The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Elder Scrolls:Online

ja isto nemrem uć. vec par minuta stoji na request character load.

mislim normalno e ovo,ovo je stress test.

sumnjam da cemo se naigrat uopće.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 18:08 (Rocinante2112).
17 godina
Rocinante2112 kaže...

ja isto nemrem uć. vec par minuta stoji na request character load.

Strpi se, kreirat će se lik

12 godina
=xfact= kaže...

probao malo.. totalno mi ne zanimljivo..  nema sanse dat lovu za ovo.a kamo li im jos placat svaki mj. {#}

Slažem se. Hvala Zenimaxu što su mi dali beta key, ali igra mi je skroz dosadna i generična. Na prvi pogeld se vidi da je to Elder Scrolls i da se radi o MMO-u i ne mogu reći da su nešto specijalno fulali, niti da bih ja to napravio bolje.

Ali, mislim da je problem u combatu, koji jednostavno nije dorastao današnjim standardima.

17 godina
The Elder Scrolls:Online

Ni ja nisam nešto pretjerano oduševljen. a ni hardver mi nije nešto naročito da tjera ovo glatko...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nisu uopce trebali raditi nikakav TESO ni nista..

The elder scrolls je trebo zauvijek ostat single player igra

ali jbg ljudi oce jos para....

6 0 hvala 0
13 godina

uspio igrati

moram priznat,grafika je OK ali nije nista ekstra,igram na high,texture negdje bas ruzno i bezbojno izgledaju

monotono

sto se cobata tiče,igrao sam nekih sat vremena tek,ali... nisam zadovoljan

combat je daleko od skyrim combata ,animacije su dosta loše,likovi uglavnom mlataraju po zraku s neuvjerljivim animacijama,udarci su nekako beztežinski,kao i zvucni efekti prilikom izvodjenja istih.

combat ej dosta monoton,kolko sam primjetio ima svega 3-4 animacije za zamah koje se non stop ponavljaju. kad se blokira s stitom ili oruzjima isto nema nekog zvuka ili efekta,ma loše je napravljeno.

što se spellcastanja tiče,to nisam stigao isprobati još. probaao sam sve osim toga i bow-a zasad.

2h oruzja isto nemaju neku tezinu niti se osjeti zamah ni ništa,samo bezveze mlataranje po zraku dok protivnik ne umre.

skyrim je isto imao onako,dosta loš combat i jednostavan,ali barem su efekti svi bili na mjestu pa se svaki udarac osjetio i to je NAJJACA karika bila. ovdje tog jednostavno nema. da ne pricam kako se moze prolazit kroz npce,nisam probao duel s nekim pa da vidim jel se kroz igrače isto moze prolaziti,ako moze...jao

ovo su eto,nakon 1h first impressions,nisu dobri.

15 godina

Igrao pola sata pa prešao na WOT,igra nista posebno.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Stisnem PLAY i nista se ne desava ? Je li jos ko ima isti problem ?

Darko

0 0 hvala 0
17 godina

loading time je abnormalno dug. ne znam koji je razlog ali ako ovo bude ovako ubuduce nije dobro. sjecam se u gw2 kad je bio strest test pa je loading time bio i vise nego pristojan

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

igro sat vremena i nije lose. Kao sto je spomenuto combat  i animacije su problem. Po meni se  za to  ne isplati davat mjesecna pretplata, rade cu igrati skyrim ili oblivion.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ništa posebno, odo dalje igrat Skyrima...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

the server is currently undergoing maintenance. please try logging in later.

eto. toliko o stress testu

13 godina

Koja fcking bjeda od igre i jos planiraju imati pretplatu {#}

Skyrim je bog i batina a ovo je samo muzara, pa kolko ide, ide...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Je li moze neko uci u igru i uci u Task Menager i napisati mi koji je task akda udjete u igru, ali ne od clienta vec od igre. Hocu da pokremen igru preko clienta, ali nece, ako neko moze to da mi uradi bicu zahvalan.

Darko

0 0 hvala 0
16 godina

Ma... meni isto pise ovo sa maintainance. Ali ne radi se o tome... 2 puta mi je skoro loadao, a onda izbacio error. Zadnje sam sada bio u login que i pisalo oko minutu, pa bacilo na 2 pa puklo skroz i opet izbacuje maintanence error.

Ovo je stress test, doslo hrpa ljudi koji bi igrali i pucaju stvari.

BTW izaso sam jer mi je "zastekalo" u razgovoru, ne morate radit logout, niti se portat na shrine, jednostavno upisete /reloadui steta kaj nisam to znao prije logouta.

Za igru koja izlazi kroz mjesec i pol dana ovo je malo previse bugova, problema sa loginom, load timeovima i slicno. To su osnovne funkcionalnosti i dogadaju se u tutorial area. Frend igra dok se ja pokusavam ulogirat, jedno 12 puta je pisao /reloadui u zadnjih 10 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:22 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rhodin kaže...

Ma... meni isto pise ovo sa maintainance. Ali ne radi se o tome... 2 puta mi je skoro loadao, a onda izbacio error. Zadnje sam sada bio u login que i pisalo oko minutu, pa bacilo na 2 pa puklo skroz i opet izbacuje maintanence error.

Ovo je stress test, doslo hrpa ljudi koji bi igrali i pucaju stvari.

BTW izaso sam jer mi je "zastekalo" u razgovoru, ne morate radit logout, niti se portat na shrine, jednostavno upisete /reloadui steta kaj nisam to znao prije logouta.

Za igru koja izlazi kroz mjesec i pol dana ovo je malo previse bugova, problema sa loginom, load timeovima i slicno. To su osnovne funkcionalnosti i dogadaju se u tutorial area. Frend igra dok se ja pokusavam ulogirat, jedno 12 puta je pisao /reloadui u zadnjih 10 minuta.

Sve je to ok za stress test, cuj, ljudi navaljuju. Ali ovo je ocaj od combata pa na dalje. Nista inovativnosti niti ista. Bolje da su stavili Co-Op u skyrim, naplatili 5€ i sibaj.

15 godina
neaktivan

Baš nisu normalni početnom cijenom igre i još pretplata... Vidjet ćemo koliko će trajati

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 20:37 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma uz sve to jos i microtransaction.

Nije to sve problem... ajde, pregrizes pretplatu, ali bugovi u igri su tak...

Combat mogu i prezivjet, igram sa 2H I JAAAAKO sporo lupam. Fora je sto biras u svakom napadu hoces li slabi i brzi ili jaki i dugi, ima dodge, skilovi koriste dio magicu dio staminu, kak je Obi reko, ako se borim sa staminom nemrem dodgeat. Sreca vecina napada se mora blockat, dosta ih ima gdje naprosto izadjem van dok chanelaju i slicno.

Trenutno sam u login que, ponovo, nadam se ovaj put da me nece izbacit. Krenuo sam sa 7 minuta cekanja, sad sam na 14... malo pada, malo raste, ak zaigram prije pola 10 mislim da bum sretan.

U biti ak ne udjem do tada necu se ni trudit.

Igra nije losa, ali nije ni posebno dobra. Iskopirali su puno ideja sa GW2, no nisu ih ucinili boljima, cak dio losijima. Moram vise odigrat, trenutno su mi misljenja podijeljena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zar i to postoji.{#}

Origin: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:06 (Overlord07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da je to "feature" za stress test/ betu, nadam se barem.

Ja sam nutra upao kroz 10 minuta. Trenutno igram, ali ima puno bugova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok combat je malo monoton i treba se naviknuti na to. igram s bowom i ako nisam nanisanio pogodio sam to mi bezveze.

ima neka ptica sto leti bezveze i nemrem je ubit iako sam opalio valjda soma strijela na nju. kad pucam strijele u drvo ili vrata ne ostaju zabijene. ipak nema toliko interakcije s okolinom kao sto sam mislio

jako me podsjeća  na gw2 samo grafika je puno bolja i cijela igr je nekako tecnija. 

igram naravno ovo sam za sad pa je malko dosadno ali u guildi nekoj u instancama mislim da nebi bilo lose

iskreno interesira me pvp to jos nisam probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Vi bar imate que, ja ni ne mogu uci u igru! Stisnem play nista se ne desava!

Darko

0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...
Trenutno igram, ali ima puno bugova...

navedi ih...

13 godina
ZujoVg kaže...

ok combat je malo monoton i treba se naviknuti na to. igram s bowom i ako nisam nanisanio pogodio sam to mi bezveze.

ima neka ptica sto leti bezveze i nemrem je ubit iako sam opalio valjda soma strijela na nju. kad pucam strijele u drvo ili vrata ne ostaju zabijene. ipak nema toliko interakcije s okolinom kao sto sam mislio

jako me podsjeća  na gw2 samo grafika je puno bolja i cijela igr je nekako tecnija. 

igram naravno ovo sam za sad pa je malko dosadno ali u guildi nekoj u instancama mislim da nebi bilo lose

iskreno interesira me pvp to jos nisam probao

Ja ne znam koji si ti GW 2 igro, ako je ovo bolja grafika onda je WoW Crysis 3, a o tecnosti igre ne zelim niti pricat. Ovo za 55€ i 15€preplate moze igrati samo netko tko ima love i opaki je ljubitelj ovog serijala.

17 godina
protjeran
Overlord07 kaže...

Zar i to postoji.{#}

zar nisi igrao SW TOR u prvom tjednu nakon izlaska?

Moj utisak,ipak ovo bi trebao biti rpg MMO,pa mi nesmeta combat ni animacije ali ovo nije vrijedno mjesecne pretplate, platiti igru mi je ok , ali pretplatiti se ,ma ni govora.

12 godina
neaktivan

Prvo sam 45min čekao u queue.
I onda..... Užas. Ispod svakog očekivanja, priča je donekle OK, ali svi ostali elementi su 2/10.
Stvarno veliko razočaranje :/ 

1 0 hvala 0
17 godina
Athalansy kaže...

Prvo sam 45min čekao u queue.
I onda..... Užas. Ispod svakog očekivanja, priča je donekle OK, ali svi ostali elementi su 2/10.
Stvarno veliko razočaranje :/ 

sta je najgore ja samo pritiskam dialog opcije kao da sam na speed-u. to me trenutno ne zanima niti zelim slusat sta pricaju

16 godina
Ziga kaže...
Rhodin kaže...
Trenutno igram, ali ima puno bugova...

navedi ih...

Storagei sa kojima ne mozes raditi interact (pise press "E", kad to napravis nista se ne desava) , quest itemi sa kojima treba interactat gdje moras kruzit misem/likom oko njih neko vrijeme da se pojavi interact opcija, u 70% interakcija sa likovima (dijalozi) puca UI i moras radit /reloadui, pregrst mjesta na mapi gdje se desi da zapnes i nemos nista pa radis /unstuck, situacije gdje lupis enemya i on umre od 1 hita, a znas da ga nisi critao, barem ne za toliko, jer slijedeceg lupas 20ak sekundi dok ne umre, situacije gdje koristim charge, a ne chargam lika vec posaljem neki wave prema njemu koji ga dmg sa 10ak metara udaljenosti, a znas da nije lagg/spike jer nakon sto primi dmg on trci do mene da nastavimo combat...

mogu pisat, ali nema smisla, ima ih naprosto hrpa.

EDIT: najbolje od svega, iako ne znam je li ovo bug ili feature, je kad u gradu nestanu SVI, NPCevi i PCevi i onda moras utipkat /reloadui da postanu "vidljivi" . smatram da je to dio phasing tehnologije koji se malo cudno ponasa. Primjetio sam to kad nikako nisam mogao pronaci quest NPC-a iako sam kruzio neko vrijeme tocno po mjestu gdje je trebao biti, ulazio/izlazio iz zgrade, gledao ima li netko izna/ispod mene, postalo mi cudno da ne vidim bas nikoga u gradu, a kad tamo...

EDIT 2: jos bolje: spomenuti bug desava se i sa enemyjima, pa te lijepo ubija nevidljivi enemy sa kojim nema interakcije

Ovo postaje sve bolje

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 23:16 (Rhodin).
17 godina

Ma igra je uvjek bila lutanje otvorenim svjetom. Igra mi nikako ne paše kao MMO vidim igru za pola godine na f2p modelu.

1 0 hvala 1
13 godina
=xfact= kaže...

probao malo.. totalno mi ne zanimljivo..  nema sanse dat lovu za ovo.a kamo li im jos placat svaki mj. {#}

stvarno istina,evo ja već nekih sati pol igram,skoro pa 5-i lvl i ne sviđa mi se baš zasad.Nekako mi je UI presiromašan,mislim ajd onaj kompas je standaran za es,ali glupo mi je da nema mini map i da questovi nisu označeni na mapi pa moram okolo lutati da nađem.Igram sve max 1080p i grafika nije tako nešto posebno,a nije baš ni optimizirana igra totalno,imam fx 4100 i 270x toxic sve default,i imam oko 30fps prosječno ali grafa iskorištena max 42% a proc 60% i onda još kad dođeš di ih je više pa padne na 20-25fps

combat isto ništa posebno,ni animacije spellova ništa posebno.Mislm da ovo ne vrijedio 60€ i još pretplata

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice