The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.460.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...

Dakle, odlična stvar šta nisam prije ubrao. Sada nakon šta sam ubio prbog zmaja otišao sam kod Jarla te smo razgovarali, ali nakon našeg razgovora, nastavlja se razgovor između njegovog brata Hongara i Aventusa vezanog uz Sivobrade i samog mene kao Dragonborna...... 

He he, ja sam isto otisao kod njega nakon prvog zmaja. Onaj sluga se nesto narugao kako su sigurni da sam ja dragonborn, ja stanem pred njega Shoutam (s onim pushbackom iz prvog duongeona) on odleti zaljepi se za zid, a onda Jarl i njegov brat me iskasape na parcice. . ., F9 i nisam shoutnuo na nikog nego otisao dalje svojim putem {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Igra me fascinirala, ali neznam kako dobiti dobar armor i ostale điđe miđe sta vidim na vasim SS-ovima pa lock pickam negdje i kradem u guard barracs pa prodajem, uglavnom small theft i prodaja smeca. {#}

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oženio sam se {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...
Camalus kaže...

Mene zanima da li netko ima problema s bindanjem magije na ruke. Jer jednostavno ne mogu odbindat magiju s desne ruke nikako. Npr. namješteno mi je u favorites na desnu i lijevu ruku firebolt, a to oću isto napravit za frostbite, no kad pokušam samo mi na lijevu binda frostbite, a na desnoj mi  ostane firebolt i nemoguće ga je sklonit odatle.

Ako je već imao netko sličan problem, žao mi je, ali izbjegavam ovu temu zbog dosta spoilera.

Sklonit češ ga tak oda mountaš na desnu neko oružje, tipa mač, onda ga odmountaš i onda ti je desna prazna, sad možeš slijepiti što hočeš od magije na nju.

Ne. Ovako je najjednostavnije. Bar meni. Stavis u favorites magije koje hoces i bindas npr. flame na 1 a sparks na 2, i ako hoces u desnu ruku sparks samo dvaputa pritisnes 2 i onda jednom 1 za flames u lijevu ruku. Znaci ono sto hoces u desnu ruku dva puta za redom pritisnes bindanu tipku. I onda jednom za ono sto hoces u lijevu ruku. 

17 godina
skullscar kaže...

magija je prejaka. upravo sam obavio quest u halted stream camp da pobijem neke bandite. na samom kraju unutra 3 lika koji me napadaju. uletim s štitom i mačem i umrem. drugi put stavim flames na obje ruke i pokosim ih prije nego su se doslovce pomaknuli. igram na adept težini.. malo ću još testirati s time ali ako je zbilja ovako stalno, sve si mislim da ponovo krenem igrati igru jer sam uložio 12 pointsa do sada samo u 1 handed oružja, heavy armour i archery a magija je ovako moćna

Pa i nije bas. Ja za prvi prolaz igram i zelim odigrati kao cisti mage. I na Adept mi je, onako, sasvim ok igrati. Bude neprijatelja gdje se moras dobro naskakutati okolo i bjezati pa se vracati dok ih ne sredis.

17 godina

Ponovno sam snimio igru i primjetio da su sada oni silni borovi animirani tj. grane se njišu. To nije bio slučaj sa onom skinutom verzijom punom problema. Još sam se i čudio zašto su grane statiče..... Mala stvar, ali čovjeka veseli

EDIT: Plus teksture!! Prije na Ultra i čačkanjem fileova je ova maca bila sva pomalo mutna dok sada to ima dobre teksture. I nije bilo animacije klanja (iz prvog lica). Sada sam vuku okrenuo glavom (šta se vidi po krvavoj ljevoj ruci). Nevjerovatno. Ono je stvarno bilo neko smeće procureno, nedovršeno... A bo...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 10:29 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja je sada verzija?

nego zanima me, ako sam khajiit mogu li se ozeniti za nordicu ili slicno? onako interracial

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen

Ja sam ženski dark elf. Di bi se ja trebal udati?

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
17 godina

Definitivno tvrdim da je igra sa grafičke prezentacije sada nebo i zemlja. I prošli put je sve bilo na ULTRA, ali to nije očito radilo kako treba!! Primjer na slici. Prije na ULTRA su se vidjeli spojevi puta sa okolišem (primjer na šta mislim - slika1) dok je sada to sve stopljeno i nema tih rubnika, (slika2). Sjene drveća su anmirane kao i sama stabla. Znači nisu statične nego prate grane.

Nebo i zemlja u prezentaciji, a i teksture su bolje nego prije. Očito je to prije radilo na nekim medium/high postavkama bez obzira šta sam ja čačko po ini fileu i sve stavio na iberlauf...(nemam pojma)....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 11:03 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
doktor1 kaže...

Definitivno tvrdim da je igra sa grafičke prezentacije sada nebo i zemlja. I prošli put je sve bilo na ULTRA, ali to nije očito radilo kako treba!! Primjer na slici. Prije na ULTRA su se vidjeli spojevi puta sa okolišem (primjer na šta mislim - slika1) dok je sada to sve stopljeno i nema tih rubnika, (slika2). Sjene drveća su anmirane kao i sama stabla. Znači nisu statične nego prate grane.

Nebo i zemlja u prezentaciji, a i teksture su bolje nego prije. Očito je to prije radilo na nekim medium/high postavkama bez obzira šta sam ja čačko po ini fileu i sve stavio na iberlauf...(nemam pojma)....

Hoces rec da je medium/high bolje od ULTRA? {#}

Nothing lasts forever
17 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Možeš samo ako si trudna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 11:33 (dekstroza).
17 godina
Fake_Alert kaže...
doktor1 kaže...

Hoces rec da je medium/high bolje od ULTRA? {#}

Ne. Nego sam ja stavljo na ULTRA i editiro .ini file, ali igra je svejedno tupila po svome (ne animirana drveća, lošije teksture, loši spojevi tekstura)

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

Health je jako važan jer će vas nekad dobro lupiti, a nije fora cuclati pot ili healati se nakon svakog udarca..

Stamina je važna ako puno trčite.. Ako vam nije mrzak restoration, čim dođete na 40 skilla uložite perk u "heals restore stamina" što je opak gamechanger jer je omjer 1:1 tako da kad hilate 50 hp hilate i 50 stamine. Sad možda preskočim "wind walkera".. Između whirlwind sprinta, 150 stamine i tog perka, krećem se valja brže nego na konju.

Magicka je važna za pure magove, ali zapravo su važniji perkovi za jeftiniji casting.. Probajte se koncentrirati na školu-dvije i uložite u te perkove.. Pa radije dignite health. Na ign streamu je lik bio mag koji je ignorirao health i ako u svakom trenu nije ima alteration shield mobovi su ga one shotali.

Ja kao sword + heal imam 150 svo troje, ali sada nakon 40 restoration idem na vjerojatno na 250hp i magicke prije nego investiram u staminu..

300 hp, 300 magicke i 200 stamine se čini ok, pa ćemo onda vidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 11:38 (NightShadow).
17 godina

Upravo sam napravio ovo (gledati u 1080p video )

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ne. Nego sam ja stavljo na ULTRA i editiro .ini file, ali igra je svejedno tupila po svome (ne animirana drveća, lošije teksture, loši spojevi tekstura)

Jel imas molim te kakav link na dobre ini postavke? Ja isto vrtim na ULTRA ali nisam nesto zadovoljan.. pa mozda da preko inija sredim stvari. Danke.

15 godina
odjavljen
dekstroza kaže...
bobica257 kaže...

Možeš samo ako si trudna.

Stvrano il zeznacija?

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
17 godina
neaktivan

Evo još SS-ova i dalje na minimalnim detaljima :(

IRebic
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Čini se meni da ta HiS-ovka radi sjajan posao.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pitanje!  Počeli pregovori o primirju u High Hrothgaru u glavnom questu, riješilo se par stvari, i onda kad se stari Blade digne od stola samo stoji i ništa ne radi! A pošto sam u sekvenci razgovora nemogu se dignut od stola! Izgleda da je NPC zacvikao! Dali je još netko naišao do takvog problema i kako ga riješiti?  Nema veze riješeno!

ButcherCRO ingame! A Kingdom for a Beer!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 15:45 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hahaha, čak sam i ja uspio pokrenuti, doduše na sve ultra low, ali ipak radi {#} ...sad samo dočekat obećanu grafičku...

Ovdje može biti VAŠA reklama!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prvi je pao xD

malo badass-anja xD malo badass-anja xD
najžešći citat do sada xD najžešći citat do sada xD
Incoming! Incoming!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Imam problem. Toliko se ufuram u sve to da često zaboravim puknut F5, a kamoli Menu -> Save..... DAMN

I btw. već treći dan (u igri) je magla i kiša....strašno, već virtualna depra pere... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 12:54 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel se moze nekako ko u oblivionu smanjit view distance(nemislim da one actor fade i object fade) nego ona magla kao di nevidis nista recimo poslje 100 m?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravio sam prvi decapitation{#} ali nisam SS-ao....woot haha

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
17 godina
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 13:01 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ev mojeg "pitaj boga koji smjer kad mi sve odgovara:D"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genie kaže...

Jel imas molim te kakav link na dobre ini postavke? Ja isto vrtim na ULTRA ali nisam nesto zadovoljan.. pa mozda da preko inija sredim stvari. Danke.

http://donotargue.com/cfg-makers/skyrim/

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
protjeran

imam kuću, imam kuću... 5 soma golda za tu kolibu.. + troškovi uređenja... a izgleda odvratno uf, hoću vilu sa 5 kata, bazenom i minimalno 5 nordijskih robinja.. ima toga za kupit hehe?

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan

Moguci fix za onaj frezze od 5 sec u okolisu. Nisam jos probo.

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=170

0 0 hvala 0
17 godina

Stvarno neznam kada me je neka igra toliko obuzela!!! Ne mogu prestat "živit" Skyrim. Užas. Ono bolestan sam u temperaturi već četiri dana, ali deka i ispred monitora blejim... Ja mislim da bi izgori sada da moram vozit za Umag i Pulu, a ne mogu igrat {#}. Strašno!!!

I btw, lik mi je sada ubojit, Lvl 7, Expert težina i sa jednim Power Atackom oni jazavci padaju, a stamine imam za četri Powera....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice