većini slučajeva moraš ga otvoriti da bi ti se aktivirao kao quest.

17 godina
neaktivan

Do sada igri nisam našao previše zamjerki (osim par bugova u pojedinima questovima) ali jučer, završivši jednu misiju, nisam mogao preći preko toga...Ukratko, radi se o djelu kad moram obraniti Whiterun od pobunjenika. I sve bi bilo zanimljivo, kad to ne bi zapravo loše izgledalo. Mislim, znam da ovo nije igra u stilu Empire: Total War pa da se tu sukobljavaju na tisuće vojnika i sl. i da engine nije takav, ali ipak, vidjeti da napadača ima 20ak, a branioca 10ak, itekako kvari dojam. Što je najsmiješnije, na grad padaju vatreni projektili, a ja katapulte ne vidim nigdje. Osim toga, još blesaviji je bio moment kad sam vidio da su vrata gradskih zidina kompletno spuštena, pobunjenici ulaze i izlaze kao da su na šetnici...Osim toga, umjesto da se na izravan napad na grad pošalju neke jače jedinice, ovi stave obične strijelce koji padaju nakon jednog dobrog udarca...Mislim, možda će netko misliti da je ovo cjepidlačenje, ali meni takve sitnice ipak znaju zasmetati. {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice