The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.450.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Imam problem u questu za Mage Guild, trebam napraviti dio "Focus the Oculary", ali mi se one zrake ne prikazuju. Igram na Medium i samo sam sjene izgasio (koje nebi trebale imati veze sa zrakama...). Sad neznam šta da radim, gledam na YT walkthrough, ali nema smisla kad neznam di su zrake usmjerene :( jel ima neka komanda u SkyrimPrefs.ini da je podesim :/?

16 godina
neaktivan

Teško ce i na High.... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Haha rijeseno! Samo sam postavio lece kao i na YT i rijeseno xD.
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Piše mi da sam otrovan,gdje mogu vidjeti kakav otrov djeluje na mene?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Magic -> i onda na dnu Active Effects

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan

meni je dosad dobro služila, no imaš li neku alternativu?

Ovdje može biti VAŠA reklama!
15 godina
neaktivan

upravo sam imao najtezu borbu ikad, i to protiv, snow sabre cat -.-

igram prvi put na master, lvl 11 rogue i imam samo 140 hp-a (ulagao sam vise u staminu, greska)

problem je, ako me sabre cat udari JEDNOM, ja gotov..dobro je sto imam lydiu, ali i nju brzo ubije..morao sam iskoristit sve sto sam imao, prvo pobjec da udara lydiu, pa sve najjace otrove, sve scrollove, na kraju kad je lydia legla, morao sam cak iskoristit i special ability (jer sam wood elf) pa da se sabre cat smiri dok lydia lezi, i onda u obje ruke vatru i uspio sam je sprzit na kraju..pokusavo sam jedno 10 put da je ubijem i uvijek me potrefi jednom, i ja legnem xD

ovo je vec postalo pravo zanimljivo :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 17:45 (ismar89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Šta se tiče atmosfere i "priče"!

Pa recimo samo da sam se skroz drugačije osjećao sada kada sam prvi put došao u Solitude i kada na ulazu smaknu  "izdajicu". On je jedan od mojih. Prije gubitka saveova sam došeto u grad i vidio to, (prije toga nisam bio kod Ulfrica) ali nisam kužio ni ništa samo sam pogledao i bok.

Tj, ja sam se pridružio Stormcloaku, (neznam, imperijalci mi bacaju na HDZ {#})

Za potpuni doživaljaj treba dosta čitat i razgovarat sa ljudima te je poželjno da je odigran i Oblivion....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 18:01 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ja san izgubija ženu, onu Camillu Valerius iz Riverwooda. Nakon vjenčanja nema je ni u mojoj ni u njenoj kući, niti san je susrea zasad negdi.

Di da je nađen? Jel je ko ženija?

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xhopeon kaže...

meni je dosad dobro služila, no imaš li neku alternativu?

minimalni requirementsi idavača, te iskustva drugih forumaša.

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 19:49 (The Unforgiven).
16 godina
RePlaY kaže...

Ja san izgubija ženu, onu Camillu Valerius iz Riverwooda. Nakon vjenčanja nema je ni u mojoj ni u njenoj kući, niti san je susrea zasad negdi.

Di da je nađen? Jel je ko ženija?

Pogledaj kod susjeda, možda te vara. {#}

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
17 godina

Krenem odradit onaj quest kada te Sivobradi pošalju po "trubu". To mjesto se nalazi u blizini Solitudea. I naravno tada piše da moram ići u Riverwood u krčmu prespavat. I odem ja najprije u Solitude ubit oko jer je pao mrak, (a ja se bojim mraka). I krenem u zoru iz Solitudea prema Riverwoodu (meni najdraže selo u Skyrimu), ali se sjetim da imam jedan quest skroz na zapadu mape i krenem njega obavit, po putu vidim građevinu kojoj jednostavno ne mogu odolit, a da ne uđem i tako opet.......od totalno važne misije odlaska po trubu ja zaglavim u magli zapadnog Skyrima. Lvl 22

I btw, još nijedan bug.....osim dva puta leteći konj, i preletavanje mamuta

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
big_guy kaže...

Magic -> i onda na dnu Active Effects

Tamo sam i išao vidjeti ali nema nigdje poison effects...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
neaktivan
LOL do 13- levela san ubija 5-6 dragona samo koristeci restoration i mace/axe....
cak me jedanput jedan napao dok sam prolazio kraj gianta-a pa su mi oni pomogli dokrajcit ga....

cilu san nedilju potrosija na skyrim.... nema vece zalosti nego kad ispraznis cili dungeon i kad dodjes na kraj doceka te neki boss koji te rjesi jednim udarcem pa moras pobic i ostavit neispraznjeno misto.... GRRRRRR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Krenem odradit onaj quest kada te Sivobradi pošalju po "trubu". To mjesto se nalazi u blizini Solitudea. I naravno tada piše da moram ići u Riverwood u krčmu prespavat. I odem ja najprije u Solitude ubit oko jer je pao mrak, (a ja se bojim mraka). I krenem u zoru iz Solitudea prema Riverwoodu (meni najdraže selo u Skyrimu), ali se sjetim da imam jedan quest skroz na zapadu mape i krenem njega obavit, po putu vidim građevinu kojoj jednostavno ne mogu odolit, a da ne uđem i tako opet.......od totalno važne misije odlaska po trubu ja zaglavim u magli zapadnog Skyrima. Lvl 22

I btw, još nijedan bug.....osim dva puta leteći konj, i preletavanje mamuta

lol daj reci kako ja sam na istom questu a lvl 6 sam, kako si nabio tako ja sad malo povecavam smithing pa rastem ali nije to to

Dirt 3 -> Dino Bzik
17 godina

Pa sidequestovi, Companionsi itd....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže: ........od totalno važne misije odlaska po trubu ja zaglavim u magli zapadnog Skyrima. Lvl 22

haha,da to mi je najjace...teram se u Knifepoint Ridge na jedan quest i zavrsim u 2-3 pecine, 2 kule,jednom dvorcu,2 sume,  napadne me zmaj, napadnem diva s 2 mamuta, rijesim ih jedva jedvice i pokupim random skupinu bandita tu i tamo..svugdje samo ne u Knifepoint R.{#}

predobro mi je to tako, lvl 15 ili 16,neznam sad tocno..

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
13 godina
neaktivan

definitivno kupite orginal necete pogrijesiti.. jedan pozdrav iz skyrima uzivam sa svojom ljepoticom :))

xfact
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Molim pomoć

Igra mi inace radi savršeno ali imam jedan problem, naime čuju mi se svi zvukovi osim zvukova oružja - koliko god da pojacam ništa ( pretpostavljam da je to effects sound ), čuje se i hodanje i razgovor itd.. ali mač, luk itd nikakvi zvukovi..

da stvar bude bolje išao sam danas ne znam zašto preinstaliravati igru i od onda mi ne radi, jučer mi je radilo najnormalnije i čulo se normalno !?!?

dali tko zna u cemu je problem !??

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li tko možda primjetio da se zvijezde na nebeskom svodu (naravno, po noći {#}) pomiču? Podignite pogled prema noćnom nebu, uzmite neki nepomičan objekt kao orjentir, neku kulu npr. i vidjeti ćete kako se sporo, ali primjetno pomiču {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 19:46 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Jesam to samo ja ili je i vama Skyrim najjača igra do sad? {#}

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li ikakve šanse da igram s ovom krntijom?

http://www.bug.hr/forum/user/akiv9999/45123.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja nikako da sredim nekakvu špilju sa vampirima. Već je 2 puta pokušavam očistit ali nikako.

Je li možda bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tek nakon tjedan dana intezivnog igranja sam skužio da se objekti na "loading screen"-u mogu rotirati sa LMB {#}

Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Na akademiji za carobnjake onaj quest kad moram ic u spilju po onaj carobnjacki stap da zaustavin ludaka jeli zna netko kako ubit boss-a nisam dobar mage heavy,sa macom za 2 ruke

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 20:12 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
McVily77 kaže...

Tek nakon tjedan dana intezivnog igranja sam skužio da se objekti na "loading screen"-u mogu rotirati sa LMB {#}

Miš gore dole pa ih možeš i zumirati

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

Na akademiji za carobnjake onaj quest kad moram ic u spilju po onaj carobnjacki stap da zaustavin ludaka jeli zna netko kako ubit boss-a nisam dobar mage heavy,sa macom za 2 ruke

Luk i strijela..

Sakrij se iza stupa, kad pogodi stup (ne tebe) proviri i strijelu mu smjesti..

14 godina
neaktivan
Chdtf kaže...

Da ne zaboravim voice acting je strasno los ... vrti se valjda sve ukupno mozda 10 glasova u cijeloj igri :(

Da ne bi...  nabrojao 81 u creditsima.. Više voice-actera neg u nekim filmovima...

I meni osobno je daleko bolji acting nego u Oblivionu.. odnosno, manje me izbacuje iz uživljenosti u igru... Al dobro, svatko ima neki svoj ukus...

doktor1 kaže...

Miš gore dole pa ih možeš i zumirati

To se podrazumjeva.. Ne trudim se baš toliko biti precizan s mišem da ga mičem samo lijevo-desno, bez da mi pobjegne koji piksel gore-dolje {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 20:21 (McVily77).
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
xXx lnf3rno xXx kaže...

Luk i strijela..

Sakrij se iza stupa, kad pogodi stup (ne tebe) proviri i strijelu mu smjesti..

Problem je sta lik ne puca dok ne izadem samo ceka

a i treba mi godina da ga ubijem imam od one vilenjakinje luk i strjelu 16 dmg i nikako 

i nz zasto ali nemogu uzet novi shout ubio sam 3 zmaja i nemrtvog zmaja imam brzo trcanje i odbacivanje nazad

a imam 3 koja nemogu koristi, da postnem "ethernal", da se pretvorin kao u nekog ledenog i da usporim vrijeme , a imam valjda jos 1 dragon soul onda a nemogu iskorist na ova 3 nz zasto

i ako izidem od ovoga boss-a dok ne nabavim nesto za ubit ga ocu morat sve ispocetka ili od njega?

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
13 godina

ufffffffff

dobit cu slom živaca vec 3 sata pokusavam vratiti zvuk oružja i nikako, vec sam 3 putpreinstalirao drivere za zvučnu i ništa, našao sam i neku zakrpu za BlackBox instalaciju za sonud fx i ništa, svi zvukovi su tu i hodanje i jzika i govor ali zvuk oružja 0 bodova :(

čak sam našao i folder di su na hardu i pušta ih normalno ali se negdje ocito izgubila veza

Ne znam zakaj sam danas išao preinstaliravati ali isto sam instalirao igru kao i prvi put - u biti sama se instalira tak da

ajde lijepo Vas molim da mi pomognete

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice