The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

jbg nemožeš se žaliti zbog toga što pirat neradi kako treba, nisi platio...

hint: skini razora {#}

Mada ovu igru se definitivno isplati kupiti, još da mi napajanje ne nađe crkavati kad nađem igru koja mi se igra nakon dosta vremena od zadnje igre koja je bila vrijedna prelaženja...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igru prelazim po drugi put ali sada kao cisti destuction/conjuration/restoration mage. I sto se tice ubijanja mnogo mi je zabavnije jedina je mana sto i tebe srede par malo jacih neprijatelja prije nego trepnes (pogotovo malo jaci magovi).

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vi koji igrate na PC-u, na čemu igrate:

2 Gamepad
105 Miš i tipkovnica
LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Living.Dead ja imam jos lvl (sad sam 20 ako se ne varam) do 200HP-a i tu stajem s njim. Sve ostalo u Magicku(oko 330 sa bonusima trenutno), stamina ostaje na 100. Zasad ne koristim Wardove, ali poslije ce trebati. Jos da zavrsim questline od College-a, dobijem prezakon robe i masku i tojeto!
15 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

Na akademiji za carobnjake onaj quest kad moram ic u spilju po onaj carobnjacki stap da zaustavin ludaka jeli zna netko kako ubit boss-a nisam dobar mage heavy,sa macom za 2 ruke

Da tezak je taj....dragon priest....uglavnom skrivaj se iza stupica i cim ispucas sagni se......ili jednostavno ako imas wabajack probaj s njim.....jednom sam ga strefio i 80 % healta sam mu uzo, probo jos jednom i napunio mu health do kraja.....zafrknuta stvarcica taj wabajack

17 godina
N3N0 kaže...
Living.Dead ja imam jos lvl (sad sam 20 ako se ne varam) do 200HP-a i tu stajem s njim. Sve ostalo u Magicku(oko 330 sa bonusima trenutno), stamina ostaje na 100. Zasad ne koristim Wardove, ali poslije ce trebati. Jos da zavrsim questline od College-a, dobijem prezakon robe i masku i tojeto!

Totalna suprotnost, lvl 21, čistokrvna životinja {#}. A tako i zgleda....

ššššš - možda su u šumi
15 godina

pretvaram se u *random_posta_sliku_o_igri_jer_nema_para_da_kupi_pc_koji_bi_ju_mogao_pokrenuti* guya :D

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Moj PC  
26 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...

Ima li ikakve šanse da igram s ovom krntijom?

http://www.bug.hr/forum/user/akiv9999/45123.aspx

Močičeš ali sve na low, sa mogučim štekanjem, ali ovo je krajnji minimum.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

Vi koji igrate na PC-u, na čemu igrate:

Svaka čast koliko ljudi, bar kolko tolko, prati temu. Nisam očekivao toliku brojku.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan

Stavim na low da vidim fps kako drzi na samom ulazu u witerun pokazuje 21 fps, stavim na ultra FXAA i 4xAF isti save drzi 30 fps-a.

Nije da se zalim al stvarno cudno.. i definitivno fps killer ono drvo u whiterunu kad ga gledas sa stepenica.

2 0 hvala 0
17 godina

isusa ti dragog kuca u solitude 25k... em jos daleko od merchanta i crafting tool-a pfff

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 23:14 (doktor1).
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ja nikako da sredim nekakvu špilju sa vampirima. Već je 2 puta pokušavam očistit ali nikako.

Je li možda bug?

Nađi ili kupi scroll "Summon stone flame attronach" :) i špilja ostaje čista i nakon višestruke upotrebe :D

13 godina
neaktivan

Nevjerovate stvari se dešavaju u ovoj igri,nakon svega sta sam prošo nakraju obolim od vampirske bolesti i to 4 stupnja.A kad si u 4 stupnju di kod dođes svi te odmah napadaju jel si vampirko,dok ti od vampirizma k...a ne profitiras..E sad da bi se izlijecio od tog sranja nije dovoljno samo otic na shrine i dobit bless i to je to...ne moras otvorit  quest kod nekog tipa i tek kad obavis neke stvari on te izlijeci od bolesti nekim ritualom...ma show...uglavno poanta price je klonite se vampirizma

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

eee daj te mi recite ako kupim original oce mi bit tih sranja sa zamrzavanjem i bez zvuka,jer sam bio skinuo black box i razor i nisu sljakali????

0 0 hvala 0
15 godina
Igor_76 kaže...
dv14 kaže...

Ja nikako da sredim nekakvu špilju sa vampirima. Već je 2 puta pokušavam očistit ali nikako.

Je li možda bug?

Nađi ili kupi scroll "Summon stone flame attronach" :) i špilja ostaje čista i nakon višestruke upotrebe :D

Izgleda da je bug u igri. Baš sam sad pogledao i vidim da još neki imaju isti problem.

Uglavnom radi se o Movarth's Lair blizu Morthal-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 23:51 (dv14).
15 godina
neaktivan

Razmišljam o tome da nakon cca 30h igre krenem ispočetka.

Ovo mi je prvi TES i dosta toga sam zafrkao, lik mi nije baš kakav sam htio da bude ali opet, neznam kolika će mi biti tlaka sve nanovo.

Što mislite?

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo da se i ja javim s bojišta. Trenutno sam lvl 29, 2H, heavy armor, malo restorationa i destructiona itd, itd. Napokon sam si i riješio i smithing, trenutno lvl 90 u njemu. :) Blaženi daggeri. e da, jel se isplati skillati enchanting?

Nisam se niti pomaknuo iz whiterun-a, riješavam sidequestove te povremeno dungone. Koristim mog vijernog konja, a Lydia je napokon umirovljena. Sada mi kući kuha.

Evo i par slika uz moje dojmove.

Miješano radi efektivnosti :) Miješano radi efektivnosti :)
Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 0:13 (Zeppe).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

takodjer i ja razmisljam o istome,da krenem iz pocetka,iako mi je mal crnjak jerbo sam se dosta namucio sa nekim stvarima,pa sad sve to iznova radit,hmm hmm{#}....ah nist idem jos malo igrat pa cemo vidit kakvog cu razmisljanja biti nakon jos 5-6 sati igre {#}

15 godina
neaktivan

@ Forzzuk Zašto ne. Iako, ovaj novi sistem je prilično fleksibilan što se tiče klasa. Jedino ako si se  npr. opredijelio za Imperij pa se predomislio ili si ubio Dark Brotherhood macu kad te htjela vrbovat i šta ja znam. Te odluke su ireverzibilne ako se ne varam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pročitao sam samo prvi kratki dio spoilera, ne, ovih cca 30-35h sam manje-više samo lutao i guštao okolo, rješio par stvari u Whiterunu i posjetio Graybeardse, to je to.

Htio bih si napraviti 1Handed lika kako treba, sa restorationom i sve.

Naprosto, prvi TES, jako puno opcija samo po sebi, čovjek se rastegne na sve strane {#}

Imate li kakav savjet ljudi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dv14 kaže...
Igor_76 kaže...
dv14 kaže...

Je li možda bug?

Izgleda da je bug u igri. Baš sam sad pogledao i vidim da još neki imaju isti problem.

Uglavnom radi se o Movarth's Lair blizu Morthal-a.

Nije bug. Ja sam ocistio tu spilju. Jest da je malo tezi onaj glavni vampir ali moze se.

16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ovo mi je prvi TES i dosta toga sam zafrkao, lik mi nije baš kakav sam htio da bude ali opet, neznam kolika će mi biti tlaka sve nanovo.

Što mislite?

Ja sam pobrisao sve saves 478 njih,razlog je što me "izdaše dušmani" koga zanima šta je bilo samo preko privat poruka "spoiler warning!".Bez obzira na to ovo je igra stoljeća zajedno sa serijalom Civilization.

17 godina
forzzuk kaže...

Pročitao sam samo prvi kratki dio spoilera, ne, ovih cca 30-35h sam manje-više samo lutao i guštao okolo, rješio par stvari u Whiterunu i posjetio Graybeardse, to je to.

Htio bih si napraviti 1Handed lika kako treba, sa restorationom i sve.

Naprosto, prvi TES, jako puno opcija samo po sebi, čovjek se rastegne na sve strane {#}

Ja sam prije gubitka saveova bio došo do kakvog 13 lvl. Bio sam brijo na One hand warriora, ali sam loše raspoređivo perkove. Nakon ponovnog početka napravio sam životinju i točno znam di šta i kako razvijat. Sreća.

Pošto u Skyrimu ima puno snjega napokon mi izgleda normalno sa HQ teksturama!! Jer original snjeg je ličio na sve osim na snjeg. A tu su i nove pahuljice. I sada mi je igra sa vizualne strane savršena, (osim HD tekstura koje moj komp ni neće moći vrtit u nekom pristojnom FPSu). U moding temi uskoro opširnije..

Pahuljice i snjeg

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
...

Točno tak je meni bilo kad sam prvi put igrao TES. Pogubio sam se među silnim opcijama i nakon dosta vremena skužio sam da sam neke jako korisne stvari totalno zanemario.

Evo ja bi na tvom mjestu nastavio igrati, no ja ionako mislim dva puta prolaziti igru. Pa ako ne misliš još jednom odigrati cijelu igru onda možda i bolje da kreneš ispočetka pa da odigraš jednom ali onako kako ti najviše paše.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Što mislite?

ja sam nakon 40+h igre napravio novog lika, i trenutno sam sa novim lvl 14..to sam uradio jer mi je borba postala monotona, sa 2H warhammerom i heavy armorom, a takodje sam poceo na master tezini, i puno mi je zabavnije i izazovnije igrat..mada mnogi kazu da igra na kraju bude prelagana, bez obzira koji je nivo i koja je klasa, tako mislim da ce i meni, ali nadam se da ce sneak + backstab bit zanimljiviji od mlacenja cekicem po glavi {#}

15 godina
neaktivan

Evo ga, idem još malo konfigurirati grafiku (silni modovi) i nanovo na egzekuciju {#}

Igra je ionako remek-djelo tako da me ne dira puno do sad što sam odigrao, gledam na ovo kao na najduži tutorial ikad {#}

+krećem istraživati kontra dio mape koji do sad nisam tako da mi nebi trebalo biti dosadno.

Wish me luck.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Evo ga, idem još malo konfigurirati grafiku (silni modovi) i nanovo na egzekuciju {#}

Igra je ionako remek-djelo tako da me ne dira puno do sad što sam odigrao, gledam na ovo kao na najduži tutorial ikad {#}

+krećem istraživati kontra dio mape koji do sad nisam tako da mi nebi trebalo biti dosadno.

Wish me luck.

Mislim da nema potrebe kretati ispočetka za stvari poput perkova.

Možda ako si potrošio 10ak gdje ih nećeš "nikada više" koristiti.

Druga stvar ako si podupro krivu frakciju ili nešto tako..

15 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Mislim da nema potrebe kretati ispočetka za stvari poput perkova.

Možda ako si potrošio 10ak gdje ih nećeš "nikada više" koristiti.

Puno više, kompletni destruction koji mi uopće ne paše i samo smeta stilu igre te još par stvari.

14 godina

"Nažalost" jučer sam instalirao ovo.

Igrao sam sve iz serijala, ali ovo je čudo nulte kategorije.

Nema konkurenciju. Vrhunski RPG, detaljan, zanimljiv, GRAFIKA, radnja, mogućnosti.... Inventory, razvijanje skillova na nebu {#}

Igram na medium-low fluidno (full HD) i mogu reći da je super optimizirano čak i na tim postavkama.

Jasno, obrisao sam ga odmah jer mi stižu kolokviji.. Čekat ću zimu da ga igram.

Zanima me samo, ima li kakav patch, nešto na što treba paziti pri postavkama grafike? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice