eto počela i ja jučer igrat sa svojom high elficom
malo se i zaigrala (cca. nekih 8 sati) i nije mi žao ni sekunde ,čak i relativno dobro kužim šta trebam
eto počela i ja jučer igrat sa svojom high elficom
malo se i zaigrala (cca. nekih 8 sati) i nije mi žao ni sekunde ,čak i relativno dobro kužim šta trebam
Stvarno se na službenom forumu da svašta pročitat...
I'm all for complexity in my games and Skyrim is borderline action game
It may be a good action game, but it is not an RPG and does not deserve the mantle of Elder Scrolls. - čovjek koji nije igrao nego pogledao Review
Ne znaš što je više akcijska igra Skyrim ili Batman: Arkham Asylum .
Vezano za modove, ako imamo gusarsku verziju igre nema onog textures foldera i jel se može ikako tamo stavit te modove?
I vezano za vukodlaka ako se transformiram kako jel mogu ikako se natrag pretvorit kad hoću ili mora proć neko vrijeme i kada se natrag transformam u čovijeka koliko mora proć da mogu opet biti vukodlak?
Jel se neko od vas susreo sa napadom dva zmaja u isto vrijeme ja jutros šetam po planinama oko Solitude-a i najednom zmaj u zraku ova ženska ga malo strijelama i onda ja sa warhammer-om spustio ga negdje na pola i krenem malo unatrag da iskoristim shout najednom vatra iza mene ja se okrenem kad ono još jedan zmaj ali nije onaj klasičan nego piše blood dragon neznam jeli neko vidio neku drugu sortu zmajeva.
ovako , igra je odlicna i sve super , ali htio bi ju igrati preko gamepada . Posjedujem smartbox gamepad , neki jeftini koji ide i u ps2/ps3 i pc. i uglavnom skyrim ga ne prepoznaje , dali ko ima ideju kako to rjesiti ? (win xp) hvala !
pomognite banani molim vas :D
Probaj programom xpadder, jednostavno je odlican.
Hvala ,radi odlicno :D
Jedno pitanje za vlasnike CF konfiguracija:
Kako igra ide u crossfire-u? Ima netko da je probao i s kojim hardverom?
Tnx
Možda netko od kolega zna
Jel se neko od vas susreo sa napadom dva zmaja u isto vrijeme ja jutros šetam po planinama oko Solitude-a i najednom zmaj u zraku ova ženska ga malo strijelama i onda ja sa warhammer-om spustio ga negdje na pola i krenem malo unatrag da iskoristim shout najednom vatra iza mene ja se okrenem kad ono još jedan zmaj ali nije onaj klasičan nego piše blood dragon neznam jeli neko vidio neku drugu sortu zmajeva.
Da meni su došla dva zmaja. Normalno ih ubiš kao i jednog. Malo se duže zezaš sa njima ali ide.
http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/11/internet-memes-ancient-nords.jpg
ja zasad čitam temu i slinim samo
jel mogu ja kak brze putovat lvl 3 sam i sad trebam preko cijele planine tam do nekih svetaca doci a dug je hod
Poceo sam igrati sa Heavy armorom i sad se prebacio na Light - brže kretanje, više mjesta za stvari a malko manji rejting armora.
Kako vi igrate:
25 | Heavy armor |
---|---|
22 | Light armor |
8 | Igram gol |
Vezano za modove, ako imamo gusarsku verziju igre nema onog textures foldera i jel se može ikako tamo stavit te modove?
I vezano za vukodlaka ako se transformiram kako jel mogu ikako se natrag pretvorit kad hoću ili mora proć neko vrijeme i kada se natrag transformam u čovijeka koliko mora proć da mogu opet biti vukodlak?
Samo kreiraj textures folder, stavi ga unutar Data foldera i utrpaj modove s teksturama tamo.
Vukodlak (beast form) spada pod "power" i možeš je koristiti jednom dnevno. Vučja faza traje 2:30 minute nakon čega se vraćaš u normalu, doduše bez ikakvog geara na sebi, pa pripazi ako si usred fajta :D
Poceo sam igrati sa Heavy armorom i sad se prebacio na Light - brže kretanje, više mjesta za stvari a malko manji rejting armora.
Kako vi igrate:
Kao mage, kombinacija robe + kapuljače i light armora na čizmama i rukavicama...alteration shield je jedina stvar koja mi spašava život :)
Samo kreiraj textures folder, stavi ga unutar Data foldera i utrpaj modove s teksturama tamo.
Vukodlak (beast form) spada pod "power" i možeš je koristiti jednom dnevno. Vučja faza traje 2:30 minute nakon čega se vraćaš u normalu, doduše bez ikakvog geara na sebi, pa pripazi ako si usred fajta :D
pa i napravio sam tak al od modova ni m...
Ljudi koliko ste vi dungona riješili?
Bome, ja sam ih se nagledao auf, al uvijek kad uđem jednaka napetost.. :)
btw, koliko otprilike ima dungona u igri?
33 tamnice i tek si level 17. Nekak slabo ti to dižeš skilove
je besplatna ili se palca?
Nakon 20 sati igre sam došao tek do drugog veće grada/dvorca - Windhelm!! Neznam tko je rekao da su svi gradovi u Skyrimu identični i maju istu arhitekturu!? Pa ovo me je oduševilo! Meni se čini da puno ljudi kenjucka po igri, a nisu prošli dalje od Riverwooda, Falkreatha i Whiteruna!! A i vidi se po komentraim šta se tiče pljuvanja po gradovima - Ljudi Falkreath i Riverwood smatraju gradovima!! DMAN Zna se koji su gradovi u Skyrimu.
Btw. ne mogu se jednostavno skinut sa ove igre... . Danas nakon ručka, cura me pita: A šta ćeš ti radit sda kada ja odem na posao? Samo sam joj pustio sljedeći video, (za 0:51 sam joj rekao da se ne brine)
kako pozovem pomocnicu, natrag
nestla mi je
dali je to moguce????
Nakon 20 sati igre sam došao tek do drugog veće grada - Windhelm!! Neznam tko je rekao da su svi gradovi u Skyrimu identični i maju istu arhitekturu!? Pa ovo me je oduševilo! Meni se čini da puno ljudi kenjucka po igri, a nisu prošli dalje od Riverwooda, Falkreatha i Whiteruna!! A i vidi se po komentraim šta se tiče pljuvanja po gradovima - Ljudi Falkreath i Riverwood smatraju gradovima!! DMAN Zna se koji su gradovi u Skyrimu.
Btw. ne mogu se jednostavno skinut sa ove igre... . Danas nakon ručka, cura me pita: A šta ćeš ti radit sda kada ja odem na posao? Samo sam joj pustio sljedeći video, (za 0:51 sam joj rekao da se ne brine)
????
DMAN Zna se koji su gradovi u Skyrimu.
????
Nemam pojma otkud to tu!? -- The truth is out there -- slučaj
Kako izazvati zmaja na dvoboj kad ga vidim?
Približi mu se što je više moguće, mene je jedan iz čista mira napao.
Koristi shout, ili ga probaj pogodit s nečim.
Prodimi ga s nečim luk i strijela, koja magija ili što već.
i was fighting a dragon but suddenly ?????????
Koji je od ta 2 zmaj od Bosne?
zašto ja ne mogu radit screenshotove u DX full screen igrama na win 7 64 bita, prnt screen me ne hebe a spec. programi za capture dxa love crni screen, netko zna razlog, rješenje? probao sam gasiti prozirnost desktopa i igrati kao admin...
je besplatna ili se palca?
Heh, tolko smo poludili za igrom da neki misle da je ovo MMO!!
Igra dođe 249-299kn, ali se naravno očekuju dlc..