The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.459.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Uzelo te, ali nema do toga kad ispovratiš koliko ti je muka od kompa, a igraš i dalje Raid u WoW-u {#}, to je čru epic. {#} Skyrim je još mila majka..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo čitam po službenim forumima i ono. Ljudi traže realnost u Fantasy Role Playing naslovu!! Ono, ne moraš ni spavat ni jest ni pit, to nije realno, bla bla.... Ultra realno je da možeš nosit sa sobom 10 oklopa i 11 mačeva! Ono, ljudi chill out malo. Dosta mi je ovaj ultra realan RPG šta živim već 29 godina, sa virtualnim se oću zabavit, a ne mislit dali me doma čeka maneštrica i koliko kalorija moram unest.

Čak ima komentara da zbog tih stvari gore spomenutih to nije RPG nego akcijska igra!! DAMN, onda ni Witcher nije RPG ni Baldurs Gate, ni Dragon Age, (nije potrebno jest i spavat; na to se odnosi). Šta sve ljudi neće napisat samo da pljuju po nečemu.

Našo sam dobru ogrlicu koja mi diže Health za 20% (ogrlica je bila u blagu koje nađete ako uzmete Treasure Map1). Tako sada mogu filat Staminu, a sa lvl 7 već imam 190 Healtha...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 14:23 (doktor1).
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...
Našo sam dobru ogrlicu koja mi diže Health za 20%

WTF?!
Totalno nerealno, nema šanse da sad kupim ovo arkadno akcijsko smeće.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 14:31 (Danny_HR).
15 godina

Danas sam imao bliski susret sa divovima.{#}

Došao sam do nekog grada u snijegu i vidim ja malo dalje od grada mamuta. Uzmem ja luk i strijelu i pogodim ga 2-3 puta kad ono prema meni počnu trčati 2 diva. {#}

Malo sam ih sa magijom napadao ,ali imaju dosta HP ,a napad da i ne govorimo. Uspio sam ih nekako odvući u grud i tu su ih čuvari dosta ranili ,a ja ih dokrajčio. Zanimljive stvari imaju kod sebe. Strijele, luk, mač, neki oklop, 100+ zlata itd...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Je, fascinantne su kritike Skyrima na službenom forumu i Metacriticu...

Ono, glavne zamjerke su im: katastrofalna grafika koja nije, citiram, "ništa bolje od one u Oblivionu i Morrowindu (!)", zatim loš UI (što stoji, ali opet nije neki gamebreaking problem), bugovi i glitchevi (u 20 sati igranja, ima sam 2 CTD-a), loš voice acting i ideja da je igra "prelagana" (pretpostavljam da ne igraju na master gdje mudcrab zakolje prosječnog magea u 2 poteza :D)...

Za sad jedina mana je taj UI ali navikneš se na njega pa nema problema. Eh i nedostatak pravog companiona, ala Julan ili Vilja u prethodnim Elder Scrollsima, no treba pričekat mod za to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 14:36 (PeaceFrog).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otruj oružje sa potionom, ja se baš krenio alkemijom baviti {#}, pa probaj Fear. Meni je podosta ekipe imuno na to, što me živcira..{#}  Samo se inače time bavim, kreacija napitaka, buffam skill i kreiram pzdarije od stvari koje nađem po mapi, od leptira svih boja, po noći krijesnica, cvijeća, ma svega živog i mrtvog, nirnroota, svega.

Nekad uspije, nekad ne, ali rezultati su zanimljivi. {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Maiq The Liar: "Zmajevi nikad nisu ni nestali, samo su bili nevidljivi i jako tihi. To je istina vjeruj mi" {#}

Meni se baš sviđa taj UI, (da konzolaš sam samo šta nemam konzolu) tj neimanje istog. Samo kompas. A i inventory, praktički ga nema, Bilo je malo nezgodno u onoj nedovršenoj igri kada nije radio miš, ali po meni 110% ljepše i bolje nego u Oblivionu! A čini mi se da im je i taj minimalizam bio u planu, zbog konzola ili ne, nije me briga). A to se vidi i po glavnom meniju. Znak od Skyrima, crna podloga, Minimalistički Menu...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 14:47 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hebo ga, nikad nisam igrao TES niti sam fan RPG-a ali nakon citanja vasih postova bi najradije odma otisao kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo igram ovo, novi sam u tim elder scrollsima dosad nisam nijednog igrao a ovaj mi se jako svidja pa me nesto zanima

igram s Khajitom, kakvo bi oruzje bilo dobro koristiti i to, da li mogu samo udarat ili moram i magije koristiti? dali je potrebno obadvoje da bi bio dobar?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedna prednost u ovoj igri je što možeššta god hoćeš. Dakle zamisli da si ti tamo s cime bi se borio i to uzmi. Skillovi ti rastu kako koristiš, potpuna sloboda, i možeš bit "dobar" s cime god hoces.

13 godina
neaktivan

nakon možda pet minuta igranja sam bez problema jurio po meniju i snašao se bez muke xD čak mi je sad i bolje nego oblivion ili morrowind stil. a minimalizam kod UIa mi se jako sviđa. mislim .. koji vrag će mi health bar na ekranu kad nisam u fajtu. mapa također nije potrebna, kompas je i više nego dovoljan. a što se tiče equipped itema, dovoljno je kliknuti mišem ili stisnuti R i odmah znaš što imaš u rukama. također, težine su mi super sređene. adept je bio prelagan, ali stavih na expert i odmah moram paziti što radim jer ako povučem koji krivi potez od mene ostaje samo truplo xD

trenutno  sam lvl 4, pridružio se companionima i obavio par sitnih questova po Whiterun-u :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jbt gledam i vidim Fallout minus 1000 godina rofl

Dinamo živi vječno

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kora kaže...

da, po atmosferi i grafici vuče jako na fallout, samo bez gunnova i power armora hehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
protjeran
skullscar kaže...
Kora kaže...

da, po atmosferi i grafici vuče jako na fallout, samo bez gunnova i power armora hehe

Ma ne sam to: Lockpickanje, krađa ljudima, fast travel sistem vrlo sličan.........

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

ipak je to bethesda radila hehehe

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
skullscar kaže...
Kora kaže...

Ma ne sam to: Lockpickanje, krađa ljudima, fast travel sistem vrlo sličan.........

Zašto mjenjati dobitnu formulu, kako kolega kaže, ipak je to Betsheda, promjeni li su većinu negativnih stvari, a što bi išta drugo mjenjali?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan

Ovako ljudi treba mi mala pomoć.

Prćkao sam po kontrolama i izgubio Esc. key. Uglavnom, igra nema main menu (nažalost) pa ne mogu vratiti Esc. key natrag. Da li netko zna kako ga vratiti?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
17 godina

Može malo chill out meni od pm!! U zadnjih dva dana dobio sam 65 privatnih poruka šta se tiče Skyrima!!!!!!!! Neću tu više ništa objašnjavat niti pokazivat...jer odmah navala poveća. Sve je na internetu, sve radi, ne, nemam original još. Žao mi je, ali neda mi se više.... Hvala na razumjevanju!

samo dio samo dio
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 15:39 (doktor1).
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

eto I mene{#}!

Nakon čitanja postova na ovu temu odličila se i ja pridružit za slučaj da failam u nečemu {#}

Sigurna sam da ću još trebat ovaj topic pa zašto ne,inače totalna sam noobara kad su u pitanju Elder Scrolls (nemojte mi zamjerit ipak sam ja veeeeelika cura{#})

8 0 hvala 0
17 godina

Ako si {#} slobodno mi pošalji PM i zanemari ovaj post gore {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
22 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
sanity153 kaže...

eto I mene{#}!

Nakon čitanja postova na ovu temu odličila se i ja pridružit za slučaj da failam u nečemu  {#}

Sigurna sam da ću još trebat ovaj topic pa zašto ne,inače totalna sam noobara kad su u pitanju Elder Scrolls (nemojte mi zamjerit ipak sam ja veeeeelika cura{#})

Zamjerit?ma na ovom forumu ce te sad obasipati savjetima, ipak si ti cuuuura.. :D

doktor1 kaže...

Ako si {#} slobodno mi pošalji PM i zanemari ovaj post gore {#}

Haha, see!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 15:44 (brane47).
13 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Genie kaže...

Jel imas molim te kakav link na dobre ini postavke? Ja isto vrtim na ULTRA ali nisam nesto zadovoljan.. pa mozda da preko inija sredim stvari. Danke.

http://donotargue.com/cfg-makers/skyrim/

jel ovo automatski postavljeno na maksimum maksimuma ili to moramo sami namistit? ako moramo sami, koji bi bio max maximuma? da vidim može li moja konfa to izvući i kako sve to zapravo izgleda xD za sad mi bez problema vrti na 57-60 FPSa na "običnim" ultra postavkama.

13 godina
brane47 kaže...
sanity153 kaže...
eto I mene{#}!

Nakon čitanja postova na ovu temu odličila se i ja pridružit za slučaj da failam u nečemu {#}

Zamjerit?ma na ovom forumu ce te sad obasipati savjetima, ipak si ti cuuuura.. :D
 Varaš se. Uopće da ti ljudi povjeruju da si žensko ovdje je znanstvena fantastika.
ON
Za koji dan startam i ja, tak da se unaprijed pridružujem grupi budućih cvilidreta {#}
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 15:50 (Ukulele).
16 godina

Mapa s svim lokacijama ako nekog zanima:

http://www.megaupload.com/?d=0IBRPDFD

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ne dira mene previše hoće li mi tko vjerovat ili ne {#}

Kad počne mojih 1000 kako,zašto budu skužili {#}{#}

16 godina
neaktivan

Moram priznati da me (ne)balans igre zaista iznenadio. Enchanting i Smithing su jednostavno nevjerovatno ne balansirani, pravljenje iron daggera je (pre)unosan posao, dok o chantanju necu ni da pricam (Buffovi su OP). 

Dok sa druge strane, boss fight-ovi su predobri. Nije bitno da li je bandit lord ili mozda Herbonger (ili kako se vec zove, ptica covjek koji fire blastom hebe keve), na svakom bossu moram da se vracam 7 puta (save-load).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ajd ja imam meko srce za djevojke, ako ze nešto zanima- samo upitaj.. čak ti ne budem ni naplatio prvih par savjeta hehehehehe, tolika sam dobričina {#}

15 godina
sanity153 kaže...

eto I mene{#}!

Jedan savjet:

Ne napadaj mamute osim ako hoćeš imati problema sa divovima. {#}

14 godina
neaktivan

Ne znam da li ti je itko rekao da je na ovom forumu pravilo da cure moraju prvih tjedan dana imati svoje slike za avatara. :P

13 godina
neaktivan

isto tako bi voljeli dokaz da igraš Skyrim (dokaz tipa da se slikaš ispred kompa a da je na ekranu skyrim xD) xP

samo da znamo da nisi neki troll xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice