MegaMass samo pogledaj svoj potpis i nemoj se prepirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MAJOR SPOILER
Prvih 25 min gameplaya:D
http://www.overclock.net/video-game-news/1155639-youtube-skyrim-first-25-minutes.html
Engine je i dalje katastrofa, tj.animacije nimalo nisu popravljene.....over hyped ga
Lijepo je ranije rečeno da se će igra biti više orjentirana hc rpg igračima, a nama ne trebaju l33t grafike ili l33t animacije.
nuf said, s kim se ja prepirem
U bokte mazo argumenta. Pregledaj malo ranije klipove, gdje lijepo rečeno da će igra biti više orjentirana hc rpg igračima, i da svi neće moći baš uživati u njoj. A to se iz komentara da je borba teška, da možeš živjeti od više skillova lov, rudarenje, alkemija itd.. lijepo vidi.
lol ko jos slusa developere hahaha, pa oni bi sve rekli da ti uzmu pare iz dzepa,btw tebi je hardcore rpg ako je borba teska:DD
Samo pogledaj skyrim inventar.
console port incoming
MAJOR SPOILER
Prvih 25 min gameplaya:D
http://www.overclock.net/video-game-news/1155639-youtube-skyrim-first-25-minutes.html
Engine je i dalje katastrofa, tj.animacije nimalo nisu popravljene.....over hyped ga
Lijepo je ranije rečeno da se će igra biti više orjentirana hc rpg igračima, a nama ne trebaju l33t grafike ili l33t animacije.
nuf said, s kim se ja prepirem
U bokte mazo argumenta. Pregledaj malo ranije klipove, gdje lijepo rečeno da će igra biti više orjentirana hc rpg igračima, i da svi neće moći baš uživati u njoj. A to se iz komentara da je borba teška, da možeš živjeti od više skillova lov, rudarenje, alkemija itd.. lijepo vidi.
lol ko jos slusa developere hahaha, pa oni bi sve rekli da ti uzmu pare iz dzepa,btw tebi je hardcore rpg ako je borba teska:DD
Samo pogledaj skyrim inventar.
console port incoming
"btw tebi je hardcore rpg ako je borba teska:DD"
Jesi li ti pročitao moj cijeli post? Jer ako nisi, i ako misliš selektivno izvlačiti pojedine rečenice kako tebi paše rasprava nema smisla. Mislim vrati se nazad pročitaj cijeli post pa se javi.
Btw, pola informacija vezanih uz Skyrim je došlo od ekipe koja je imala priliku zaigrati ranije buildove.
Još samo 13 dana i zbogom LoL dobar dan Skyrim! Tako sam nabrijan na ovu igru to je nešto prestrašno cijeli dan samo na jutubu gledam sve moguće najave, gameplaye i čistam vijesti o igri po netu.
EDIT: tek sad skužio da u box izdanju dobiješ kartu o.O zna neko di je najjeftinije za nać izdanje u kutiji?
Kaj se tiće izdanja u kutiji - ja sam se predbilježio u Crovortexu, nije baš prejeftino al hoću je igrati što prije i imati kutiju. Mislim da je cijena ako se predbilježiš 299 čuna.
Još samo 13 dana i zbogom LoL dobar dan Skyrim! Tako sam nabrijan na ovu igru to je nešto prestrašno cijeli dan samo na jutubu gledam sve moguće najave, gameplaye i čistam vijesti o igri po netu.
EDIT: tek sad skužio da u box izdanju dobiješ kartu o.O zna neko di je najjeftinije za nać izdanje u kutiji?
Kaj se tiće izdanja u kutiji - ja sam se predbilježio u Crovortexu, nije baš prejeftino al hoću je igrati što prije i imati kutiju. Mislim da je cijena ako se predbilježiš 299 čuna.
Kako misliš da nije prejeftino? pa to je super cijena...od kud ti da je toliko? ja sam gledao na toj strani i ne piše ništa. Samo da je 10% popusta
Kako misliš da nije prejeftino? pa to je super cijena...od kud ti da je toliko? ja sam gledao na toj strani i ne piše ništa. Samo da je 10% popusta
Naručio sam par igara prije kod njih preko predbilježbe, sve su bile 299 kuna. A gle, niš nemreš popušit, predbilježiš se, ak ti se cijena ne svidi, otkažeš narudžbu!
To je skroz okej cijena. Ja sam gledao preko ebay i još nekih da je 60 dolara. To + šiping oko 330 kuna...mislim, nije neka razlika, ali ovo je najjeftinija opcija...očekivao sam iskreno da će biti skuplja.
Baš me zanima kako se taj početak razlikuje ovisno o rasi koju odabereš?!
Da li te jednako lako osude ako si Imperial??
Što se tiče vaše rasprave, očito je da su u Skyrimu vraćeni neki HC elementi iz Morrowinda, vjerujem da je trend drukčiji da bi to sada bilo očito..
Ako mislite na jednostavnost igre, jedina dostupna razina težine dosada je bila on najniža..
P.S. I kratite citate..
http://kotaku.com/5854660/watch-the-first-23-minutes-of-elder-scrolls-v-skyrim-right-here/gallery/1
Za sve one koji nisu stigli pogledat prvih 25 min gamepleya (jer su uklonili video na youtube)
Spoiler. Tko nezeli znati kako ce Skyrim poceti neka ni negleda !!!
Ne bih ali moram
Za one koji ne žele pogledati video..
Što se tiče gameplaya, ne vidi se ništa novo ni posebno.. Sve već viđeno u službenim prezentacijama..
Melee combat, melee finisher, lockpick (isti fallout iako možda malo sporiji), lootanje, kretanje..
Ništa magije..
Vidi se charater creation, lik je odabrao norda, ali nije prikazao druge rase.
Dosta dugo ga je sređivao..
Jedino što sam primjetio relativno novo je da za pucanje iz luka treba dovoljno držati tipku inače se luk neće dovoljno napeti i strijela neće imati let već pad od par centimetara..
Sad ide uvod u igru, minimalistički spoiler koji već znate.
Vode vas na smaknuće u kolima sa nekim pripadnicima Stormcloaka jer ste uhvaćeni u prelasku granice
Dalje slijedi kratki, spoileristički opis radnje, ali bez detalja.
Dio ovoga je već poznat..
Igru počinjete vozeći se u kolima.
Kako ispada, vozite se na smaknuće..
Iako niste na popisu, kapetanica određuje da i vi trebate biti smaknuti.
Čin smaknuća prekida napad zmaja.
Pokušavate za početak samo izvući živu glavu dok zmaj radi nered.
Nakon kraćeg trka po ulicama slijedeći različite osobe, pred vama je prva odluka.
Slijediti strormcloaka koji se vozio sa vama u kolima ili čuvara koji vam je bio naklon. Oba su Nord btw.. Ova odluka nema utjecaja na kasnije frakcije, ali sigurno ima na put kojim krećete..
Lik je "odabrao" stormcloaka, tako da je kroz tamnicu prošao boreći se protiv čuvara.. Inače u jednom trenu je sasjekao i stormcloaka koji se našao u blizini (ne prijatelja s kojim je bio)..
Nakon tamnice (mogućnost lockpicka), lootanje potiona i knjiga (lik je preskočio hrpu loota) nastavljate kroz pećinu.
Prilika za stealth, borba sa medvjedom i kasnije paucima.
Izlaz van.
Nije jasno jel se odmah nakon ovog nastavlja Toddov demo.. Mogao bi, ali su neka pitanja nerazriješena.. Što je sa vašim pratiteljem??Možda vam da quest da odete u naselje pa nestane odmah nakon toga??
O čovječe kako mi treba ova igra.
Dugo nisam osjećao ovakvu želju za nekom igrom, osjećam se ko' mulac.
Pa iz tog filma igra izgleda isto kao i oblivion, možda malo bolje. Sam gameplay je isti kao i u prijašnjim nastavcima.
Ovaj lik kaj je igral izgleda nikad nije igrao TES-a, pa to kod njega izgleda malo mutavo.
O čovječe kako mi treba ova igra.
Dugo nisam osjećao ovakvu želju za nekom igrom, osjećam se ko' mulac.
Isti slučaj, poludit ću do izlaska
Pa iz tog filma igra izgleda isto kao i oblivion, možda malo bolje. Sam gameplay je isti kao i u prijašnjim nastavcima.
Ovaj lik kaj je igral izgleda nikad nije igrao TES-a, pa to kod njega izgleda malo mutavo.
Pa šta si ti očekivao. Previše inovacija nisu mogli uvesti po meni. Samo da igra ima malo više elemenata iz Morrowinda nego li Obliviona, da nije toliko poglupljena i sa novim questovima, ja sam zadovoljan.
Prevelik sam fan ovo franšize, ali neću da ih napadam ako bude nekih grešaka, nek su se samo odlučili da izbace igru :D
Da, lik je mutav..
Ali ne znam što očekujete?!
Skyrim ima dvije ruke, dw, shield bash, one handed parry, spell combo, kompliciraniji archery..
Jedino kako combat može biti drukčiji je da naprave totalno drugi koncept, a to onda ne bi bio TES već neka akcijska igra..
Da, lik je mutav..
Ali ne znam što očekujete?!
Skyrim ima dvije ruke, dw, shield bash, one handed parry, spell combo, kompliciraniji archery..
Jedino kako combat može biti drukčiji je da naprave totalno drugi koncept, a to onda ne bi bio TES već neka akcijska igra..
Ljudi su prezahtjevni ( mislim na ljude koje će igrati igru ) i znam da će popljuvati igru i za sitnu pogrešku koju pronađu i reći će da im je ona pokvarila čitav dojam.
Jedino što sam primjetio relativno novo je da za pucanje iz luka treba dovoljno držati tipku inače se luk neće dovoljno napeti i strijela neće imati let već pad od par centimetara..
S čim to uspoređuješ da je novo jer ja u Oblivionu moram držati tipku za napad da bi napeo luk i maksimalno odapeo strelicu inače pada ispred mene par metara.
S čim to uspoređuješ da je novo jer ja u Oblivionu moram držati tipku za napad da bi napeo luk i maksimalno odapeo strelicu inače pada ispred mene par metara.
S time da si u Oblivionu to tipku miša drža cirka jednu sekundu dok luk nisi napeo. U Skyrimu ćeš morati držati tipku miša duže dok luk ne napneš (ovisno o luku). Teži luk + duže držanje tipke miša (napinanje) = više štete tj. nema više onog clustera stijela u neprijatelju kao kod Obliviona.
Only 9 more days.... Gotta make it
So fucking hyped right now!
Možda sam se krivo izrazil, ja sam veliki fan TES-a seriala, i ovakav način igranja mi je fenomenalan. A kaj se tiće luka, valjda sa vremenom dok povečavaš skil za ranged oružja, lik sve brže napinje strijelu. Ako se ne varam tak je bilo i u Oblivionu, nisam tamo koristio luk i strijele pa nisam siguran.
Sad si razmisljam dal da pogledam onaj video od prvih 25 min....(ne zelim si pokvariti igru, ali...)
Dont go to the dark side ! (Ja sam vec prešao )
Pozdrav ekipa,
Jeste vi vec preodrali Skyrim? Ako jeste s interesira me s koje stranice?
Gledao sam malo na game.co.uk tamo je 29.99 funti, dok na the hut cini mi se ima po 27 funti. Pa eto ako ima jos itko nekakvih informacija bio bih zahvalan!