The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 314.929
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Elder Scrolls:Online
evang kaže...

Evo ašto ja mislim te tzv. AAA igre više neće nikad biti popularne,unatoč kritikama umjesto da troše lovu na popravljanje same igre oni će vjerovatno ulupat gomilu love na ovakve gluposti,budućnost mmorpgova je "niche" igrama

http://www.elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/01/23/esos-voice-cast-announced

Angažiraju puno poznatih glumaca, izazovu vau efekt, ljudi pokupuju primjerke igre, skuže nakon mjesec-dva da igra nije baš nešto i prestanu igrati. Izdavaču lova u džep od prodanih primjeraka, konverzija igre u F2P itd. Sve već viđeno.

Meni je facinantno koliko ova igra kroz svoj razvojni put podsjeća na SWTOR: vrlo malo konkretnih informacija, tu i tamo neki gameplay isječak od par sekundi, puno medijskog "hypa", gomila love odlazi na "voice acting" i naravno, NDA (zabrana širenja informacija) do zadnjeg mogućeg trenutka.

14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

Kasni Božićni poklon je stigao, sve lijepo registrirano... sada samo dočekati taj 1. travanj {#}

Za one koji nisu vidjeli, prednarudžbe su otvorene, i premda je Imperial Edition zanimljiv, odabrao sam Standard.

Osobno sam uzeo preko GMG, tako da ne dobivam pristup 5 dana ranije nego samo 3, ali sam uštedio 25%, iliti jedan mjesec više.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DeniZg kaže...
evang kaže...

Evo ašto ja mislim te tzv. AAA igre više neće nikad biti popularne,unatoč kritikama umjesto da troše lovu na popravljanje same igre oni će vjerovatno ulupat gomilu love na ovakve gluposti,budućnost mmorpgova je "niche" igrama

http://www.elderscrollsonline.com/en/news/post/2014/01/23/esos-voice-cast-announced

Angažiraju puno poznatih glumaca, izazovu vau efekt, ljudi pokupuju primjerke igre, skuže nakon mjesec-dva da igra nije baš nešto i prestanu igrati. Izdavaču lova u džep od prodanih primjeraka, konverzija igre u F2P itd. Sve već viđeno.

Meni je facinantno koliko ova igra kroz svoj razvojni put podsjeća na SWTOR: vrlo malo konkretnih informacija, tu i tamo neki gameplay isječak od par sekundi, puno medijskog "hypa", gomila love odlazi na "voice acting" i naravno, NDA (zabrana širenja informacija) do zadnjeg mogućeg trenutka.

to je i meni odma kliker upalilo...

ovo je prvi znak trule jabuke. teso bude zavrsio i gore nego swtor cini mi se. generalna MMO populacija igrača je sve manje tolerantna prema ''fejl'' launchovima i fejl mmoima u globalu... kak su krenuli,teso je samo jos jedan u nizu,a jos i subskripciju ima,nemrem naglasiti kolika je to ludost u danasnjem gaming svijetu

12 godina

Da ne ispadne da samo pljujem po ovoj igri, evo novi cinematic trailer u trajanju od 8 minuta, za slučaj da ga netko još nije vidio.

Također, obajvljene su informacije o pre-order packovima. Ako kupite skuplji "Imperial" edition, dobijete Imperial rasu otključanu za sve frakcije, mogućnost igranja bilo koje rase sa bilo kojom frakcijom,  early access  i još neke perkove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 13:49 (DeniZg).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Stvarno su sjebali sa tim Imperialima sad one frakcije nemaju vise smisla...

1 0 hvala 0
17 godina

smijesno je to imperial race

a druga stvar nedopustanje pokazivanja contenta... ne moze zavrsit dobro. danas malo tko kupuje igru na nevideno, a jedan trodnevni beta test ti ne moze sve pokazati

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
DeniZg kaže...

Da ne ispadne da samo pljujem po ovoj igri, evo novi cinematic trailer u trajanju od 8 minuta, za slučaj da ga netko još nije vidio.

Ovaj CGI im je prebolestan. Več dugo nisam gledao ovako dobar cinematic (uključujući i onaj prethodni) za neku igru još tamo od blizzardovih warcraft III i wow-a.

Da naprave dobru priču i snime film bez razmišljanja bi platio 50kn za IMAX ulaznicu.

14 godina
neaktivan

Ma igra ce failat 100% sve je to wec vidjeno od prije,

a cim su stavili subscription vidi se da su pohlepni...

WoW je zadnji mmo koji ce ljudi htjet placat da igraju

ali ovo sve novo nema sanse da zivi sa subskripcijom...

5 1 hvala 0
13 godina

a i ovaj cgi trailer. lol

gameplaya nigdje,samo cinematici, NDA... nigdje ni rijeci o igri,ko guske u maglu.

žao mi ljudi šta ce preorderat i potrosit novce,but then again i nije mi ih zao. ak su dovoljno naivni da nasjednu hypeu ,cinematicima i early accessu onda neka im kupovanje proizivoda na slijepo prije neg i iizadje.

14 godina
neaktivan

Exactly

12 godina
neaktivan

Pff, em sto je paid ili paid to win, skrim gui mi je bezvezno, rade bih Oblivion sucelje na skrym grafiku

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

smijesno je to imperial race

a druga stvar nedopustanje pokazivanja contenta... ne moze zavrsit dobro. danas malo tko kupuje igru na nevideno, a jedan trodnevni beta test ti ne moze sve pokazati

Ovo sa Imperial Race, odnosno Imperial Edition općenito, koliko vidim nisu imali nekog drugog načina da njih uvedu obzirom da su po 3 rase za svaki savez, a i Cyrodil baš i nije dobro mjesto za start igre, odnosno stvaranje četvrtog saveza sastavljenog samo od Imperialsa bi sve dodatno zakompliciralo.

Sa ostalim se slažem i nadam se da me neće razočarati, to mi je prva prednarudžba u životu jer mi 99% razuma govori da nikada ne bih trebao ići na to, no isto tako do sada nije bilo TES igre u kojoj nisam uživao i u koju se nisam uživio (pa čak i Skyrim).

Iz istog razloga imam nekoliko tisuća sati u STO, to je ono što odgovara mome ukusu premda znam sve mane te igre.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
DeniZg kaže...

Također, obajvljene su informacije o pre-order packovima. Ako kupite skuplji "Imperial" edition, dobijete Imperial rasu otključanu za sve frakcije, mogućnost igranja bilo koje rase sa bilo kojom frakcijom,  early access  i još neke perkove.

To je to, daj brate jos 100-150kn da imas nesto sto nitko nema. Zasto ne postoji visie da svi kupuju isto. kad si kupovo WoW Vanillu nitko me nije pilio sa WoW Ekstra, WoW premium, WoW ultra super premium... Hebo vise, propast ce ko i svaki drugi. 

WoW i dalje prezivljava jer je jednostavan, zanimljiv sa ekipom i to je to... da promijene nacin questanja dobili bi duplo vise igraca nego sta su ikad imali. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina

Vidim da ljudi imaju dosta lose komentare na igru.Ali u jednu ruku mi se to svidja,jer to je naznaka,da bi ova igra brzo stigla u F2P vode {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Vidim da ljudi imaju dosta lose komentare na igru.Ali u jednu ruku mi se to svidja,jer to je naznaka,da bi ova igra brzo stigla u F2P vode {#}

to je jos gore da igra postane f2p jer igre koje su u startu imale pretplatu pa su kasnije presle na f2p su uvele toliko restrikcija da nisi mogao igrat normalno. najbolji primjer je swtor. 

12 godina

Zato je po meni najbolji sistem.Kupi i igraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

Zato je po meni najbolji sistem.Kupi i igraj.

pa cujes... iskrcati 75€ nije mala stvar, doduse ko zeli igrat eso i iskrcat ce toliko pa ako treba i vise. ali za nesto sto ne znas na sta lici, tj srljas kao guska u maglu, ja nisam previse zainteresiran za taj potez. bolje receno uopce mi se ne svida. kad kupujem nesto zelim bit 100% informiran o tome, a ne davati procjenu na osnuvu par gameplay filmica koje su napravili sami developeri.

13 godina

cim su novci u pitanju to nije mala stvar. pljunut pare i skuzit da si zajeban, a po svemu dosad vidjenome....tj. NEVIDJENOME

neznamo ništa o igri,nema filmica,NDA jos uvijek traje,neznamo apsolutno NIŠTA. a trazit pare za nesto nevidjeno samo zbog TES imena...preordere jednostavno treba zabraniti...

šta nije najbolja reklama i marketing imati gotov proizvod,sve staviti na stol i reći... EVO ovo je kako igra izgleda,metnuti neku open betu od tjedan dana recimo ili 2 vikenda stavit...namamit igrače,ako im se svidja što vide DERI.

ovako pod okriljem neke tajnovitosti sve do releasa ići...nije dobro. ajde da znamo da je F2P onda nebi imao neke strahove,jer znam da bi model bio slican kao kod vecine f2p igara i to je ok...al ovak kad neznamo baš niš i jos traze pare za to.auč

nego sve je to na priči zasad. ja dok nešto nevidim ja u to nevjerujem.

12 godina

Zato je bolje pricekati da igra izadje,da neki ljudi kupe i podjele misljenja.I onda viditi,da li stvarno igra vrijedi toliko i opcenito tih transakcija.I ako,koliko god da mi je igra super,te mikrotransakcije,mi nisu bile favorit.Radje bi kao sto GW2 ima sistem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Cim su objavili ESO, ja sam bio skeptican, i jos uvijek sam pomalo skeptican, ali mi se svejedno cini da cu isprobat igru, u najgorem slucaju potrosit cu 300kn ili kolko vec kosta standard edition, i ako mi se nesvidi probat prodat acc (ako ga iko normalan bude htio kupiti).

U svakom slucaju izac cu pametniji, a mozda igra i ne bude smece. Ima 60GB i zanima me sta su sve natrpali unutra. A i cini mi se da su rekli da ce bit open beta (vjerojatno ce je stavit malo prije 4.4.)

0 0 hvala 0
12 godina
Ryuzaki kaže...

Cim su objavili ESO, ja sam bio skeptican, i jos uvijek sam pomalo skeptican, ali mi se svejedno cini da cu isprobat igru, u najgorem slucaju potrosit cu 300kn ili kolko vec kosta standard edition, i ako mi se nesvidi probat prodat acc (ako ga iko normalan bude htio kupiti).

U svakom slucaju izac cu pametniji, a mozda igra i ne bude smece. Ima 60GB i zanima me sta su sve natrpali unutra. A i cini mi se da su rekli da ce bit open beta (vjerojatno ce je stavit malo prije 4.4.)

Ma kakvih 60 giga, sta ti pricas. . .igra ima 29,0 GB (31.191.576.576 bytes)

17 godina
protjeran

ma,  i da ima 600GB ,moze imati samo 20 sati repeativnog gameplaya,velicina datoteka ne znaci i kvalitetu ili kolicinu sadrzaja.

(stare igre imaju 600MB sadrzaja a kvalitetniji i duzi gameplay od vecine novih naslova)

Prema onome sto znamo ,a stvarno malo informacija,ESO je konceptualno los MMORPG,  SWTOR u TES univerzumu.

Medjutim ja jos uvijek imam nadu u PvP,nisam bas previse optimistican ali jedino ovaj dio gameplaya mi je preostao da me eventualno zainteresira za taj sp+co-op+mp sa pretplatom i cash shopom,zenimax-ov   TES().

4 0 hvala 0
12 godina
Van_Blaster kaže...

ma,  i da ima 600GB ,moze imati samo 20 sati repeativnog gameplaya,velicina datoteka ne znaci i kvalitetu ili kolicinu sadrzaja.

(stare igre imaju 600MB sadrzaja a kvalitetniji i duzi gameplay od vecine novih naslova)

Prema onome sto znamo ,a stvarno malo informacija,ESO je konceptualno los MMORPG,  SWTOR u TES univerzumu.

Medjutim ja jos uvijek imam nadu u PvP,nisam bas previse optimistican ali jedino ovaj dio gameplaya mi je preostao da me eventualno zainteresira za taj sp+co-op+mp sa pretplatom i cash shopom,zenimax-ov   TES().

Upravo to, ja stvarno ne znam kako ce ova igrica preziviti, ok racunaju na TES fanove. . .ja sam jedan od njih, ali ja cu kupiti igru, odigrati PVE dio igre i dovidjenja. . .sto nakon toga, koliko igraca ce im ostati. . .ja stvarno ne znam, te oni ce biti prisiljeni preci na F2P sa mikro transakcijama prije ili poslje.

13 godina

nek se oni uhvate ovih trailera, ja bi rado platio 30 dolara za 2 sata ovakvog filmica..

a sto se igre tice najbolje sacekat tamo 6-7 mjesec kad se hype slegne i oni poberu lovu od naivaca pa cemo vidit na sta ce to licit. dugo vremena cekam neki mmorpg koji ce me bas uhvatit. ako ovo faila zadnje nade jos polazem u everquest next i onaj dark world ili kako vec na temu vampire the masquerade koji razvijaju vec stoljece ako ikad izade.

dajte nam vise nesto za igrat kak spada {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a valjda su nesto od swtora naucili, navodno ima end game contenta(bar trkeljaju da je samo 10 posto igre levelanje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

nema više kruha u mmorpgovima koji ciljaju na milijune igrača,kao što sam rekao mislim da je budućnost u "indie" developerima

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

interesantno koliko mmo gameri  i TES fanovi pi*de radi pretplate,CE,imperial Editiona  itd ...  kao da su prisiljeni kupiti i placati igru, jednostavno ako se nesvidja ne kupuj i gotovo.

Cak skupljaju potpise na peticijama.{#}

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad pretplate u mmo-ima i nemaju smisla

zasto bih ja placao nekoga za nesto za sta je on vec

masno placen, i zasto bih ja nekoga morao placati

da bih on onda svoju igru bolje napravio igru ako mu ja placam

aka (Subscription means more content guys) LOL {#}...

1 0 hvala 0
13 godina

istina. tesko je to shvatiti,kad ocito imam cijelu igru na svom hard disku,ali da bi nastavio igrati moram placati svaki mjesec 15 eura  za content koji vec imam.

meni to nema smisla. to je u sustini isto kao i kad izdaju igru i 2 mj. nakon toga DLC koji je bio NA ORIGINALNOM CDU,svi fajlovi su tamo,DLC ih je samo aktivirao...

dakle placam nešto sto je moje... s time da je DLC optional,a ovak nemos igrat uopce...

proklet bio onaj ko je izumio subskripcije.

najbolji model je PLATIS,IGRA JE TVOJA I ĐENJA BOK.

ja nevjerujem da bi se ljudi bunili dat 400kn za neku CE ediciju,al da mogu igrat kolko oce. ovak svaki mjesec davat pare ... bjezi.

12 godina
Melhim123 kaže...

aka (Subscription means more content guys) LOL {#}...

I don't think so, STO prije nego je prešao na F2P je bio dosta loš sa vrlo malo sadržaja, tek kad je prešao na F2P je počeo dobivati redoviti content ;)

EDIT: Da se razumijemo, kad je STO prelazio na F2P. . .Psovao sam Atari i PWE ( radi prelaska na F2P ), jer nisam znao što očekivati...No na kraju se ispostavilo da ga je taj F2P spasio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 18:01 (Diazz72).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice