The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Mr.greenx kaže...

Ja sam gledao(random) samo 9-ti cak sam se i nasmijao, RIP oscar...(vidjet ces {#})

Sad sam ogledao 9-ti. Oscar baš nema sreće sa Manggom xD Prvo veliki pad pa vuk, baš sam se smijao, kako na tom partu tako i na ostalim {#}

Life is Hard :)
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ja evo stigao do part 4, ali nesto nece 4-deo da se pusti samo se puni kao ono na youtube, ne znam zasto... Sto se ostalih snimaka tice, mogu reci da sam zadivljen... Covece sve je mocno, ali da li je do mene ili ovo malo lici na Fallout sa macevima??? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Ja evo stigao do part 4, ali nesto nece 4-deo da se pusti samo se puni kao ono na youtube, ne znam zasto... Sto se ostalih snimaka tice, mogu reci da sam zadivljen... Covece sve je mocno, ali da li je do mene ili ovo malo lici na Fallout sa macevima??? {#}

Ako maknemo to što su obje različit engine, Todd je rekao nekoliko puta da će igra imati dosta Fallouta u sebi, barem onih kvalitetnih dijelova.

Ovdje može biti VAŠA reklama!
15 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nabijem ti taj 106. smak svijeta {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan

e da je sad 2002  i da za tri dana izlazi morrowind, to bi bilo fora...

ovaj skyrim za nagradu rpg godine ce brijem bit u rangu sa dragon age 2, siguran sam da nece bit bolji od witchera 2..

mozda ce bit bolji ekipi koja je elder scrolls serijal upoznala preko obliviona...

ali opet se iskreno nadam da ce me iznenadit ali po svemu sta  sam procitao i vidio tesko...

smc
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina

Neka verzija igre se pojavila na dobro znanom sajtu PC verzija,uzalud vam trud gameri kad nema yoghurta :P

[V] [U] [C] [O]
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 18:13 (doky01akablava).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Bio sam u Areni stotinu puta, ali mi je ovaj simbol promakao, kao i ova vrata....

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Joj daj se naučite..

Dragonborn (taj simbol je zmaj) su bili svi carevi iz Septim loze..

Prirodno je da su taj znak urezali svugdje gdje su stigli..

17 godina
NightShadow kaže...

Joj daj se naučite..

Dragonborn (taj simbol je zmaj) su bili svi carevi iz Septim loze..

Prirodno je da su taj znak urezali svugdje gdje su stigli..

I kakve sad to ima veze, odnosno šta pokušavaš reći?

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 19:16 (boxer).
16 godina
neaktivan

Mislio sam da time pokušavate implicirati da nam je Oblivionu hintano koja će biti sljdeća igra..

16 godina

http://www.tesnexus.com/imageshare/images/511948-1233008492.jpg

Volio bi da je sljedeca u Summerset Isleu :P

[V] [U] [C] [O]
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 19:23 (doky01akablava).
14 godina
neaktivan

Radije Valenwood ili Elsweyr {#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

1 0 hvala 0
17 godina
xhopeon kaže...

Ako maknemo to što su obje različit engine, Todd je rekao nekoliko puta da će igra imati dosta Fallouta u sebi, barem onih kvalitetnih dijelova.

Zapravo, engine je isti, samo je, kako bi rekli Ameri, heavily modified.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...

Da , nismo puno tropskih krajeva vidili u prijasnim igrama. 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Mr.greenx kaže...

Da , nismo puno tropskih krajeva vidili u prijasnim igrama. 

Pa High Rock, Hammerfall, Skyrim, Cyrodiil i Morrowind već imaju svoje igre. Vrijeme je da vidimo nešto iz južnijih krajeva. Mislim da bi Black Marsh s močvarama i gustom vegetacijom možda bilo najveći odmak od dosadašnjih nastavaka. Makar bi se meni osobno vjerojatno Valenwood najviše sviđao.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/5y7nr.jpg

Lucky fuc*er   {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>> http:
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

I da naravno zdelica s pahuljicama...{#}

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
14 godina
neaktivan

Vec par dana razmisljam dal da kupim original ili cekam net "crnu" verziju? :D Muci me to sto ima samo singleplay (inace uzimam originale radi MPa i dodatnih stvari), pa neznam dal da za to dam par stotina kuna. Ali opet...privlaci me heheh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Pa i orginal nema multiplayer. Bar mislim da nebi trebao imati, jer ipak je TES za navečer, sam doma i bitkama sa "zločestima".

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
14 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Pa i orginal nema multiplayer. Bar mislim da nebi trebao imati, jer ipak je TES za navečer, sam doma i bitkama sa "zločestima".

Govorim da opcenito igra nema MP, zato me muci el da uopce uzmem original ako mogu singleplay igrat i sa pirat verzijom. :/

14 godina
neaktivan

Ljudi evo kupili smo ja i jedan forumaš igru, podijelili troškove.. :)

Sad me baš uhvatio hype, čak me ni trailer nije mogao zadovoljiti pa sam morao instalirati Oblivion i odigrati sat dva.. hehe

Skyrim ću vjerovatno igrati sa nord ratnikom, inače mojom najiskorišteniom klasom, pa onda iza njega bi se obično složio jedan dark elf destruction mage, al neću se ovaj put živcirati. ;)

Ljudi samo jedno pitanje, pošto je ovako češće, usudit ću se pitati. Mislite li da ću moći sa ovom komfom upogoniti Skyrim low-med detaljima (i još važnije fluidnim fps-om iznad 40) i rezoluciji od 1280 x 1024 ili možda čak 1680 x 1050.

Hvala na odgovoru.. :)

Hehe postano u 22:22. Lucky mee.. hehe

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 22:31 (Zeppe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zeppe kaže...

Ljudi evo kupili smo ja i jedan forumaš igru, podijelili troškove.. :)

Sad me baš uhvatio hype, čak me ni trailer nije mogao zadovoljiti pa sam morao instalirati Oblivion i odigrati sat dva.. hehe

Skyrim ću vjerovatno igrati sa nord ratnikom, inače mojom najiskorišteniom klasom, pa onda iza njega bi se obično složio jedan dark elf destruction mage, al neću se ovaj put živcirati. ;)

Ljudi samo jedno pitanje, pošto je ovako češće, usudit ću se pitati. Mislite li da ću moći sa ovom komfom upogoniti Skyrim low-med detaljima (i još važnije fluidnim fps-om iznad 40) 

i rezoluciji od 1280 x 1024 ili možda čak 1680 x 1050.

Hvala na odgovoru.. :)

Hehe postano u 22:22. Lucky mee.. hehe

Na 1280x1024 ces sigurno moci... samo da igra bude dobro optimatizirana i to je to ;)

16 godina

Nemogu vise cekat boli umiremmmmm{#}

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Hoce li mi neko reci zasto ne moze part 4, samo mi se puni ono i vrti onaj kruzic u sredini, a video ni da krene...Pls help oko ovoga {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Hoce li mi neko reci zasto ne moze part 4, samo mi se puni ono i vrti onaj kruzic u sredini, a video ni da krene...Pls help oko ovoga {#}

refresaj dok se ne ucita kako spada

14 godina

Dao bih sve da mogu svijet zaustaviti na 3 mjeseca da odigram sve Elder Scrolls nastavke kako spada bez ometanja. Stvarno bih. 

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Dao bih sve da mogu svijet zaustaviti na 3 mjeseca da odigram sve Elder Scrolls nastavke kako spada bez ometanja. Stvarno bih. 

Odigraj ih ovako, možeš se odlično provesti, ako si možeš odvojiti 2 - 2.5 ure dnevno za igru.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina

Problem je što mi više nije toliki gušt igrati neoriginale, a Steam mi ne radi na domskoj mreži. Jel zna netko gdje jeftino nabaviti dvd izdanja? I od kojeg se nastaka treba igrati? Morrowinda?

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
15 godina
neaktivan

Stvarno više nemojte postavljat pitanja kako da mi se ucita part 4, 5, 6, vec ste pomalo dosadni, igra izlazi za 4 dana, onda nemojte ni igrat igru nego samo gledajte filmice i gameplaye.Cijela tema mi se vec zgadila kad svaki drugi post je tko ce umrjet, kako pocinje skyrim i sta ce bit u prvih sat vremena {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice