i was fighting a dragon but suddenly ?????????
Koji je od ta 2 zmaj od Bosne?
Ne kaze se zmaj od Bosne nego Zmaj od Sipova :)
Fraps koristi...
Pusti ti tog zmaja, on opremi njih 5 u pet sati! Ovi crknu za par minuta
Jel itko riješavao quest oko Azura Star?
Kome ga na kraju bolje odnijeti, frajeru, ili babi koja se klanja Azuri. Tj., da ga napravi kao black gem, ili običan.
Jel ima ikakvih "nuspojava" oko odabira strana na kraju questa? Drmnuo sam zvijezdu i sad se dvoumim kome je odnijeti.
Ja sam krenio ali ... Kod koga god da odes posalju te ubace u gem kao duha, dusu tako nesto, i moras ubiti tok tipa sto se ubacio unutra. Ali ima neka tri vrazka pomocnika i to je jedini neprijatelj do sada kojeg nisam uspio ubiti jer se nemas gdje skloniti pa sam ostavio za kasnije.
trenutno sam clan brotherhooda pa me zanima mogu li istovremeno biti clan i neke druge druzine,jer sam naso neki dijamant i neki trgovac mi kaze da odem do thieves guilda sto znaci da moram postat i njih clan,a bojim se da nebi bio izbacen iz DB-a
trenutno sam clan brotherhooda pa me zanima mogu li istovremeno biti clan i neke druge druzine,jer sam naso neki dijamant i neki trgovac mi kaze da odem do thieves guilda sto znaci da moram postat i njih clan,a bojim se da nebi bio izbacen iz DB-a
Mislim da možeš biti član i drugih "družina".
Navodno postoji konfkikt urpavo sa TG, ali on se odnosi na završetak..
U svakom slučaju možeš se pridružiti objema frakcijama, samo postoji mala šansa da nećeš moći obje dovršiti..
Tako sam čuo, nisam iskusio..
AMD 11.11 driveri su vani...probajte, kazu da je crossfire proradio.
Napravio Dragon Armor kad u pozadini Dragon.
Dragon je bacio oko na Dragon Armor.
Ja naučio urlati ko pravi seljo od ovih sivobradih. Sad ću vidjeti šta sa ovom redguardicom, možda ću biti đubar i odati ju..
Ljudi koliko ste vi dungona riješili?
Bome, ja sam ih se nagledao auf, al uvijek kad uđem jednaka napetost.. :)
btw, koliko otprilike ima dungona u igri?
33 tamnice i tek si level 17. Nekak slabo ti to dižeš skilove
Pa i ne igram baš nešto ostalo osim tamnica.. Nekako me iritiraju, idem na quest i vidim na minimapi onaj znak za dungon.
Odmah se odmaknem sa questa i ajmo u dungon, a zadnji glavni quest mi je bio ubiti zmaja. Niste mi odgovorili na pitanje, jel se zna koliko ima dungona u igri otprilike, da ne pretjeram pa da mi ih ne neponestane.. ;)
I u vezi podanice. Možeš ju naći kod Jarla gdje si ju prvi put vidio..
Koje su prednosti joinanja thieves guilda osim njihovog armora ?
je li iko kupio ove bolje kuce i kakve su prednosti u odnosu na oblivion ja sam kupio samo onu prvu u winter.......(ne znam kako se zove) i u njoj mozes stavljati oruzja i stitove po zidovima pa me zanima jeli to sve ili u boljim kucama možeš raditi i vise stvari kao stavljati oklope na lutke itd.
Koje su prednosti joinanja thieves guilda osim njihovog armora ?
Možeš prodavati ukradene stvari kod fenca (nalazi se u onoj taverni gdje je ulaz u Thieves Guild). Za druge pogodnosti ne znam, tek sam na njihovom drugom questu. :)
Btw, jeli ikoga napao zmaj usred College of Winterholda? Ako to nije scripted event već slučajan onda sam ja oduševljen! Šokirao me kad sam sasvim nehajno i ništa ne sluteći izašao iz one moje sobe tamo i našao na zmaja kako čeka kraj one fontane usred Collega :D
Evo što sam malo prije pročitao. Neki frajer komentira kako on igra Skyrim. Svaka mu čast na ideji.
With my character, I've been capuring the souls of people who really piss me off, and enchant them into a ring (found on their persons if possible) which I name after them. Then display that ring in my house on my shelf.
Ebemu mu miša, mislim da je već neko rekao ali ponovit ću jer je za mene postala istina;
Ova igra se ne igra u klasičnom smislu, ova igra se 'živi'.
Naprosto kombinacija atmosfere, grafike, veličine terena koji je dostupan za istraživanje, random eventi koji su u najmanju ruku genijalni
i još mnogo toga čine Skyrim uistinu posebnim igračim iskustvom koje odiše slobodom i misterijem.
Mi ode u Dalmaciji bi rekli da igra (apsurdno ali shvatite karikiranje), ima 'dušu'.
Sve i svašta sam odigrao u zadnjih +10godina ali ovo je jedinstveno.
On topic: Level 20 sam i tek sam sad upoznao Sivobrade Starce Na Vrhu One Pri*izdine, naprosto gdje god krenem s ciljem,
zalutam u neku avanturu i par sati nakon se sjetim da sam kao krenuo negdje nešto bitno obaviti...
Niste mi odgovorili na pitanje, jel se zna koliko ima dungona u igri otprilike, da ne pretjeram pa da mi ih ne neponestane.. ;)
U jednom razgovoru je rečeno barem 150 + još 100tinjak mjesta koji nisu dungeoni ali se isplate pretražit, i još nešto što sam čitao, nakon par dana (igrinih) se neprijatelji respawnaju tako da neke možeš i više puta istražit/očistit (mislim da samo one koje su vezane za quest nemaju to)
Ej ekipa.
Ja sam orginal kupio u Linksu ( nemogu igricu bez kutije imat), i odigro sam 4 sata do sad ( nemam baš puno vremena).
Mogu reć da se igra onima koji su se nauživali Obliviona dane i dane, čini u početku jako čudna, da ne kažem loša. Novi Tab meni mi je bio katastrofalan, pola vremena sam izgubio na pretraživanje šta imam kod sebe. Igrica je dosta tiha i bez subtitlea sam bio u početku izgubljen. Novi skill sistem s perkovima da ne spominjem.
Ali nakon 2 sata, kad se navikneš na izbornik, shvatiš da se Pitanja u dialogu mogu skrolat, i navikneš se na igru, mogu reći da igram igru desetljeća. Samo čekam neki dan kad ću imat više vremena da se posvetim igrici.
Inače na mojoj pili pod Moj PC igra vrti glatko na High. Probao sam Ultra i tada pleše oko 20Fps-a (što mi nije dovoljno), a nisam primjetio vizualnu razliku.
Igra izleda fantastično i jedino što kvari dojam su dodiri različitih tekstura po kojima igra izgleda kao da je iz devedesetih.
Prezadovoljan sam i preporuka svima koji ju nisu nabavili da ju nabave.
DEMO VIDEO:
Na 1:18, (kao i na 1.10 ali ima neki prekid) lik sa trčanja prelazi na hodanje..i tu je lagana smooth animacija kako usporava. Meni bogami iz trčanja kada prebacim na hodanje nema te animacije nego samo skosne i počne hodat. Kao i sve druge smooth animcije, kako se okreće i slično. A Howard je i rekao da ovo igra na xboxu. I mnogi se slažu da igra ovako ne izgleda ni na ULTRA postavkama na računalima, a kamoli na xboxu!!
Hm....urota?!?
Ovo zaslužuje nekih 600-tinjak sati igre heheheh.................igra je strava a još uz koju pivu i čevape ..............pff i baš sad sam triba dobiti posao grrr .............glazba,okoliš da ne spominjem,igrivost super sve glatko klizi nemam zamjerki nadam se nekom pakleno dugom i bolnom DLC-u heheh
Ebemu mu miša, mislim da je već neko rekao ali ponovit ću jer je za mene postala istina;
Ova igra se ne igra u klasičnom smislu, ova igra se 'živi'.
Naprosto kombinacija atmosfere, grafike, veličine terena koji je dostupan za istraživanje, random eventi koji su u najmanju ruku genijalni
i još mnogo toga čine Skyrim uistinu posebnim igračim iskustvom koje odiše slobodom i misterijem.
Mi ode u Dalmaciji bi rekli da igra (apsurdno ali shvatite karikiranje), ima 'dušu'.
Sve i svašta sam odigrao u zadnjih +10godina ali ovo je jedinstveno.
On topic: Level 20 sam i tek sam sad upoznao Sivobrade Starce Na Vrhu One Pri*izdine, naprosto gdje god krenem s ciljem,
zalutam u neku avanturu i par sati nakon se sjetim da sam kao krenuo negdje nešto bitno obaviti...
Ja nisam znao kako doći do njih.
Okružio cijelu i planinu i nikako da skužim kako se popeti na vrh te planine i onda na kraju pročitam da se treba penjati uz onih 7000 stepenica.
Baš sam išao vidjet, kak mi radi sve na ultra, sve do kraja podignuto...
Ne pada ispod 35 FPS-a, ali je osjećaj ko da ide na 15, onak neka prisutnost čudno lagga.
Jel se kome slično događa?
Baš sam išao vidjet, kak mi radi sve na ultra, sve do kraja podignuto...
Ne pada ispod 35 FPS-a, ali je osjećaj ko da ide na 15, onak neka prisutnost čudno lagga.
Jel se kome slično događa?
Meni... na žalost igra mi je zato neigriva, čak i na 40-tak FPS-a je čudan feeling... Probat ću ove nove drivere, možda pomogne... Mislim da možda V-Sync to uzrokuje ali ja nisam našao način da ga isključim, čak mi ga niti onaj online config ne isključi, iako odaberem OFF... Probao i ručno, i dalje bude upaljen. Možda da forsam kroz CC?
Imam 60 FPS-a sve mi je na maximum i vsync je ukljucen.
Čisto radi lol efekta.
Spoiler alert!!!!!!
Da li netko zna kako na miran način rješti quest Missing in action?
Evo, našao di je problem.
Anisoptric i Antialiasing bacite sa 8 na 4, i sa 16 na 8, ukoliko su podignuti do kraja.
Te Radial Blur (il kak se već zove), sa High na Medium treba stavit.
Nema nimalo osjećaja lagga više.
Upravo sam našao Ice Form shout :D :D
Ta Lydia sam sranja na sebe navlači..
Sinoć sam potrošio pola sata da je izvučem iz nekog "FireTrapa" (usput je i ubio jednom sa "shout"-om) Bum pogledo ak još imam save pa da snimim video neki